- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
BEndre34
üzenetére
Régóta keringenek róla pletykák... Most már úgy néz ki valóban realizalodik lassan...
Én a magam részéről mindig is "DJI fan" voltam, szeretem a cég termékeit, van a tulajdonban is, és használtam "cegeskent" is párat DE:
Pont ez az FPV készlet nem mozgat meg...
En a magam részéről pont kihagyom..épp a "madár" miatt...
Szvsz az FPV pont az a sportág, amiben odavered a gépet...ha sokat nézem a profik videóit, még az istenként repülő srácok is odaverik olykor olykor....
Na most egy DJi géphez nem szerzek be fillérekért gyári alkatrészt... Míg az egyéb fpv madarakat úgy legozom ,ahogy csak akarom...
Szvsz. Az FPV része jó... élmény vele repülni...
De szerintem építeni érdemes, és ahhoz használni a dji fpv eszközeit...(szemüveg,kamera-vtx)Talán a drondj-n olvastam egy cikket , amiben taglalták, mekkora létjogosultsága van a piacon...és amivel tökéletesen egyetértek,hogy akkor tudna igazán teret nyerni ez a gép, ha maga a DJI, vagy egyéb csoportok csinálnának bajnokságot...mint autósportban az Opel cup, vagy Suzuki stb....
Ahol ugyanazzal a technikával versenyeznek a sportolók, így érvényesül igazán a "gyozzon a jobbik...." elv...Eddig is "védtem" a DJI-t, hogy jól csinálja amit csinál, hiszen szinte minden piaci szegmenst lefedtek az idők folyamán...
De ez a kész fpv szett szerintem egy hobbyzo számára kész tökönlövés....A tévedés jogát fenntartom , lehet hogy mutatnak olyat ami miatt megyek, és cserélem a Phantomot megjelenés napján

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- Wuthering Waves
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest