Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
MlbMatic
üzenetére
Egyelőre még csak egy Quick Guide van hozzá, szerintem hamarosan felkerül a rendes Manual is, aztán ott le lesz írva minden részletesen.
Én most azt mondom hogy megveszem, de egy hatótáv tesztet már nagyon várok. Itthon kb. 1.5 hét múlva lehet átvenni, addig úgyis kerülnek fel YT-ra tesztek hogy mit tud. Remélem engedni fogja FCC módra állítani, mert Air-nél nagyon nagy volt a javulás mikor átraktam FCC-be.
Szerintem úgy tudták levinni a súlyt 200g alá hogy fele akkut raktak bele, nyilván a repidő is kevesebb lesz jóval. A drón maga ugyanakkora, szóval tényleg csak az akkuval tudnak mókolni, azért is van szerintem feltüntetve az hogy 1100mAh meg 2400mAh.
Szóval a gép maga 149gramm, a kisebb akku 50g így 199 a nagyobb akku 100g így 249g.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Metal topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2I - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs