- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Kis segítségre lenne szükségem.Tervbe van éve egy dji mavic air beszerzése. Pár helyen olvastam, hogy a hozzá letölthető adroidos app sokszor használhatatlan az ios-el szemben. Kérdezném, hogy ez valóban így van? Mert ha igen, akkor a drónvétel máris kilőve. Bár már voltam ios-es, de most adroidosként csak a drón miatt nem fogok venni semmilyen iphone-t, még használtan sem. Tehát első körben az lenne a kérdésem, hogy aki használja vagy használta már a fent említett drónt androidos telefonnal annak mi a tapasztalata.
A másik kérdésem, hogy honnan érdemes megvenni? Számtalan megbízható bolt található az árgépen minimális árbeli eltérésekkel és hasonló megbízhatósággal. Ezeket fürkészve vettem észre, hogy van maga a DJI | ARS Budapest (FlyMore Kft) is. Nem tudom, hogy talán ők lennének a hivatalos forgalmazó? Egyedül csak azt furcsállom, hogy csak négy ember véleményezte őket szemben a többi websopal amik akár több száz értékeléssel is rendelkeznek. Vélemény?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Új baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest