Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
A tagsági díjat én nem számolom ide mert mindenképpen tag akartam lenni. nagyon sok mindent elintéz neki helyettem ami nekem kényelmileg megér akkor összeget minta tagdíj. A FAI licencemet és egyebeket is idesorolva. Én drónt váltottam de nem kell külön biztosítást kötni minden drónra ha az adott évben többször is cserélsz gépet. Ezt a kérdést én is feltettem akkor és ezt a választ kaptam. Azaz tehát maradhatunk ebben a 10000 Ft os éves díjban ami nekem megér ennyit.
-
Fuhur
csendes tag
Drón és drón közt sok különbség van.
Egy Inspire vagy hasonló cuccal munka okán műtárgyak között/fölött reptetni nyilván kockázat. No meg a megbízók is elvárták, hogy rendelkezzek felelősség biztosítással. Ez azért lényeges, mert senkit nem érdekel, hogy a cuccoddal mi lesz, de a másnak okozott kár megtérítésének garanciája az nagyon fontos!Ezen felül rendelkezek 20+ darab drónnak mondott "izével". Ezekkel a kertben, lakásban, esetenként a pusztában szoktam reptetni ahol gyakorlatilag másnak okozható kárról nem beszélhetünk. Főleg, hogy ezen "izék" fele 200, de sok közülük 100 gramm alatt van. Ezekre értelem szerűen nincs és nem is lesz semmiféle biztosításom.
A drón eladások meg elég általános statisztikát mutatnak. Benne van a Tescos és a professzionális egyaránt és valószínűleg nincs benne a különféle kínai on-line beszerzés és biztosan nincs benne a nem kis számú otthon építés sem.
Biztosítás ügyben én a következők szerint gondolkozok:
- Munkához kell, tehát megkötöm. Ez felelősségbiztosítás lesz.
- Féltem és sérülés esetén szeretném ha a gyártó kedvezményesen javítaná cserélné. (nálam ez nem játszik) Akkor megkötöm a gyártó által kínált biztosítást.
- Kicsi, játék vagy biztosan csak olyan helyen használom ahol a madár is dióval a csőrében repül nehogy éhen haljon. Nos ekkor biztosan nem kötök semmiféle biztosítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- PLC programozás
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest