Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
bksgbr
tag
Igen, csakhogy 700-at a butatelefonok többsége nem tudja, ezek leginkább 900/1800-on működnek, tehát ezen a frekin 2G-t szolgáltatni felesleges, 4G-t már érdemesebb, bár nálunk sajnos egyik telefon sem tudja a 700-at (Samsung J5 2017, Huawei Y7 2018).
Érdemesebb inkább a 2100 és a 2600-ra összpontosítani, ezeket a mai 4G képes telefonok többsége jobban ismeri és kezeli. Bár nyilván ha hosszútávon gondolkozunk és az esetleges jövőbeni 5G-ben, akkor érdemes 700-ért is licitálni.
Apropó, laikus kérdés: a már telepített antennák és eszközök alkalmasak a további frekvenciákon való működésre, vagy kell még további eszközöket telepíteni?
Hajrá Digi! -
4Grider
félisten
Úgy, hogy voip küldeti haza a hívást és itthon ő fogadja, vagyis nincs nemzetközi összekapcsolási díj, és csak néhány kB-ot fogyaszt a hívás. GB-onként meg nem egész 1 fontot fizet az adatforgalomért, azaz a hívásod percenként töredék fillérekbe kerül számára amíg az hálózaton belülre megy. Kívülre meg nem egész 2 Ft a végződtetési díj...
-
n00n
őstag
Sziasztok 2 hónap múlva utazom Angliába, ahogy látom ott sima Roaming van, nem kell plusz dolog. Szóval csak be kell kapcsolnom az online felületen. A kérdésem, okozhat az bármi bajt, ha már most bekapcsolom? Gondolom nem, nem? A másik, hogy netezni nem ezen fogok, de ha jól látom, ha Digis számot hívok itthon, az nulla forint. Ez hogy éri meg a Diginek?
-
leviske
veterán
Az a baj a 700MHz-el, hogy 2G-n nagyon sok telefon nem tudja (egyáltalán van olyan, ami igen?), ahhoz pedig, hogy LTE hálózattal legyen nagy lefedettségük, szükséges a VoLTE-képes telefonok elterjedése az ügyfeleknél. Ez sem trivi, pláne, hogy olyan márkák, mint az Apple, kapásból kiesnek a szórásból megegyezés hiányában.
Ráadásul a 700MHz úgyis csak jövő év végén vehető használatba, amikorra már jön az LTE-re is alkalmas 900MHz-es sáv újraosztása (igaz?). Így én a helyükben inkább olyan frekvenciák megszerzésére koncentrálnék, amikhez vannak eszközeim és fél éven belül jogom is van használatba venni. Mert ugye addig nem nagyon tudnak kijönni tesztüzemből, amíg legalább a nagyvárosokban nincs tisztességes lefedettség tisztességes sávszélességgel.
(#17905) 4Grider: Elvileg az a hitel a romániai frekvenciapályázatra IS kellett. Így gondolom az anyavállalat felel érte, aminek azért több dél-európai (pl. spanyol, olasz) országból is származnak bevételei.
-
törölt tag
-
törölt tag
Néhány hete Siófok Aranypart voltak a digis autók. Valami kábeleket szereltek. Ez azért is furcsa, mert ők előtte soha nem szolgáltattak a Balaton környéken és Siófokon sem. A Telekom vezetékes max 30 megabit. A villanyoszlopon raktak fel kábelt. Lehet optikai kábelt építenek ki?
-
válasz
peter889
üzenetére
mellékszál, hogy még ha akarna is 3g hálózatot csinálni a digi (ami leginkább csak pénzkidobás lenne), még akkor se nagyon tudna, mert az elnyert 1800 mhz-es sávjukban sehol a világon nincs 3g szolgáltatás, nem lenne eszköz, ami kompatibilis lenne vele. és akkor ugyanott tartanál.
-
so_ha
senior tag
válasz
peter889
üzenetére
A Digi saját márkás C1 telefonja 22.000Forint, és tökéletesen működik a net + a telefonálás 4G-n, 2 év garanciával.
-
peter889
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem. Ha előre láttam volna, most mi lesz, akkor drágább telefont vettem volna. Már mindegy.
Jó lesz nekem egyelőre a korlátos vodafone net. Aztán meglátom. Függővé teszem pl. attól is, hogy januártól mennyibe fog kerülni a korláltlan digi net.
Köszönöm mindenkinek a választ. -
lócitrom
őstag
válasz
peter889
üzenetére
a 4G az új 2G. eleve rossz választás volt már akkoriban is az Ulefone. promózni nem akarok, de évek óta lehet kapni ebben a szegmensben Xiaomi telefonokat, amik élből 4G-sek és pár évig ténylegesen használhatóak. tehát téves az a gondolta, hogy ha most veszek egyet, akkor holnap az 5G miatt kuka lesz.
-
-
válasz
peter889
üzenetére
A hang alapú átvitel nem fejlődik olyan mértékben - talán nincs is nagyon hova -, mint az adatátvitel. Egyébként jól mondod, az 5G már a nyakunkon, és közben gőzerővel fejlesztik már a 6G-t.
(#17975) peter889
Nem kell százezreket kiadni, magam se nagyon adnék 50k-tól többet egy telefonért, de kínai márkákból már ezen határon belül is lehet találni viszonylag korszerűt, de a 4G-t mindenképp támogatót. -
peter889
őstag
válasz
lala666
üzenetére
Nem tartozom azok közé akik százezreket adnak ki egy telefonért.
(#17973) dethroner, Az öregapámat inkább hagyjuk ki, mellesleg nem volt földtúró a felmenőim között. És többük sokkal mobilisabb volt, mint manapság legtöbben.
(#17974) pjen, Van korlátlan telefonom a Vodafonnál jó áron, az nekem egyelőre megfelel.
A diginél tudtommal nincs korlátlan telefon sem.
Gondoltam beteszem a telómba a 2. simként a digiset, hogy tudjak korlátlanul netezni, de ezek szerint nem fog összejönni.
De én emiatt tutira nem fogok telefont cserélni.Ha százezreket adnék ki minden évben telefonvásárlásra, biztosan nem adódott volna itt most probléma. De nekem közel sem érne meg annyit.
-
peter889
őstag
válasz
lócitrom
üzenetére
Valóban nem értem a technikai részleteket, de főleg teljességében nem értem.
Eddig mindig úgy volt, hogy ha vettem egy készüléket, nagyon hosszú ideig tudtam használni, eleve úgy tervezték. A 15 éves mobilomat jól tudom haszálni telefonálásra, sms-ezésre mai napig.
Asztali gépem 7 éves, nekem megfelel.Lehet, ha veszek egy 4G-s telefont, jövőre dobhatom a kukába mert jön az 5G és így tovább.
De ha ez a helyzet, akkor már régóta csak 4g képes telefonokat kellett volna gyártani szerintem.Akkor én lemondok a digi netről, nekem amúgy sem kell a hiper-szuper sebesség, és amúgy sem akarom sokáig a mobil kijelzőt bámulni, mert akkor a szemem is rámegy és vehetek olvasószemüvegeket is
majd az újabb és újabb csodamobilok mellé.Azért köszönöm az infókat mindenkinek.
-
peter889
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
És miért nem?
-
gg07
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Köszönöm a választ.
Többieknek is. Bocsi
Digis vagyok. Már alig vártam hogy elinduljon a Digi és azóta is nagy megelègedèssel tesztelem és egyre jobban leakarok szakadni. T-ről...rendesen megutáltam.Amúgy 1 talán releváns kérdés. Digis számra már lehet kérni SMS ben kódokat? Banki vásárlásnál vagy 2 lépcsős azonosításnál?
-
-
peter889
őstag
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni:
Van egy Ulefone S7 telefonom (1GB/8GB-os).
A kérdésem, hogy a Digitől kapott teszt sim kártyákkal be tudom-e rajta hozni az internetet?
(A kérdésem azért merült fel, mivel a Digi tájékoztatója szerint csak 4G képes telefonokkal működik, és ha jól láttam a telefonom nem 4G képes, és hiába próbálkoztam, nem tudtam a netet behozni.)Köszönöm szépen előre is.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Szia.
Ha jól értem akkor 0 perc annyit takar hogy senkivel nincs lebeszélhető hívásom, amit telefonálok azt számlázzák?
Igen, nincs benne hívás leforfalmazhatóság.
Vagy ezt a csomagot telefonra nem lehet igénybe venni, csak valami routerbe vagy ilyesmi?
Nem, telefonban is ugyan úgy lehet használni, nekem mondjuk a laptopban egy pont ilyen összeállított sim kártya -
Bár ez nem T topik, de válaszolok! :-) Jó mobilba is az a csomag, egyébként is, minek lenne odaírva, hogy 35ft/perc a hívás! Aki nagyon nagyon elvétve eszközöl hívást, annak megérheti.
Itt is említi a hívást!
Ha viszont van még kérdésed ezzel kapcsolatban, mindenképpen a Telekom topikba tedd fel!
Itt ezért *be leszünk rúgva....mondjuk a T topikban is van 10000 Digi SIM-es hsz.

-
gg07
tag
Sziasztok.
Egyre jobban szeretnék leszakadni a Telekomról és érik hogy felmondom a szerződést, de még ezt megelőzve egy lépésként a Telekomos előfizetésem a leges leg kisebb költségüre akarom módosítani.A konfigurátorba láttam,hogy van olyan lehetőség hogy 0 perc hívás és csak 3GB mobilnet, ez így 1890 Ft.
Ha jól értem akkor 0 perc annyit takar hogy senkivel nincs lebeszélhető hívásom, amit telefonálok azt számlázzák? Vagy ezt a csomagot telefonra nem lehet igénybe venni, csak valami routerbe vagy ilyesmi? -
mzso
veterán
Jó neked. Itt egy kissé nagyobb döntőleg Digis településen nincs semmi.
De legalább annyi remény lehet, hogy a te településed sem szerepel semmilyen engedélyeztetési dokumentumban az NMHH odalán, úgyhogy hátha háttérben mennek a folyamatok, csak ők nem teszik ki a netre egyből.
-
Norbi.
őstag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Volt egy UPC-s kártyánk, az utóbbi időben már nem használtuk, amióta megvan a Digis, pont tegnap mondtam le az előfizut, az ügyintéző legalább 6 szor mondta el, hogy átkerülnek az ügyfelek a vodához és eddig még nem látott kedvezmények és akciók lesznek a meglévő ügyfeleknek, úgyhogy érdemes maradni..
A végén már indulatosabban mondtam, hogy megszüntetni szeretnék, onnantól ő is stílust váltott és átment flegmába.

-
st3v3np3t3r
nagyúr
Októbertől 1 konkurens szolgáltatóval kevesebb
link Megszűnik a UPC Mobil, az ügyfelek átkerülnek a Vodafone-hoz -
badabum
tag
Tiszaigaron már kb. 3 hónapja felállították a tornyot, viszont sem kábel sem antenna nincs még felszerelve,akit érdekelnek a digi "ügyei", az rákereshet a " önkormányzat digi torony" szavakkal a keresőbe.
-
dreko
aktív tag
válasz
üzenetére
azaz, számomra az a leg meglepőbb, hogy MI9 dualsimes telefonról hívom az MI A1 dualsimes telefont, mindkettő VoLTE képes és ki is jelzi, hogy VoLTE, ráadásul mindkettőben telekomos és digis sim van, de amikor hívom digis számról a digiset Egerből, sokkal tisztább a hang és kijelzi a készülék, hogy HD, szemben a T-com- T-com iránnyal, ami tompább...
-
törölt tag
-
dreko
aktív tag
kellemes meglepetés ért a digi mobillal kapcsolatban: szépen csendben bekapcsolhattak egy tornyot, mert a lefedettségi térképen nem jelzett és két héttel ezelőtt 0 térerős helyen ma kifogástalan épületen belüli lefedettség, gyors mobilnet sebesség, zökkenőmentes telefonálás fogadott egy heves megyei, kb 800 fős településen!
hajrá DIGI -
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Ez működne digivel? Nem láttam a B20 ast
[Ft15,300]2.4G 4G LTE Wifi Router CPE Router Support for 20 Users with SIM Card Slot Wirelss Wired Router Networking from Computer & Networking on banggood.com
https://banggood.app.link/oheA45qdHZ -
sfdrakex
nagyúr
válasz
szürke
üzenetére
Nettó árbevétel az nem a haszon, profit, amire te gondolsz az az Adózott eredmény. Pl ha egy cég nettó árbevétele 500 millió, attól még az adózott eredménye lehet, hogy csak 10-20 millió. Tehát a nettó árbevétel az kb annyi, hogy ÁFA nélküli forgalom. Nincsenek belőle semmilyen költségek levonva.
-
szürke
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem kifejezetten neked szántam, csupán ha valakit tényleg annyira érdekelne.
Azt hittem vállalkozásoknál is úgy van mint bárkinél aki fizetésből él hogy van a bruttó amiből még mennek a levonások, meg a nettó amit már kézhez kapsz minden további levonások nélkül...
Ebben az esetben a kérdés továbbra is nyitott ami a Digit illeti. -
4Grider
félisten
válasz
szürke
üzenetére
Nem érdekel a dolog annyira...
A nettó árbevétel az bizony nettó árbevétel, abból még bőven lejönnek a költségek (munkabér és közterhei, műsorszolgáltatók felé fizetett havidíjak, rezsi, ilyen-olyan terhek, stb...) és lesz az egészből egy adózás előtti eredmény. Azaz ha neked egy vállalkozó azt mondja, hogy havi nettó 500e Ft árbevétele van, akkor ne irigyeld! -
szürke
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem értek a dolgokhoz, de a nettó az már nem az az összeg amiből minden le van vonva le van írva az adóból ami lehetséges és mindenki ki van fizetve és ténylegesen annyi a cég tiszta bevétele?
Ám ha valakit komolyan érdekel a téma áldozzon rá 160 Ft-ot a 2018-as pénzügyi beszámolóra.
[link] -
4Grider
félisten
-
szürke
tag
Ezen oldal szerint több mint 47 milliárd volt a 2018-as nettó bevétel:
[link] -
p2pp
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Azt csak úgy lehetne, ha már most lenne 1Millió előfizető min. 3000/hó havidíjjal (Erre tippelek).
De azt az 1Milliót el kell(ene) érni. Onnan már sinen vannak.
De addig van még vagy 100Milliárd mostani építési, beruházási költség. Magyarul most nagyon bele kell csapni abba a lecsóba. -
DonMaster
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Majd kicsengetik az invitel efi-k akik 5-10-15e fizetnek mert még nem ért oda a digi és a többi I-TV efi is.
nem csak a 6e ft-os Digi efi van
, és még kitudja milyen bevételei vannak ezeken kivül a Digi-nek.
jah és a 150milla euro -t sme kötelezö elkölteni. tehát várjuk ki a pályázat végét, akkro látni mennyi pénzbe fájt a digi-nek. aztán a többi majd eldöl, bár amugy is a Digi dolga nem az efi-jei-é hogy miböl fizeti a hiteleit, -
4Grider
félisten
Én csak azt nem értem, hogy ha mondjuk lesz egymillió előfizetőjük egy ilyen teszt-szerű, mondjuk havi 2000 Ft-ba kerülő díjcsomagra 1-2 éven belül, hogy a fenébe fogják tudni ezzel a havi 2 milliárdos bevétellel visszafizetni az 1 évre kapott 150 millió EUR-ós hitelt...
-
törölt tag
Majd idővel kiforrja magát, én meglepődtem azon is hogy lehet telefont venni tőlük
-
Isaac76
tag
Én múltkor azt kérdeztem tőlük ha csak egyet hozok el részletre,de annak teljesen lejár majd az összes törlesztő részlete, hozható-e el újabb készülék hasonló konstrukcióban?
Erre nemleges volt a válasz,bár az tény nem láttam ennek akadályát,mert tulajdonképpen az első teljes kifizetésével,bizonyítom is rendes előfizető vagyok (magentáéknál aranykártyás).
Viszont a szabályokat ők hozzák,nekik áll a zászló,ha lejárt azért rápróbálok majd mégegyszer
Decemberben fog lejárni,akkor még tesztüzem van
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Többieknek is. Bocsi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Decemberben fog lejárni,akkor még tesztüzem van