- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Helló!
-Nekem szépen megáll egy helyben ezzel nem volt rossz tapasztalatom, nem tapasztasztaltam, hogy "kúszott" volna bármilyen irányban. Ha előre repülök manuálisan, akkor azt is egy vonalban teszi.
-Valóban nehéz irányítani, olyan mintha mindig felül szeretné bírálni az AI a mi mozdulatunkat; messze nem olyan agilis mint egy DJI.
-A joystick-ek valóban katasztrófálisak
Olyan mintha gyurmába szúrt fogpiszkálók lennének, még az a szerencse, hogy visszatérnek középre
Nagyon visszasírom az Inspire nagy tepsi távosát
Én nagyon örülnék, ha lenne még egy Autel-es a topicban (mert külön topic-ot szerintem egyelőre nem érdemes csinálni neki) ha gondolod, ki tudod próbálni madarat. Aztán eldöntöd, hogy megvárod a Mavic3-at (mert most nincsen alternatíva a DJI-nál erre a technológiára, Skydio-t meg nem kapni sehol) vagy veszel te is egy répát.
Egyébként baromi érdekesen repül, ha nem megy a felvétel, vagy nincsen neki rallyepoint beállítva csak rángatod az égen, akkor valami tereptárgy előtt egy nagy fékezésnél csinál olyat, hogy megfordítja a drónt az utolsó pillanatban. Lehet, hogy ezt azért teszi, hogy inkább a seggét verje oda ne a kamerát? Mindenesetre nagyon ijesztő.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- E-roller topik
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Wuthering Waves
- Milyen autót vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Opel topik
- További aktív témák...
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olyan mintha gyurmába szúrt fogpiszkálók lennének, még az a szerencse, hogy visszatérnek középre
Nagyon visszasírom az Inspire nagy tepsi távosát