- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Nem pont jo valasztas egy Mavic 2 dronozni tanulni, mert az ilyen utan draga tud lenni. De nem ertem, hogy tud igy bemozdulni oldalra. Szelben meg megertem, hogy driftel, de gps -el meg ott is tartja magat. Valami vagy nem stimmel a gepeddel, vagy tenyleg csak a tapasztalatlansag.
mod: Hoesesben szoktatok repulni? Neztem egy csomo videot, Mavic, Phantom -al, hogy az alpokban, hoesesben follow me kameraztak magukat.
Igy birja? En meg nem probaltam. Meg P3 -al egyszer elkapott egy eso, de idoben tudtam landolni.Es meg valami. Kodben tenyleg gond van a leszallassal? Neztem vidit, hogy ereszkedeskor az also szenzorok a kodot talajnak erzik, es onnantol iszonyat lassan ereszkedik lefele. Also szenzorokat nem kapcsolja ki a sport mod, de azt hiszem ki lehet loni oket kulon?! Meg ra sem neztem, de tervben van egy kodos reggelen fotozni, akkor nem akarok meglepetest.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Metal topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igy birja? En meg nem probaltam. Meg P3 -al egyszer elkapott egy eso, de idoben tudtam landolni.