Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
csendes tag
válasz
tirszin
üzenetére
Nem! Pont ott tatunk, ha valamit nem értünk akkor azt a dolgot negatív kontextusba helyezzük. Én semmi mást nem akartam, csak annyit, hogy rengetegen vagyunk és szinte végtelen sok célból használhatjuk az eszközöket. Ami nekem fontos az a másiknak lényegtelen. De ettől még nem kell haszontalannak, károsnak, meggondolatlannak satöbbi aposztrofálni.
Az önfeledt repkedés is ok, mert az nem céltalan hanem éppen annak aki ezt végzi egy hasznos időtöltés mert kikapcsolódik, szórakozik, pihen... egyszerűen jól érzi magát tőle.
Hányan vannak, akik felülnek a motorra és "csak" motoroznak egyet. Magam szoktam repülni (nem repíteni) és csak saját élvezetemre. Akkor most kössem fel magam a tékozlásért?
Megint mások -hogy visszatérjünk az akku használatra- racer drónoznak. Ott aztán puffadnak az aksik és mennek is hamar a kukába (képletesen kuka, szelektív gyűjtő, nehogy ez legyen a fogás az írásomba). De ez sem tékozlás szerintem. Én most kezdem próbálgatni és örökre amatőr maradok a témában de nagyon tetszik. Szórakoztatják ezek a srácok, lányok magukat és a nézőket egyaránt.
Szóval kicsit elfogadóbbnak kéne lennünk szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest