- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Én Phantom4-hez vettem gyári DJI autós töltőt.... papíron épp úgy 1ora kellene hogy legyen,mint a hálózati töltő...
Nekem nem vált be...
Vagy az adott autó feszültség ellátása volt nagyon "intelligens", ezért nem indult el a töltő gyújtás nélkül,,,,(az meg nem túl életszerű,hogy legalább 1orara gyujtason hagyom az autót...)
Vagy ....pld az én Mondeo kombim hátuljában van aljzat,ami ad feszt gyújtás nélkül,de ha lezarom az autót, egy idő után onnan is eltűnik a fesz....ha odafigyelek, és megnyitom az autót időnként, akkor sem sikerült 1 óra alatt eddig soha tölteni....
Már nagyon bánom,hogy annyi pénzt kiadtam érte...A töltő jó, az biztos...valahogy, az én "körülményeim" nem adták eddig ki, hogy normálisan tudjam használni...
Én végül a több aksiban találtam meg a megoldást...nem költséghatékony,de bevallt

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Napelem
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- Energiaital topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest