- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
"Nekem a sima P4-hez képest nagy előre lépés a a Pro kamerája"
Ez természetesen így van
, az 1"-os szenzorral, modern kodekkel megérkeztünk az űrkorszakba. Apró gond, hogy lencséből nem fért fényerősebb, minőségibb a P4 Pro-kba, a dpreview-n olvasgatom, hogy érdemes a blendét f/4 környékére levenni.Igen, nálam a kamerán van a hangsúly, sokáig szemeztem a csereobis rendszerekkel, de az inspire hatalmas, sherpát meg nem bérelek a nyaraláshoz (+bankszámlaügyileg is teljesen más dimenzió, olyan összeg, amit hóttziher, hogy nem mernék a levegőben tartani).
A várakozás kérdés nálam mondjuk úgy néz ki, hogy 90%-ban utazáskor használnám a madarat, és legközelebb jövőre utazunk komolyabb helyre, úgyhogy túlságosan nem sietem el.
#855: jogos, bár nálam a vízi felhasználás teszi ki a repidő zömét majd. Bizonyos szitukban mondjuk vízről is össze lehet szedni, ha csónakból eregetem, nem egy örvénylő hegyi patak fölé, akkor utána lehet menni és ki lehet halászni...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, az 1"-os szenzorral, modern kodekkel megérkeztünk az űrkorszakba. Apró gond, hogy lencséből nem fért fényerősebb, minőségibb a P4 Pro-kba, a dpreview-n olvasgatom, hogy érdemes a blendét f/4 környékére levenni.