Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Még az is jobban kezelhető lenne, ha az eddigi tiltott légtereket kiterjesztenék néhány politikailag szenzitív területre is és azt fogalmazná meg a törvény, hogy minden tiltott légtérben (kiterjesztéssel) történő repítés száz milla bírságot von maga után. De csak ott!"
Teljesen egyetértek veled
Erre való a légtér.hu-s adatbázis, nem? Tényleg annyira egyszerű lehetne a szabályozás, ha nem arról szólna, hogy hogyan maszatolják bele a NER-es birtokok légterének a tiltását
A fő problémát egyébként az generálja ami le lett már írva párszor;
1; a paranoiások affektálása (vidéki kisvárosban élek, ha tudnád mi ment a fosbúkos csoportjukban amikor repültem egy kört kb 50-80m magasan a kombájn méretű és hangú Inspire-el; többen váltig állították, hogy még a házukba is berepült a drón!)
2; a bugris drónosok viselkedése; ezt is már olvashattuk, hogy kilátókon nézelődő emberek közé bereptette a madarat, repterek, kórházak környékén repülés, akkor valaki írta, hogy valami autós eseményen csordában repültek a sportautó után a drónok, stb...
3, gyakorlatlan pilóták (nem tudom, de én a pilóta megnevezést barokkos túlzásnak tartom, egy drónkezelőre) bénázása, lakott területen, főleg emberek felett...
4, "valahogy csináljunk már ebből pénzt" dolog erőltetése. Ha jó bonyolult a szabályozás, jó bonyolult a követelményrendszer, jó keszekusza a jogrend; akkor oda fog vezetni ami az utós társadalomban van: -fizetek teljesítményadót az Önkormányzatnak, -fizetek átírást ha autót veszek, -fizetek vagyonszerzési illetéket, ha új autót veszek, -fizetek autópálya díjat, -fizetem az üzemanyagba integrált úthasználati díjat, -fizetem a "jövedéki adót" (ez az a dolog amit még egy könyvelő is nehezen tud elmagyarázni) SZÓVAL FIZETEK ÉN MINDEN KISMILLIÓ SZIRSZART csak hagyjanak békén nyugodtan elmenni a telekre, a bevásárlóközpontba, a rokonokhoz és a munkahelyemre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- SONY LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Brave
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Erre való a légtér.hu-s adatbázis, nem? Tényleg annyira egyszerű lehetne a szabályozás, ha nem arról szólna, hogy hogyan maszatolják bele a NER-es birtokok légterének a tiltását