- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
"melyik miért szívózik.
Remélem nem is kell megtudnom"Na ezzel én is így vagyok...remélem nem kell megtudnom

Idő közben elmentem, és átvettem a gépet, így kiderült számomra is milyen papírt kapok...
Viszont megkérdeztem, illetve a karton dobozon is rajta van, honnan szerzik be a gépet,és ez az Ingram Micro Hungary LTd...ami talán jó hír, mert azt olvasom ez a cég DJI partner így talán nincs nagy probléma!Egyelőre nagy a boldogság....
Kicsomagol,regisztrál, feltölt, és irány a mező...2,2km-nél 60m-en kezdett el dünnyögni a jelerősség,hogy dobni fogja a jelet,,,akkor emeltem feljebb...a végén 120m-en jártam 2,7km-nél dobta el a jelet,,és indult haza...Mező ide vagy oda, azért nem kimondottan volt optimális a rálátás a gépre fák miatt , illetve van egy torony is "út közben" amin ül, és sugároz jó pár antenna....
Valszeg ha emelem feljebb a gépet, tovább jutok...de mivel a gyakorlatban ilyen "távolsági" repüléseket nem szoktam csinálni, és próbálom az esetek többségében a 120m-es rc hobby magasságot is betartani,igy elégnek éreztem ennyit is teszt gyanánt!
De ami a lényeg hogy az Ocusync meggyőzött,,,,egészen jelvesztésig tökéletes, mindenféle hibától mentes képet kaptam...patent
Szerettem a sima P4-et is de most:
I think this is the beginning of a beautiful friendship

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Raspberry Pi
- Gitáros topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest