Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Technoman

őstag

Sziasztok!
    Egy DJI OsmoPocket van a családban. Nagyon szeretjük, mert baromi jó videókat (4k) tud csinálni. Viszont van egy olyan problémánk, amire nem találtunk eddig magyarázatot/megoldást.
    Kirándulni voltunk, csináltunk sok fotót/videót. Hazamenvén -szokás szerint- elkezdtem a képeket szerkeszteni, ami nem egyszerű, lévén 3 géppel is készültek képek (Mobilteló, Bridge + az Osmo)
    A szerkesztés nálam úgy történik, hogy idősorrendbe (történés szerint) teszem az összes képet (Win-be a mappát megnyitva a "készítés ideje" oszlop alapján rakom sorba) , majd átnevezem őket (pld: 999 (1), 999 (2), stb...)
    Azt vettem észre, hogy míg a két gép szinkronban van egymással, addig a Pocket valahogy más időbélyeget rak az EXIF-be (jellemzően 15 perc pluszt a valós időhöz képest) Gondoltam, beállíttatom a családdal a pontos időt, mert így nem OK a történés, de sajnos a tulaj nem talál az OSMO-ban ilyen jellegű menüt. :F
    Több oldalt átolvasva, azt mondja, hogy ez egy bug és a nemzetközi fórumokon is visszatérő téma + a frissítésekkel egyre kakibb a helyzet.
    Erre van valakinek valami ötlete/megoldása?
    Thx :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés