Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajosnagy17
senior tag
A DIGI részvényei nem estek, ma már nőttek.
-
DevKiller
senior tag
válasz DonMaster #18493 üzenetére
Az 5G-vel nem érdemes kalkulálni. Mire kiforrja magát, addig kb ott leszünk a kövi freki pályázatnál. Lefedni vele egy várost meg eszményien nehéz. Nem terjed. Nem hiszem el, hogy ilyen létezik.... Ez jelenleg Magyarország.. A másik jobb lehet nálam? Fenéket, írtsuk le még az elején, és akkor sosem lesz jobb. Jó taktika. De az tuti, hogy a Telenor örökké elkerülendő számomra.
[ Szerkesztve ]
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
DonMaster
addikt
Mar jovore indulhat a meglevo 5g frekijen szoras csak telohijan vagyunk de neki van 5g frekije meg a vodanak a masik 2 nek nincs tehat nem kell 10ev es a berles meg mindig opcio.
Jah es a most megszerezheto 400mhz nagyresze csak jovo osztol lehet hasznalni[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
Na kb. én úgy látom a Digi Mobilnak ennyi volt. Eddig minden ellendrukker azt hajtogatta, hogy csodavárás az egész ezzel a kapacitással aztán mégis lett belőle valami, igaz majdnem 5 év kellett ehhez a tesztüzemhez is. Mire felálltak volna vélhetően rendesen (2100 Mhz; 700 Mhz-el kibővülve) kinyiffantották őket. Ettől függetlenül talán a Digi háza táján is követhettek el hibákat. Meg hát az Inviteles területek átvétele - és itt nem csak a GVH-s bírságra gondolok - sem egy zökkenőmentes történetnek tűnik. Nagyon sajnálom őket mert irdatlan pénzt toltak a mobilba ezt most kukázni hát felfoghatatlan dolog.....min. erősen véleményes az NMHH döntése.
[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
A DIGI nem fogja feladni. Semmi képpen sem, nem erről híres. Lassú, de a céljukat mindig is elérték, és el is fogják. Azt nem értem, ha ennyire nem akarták, hogy legyen DIGI Mobil magyarországon, akkor 2014-ben miért engedték pályázni a DIGI-t? Ez egy nagyon ocsmány utolsó lehuzásnak nézni az NMHH-tól. Azt remélem, hogy ezek a mocskok egyszer visszakapják. Sajnos ebben a történetben semmi nem úgy működik mint ahogy kellene. Ha van pénzed, és hosszú nyelved akkor mindent elérhetsz, másképp semmit sem/keveset. Remélem a DIGI legalább kártérítést kap...
-
n00n
őstag
válasz Sweet Lou 6 #18479 üzenetére
Az baj, hogy akkor lehet reszeltek a Digi Mobilnek. Szerintem a B forgatókönyv, hogy lehúzzák a rolót és rámennek a kártérítésre, hogy valamennyi pénzt viszontlássanak. Mert az 100%, hogy jelen állás szerint a pert ők fogják nyerni, mi, felhasználók szívjuk meg, mert rajtunk marad a kartell és még a mi adónkból fizetik a kártérítést...
-
p2pp
őstag
Nekünk kellene összefogni, de ebben az országban nincs ilyen sajnos. Most hogyan tovább? Mi a lehetőség most?
Már meg sem kérdezem mikor lesz megint freki tender.
Mert sajnos láttuk mi volt, mi van most!
Pedig még az is jó lenne, mert a 900-on sokan nyomatnak már 4G-t!
De így ezzel az inkább nem engedjük indulni, mert a meglévő 3-nak ez nem tetszik és inkább az Ő seggüket nyaljuk, mert be vagyunk sz...a, h nem lesznek meg a Milliárdok!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
p2pp
őstag
válasz Sweet Lou 6 #18479 üzenetére
Egyértelmű mi volt itt a szitu.
Ami nekünk mezei usereknrk nagyon jó lett volna,
az a meglévő 3-nak nagyon nem lett volna jó.
Szomorú, h ezt a mai M. O-n csak így simán el lehet intézni!!!
De még így is meg lehetne oldani, csak nincs összefogás sajnos.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Sweet Lou 6
addikt
HWSW elemzés - tl:dr: valószínűleg idén már biztos nem fog további frekvenciákat kapni a DIGI.
sweetlou6.wordpress.com
-
moma
őstag
Sziasztok. Anyukámnak digi előfizetése van és hívott, hogy szeretne ilyen digi mobilt is, amiről látott hirdetést és kérte, hogy olvassak utána.
Megnéztem a digi oldalát, meg itt is az első hszt. Ugye jól értem, hogy az a vége, hogy bemegy személyesn kéri és kész? És kérhet akár több simet is (max négy).
Mindenki megkapja ezt a teszt időszakban aki előfizető? Vagy lehet bemegy és mégsem?we all deserve a bit of luck.
-
mover
tag
válasz Renwick #18466 üzenetére
Ebben az egész GVH-s dologban az a csúnya, hogy véleményem szerint a GVH-nak kötelessége lett volna vizsgálni a határozat kiadása előtt a benne foglaltak valóságtartalmát. Ehhez minden eszköze meg lett volna, hiszen a kérdéses körben az NMHH-hoz fordulhatott volna hivatalos adatkéréssel és a probléma megoldva.
Ehhez képest elverték a DIGI-n a port, ráadásul több jogkövetkezménnyel is amint látszik. -
Renwick
őstag
válasz Lajosnagy17 #18451 üzenetére
Mivel mire visszavonták az engedélyt, addigra gyakorlatilag megtörtént a fúzió (értsd az eredeti állapotot elég problémás lett volna visszaállítani), ezért az új eljárás idejére kaptak egy ideiglenes engedélyt meg egy ellenőrző biztost a nyakukba.
I see you blaming each other -- And I love you still
-
Ahab77
tag
A feleségem szerdán 5 napra Romániába utazik. Neki is, nekem is van digis sim a telefonunkba. Mit kell tennünk, hogy beszélhessünk egymással? Hogyan alakulnak a percdíjak? Van-e különbség abban, hogy én hívom őt vagy ő engem?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is.[ Szerkesztve ]
-
Diák66
őstag
válasz rothfb #18463 üzenetére
Honor 8-ra? Nincs semmi, hacsak nem régi rendszert használt.Sokkal valószínűbb, hogy blokkolták a hálózatukon az IMEI számot mondjuk, ha nem akkor a második SIM helyen működne (legalább a 2G). Vagy a digi hálózatán történt módosítás, így nem kompatibilis a telefon azzal. Másik Digi SIM-et lenne érdemes benne megpróbálni.
-
Diák66
őstag
válasz st3v3np3t3r #18460 üzenetére
SIM1 2/3/4g és SIM2 csak 2G. Szoftveresen cserélhető a két tálca.
-
-
p2pp
őstag
Lehet hogy lesz Mi9T pro telóm.
Mire számíthatok VoWifi és VoLte ügyben?
Minden flottul fog menni?
Nincs időm visszaolvasni.
Olyan érdekel, aki már használja így.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Sp@rtacus
csendes tag
Srácok, már töröltem, újraírtam, mindent végigcsináltam... semmi. Az idegesít, hogy eddig működött. Jól. Szervizbe vigyem?
-
törölt tag
válasz ElektrikusDE #18455 üzenetére
Igen, PAP
-
ElektrikusDE
senior tag
-
-
Sp@rtacus
csendes tag
Uraim, minden a nagykönyv szerint van beállítva és a Digi-s kari nem akar a Honor 8-ban a 4G-s hálózatra regisztrálni. Ezelőtt négy nappal történhetett valami, azóta nincs adatkapcsolatom, addig szuperül működött! Telekomos kari mindkét kértyafoglalatban tökéletesen zenél. Digis kari egy Samsungban szintén. Tippek? Ötletek? Előre is köszönöm.
-
Lajosnagy17
senior tag
Mikor vette a két frekvenciát a DIGI, akkor meg nem volt megbuntetve?
Ez a DIGI INVITEL fúzió sem tiszta. Akkor ezek most egy cég már csak büntetéssel. Vagy még mindig van valamilyen kötelezettseguk,hogy at jell adniuk hálózatot egyes részeken. Mellesleg a DIGI eredményében már benne van.[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
-
KisApám
addikt
válasz sfdrakex #18446 üzenetére
3-as sem jó, mert 2 digitet kér.
1. CUBOT X15
2. XIAOMI Mi A2 LiteVagy csak akkor műxik, ha bent van a kártya gépben? (ezt nem hiszem)
.........
MNC - Mobil Network Code - kell szerintem bele a Digi kártya...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
A Diginek a beállítási menüje alapján be akarom állítani az új hozzáférési pontot.
2 készüléken is próbáltam, de amint az MNC-t átírom 30-ról 03-ra (ami a diginek kell), és mentem, a készülék NEM jegyi meg az új hozzáférési pontot (próbaképpen átírtam pl. 16-osra, akkor sem jegyzi meg). DE ha azt a 03-ast nem írom át, megjegyzi... MIÉRT? Mi a csodáért nem szereti egyik készülék sem, ha az a 30-as van át van írva?[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Meg tudnátok nekem erősíteni hogy, az alábbi 2 eszköz valóban nem rendelkezik 4G-vel?
-Acer Liquid Z520
-My Asus Current version 1.2d.0.141202Én úgy láttam, hogy nem. De biztosra akarok menni, azért kérdem.
Köszönöm előre is.
(És köszönöm a régebbi válaszaitokat is.) -
F74
csendes tag
Sziasztok!
A mobil flották topikot nem tölti be.Miért? -
DrBubo77
Topikgazda
válasz Lajosnagy17 #18437 üzenetére
Úgy tudom, a jelenlegi aukción csak a Telenor.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Lajosnagy17
senior tag
2100 - as freki melyik cégnek kellhet még? 5G-re kell használni?
-
DevKiller
senior tag
válasz Lajosnagy17 #18429 üzenetére
Egyszerű, Az 1800 MHz nem bírja a falakat. Ezért tudják hova kell helyezni, hogy jól le tudják fedni a területet, ahol nincs épület ott jól terjed. Máshol már annyira nem.
-
MJ12
csendes tag
Így utólag belegondolva, milyen "rendes" volt a Telenor-tól 1-2 hónapja(nem tudom mikor), hogyha belengetted, hogy a Digi miatt akarnád lemondani az előfizetésed, adtak X hónapot ingyen, hogy meggondolhasd magad később -- avagy miután tudod, hogy ki (nem) indulhat frekvenciákért ősszel...
De azért én kivárom a végét, mi lesz itt. -
Sp@rtacus
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Honor 8 készülékem, két hónapig tökéletesen muzsikált benne a Digis kártyán a mobilnet, három napja nem tudok 4G-re regisztrálni vele. SIM-et cseréltem, a telefonom mindkét SIM fogadójában müxik a Telekomos rendesen, az én SIM-em is más telefonban(Samsung). Mi lehet a probléma? Roaming is normál módban van a SIM toolkitben.... Nem értem... -
DevKiller
senior tag
válasz Lajosnagy17 #18425 üzenetére
Itt is ugyan ez a helyzet A DIGI a kisvárost körbe fedte, mindenütt van, csak a kisvárosban nincs. Hát a réten, biztosan többen használnák mint a településen. No Comment.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Lajosnagy17 #18425 üzenetére
Főútakat lefedték, falvakat nem.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Lajosnagy17
senior tag
Csorna körül nagyon sok kis falu található. Mindegyik körül van térerő, de a falvakban sehol. Hogyan lehet ez?
Lásd Farád, Bogyoszló és Dör -
törölt tag
Mennyi bennfentes van itt, várjuk ki a végét. Mozgalmas hetek elé nézünk !
-
Castell
aktív tag
válasz BornToBePuli #18417 üzenetére
Információ morzsákból mennek a találgatások továbbá ezerszer leírják egyes portálok ugyanazt, eddig a HWSW egy füles alapján előre tudta, hogy kizárás lesz és most azt is tudni véli egy bennfentes infó alapján, hogy a Digi kiszáll a mobil bizniszből. Majd meglátjuk mi lesz, de tényleg felesleges vizionálni.
Ha pedig marad a Digi mobil, akkor meg kb. 2-3+ év múlva lehet teljes szolgáltatóról beszélni. Drukkolok nekik, remélem összejön.
Addig meg flottázik az ember, de nagyban csökkenthető a beszélgetésre fordított összeg VOIP vagy csevegő appok használatával is...
-
Depression
veterán
Tudod, hogy mennyire utáltam a politikát? És el tudod képzelni, hogy mióta egyszerűen már nincs olyan terület az életben, ahova ez a sz.r be ne szivárogna, mennyivel jobban utálom az egészet?
És még ki sem kell találni semmit, mert már annyira pofátlanul csinálják, és még titkolniuk sem kell, mert úgyis megússzak.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
wwenigma
Jómunkásember
Dehogy nincs. Tudjuk ki tolta be a szabályt ami alapján kizárták és tudjunk annak milyen tulajdonosi köre van. Sajnos nem kitaláció.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
BornToBePuli
aktív tag
Üdv! Szerintem lépjetek már túl ezen a Digi frekvencia pélyázat ügyön. A 90-es években találtunk ki ilyen sztorikat még tízévesként. Ki tudott nagyobbat mondani.
Még semmi releváns információja nincs senkinek, de az ötletelés már megy meg "én jobban tudom mint te"-hozzászólások.
Read only felhasználó
-
zichie
senior tag
Ma elérhető lett az augusztus hóra vonatkozó számla. Végre a részletezőnél javították azt a hibát, hogy a hívások eddig random sorrenben voltak. Végre időrendi sorrendben vannak. A roaming adatforgalom is rendben volt. 201 MB forgalomra bruttó 98 forintot számláztak. Nem jártam külföldön, csak határszélen 4 napot, ahol nem volt digi lefedettség, de elérhető volt szerencsére a szlovák hálózat.
Van telenoros kártyám, gondoltam rendelek netet, hetijegyet. A vicc az, hogy a Telenornál 200 mega 300 forint lett volna, de a Digivel roamingban 98 forintból megúsztam, igaz csak 3g volt. -
nyitom
aktív tag
válasz Intruder2k5 #18407 üzenetére
Igen, de ez nmhh döntés már túl megy minden határon és ez amúgy is a hatalommal való visszaélés, ami már büntetőjogi kategória. Ha nem világos, nézz utána!!!
[ Szerkesztve ]
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
maxima
tag
[ Szerkesztve ]
-
Renwick
őstag
válasz Kronos3000 #18408 üzenetére
Az NMHH mindenesetre eléggé biztos a dolgában:
"Az NMHH az egyes árverési napok eredményét csak az eljárás végén, az árverési eljárást lezáró döntésében, egyszerre hozza majd nyilvánosságra. Erre a tervek szerint október végén, november elején kerülhet sor."I see you blaming each other -- And I love you still
-
Kronos3000
senior tag
válasz kicsi83 #18405 üzenetére
Mindenesetre bonyolódik a dolog.Én nem tartom kizártnak hogy van valami háttér alku is benne,vagy valami jogi kiskapu.ekkora áraknál nem mindegy ki mennyit fizet,és a nagy multik sem szeplőtelenek ezen a téren.Oka volt annak hogy a kiírás után jött az infó ami alapján borult minden.Az idén már nem lesz semmi az egészből szerintem,mármint a tenderből.
Wasabi...
-
kicsi83
tag
link a várható lehetséges fejlemények, talán nincs minden veszve.
[ Szerkesztve ]
-
Kronos3000
senior tag
Wasabi...
-
prisz
senior tag
Akkor most tényleg maradjunk a realitások talaján. A Digit így, vagy úgy, teljesen mindegy mit csinál, hogyan csinálja, miért csinálja, de mindenképpen mobil fronton "kicsinálják". Mert ki akarják csinálni. Szimplán érdekeket sért. Ez már nem rajtunk felhasználókon, nem a Digin, nem a józan ész diktálta érveken múlik, egyszerűen politikai döntés és kész. Jelenleg ebben az országban, nem a tiszta verseny, nem az előfizetők, hanem a politikai hovatartozás, és a seggnyalás a döntő. Ez még egy jó ideig így is lesz, kb. 10-15 évig, amíg nagyon remélem összeomlik ez a korrupt rendszer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest