- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Amarton
üzenetére
Nem tudom, hogy máshol hogy van, de a "nálunk lévő" Euronicsban csak azt árulják, amiből ki is van téve bemutatódarab. Vagy kibontják. Én ott még soha nem vettem olyan terméket, amit előtte ne foghattam volna kézbe. Természetesen egy bontatlan darabot kaptam, de megnézhettem, hogy mit veszek. Ok, hogy egy zsugorozott noti egeret nyilván nem, de egy drónt biztosan megnéznék, ha kiadok érte 3-4 "kilót" vagy többet.
Mondjuk az is igaz, hogy van a Dji-nak hivatalon boltja Pesten, ennyi pénz kiadása előtt könnyen lehet, hogy oda bemennék mielőtt megveszem, még ha nem is ott veszem meg. Nekik lényegében mindegy, mert mindenképpen megveszem azt a Dji terméket, max a jutalékot nem ők kapják, de nem hinném, hogy ez magának a cégnek számítana valamit. Meg nekem sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- JONR P20 Pro Önürítős Forgómopos Robotporszívó !!! Xiaomi MI Home App
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- ParkSide digitális forrasztó 48 W PLSD 48 B2 használt
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs