Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Én Phantom4-hez vettem gyári DJI autós töltőt.... papíron épp úgy 1ora kellene hogy legyen,mint a hálózati töltő...
Nekem nem vált be...
Vagy az adott autó feszültség ellátása volt nagyon "intelligens", ezért nem indult el a töltő gyújtás nélkül,,,,(az meg nem túl életszerű,hogy legalább 1orara gyujtason hagyom az autót...)
Vagy ....pld az én Mondeo kombim hátuljában van aljzat,ami ad feszt gyújtás nélkül,de ha lezarom az autót, egy idő után onnan is eltűnik a fesz....ha odafigyelek, és megnyitom az autót időnként, akkor sem sikerült 1 óra alatt eddig soha tölteni....
Már nagyon bánom,hogy annyi pénzt kiadtam érte...A töltő jó, az biztos...valahogy, az én "körülményeim" nem adták eddig ki, hogy normálisan tudjam használni...
Én végül a több aksiban találtam meg a megoldást...nem költséghatékony,de bevallt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs