- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
MlbMatic
üzenetére
Tegnap a DJI elérhetővé tette a User Manualt a Mini-hez. [link] Itt le van írva minden az RTH-ról, de még nem volt időm átolvasni mert nemrég értem haza melóból. Egyelőre most az akkukat töltöm, plusz a gépet vizsgálom hogy milyen. Nagyon könnyű!
Én lakásba tuti nem próbálom ki, ha akkuk feltöltődtek akkor fw frissítést meg aktiválást megcsinálom, illetve Care-t kötök rá a DJI oldaláról.
Nekem nem változott az eddigi benyomásom róla, szerintem egy nagyon jó kis gép lett, és a tesztek azt mutatják hogyha nem csapatod vele akkor simán 25-26 perc összehozható ami szerintem teljesen rendben van!
El kell viselni a hiányosságait, mind hardveres mind szoftver terén. Ne egy Mavic 2 géphez hasonlítsad mert 2-3x annyiba kerül a nagytesó.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós kamerák
- Crimson Desert
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Amazon alexa echo dot 5 gen
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én lakásba tuti nem próbálom ki, ha akkuk feltöltődtek akkor fw frissítést meg aktiválást megcsinálom, illetve Care-t kötök rá a DJI oldaláról.