- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Geller72
üzenetére
Elvileg ugye az én elgondolásom szerint a táv lekéri az adott telefon vagy tablet koordinátáját, és ezt továbbítja a drón felé, ami így tudja hogy hova kell visszatérnie. Viszont attól hogy van net a tableten, még ugye gps+glonass vevő nem kerül bele így a helymeghatározás ugyanúgy nem lesz pontos.
Kicsit elkezdek kutakodni ennek hogy ez hogy is van pontosan. Mert ugye Apple-nél csak a Wifi+Cellular készülékekbe van GPS+Glonass vevőegység.(#2092) VANESSZA1
Áh én nem, az a plusz néhány száz gramm még nem hiányzik pluszba a kezembe. Nekem az Xs tökéletesen megfelel repkedésre is. Nagyon jó neki a fényereje, így napon sincs vele különösebb gondom.
Próbáltam már amúgy mert volt iPad minim, meg normál méretű iPad-em is de nekem kényelmetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Welock Smartlock u81
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs