- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
jozsi252 #2093 üzenetére
A wifin keresztül nem csak netet kapsz, hanem ugye ilyenkor mondjuk a google maps lekéri annak a készüléknek a lokációs adatait is, ami a netet használja, így pontosítja be az adatokat. Azaz ha a telefonon, amin keresztül adsz netet a tabletnek be van kapcsolva a helymeghatározás (gps alapú is) akkor evidens, hogy annak az adatait veszi alapul, mert másét ugye nem tudja. De próbáld ki.
Nekem Xs Max van, az sem egy könnyű versenyző, ráadásul én azt még VR boxban, a fejemen is használom néha.
. (Litchivel. Éppen hogy befér még) Mert ugye adott az iphone-ban a head tracking funkció is. Én mondjuk csak a gimballra használom, repülni nem. A másik, hogy sokszor, ha repülök én viszek ki szétnyitható széket, így eleve ülök, a súly a kézben nem zavar, mert ölben van a táv a tabbal. Az nem mindegy, hogy a tab milyen szögben áll a távon, mert az lehet cumi. Ami aranyat ér, ha "eszkábálsz" (vagy sok pénzért rád sóznak) egy árnyékolót a tabra. Kint, terepen, full napsütésben nagyon kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!