Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
No már pár hónapja végeztem, az alap dragon age originsal, mostanra rászántam magam h. neki látok a dlc-knek plusz az awakeningnek.
Gyorsan sikerült is a Leila's songot meg a witc huntot végig vinni, amennyire bejött az első utóbbi akkora csalódás volt, főleg h. ezek után akartam neki látni az awakeningnek, de a witch hunt utáni karaktert meg nem lehet importálni, lehet időben van eltérés a 2 történet között és azért nem engedi, no sebaj, így neki láttam az originis utáni karakterrel, a return to osagarnak, felszabadítotam a Golemet és most jöhet a Soldier's Peak, bár ezúttal remélem h. ezen események után lehet majd folytatni, ezzel a karakterrel, és nem pedig az alap importálására ad lehetőséget.
Végeztem mindennel már előre várom mekkora csalódás lesz a második rész.
-
EszkimoAngya
csendes tag
Az elérés házőrzője küldetés. A harmadik szinten van a 4 szobor. Első három a legnagyobb teremben. A 4. a Nagyteremben. Mindegyik szobrot meg kell érinteni sorrendben. A sorrend. Először azt a szobrot, amelyik egy tálat tart. Másodszor azt a szobrot amelyik felemel egy kardot. Harmadszor azt a szobrot, amelyik a karddal "lesújt". És utoljára (amelyik külön van) azt a szobrot, amelyik egy páncélt tart maga előtt.
Utána a legalsó szinten az alagsori ajtóra kell kattintani, mintha bemennél...
sok siket Mindenkinek!
Üdv: Angyal
-
EszkimoAngya
csendes tag
válasz
Vistaboy
üzenetére
Szia!
Megtaláltad már a 4.szobrot? Az elérés házőrzője küldetéshez? A 4.szobor ugyanazon a szinten van, csak a nagy teremben, ahol Uldreddel (valahogy így hívják) harcolsz. Abból a teremből lehet lehet felmenni a 4.szintre. Tudod a sorrendet? Én is küzdök ezzel a küldetéssel, és nagy érdekel. Remélem még játszol a Drgan Age-el.
Üdv. Angyal -
whisperer002
csendes tag
Esetleg eltudnád mondani magyarul?XD tudom hogy sokat kérek

-
Lenry
félisten
válasz
whisperer002
üzenetére
áh, vágom.
a BioWare eme a fórumtopikjában volt róla szó, megoldást is írtak, hajrá

-
válasz
whisperer002
üzenetére
Ha fizetős tartalmat akarsz ingyen használni, az warez.
Az persze nem warez, ha mondjuk egy, csak az Awakeningben választható kasztot akarsz az alapjátékban is használni.
-
Lenry
félisten
válasz
whisperer002
üzenetére
nem tartom valószínűnek, plusz ez eléggé súrolja warez határát is
-
whisperer002
csendes tag
Szevasztok srácok! Nekem olyan Kérdésem lenne hogy a DLC-kben és az AWEKINGben látható plusz specializációkat hogy lehetne át rakni az ORIGINSBE esetleg van ilyen MOD ?
Ha valaki tud valamit kérem jelezze vagy írja meg!!

-
gameratesz
csendes tag
Bevált !
Ezer hála

-
Ghostface
senior tag
válasz
gameratesz
üzenetére
Helló!
Próbáld ki ezt.
Van akinek csak sokadik próbálkozásra működött így is. -
gameratesz
csendes tag
Sziasztok! Nemrégiben raktam újra a windows-t a számítógépemen, mikor még nem telepítettem újra elég sok dlc-t megvásároltam eredeti Dragon Age-hez(köztük az kiegészítőt is)
Normálisan elindult a játék , a DLC-kel is tudtam játszani. Most hogy újra lett rakva a windows ,feltelepítettem a Dragon Age-t és eszmélés-t beléptem a a régi dragon age profilomba és rákattintok a letölthető tartalmak opcióra még meg sem jeleníti a letöltött tartalmakat sőt még egyetlen egy dlc-t sem jelenít meg a letölthető tartalmak között.
Mindenhol utánaolvastam ennek ,sehol sem találtam ilyet. Ha valamelyikőtök tudja mi lehet ez probléma, akkor írja le a megoldását.
Nagyon hálás lennék . Előre is köszönöm!!! -
leviske
veterán
Ez mekkora.

(#3483) Directors: Nem játszottam a GoA-al, de nem tartom lehetetlennek, hogy valamit bent kell hagyni a ládákban. Bár az után, hogy a DLC konkrétan a kemény harcokról szól, nem biztos, hogy ki lehet kerülni a harcot velük.
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Elakadtam a the Golems of Amgarrak résznél.
Bent vagyok a "Kapcsolónál".A ládákból kivettem a dolgokat de a gólemek rámtámadtak.
Próbáltam megölni őket de hát lehetetlen. Egyetlen egyet sem tudtam.
Most tényleg meg kell őket ölni vagy van valami nyitja ennek? -
Rossi
addikt
Végeztem a Witch Hunt-al is, én bizony elmentem Morrigan-nel... Az Ultimate Edition minden DLC-vel nálam 24 GB-ot foglalt.

Most jöhet a második rész.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
buccsi
tag
válasz
guszti825
üzenetére
Úgy tudom csak akkor kell ügyködni, ha Steam-es verzió, ha dobozos akkor csak telepíted és kész. Én legalábbis így tudom.

Neotica:
A Jóféle Tűzbalzsamról úgy tudom, hogy az kimaradt az Awakeningből, így ezt a küldetést csak úgy lehet megcsinálni, ha olyan karaktert importálsz az Originsból, amelyik megtanulta a receptjét vagy már van nála ilyen tárgy. -
guszti825
csendes tag
Igen énis innen szedtem le de ott leirják hogy akinek ultimate edition van meg annak vmit kell csinálni hogy müködjön és nekem az van akkinek csak simán dragon age +külön felrakta witch huntot annak müködik és vmit extrát kell csinálni a ultimatesoknak és erröl kérdezem hogy itt van e valaki akki ezt eg tudta csinálni hogy ultimate editionvan és sikerült magyarositani
-
Lenry
félisten
válasz
guszti825
üzenetére
komolyan fájt volna a pontot, meg a vesszőt is használni a billentyűzeten?
egyébként meg nem lehet őket magyarosítani, egész egyszerűen azért, mert nincs belőlük hivatalos magyar verzió.
maszek van, de a készítők weboldalának nyelvi minősége alapján én nem tenném föl, de ha neked megfelel, akkor hajrá, gondolom ott le van írva, hogy hogy kell telepíteni
-
guszti825
csendes tag
Sziasztok nekem a dragon age ultimate ediiton van meg de a witch huntot meg a golemes DLC-t nem lehet magyarositani olvastam hogy valami okoskodni kell hogy sikerüjön a magyarositás valakinek akinek az ultimate van és sikerült a witch hunt magyarositása az itt irna nekem kérlek szépen mert nagyon fontos lene már játszanék vele de nem értenék semmit ha angolul nyomom és igen azal daupdater vagy mivel fel telepitetem de nem lett magyar
sokan irtak hogy ultimatenél okoskodni kell köszönöm -
Lenry
félisten
válasz
Neotica
üzenetére
megtanultad a "receptjét"?
a Vigil's Keep-ben a csarnokban álldogáló árusnál van, illetve előbb-utóbb lesz, ahogy haladsz előre a játékban, és csinálod a MIstress Woolsey által rádbízott "hozz kereskedőket" küldetéssel, úgy bővül a megvásárolható tárgyak listája(#3469) Ghostface van egy ilyen kötsög bug, hogy ha bizonyos tárgyak nálad vannak, amikor lemész oda, akkor nagy eséllyel nem kapod vissza a cuccaid. én is belefutottam

-
Neotica
csendes tag
Én is az Aweking-ben akadtam el kicsit. Éppen azon vagyok, hogy a Wade kovácsmester által kért összetevőket gyűjtsem össze, hogy megkapjam a spéci cuccokat tőle. Az egyikből már csak a JÓFÉLE tűzbalzsam, a másikból pedig a Nagymester villámrúna hiányzik, de ezeket sehol se találom. A játék honlapja szerint ezek készíthető tárgyak, elvileg egyik árusnál sem lehet megvásárolni (legalább is nem az Awekingben). A tűzbalzsam mellé kért egy nagymester tűzrúnát, azt magam készítettem el (miután az egyik karakteremnél maxra fejlesztettem a rúnavetést), viszont a villámrúna készítést nem ajánlja fel a rúnavetés képzettségnél a lista. A tűzbalzsammal ugyanez a helyzet, maxra fejlesztette herbalizmussal sem tudok JÓFÉLE tűzbalzsamot csinálni, csak közönségest, asszem. Meg kell/lehet venni ezekhez valami receptet valakitől, vagy csak bízzak a jószerencsében, hátha kidobja ezt a két tárgyat a játék?

-
Szab02
aktív tag
Most ment el a kedvem...
Csak 4 kartert fejlesztettem...(Én-tank, sten, wynne, zewran)
És a többieknél még szintlépést is hanyagoltam, most meg velük kell csatáznom a végső ütközetnél? (Denerim megvédése -a generálisokat már a 4 emberrel elintéztem, most meg visszaváltott a kapuhoz-) még Cuccaik sincsenek :S -
Rossi
addikt
Üdv!
Van egy kis gondom az Awakeningben az Ezüstbányában. Nem találom a kulcsot ahhoz a ládához amiben a cuccaim vannak...
-
nemethati
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Arra figyelj, hogy a dazip-eket a dokumentumokba rakja de a játék nem onnan használja. Be kell másolgatni a steam/dragon age mappába. A telepítés nálam nem ment végig de attól függetlenül befejezi. Innen tudod másolni majd a steamben található mappákba.
Az összes feliratfájl amiket másolsz enus legyen egységesen, párat nekem át kellett neveznem. Játék nyelve pedig szintén enus.Ja és a teljes mappák másolgatását nagyon nem ajánlom, sokkal több cucc van az ultimate mappáiban mint a magyarításéban. Egyenként kikeresni és csak azokat a fájlokat írd felül amiket kell.
-
vitaro
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Üdv!
Innen le tudod tölteni a magyar nyelvi fájlokat. Két mappát találsz benne. A DAO_HUN tartalmát egyszerűen be kell másolni a játék könyvtárába, felülírva az ottaniakat. A DLC_HUN-ban a Leliana's Song, The Golems of Amgarrak valamint a Witch Hunt fordításai találhatóak, *.dazip formátumban. Ezeket a DAUpdaterrel lehet telepíteni.
-
nemethati
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Remélem a frissen újított akciós ME-el nem lesz ilyen "probléma" mert eret vágok magamon

-
nemethati
senior tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
"Csak" felül kell írni a fájlokat

Én megcsináltam, nálam amihez van magyarítás az magyar is. Nem nagy mutatvány, de pár dologra oda kell figyelni hogy működjön rendesen.
Ha otthon leszek végre kicsit többet leírom majd részletesen. -
válasz
TazLeacher
üzenetére
Regisztráld a kulcsot EADM-be, és letöltheted magyarul is szerintem.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
Én is beszereztem a Ultamte-et a STEAM-en (eladtam a CE-t), és most segítség kellene, méghozzá:
Szükségem lenne:
- az alapjáték
- az Eszmélés
- az Ostagar DLC
- a Kamarás Erőd DLC
- a Kőbe zárva DLC
- Darkspawn DLCmagyar nyelvi fájljaira. Ha valakinek ezek megvannak, és tudja, hogy hogy lehet ezeket kinyerni, megköszönném. Továbbá ha valaki már csinált ilyen teljes magyarítást, leírhatná nekem, hogy mik is lennének a lépések, és a sorrend, hogy működjön.
Előre is köszönöm
-
nemethati
senior tag
Na a következőt kell tenned:
1. játék és steam uninstall
2. C meghajtó dokumentumok/Bioware/Dragon Age mappa törlése
3. leszeded újra ahogy kell amíg be nem fejezi, nem nyomsz play-t meg semmit sem
4. ha a kulcsokat beregisztráltad akkor sem a Social Network-re sem ingame nem jelentkezel be
5. megkeresed a telepített mappában a bekarikázott dolgokat és futtatod
- ez a kulcs, nekem ez oldotta meg a problémát -
vitaro
senior tag
Hihetetlen mennyi gondom van ezzel a játékkal. Először el sem akart indulni, aztán az Awakening nem jelent meg a telepített tartalmak között. Beregisztráltam a kódomat az EA Download Managerbe, így le tudtam tölteni egy német(!) példányt. Ezzel nem is lett volna baj, a nyelvet simán átállítottam angolra, de most meg az összes dlcre azt írja, hogy olyan fiókkal jelentkezzek be amelyikkel megvásároltam őket...
Kezd már nagyon elegem lenni belőle. Ötlet, valaki? -
vitaro
senior tag
Sziasztok!
Megvettem az Ultimate Editiont ma steamen, de nem hajlandó elindulni. Konfigurálás után hiába kattintok a Play gomba, semmi nem történik. A Bioware Social Network-ön regisztráltam a játékot és a dlcket is a megfelelő kulccsal. Valakinek van ötlete, hogy mégis hogyan lehetne életre kelteni?
-
-
Sereida
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a mélyutaknál megtaláltam Branka naplóját viszont nem tudok tovább menni a Holtak árkai felé,mert nem jelenik meg a térképen. Tudnátok ebben segíteni. Előre is köszi!
-
Tsumaas
senior tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Elindítom az .exe-ket és kiírja, hogy a nyelvi elemek nem egyeznek...
Az összes dazip-t be kell rakni? -
-
Tsumaas
senior tag
Üdv!
Lenne egy pár kérdésem. Felraktam megint a DA
-t meg az Eszmélést is, mellé letöltöttem pár DLC-t (Warden's Keep, Witch Hunt, Leilana's Song).
Segítsetek, a magyarítást, hogy kell felrakni az utóbbi kettőhőz?
No, és ezek mik, mire valók, és mit csináljak velük:
DAO_PRC_LEL_DAO_1.0.dazip
DAO_PRC_LEL_EP1_1.0.dazip
DAO_PRC_STR_DAO_1.0.dazip
DAO_PRC_STR_EP1_1.0.dazip

-
nemethati
senior tag
Egyáltalán nem warez téma, max. annyiból hogy a magyarítás fájlokat le kell töltögetni.
Utána csak ki kell cserélni az eredeti fájlokkal hogy ne azokat használja. Amihez van magyarítás az magyar lett, a többi maradt angol.
Kis szépséghibák vannak, pl főmenüben maradtak az angol címek de mihelyt elindítod magyar a szöveg/leírások meg minden. Nem ehhez a releashez készültek a fordítások de 100% működik.
Dobhatok fel pár képet meg részletesebb leírást ha akarjátok, én nagyon örülök hogy sikerült: eredeti game + magyar is, mi kell még
-
-
nemethati
senior tag
Üdvözlet!
Sikeresen beszereztem a DAO Ultimate Edition-t Steam-ről. Magyarítani lehet valahogy szerintetek, próbálta már valaki
-
gabranek
senior tag
az mitől lehet, hogy ha be vagyok jelentkezve és így próbálom betölteni valamelyik mentésemet, kiírja az alábbi üzenetet és addig nem engedi betölteni, míg ki nem jelentkezek:
"A mentett állásban prémium tartalom található, a játék betöltéséhez az alábbi tartalom tulajdonosának kell bejelentkeznie: -Kőbe zárva, -Vérsárkány páncélzat"Amikor jópár hónapja megvettem a játékot feltelepítettem ezt a két tartalmat is (ajándék volt a játékhoz), de csak most kezdtem el gamelni vele és pár napja ezt a hibaüzit dobja fel állandóan.
-
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Az mitől lehet, hogy felrakom az alapjátékot és az Eszmélést is, majd bejelentkezem az EA fiókommal és nem tölti le a letölthető tartalmakat, eddig ilyen nem volt, hanem automatikusan letöltötte és a megvásárolható DLC-k is látszódtak

-
Rossi
addikt
Üdv!
A Witch Hunt az Awakening után játszódik?
-
Zoli133
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jár az összes kiadáshoz.
-
TazLeacher
nagyúr
Sziasztok!
A Blood Dragon páncél az csak a CE-hez járt, vagy minden kiadáshoz?
-
Rossi
addikt
Ez a Golems of Amgarrak odab@szós volt. A Harvestert baromi nehéz legyakni, szégyenszemre easy-re kellett vennem a nehézséget...
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy a Zárványba hogy lehet eljutni?
Mindhárom segítséget megszereztem amit kellett a veszedelemhez és már ott tartok, hogy meg kell néznem mi történt az elf zárvánnyal, viszont a térképen az a rész szürke, így nem tudok oda menni. -
Archanon
őstag
válasz
Neotica
üzenetére
Olvastam valahol, hogy van egy olyan mod [nem tudom melyik], aminek hatására "megváltozik" Morrigan érdeklődési köre - pontosabban: vakká teszi --> A nőt hapsinak nézi.
SPOILER
2 napja elkezdtem másodjára a játékot, s bár még nem vagyok ott, elkezdett foglalkoztatni egy kérdés. Amikor az országgyűlésben választhatunk, hogy Loghain kivel küzdjön meg, Alistairt rá lehet venni valahogy, hogy ne ölje meg Logi bácsit? Vagy egyszerűen ne Alistairt küldjem ellene? Ha jól emlékszem a küldetés megköveteli hogy Ali bátyót is vigyem magammal [azt hiszem automatikusan a csapat tagja lesz], tehát nem lehet megoldani, hogy ne vigyem magammal... Igazából az érdekelne, ha nem ő küzd meg Loghainnel, történik e valami olyan, hogy Ali esetleg megutál...?
-
Neotica
csendes tag
SPOILER!
Játszotta már végig úgy a játékot valaki, hogy női karakterrel kavar Morrigannel? A játék végén a női játékosnak is felajánlja, hogy háljanak együtt? Mert neten láttam erre utaló videót, csak ötletem sincs, hogy mégis mivel magyarázzák ki a gyerek fogantatását ebben az esetben
Puszta kíváncsiság 
-
-
Lenry
félisten
hogy lehet egy ekkora mocskosnagy, égbekiáltó, játékélményt szétcsesző bugot javítatlanul hagyni? ÁH!

épp most vesztettem el az összes cuccomat, természetesen nincs korábbi mentésem. faszkivan
ennek a karakternek annyi. -
Amarth
senior tag
Az Eszméléshez nem tud vki betűnagyító mod-ot?
Vagy az Origins-est rálehet venni,hogy működjön vele? -
Rossi
addikt
2. végigjátszás: 46,5 óra játékidő, 155 TP híján 24. szint. Most jöhetnek a DLC-k az Eszméléssel bezárólag, utána pedig a Dragon Age 2.
Ha annak is vége, talán már ideje lesz elkezdeni a Mass Effect 1-2 újrajátszását.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dell notebook topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezer hála

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-t meg az Eszmélést is, mellé letöltöttem pár DLC-t (Warden's Keep, Witch Hunt, Leilana's Song).