Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Helló!
-Nekem szépen megáll egy helyben ezzel nem volt rossz tapasztalatom, nem tapasztasztaltam, hogy "kúszott" volna bármilyen irányban. Ha előre repülök manuálisan, akkor azt is egy vonalban teszi.
-Valóban nehéz irányítani, olyan mintha mindig felül szeretné bírálni az AI a mi mozdulatunkat; messze nem olyan agilis mint egy DJI.
-A joystick-ek valóban katasztrófálisak
Olyan mintha gyurmába szúrt fogpiszkálók lennének, még az a szerencse, hogy visszatérnek középre
Nagyon visszasírom az Inspire nagy tepsi távosát
Én nagyon örülnék, ha lenne még egy Autel-es a topicban (mert külön topic-ot szerintem egyelőre nem érdemes csinálni neki) ha gondolod, ki tudod próbálni madarat. Aztán eldöntöd, hogy megvárod a Mavic3-at (mert most nincsen alternatíva a DJI-nál erre a technológiára, Skydio-t meg nem kapni sehol) vagy veszel te is egy répát.
Egyébként baromi érdekesen repül, ha nem megy a felvétel, vagy nincsen neki rallyepoint beállítva csak rángatod az égen, akkor valami tereptárgy előtt egy nagy fékezésnél csinál olyat, hogy megfordítja a drónt az utolsó pillanatban. Lehet, hogy ezt azért teszi, hogy inkább a seggét verje oda ne a kamerát? Mindenesetre nagyon ijesztő.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Olyan mintha gyurmába szúrt fogpiszkálók lennének, még az a szerencse, hogy visszatérnek középre
Nagyon visszasírom az Inspire nagy tepsi távosát