- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elég érdekes dologba futottam ma bele és gondoltam bírom ide, hátha hasznos lesz az infó.
Szóval, fotózni eddig nem nagyon fotóztam a Mavic Proval, inkább csak videóztam. Eddig jpeg-re volt állítva és gondoltam ma lövök fentről pár képet RAW-ba.
A képeket a gépre másolva a Windows a DNG-t 940x540-ben jeleníti meg
A drónon a beállítos között semmilyen opciót nem találtam, csak, hogy 4:3 vagy 16:9, de maga a felbontást nem lehet állítani.Na mindegy, gondoltam Instagramra jó lesz kicsiben és megnyitottam Ps-ban... ami viszont 12 Mpx-ben nyissa meg
Azt hittem csak a Windows nagyon hülye, de Linux és macOS is így kezeli.Tudja valaki, hogy ez miért van?
Szóval simán jól átdolgozható DNG kapni, csak Ps-be kell megnyitni és utána onnét a kívánt méretbe/formátumba lementeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A drónon a beállítos között semmilyen opciót nem találtam, csak, hogy 4:3 vagy 16:9, de maga a felbontást nem lehet állítani.
Azt hittem csak a Windows nagyon hülye, de Linux és macOS is így kezeli.