Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ingyenes és fizetős része is van, de a jelenlegi számítógépen, ahhoz, hogy a drón "valósághű" módon mozogjon / reagáljon, szinte élvezhetlen alacsonyan fut a grafika, így nem is néztem, mennyibe kerülne.
Elvileg (a leírás szerint) a szél is szimulálva van és elég alacsony felbontás mellett (vagy egy jobb gépen) a drón reakciók sem tűnnek olyan rossznak.
Kifejezetten kamera mozgás gyakorlás miatt kell, mert azt most télen egyszerűbb így. Emiatt a lesz@rom faktor nincs benne.
De szerintem sem ezzel kell megtanulni repülni egy x százezres drón vásárlás előtt, viszont ilyen időben gyakorlni elég jó (főleg, hogy saját távval lehet és nem gombokkal). Akár át ATTI módot is. Szerencsére (bár akkor nem így gondoltam) az első gépem GPS nélküli volt, így azon az elég sokat gyakorltam, mert más opció nem is volt.
Illetve a P3 és a mostani P4 esetében is direkt repülők néha így, mert sosem lehet tudni....
Egy biztos: Pár óra szimulátortól rosszabb drón "pilóta" nem leszek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Illetve a P3 és a mostani P4 esetében is direkt repülők néha így, mert sosem lehet tudni....