Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MPowerPH
félisten
Hali! Megoldhato az, hogy a controller ne toltse a telefont?
Mavic Pro Plat. Eleg szepen huzza lefele...
IMU -t milyen gyakran szoktatok kalibralni? Compass -t se keri soha, azt minden repules elott megcsinalom. -
MPowerPH
félisten
válasz
total90
üzenetére
Ezeknel egyebkent is az aksi szabja meg a hatotavot... En a Mavic Platinummal csinaltam egy range tesztet, elmentem 8km -re, mindenfele booster nelkul. Bar annyit csaltam, hogy magaslatrol inditottam a dront. Persze visszajonni mar nem tudtam vele, leszalltam egy elore kinezett helyen, es felvettem ott.
-
MPowerPH
félisten
válasz
martinkeet
üzenetére
-
MPowerPH
félisten
Nem pont jo valasztas egy Mavic 2 dronozni tanulni, mert az ilyen utan draga tud lenni. De nem ertem, hogy tud igy bemozdulni oldalra. Szelben meg megertem, hogy driftel, de gps -el meg ott is tartja magat. Valami vagy nem stimmel a gepeddel, vagy tenyleg csak a tapasztalatlansag.
mod: Hoesesben szoktatok repulni? Neztem egy csomo videot, Mavic, Phantom -al, hogy az alpokban, hoesesben follow me kameraztak magukat.
Igy birja? En meg nem probaltam. Meg P3 -al egyszer elkapott egy eso, de idoben tudtam landolni.Es meg valami. Kodben tenyleg gond van a leszallassal? Neztem vidit, hogy ereszkedeskor az also szenzorok a kodot talajnak erzik, es onnantol iszonyat lassan ereszkedik lefele. Also szenzorokat nem kapcsolja ki a sport mod, de azt hiszem ki lehet loni oket kulon?! Meg ra sem neztem, de tervben van egy kodos reggelen fotozni, akkor nem akarok meglepetest.
-
MPowerPH
félisten
Kotve hiszem, hogy van olyan... Engem sem erdekel, annyi, hogy megprobalom elkerulni a lakott tersegek folotti repulest. Azt max ha leesik, akkor a szantofoldre, erdoben landol. Kart nem okoz, en sem zavarok senkit.
Egyebkent mit csinalnak veled? Ha veletlen valaki bejelenti, hogy dront lat, es kijonnek a sunok, hogy talalnak rad? En mindig eldugott helyen szallok fel, autoval alt. meg sem kozelitheto.
-
MPowerPH
félisten
Ma nalam is tortent valami. Most reggel mar akkor gondok voltak, mikor beinditottam a rotorokat. Par s utan kiirta, hogy "remote control connection error", telefon kijelzo is szurke lett, es a taviranyitora sem reagalt, pedig irta az osszes szukseges adatot a kijelzon. Megcsinalta tobbszor, de mindig visszajott. Aztan felszalltam, csak a kertben, megnezni minden okes e. Roviddel megint ugyan az az uzi, dron onallo eletre kelt, 1m -rol felment kb. 10m -ig(hiaba van 30m beallitva rth -ra, es visszament a felszallasi pontra, auto landing. A kozben jott vissza a jel...
Talalkozott mar valaki ilyennel? Addig nem is repulok, amig nem jovok ra, mi a hiba.
-
MPowerPH
félisten
válasz
forceberg
üzenetére
A legjobb, ha felfutve rakod bele. Mert utana az mar tartani fogja a homersekletet, igy hidegben sem kell attol felni, hogy 20% alatt hirtelen elfogy a kraft.
Egybol lehet menni, nem kell melegiteni es kimelni a gepet. Igy azert eleg sok plusz repulesi idot nyersz, mert a melegitessel is sok % -ot buksz, es nem kell korabban leszallnod. -
MPowerPH
félisten
válasz
forceberg
üzenetére
Igen, irhatta. Egyebkent nem ajanlott 20 fokosnal hidegebb aksit terhelni, mert karosodhat. Ha hidegebb, akkor ajanlott melegiteni a gepben, hagyni, had porogjon.
A masik megoldas, hogy viszem magaddal a tatyoba forru vizes palackot, igy az akkuk sem hulnek ki, jo melegek lesznek. En ma kettot repultem, kimentem mtb -val a hatarba, es meg a 2. berakott aksi is 23 fokos volt.
-
MPowerPH
félisten
Persze, ez fugg tan attol, milyen a szervizes. De ez maga uj volt, foliazva, es feltuntetve a doksin. Ha sokat repulsz, akkor megeri.
csobi1: Nem tudom, hogy mi a menete. Vallalkozonal esett a vizbe, en meg tole vettem meg, miutan megjott az uj a DJI -tol. Reszleteket nem kerdeztem.

-
MPowerPH
félisten
válasz
Geller72
üzenetére
Jah, kozben mar megtalaltam.
Nem erdekelt a tema, de most szukseg lenne ra. Nem a vityam rezidenciajat akarom kemlelni, pedig ezzel meg az is sikerulne. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Beirva azt a par sort yt-ra azert nem csodalom, hogy forronganak a dronok miatt. Szabadeses 5km -rol es hasonlok... -
MPowerPH
félisten
Mavic Pro Plat -nal van lehetoseg meghekkelni a max magassagot? Nem gyakran megyek magasra vele, de szukseg lenne egy friss fotora a teruletrol, amihez kb. dupla olyan magasra kellene emelkedni. 1-1,2km kozott van valahol az idealis magassag. Megkertek ra, kiprobaltam a max magassagon, ami nem volt jo nekik, a google maps meg nem eleg friss.
Persze van az, hogy valahogy osszevagom 500m -rol, de ez igy egyszerubb lenne.
Persze azt meg nem talaltam ki, hogyan ellenorzom a szeljarast ebben a magassagban.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Igy birja? En meg nem probaltam. Meg P3 -al egyszer elkapott egy eso, de idoben tudtam landolni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)