Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
válasz
tirszin
üzenetére
Nem! Pont ott tatunk, ha valamit nem értünk akkor azt a dolgot negatív kontextusba helyezzük. Én semmi mást nem akartam, csak annyit, hogy rengetegen vagyunk és szinte végtelen sok célból használhatjuk az eszközöket. Ami nekem fontos az a másiknak lényegtelen. De ettől még nem kell haszontalannak, károsnak, meggondolatlannak satöbbi aposztrofálni.
Az önfeledt repkedés is ok, mert az nem céltalan hanem éppen annak aki ezt végzi egy hasznos időtöltés mert kikapcsolódik, szórakozik, pihen... egyszerűen jól érzi magát tőle.
Hányan vannak, akik felülnek a motorra és "csak" motoroznak egyet. Magam szoktam repülni (nem repíteni) és csak saját élvezetemre. Akkor most kössem fel magam a tékozlásért?
Megint mások -hogy visszatérjünk az akku használatra- racer drónoznak. Ott aztán puffadnak az aksik és mennek is hamar a kukába (képletesen kuka, szelektív gyűjtő, nehogy ez legyen a fogás az írásomba). De ez sem tékozlás szerintem. Én most kezdem próbálgatni és örökre amatőr maradok a témában de nagyon tetszik. Szórakoztatják ezek a srácok, lányok magukat és a nézőket egyaránt.
Szóval kicsit elfogadóbbnak kéne lennünk szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515-55 FHD notebook - i7 10750H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB WIN11
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest