Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
Ma délután hazafelé menve láttam az égen egy hatalmas drónt. Sötét volt, 3 nagy reflektor világított, 2 elől 1 hátul....nehezen tudtam kivenni a sok fa miatt, de az biztos hogy nem UFÓ
...ember nélküli irányított dongó volt, jó nagy hanggal. A vasút mentén haladt egy irányba és eltűnt.
Esetleg valami rendőrségi drón? Nem szoktam ott drónozni, de ha véletlen összefutna az én kis Fimimmel nem kérdés melyik győzne.
KillHates madara sem rughatna labdába mellette.
Egy verseny drónnal még meg lehetne lépni, de nem az enyémmel ha ez amolyan befogó valami lenne. Tiszta sci-fi para érzés futott át rajtam. 
Aszem fel kellene fegyvereznem a kis kedvencemet valamivel, legalább egy gázspray legyen nála, rakétakilövő a hason lévő kioldó szerkezetre
, ez a közbiztonság, megyek benézek az áruházakba. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- Milyen légtisztítót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- Viccrovat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...ember nélküli irányított dongó volt, jó nagy hanggal. A vasút mentén haladt egy irányba és eltűnt.
KillHates madara sem rughatna labdába mellette.
Egy verseny drónnal még meg lehetne lépni, de nem az enyémmel ha ez amolyan befogó valami lenne. Tiszta sci-fi para érzés futott át rajtam.