Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plata

félisten

válasz melega #4520 üzenetére

Jó befejezés?
    Nézd,feltételezem a társaid mind maximálisan kedvelnek,mindnek megcsináltad a küldetéseit,mindenféle dolgokról beszéltél velük.
    Akkor ha pasi karid van morrigan ha kedvel felajánl neked egy lehetőséget,amivel túlélheted halál nélkül a harcot.
    Nem kell sem Alistair-t sem magad feláldozni.
    Én úgy játszom hogy először megcsinálom a mellék és dlc küldiket,utána megyek a körmágusok tornyába,majd onnan redcliffbe,mert ha voltál a mágusoknál akkor ugye megmenthető mindenki.Utána meg valószínűleg elfek végül a törpök.
    Mondok egy vicces dolgot.
    Mikor redcliff-be megyünk ugye lesz csata és éjjel jönnek a zakkantak,ha nappal a felkészülés alatt tele rakod a falut csapdával,akkor éjjel is ott lesznek.
    Egyszer poénból letettem iszonyat sok csapdát.
    Castle cousland moddal ugye kapunk olyan vendort akinél végtelen sok termék van,nála vettem rengeteg csapda alapanyagot és gyártottam eszetlen sok csapdát,de olyat ami nem sebez barátot is,mert van olyan csapda és varázslat ami barátokat is sebez.Nem két perc volt mire leraktam,de marha vicces volt.Tele volt a falu és az utak is csapdával.
    Ha egyszer csinálsz varázsló karit,az megint nagyon poén,a varázslatoknak vannak kombójaik.
    Ha végrehajtasz egy kombót az brutális lehet.
    Például te a karaktereddel fagy mágiával le fagyasztasz egy ellenséget,Morrigan pedig valami törő varázslattal szét töri,ez még boss-al is megy,meg fagyasztod Morrigan meg szét töri.De az is jó ha Morrigan fagyaszt Pala meg a nagy csapással széttöri.
    De például ottvan az olajfolt és a tűzlabda.
    Egyik varázsló olajfoltot varázsol az ellenség lába alá,a másik begyújtja,tippelj mi lesz velük. :D
    Sok ilyen varászlat kombó van,ha megtalálod őket kapsz achit is.

Új hozzászólás Aktív témák