Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Geller72
üzenetére
Valószínű, de azért nem is piszkáltam a firmware-t, hogy ha logot akarnak nézni, és az alapján próbálnak javítani, vagy utókalibrálni, akkor se legyen az, hogy felülvágtam egy flessel. Ami furcsa, hogy kétszer is beszéltem a szervizes munkatárssal, és nem tapasztalták a hibát, nem is csináltak vele semmit néhány próbán felül állítása szerint. Aztán ki tudja, lehet, hogy kalibráltak valamit azért rutinból, amire nem tér ki a munkalap. Viszont extrém gyors volt az egész, kedden vitte a futár és pénteken hozta, ez nagyon korrekt volt.
Tomdriver: jahh, beb,@szva sem működik, de legalább nem érdekel! :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest