Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Lajosnagy17
senior tag
A DIGI részvényei nem estek, ma már nőttek.
-
DevKiller
senior tag
válasz
DonMaster #18493 üzenetére
Az 5G-vel nem érdemes kalkulálni. Mire kiforrja magát, addig kb ott leszünk a kövi freki pályázatnál. Lefedni vele egy várost meg eszményien nehéz. Nem terjed. Nem hiszem el, hogy ilyen létezik.... Ez jelenleg Magyarország.. A másik jobb lehet nálam? Fenéket, írtsuk le még az elején, és akkor sosem lesz jobb. Jó taktika. De az tuti, hogy a Telenor örökké elkerülendő számomra.
[ Szerkesztve ]
-
DonMaster
addikt
Mar jovore indulhat a meglevo 5g frekijen szoras csak telohijan vagyunk de neki van 5g frekije meg a vodanak a masik 2 nek nincs tehat nem kell 10ev es a berles meg mindig opcio.
Jah es a most megszerezheto 400mhz nagyresze csak jovo osztol lehet hasznalni[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
Na kb. én úgy látom a Digi Mobilnak ennyi volt. Eddig minden ellendrukker azt hajtogatta, hogy csodavárás az egész ezzel a kapacitással aztán mégis lett belőle valami, igaz majdnem 5 év kellett ehhez a tesztüzemhez is. Mire felálltak volna vélhetően rendesen (2100 Mhz; 700 Mhz-el kibővülve) kinyiffantották őket. Ettől függetlenül talán a Digi háza táján is követhettek el hibákat. Meg hát az Inviteles területek átvétele - és itt nem csak a GVH-s bírságra gondolok - sem egy zökkenőmentes történetnek tűnik. Nagyon sajnálom őket mert irdatlan pénzt toltak a mobilba ezt most kukázni hát felfoghatatlan dolog.....min. erősen véleményes az NMHH döntése.
[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
A DIGI nem fogja feladni. Semmi képpen sem, nem erről híres. Lassú, de a céljukat mindig is elérték, és el is fogják. Azt nem értem, ha ennyire nem akarták, hogy legyen DIGI Mobil magyarországon, akkor 2014-ben miért engedték pályázni a DIGI-t? Ez egy nagyon ocsmány utolsó lehuzásnak nézni az NMHH-tól. Azt remélem, hogy ezek a mocskok egyszer visszakapják. Sajnos ebben a történetben semmi nem úgy működik mint ahogy kellene. Ha van pénzed, és hosszú nyelved akkor mindent elérhetsz, másképp semmit sem/keveset. Remélem a DIGI legalább kártérítést kap...
-
n00n
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #18479 üzenetére
Az baj, hogy akkor lehet reszeltek a Digi Mobilnek. Szerintem a B forgatókönyv, hogy lehúzzák a rolót és rámennek a kártérítésre, hogy valamennyi pénzt viszontlássanak. Mert az 100%, hogy jelen állás szerint a pert ők fogják nyerni, mi, felhasználók szívjuk meg, mert rajtunk marad a kartell és még a mi adónkból fizetik a kártérítést...
-
p2pp
őstag
Nekünk kellene összefogni, de ebben az országban nincs ilyen sajnos. Most hogyan tovább? Mi a lehetőség most?
Már meg sem kérdezem mikor lesz megint freki tender.
Mert sajnos láttuk mi volt, mi van most!
Pedig még az is jó lenne, mert a 900-on sokan nyomatnak már 4G-t!
De így ezzel az inkább nem engedjük indulni, mert a meglévő 3-nak ez nem tetszik és inkább az Ő seggüket nyaljuk, mert be vagyunk sz...a, h nem lesznek meg a Milliárdok! -
p2pp
őstag
válasz
Sweet Lou 6 #18479 üzenetére
Egyértelmű mi volt itt a szitu.
Ami nekünk mezei usereknrk nagyon jó lett volna,
az a meglévő 3-nak nagyon nem lett volna jó.
Szomorú, h ezt a mai M. O-n csak így simán el lehet intézni!!!
De még így is meg lehetne oldani, csak nincs összefogás sajnos. -
Sweet Lou 6
addikt
HWSW elemzés - tl:dr: valószínűleg idén már biztos nem fog további frekvenciákat kapni a DIGI.
-
moma
őstag
Sziasztok. Anyukámnak digi előfizetése van és hívott, hogy szeretne ilyen digi mobilt is, amiről látott hirdetést és kérte, hogy olvassak utána.
Megnéztem a digi oldalát, meg itt is az első hszt. Ugye jól értem, hogy az a vége, hogy bemegy személyesn kéri és kész? És kérhet akár több simet is (max négy).
Mindenki megkapja ezt a teszt időszakban aki előfizető? Vagy lehet bemegy és mégsem? -
mover
tag
válasz
Renwick #18466 üzenetére
Ebben az egész GVH-s dologban az a csúnya, hogy véleményem szerint a GVH-nak kötelessége lett volna vizsgálni a határozat kiadása előtt a benne foglaltak valóságtartalmát. Ehhez minden eszköze meg lett volna, hiszen a kérdéses körben az NMHH-hoz fordulhatott volna hivatalos adatkéréssel és a probléma megoldva.
Ehhez képest elverték a DIGI-n a port, ráadásul több jogkövetkezménnyel is amint látszik. -
Renwick
őstag
válasz
Lajosnagy17 #18451 üzenetére
Mivel mire visszavonták az engedélyt, addigra gyakorlatilag megtörtént a fúzió (értsd az eredeti állapotot elég problémás lett volna visszaállítani), ezért az új eljárás idejére kaptak egy ideiglenes engedélyt meg egy ellenőrző biztost a nyakukba.
-
Ahab77
tag
A feleségem szerdán 5 napra Romániába utazik. Neki is, nekem is van digis sim a telefonunkba. Mit kell tennünk, hogy beszélhessünk egymással? Hogyan alakulnak a percdíjak? Van-e különbség abban, hogy én hívom őt vagy ő engem?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is.[ Szerkesztve ]
-
Diák66
őstag
válasz
rothfb #18463 üzenetére
Honor 8-ra? Nincs semmi, hacsak nem régi rendszert használt.Sokkal valószínűbb, hogy blokkolták a hálózatukon az IMEI számot mondjuk, ha nem akkor a második SIM helyen működne (legalább a 2G). Vagy a digi hálózatán történt módosítás, így nem kompatibilis a telefon azzal. Másik Digi SIM-et lenne érdemes benne megpróbálni.
-
Diák66
őstag
válasz
st3v3np3t3r #18460 üzenetére
SIM1 2/3/4g és SIM2 csak 2G. Szoftveresen cserélhető a két tálca.
-
-
p2pp
őstag
Lehet hogy lesz Mi9T pro telóm.
Mire számíthatok VoWifi és VoLte ügyben?
Minden flottul fog menni?
Nincs időm visszaolvasni.
Olyan érdekel, aki már használja így. -
Sp@rtacus
csendes tag
Srácok, már töröltem, újraírtam, mindent végigcsináltam... semmi. Az idegesít, hogy eddig működött. Jól. Szervizbe vigyem?
-
törölt tag
válasz
ElektrikusDE #18455 üzenetére
Igen, PAP
-
-
Sp@rtacus
csendes tag
Uraim, minden a nagykönyv szerint van beállítva és a Digi-s kari nem akar a Honor 8-ban a 4G-s hálózatra regisztrálni. Ezelőtt négy nappal történhetett valami, azóta nincs adatkapcsolatom, addig szuperül működött! Telekomos kari mindkét kértyafoglalatban tökéletesen zenél. Digis kari egy Samsungban szintén. Tippek? Ötletek? Előre is köszönöm.
-
Lajosnagy17
senior tag
Mikor vette a két frekvenciát a DIGI, akkor meg nem volt megbuntetve?
Ez a DIGI INVITEL fúzió sem tiszta. Akkor ezek most egy cég már csak büntetéssel. Vagy még mindig van valamilyen kötelezettseguk,hogy at jell adniuk hálózatot egyes részeken. Mellesleg a DIGI eredményében már benne van.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
A Diginek a beállítási menüje alapján be akarom állítani az új hozzáférési pontot.
2 készüléken is próbáltam, de amint az MNC-t átírom 30-ról 03-ra (ami a diginek kell), és mentem, a készülék NEM jegyi meg az új hozzáférési pontot (próbaképpen átírtam pl. 16-osra, akkor sem jegyzi meg). DE ha azt a 03-ast nem írom át, megjegyzi... MIÉRT? Mi a csodáért nem szereti egyik készülék sem, ha az a 30-as van át van írva?[ Szerkesztve ]
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Meg tudnátok nekem erősíteni hogy, az alábbi 2 eszköz valóban nem rendelkezik 4G-vel?
-Acer Liquid Z520
-My Asus Current version 1.2d.0.141202Én úgy láttam, hogy nem. De biztosra akarok menni, azért kérdem.
Köszönöm előre is.
(És köszönöm a régebbi válaszaitokat is.) -
F74
csendes tag
Sziasztok!
A mobil flották topikot nem tölti be.Miért? -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Lajosnagy17 #18437 üzenetére
Úgy tudom, a jelenlegi aukción csak a Telenor.
-
Lajosnagy17
senior tag
2100 - as freki melyik cégnek kellhet még? 5G-re kell használni?
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #18429 üzenetére
Egyszerű, Az 1800 MHz nem bírja a falakat. Ezért tudják hova kell helyezni, hogy jól le tudják fedni a területet, ahol nincs épület ott jól terjed. Máshol már annyira nem.
-
MJ12
csendes tag
Így utólag belegondolva, milyen "rendes" volt a Telenor-tól 1-2 hónapja(nem tudom mikor), hogyha belengetted, hogy a Digi miatt akarnád lemondani az előfizetésed, adtak X hónapot ingyen, hogy meggondolhasd magad később -- avagy miután tudod, hogy ki (nem) indulhat frekvenciákért ősszel...
De azért én kivárom a végét, mi lesz itt. -
Sp@rtacus
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Honor 8 készülékem, két hónapig tökéletesen muzsikált benne a Digis kártyán a mobilnet, három napja nem tudok 4G-re regisztrálni vele. SIM-et cseréltem, a telefonom mindkét SIM fogadójában müxik a Telekomos rendesen, az én SIM-em is más telefonban(Samsung). Mi lehet a probléma? Roaming is normál módban van a SIM toolkitben.... Nem értem... -
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #18425 üzenetére
Itt is ugyan ez a helyzet
A DIGI a kisvárost körbe fedte, mindenütt van, csak a kisvárosban nincs. Hát a réten, biztosan többen használnák mint a településen. No Comment.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Lajosnagy17 #18425 üzenetére
Főútakat lefedték, falvakat nem.
-
Lajosnagy17
senior tag
Csorna körül nagyon sok kis falu található. Mindegyik körül van térerő, de a falvakban sehol. Hogyan lehet ez?
Lásd Farád, Bogyoszló és Dör -
törölt tag
Mennyi bennfentes van itt, várjuk ki a végét. Mozgalmas hetek elé nézünk !
-
Castell
aktív tag
válasz
BornToBePuli #18417 üzenetére
Információ morzsákból mennek a találgatások továbbá ezerszer leírják egyes portálok ugyanazt, eddig a HWSW egy füles alapján előre tudta, hogy kizárás lesz és most azt is tudni véli egy bennfentes infó alapján, hogy a Digi kiszáll a mobil bizniszből. Majd meglátjuk mi lesz, de tényleg felesleges vizionálni.
Ha pedig marad a Digi mobil, akkor meg kb. 2-3+ év múlva lehet teljes szolgáltatóról beszélni. Drukkolok nekik, remélem összejön.
Addig meg flottázik az ember, de nagyban csökkenthető a beszélgetésre fordított összeg VOIP vagy csevegő appok használatával is...
-
Depression
veterán
válasz
Tudod, hogy mennyire utáltam a politikát? És el tudod képzelni, hogy mióta egyszerűen már nincs olyan terület az életben, ahova ez a sz.r be ne szivárogna, mennyivel jobban utálom az egészet?
És még ki sem kell találni semmit, mert már annyira pofátlanul csinálják, és még titkolniuk sem kell, mert úgyis megússzak. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dehogy nincs. Tudjuk ki tolta be a szabályt ami alapján kizárták és tudjunk annak milyen tulajdonosi köre van. Sajnos nem kitaláció.
-
BornToBePuli
aktív tag
Üdv! Szerintem lépjetek már túl ezen a Digi frekvencia pélyázat ügyön. A 90-es években találtunk ki ilyen sztorikat még tízévesként. Ki tudott nagyobbat mondani.
Még semmi releváns információja nincs senkinek, de az ötletelés már megy meg "én jobban tudom mint te"-hozzászólások.
-
zichie
senior tag
Ma elérhető lett az augusztus hóra vonatkozó számla. Végre a részletezőnél javították azt a hibát, hogy a hívások eddig random sorrenben voltak. Végre időrendi sorrendben vannak. A roaming adatforgalom is rendben volt. 201 MB forgalomra bruttó 98 forintot számláztak. Nem jártam külföldön, csak határszélen 4 napot, ahol nem volt digi lefedettség, de elérhető volt szerencsére a szlovák hálózat.
Van telenoros kártyám, gondoltam rendelek netet, hetijegyet. A vicc az, hogy a Telenornál 200 mega 300 forint lett volna, de a Digivel roamingban 98 forintból megúsztam, igaz csak 3g volt. -
nyitom
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #18407 üzenetére
Igen, de ez nmhh döntés már túl megy minden határon és ez amúgy is a hatalommal való visszaélés, ami már büntetőjogi kategória. Ha nem világos, nézz utána!!!
[ Szerkesztve ]
-
maxima
tag
[ Szerkesztve ]
-
Renwick
őstag
válasz
Kronos3000 #18408 üzenetére
Az NMHH mindenesetre eléggé biztos a dolgában:
"Az NMHH az egyes árverési napok eredményét csak az eljárás végén, az árverési eljárást lezáró döntésében, egyszerre hozza majd nyilvánosságra. Erre a tervek szerint október végén, november elején kerülhet sor." -
Kronos3000
senior tag
válasz
kicsi83 #18405 üzenetére
Mindenesetre bonyolódik a dolog.Én nem tartom kizártnak hogy van valami háttér alku is benne,vagy valami jogi kiskapu.ekkora áraknál nem mindegy ki mennyit fizet,és a nagy multik sem szeplőtelenek ezen a téren.Oka volt annak hogy a kiírás után jött az infó ami alapján borult minden.Az idén már nem lesz semmi az egészből szerintem,mármint a tenderből.
-
kicsi83
tag
link a várható lehetséges fejlemények, talán nincs minden veszve.
[ Szerkesztve ]
-
Kronos3000
senior tag
-
prisz
senior tag
Akkor most tényleg maradjunk a realitások talaján. A Digit így, vagy úgy, teljesen mindegy mit csinál, hogyan csinálja, miért csinálja, de mindenképpen mobil fronton "kicsinálják". Mert ki akarják csinálni. Szimplán érdekeket sért. Ez már nem rajtunk felhasználókon, nem a Digin, nem a józan ész diktálta érveken múlik, egyszerűen politikai döntés és kész. Jelenleg ebben az országban, nem a tiszta verseny, nem az előfizetők, hanem a politikai hovatartozás, és a seggnyalás a döntő. Ez még egy jó ideig így is lesz, kb. 10-15 évig, amíg nagyon remélem összeomlik ez a korrupt rendszer...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- League of Legends
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest