- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
MlbMatic
üzenetére
Tegnap a DJI elérhetővé tette a User Manualt a Mini-hez. [link] Itt le van írva minden az RTH-ról, de még nem volt időm átolvasni mert nemrég értem haza melóból. Egyelőre most az akkukat töltöm, plusz a gépet vizsgálom hogy milyen. Nagyon könnyű!
Én lakásba tuti nem próbálom ki, ha akkuk feltöltődtek akkor fw frissítést meg aktiválást megcsinálom, illetve Care-t kötök rá a DJI oldaláról.
Nekem nem változott az eddigi benyomásom róla, szerintem egy nagyon jó kis gép lett, és a tesztek azt mutatják hogyha nem csapatod vele akkor simán 25-26 perc összehozható ami szerintem teljesen rendben van!
El kell viselni a hiányosságait, mind hardveres mind szoftver terén. Ne egy Mavic 2 géphez hasonlítsad mert 2-3x annyiba kerül a nagytesó.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Philips EP5441/50 LatteGo automata kávéfőző (új)
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gyári garanciával! Logitech G29 Driving Force szett PC/PS4/PS5
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Tekken 7 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én lakásba tuti nem próbálom ki, ha akkuk feltöltődtek akkor fw frissítést meg aktiválást megcsinálom, illetve Care-t kötök rá a DJI oldaláról.