Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
A Roaming+ beállítást próbálta már valaki? Ha átállítom a roamingot erre, akkor olasz sim kártyának ismeri fel a telefon a digi-s sim kártyát, az apn beállításokban is olasz bejegyzések lesznek, a magyar hálózat ilyenkor be sem enged.
Rajkán akarom majd használni a digit, ahol nincs digi lefedettség, de a szlovák hálózatok átnyúlnak a magyar oldalra, így azokat fogom használni, de ahhoz meg roaming+ kell. Az olasz beállítások miatt olasz ip címet kapok majd mobilnet használatkor? Ez utóbbi nem lenne rossz.[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
Valakinek van már tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy aktív-e a roaming alapból a simeken?
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
MODERÁTOR
válasz Beca1990 #16196 üzenetére
Teszt SIM-et igen, de DIGINET AKTÍV 50-re bárki előfizethet, akinek van DIGI vagy invitel előfizetése otthoni szolgáltatásokra. Részletesen a linken le van írva.
-
Beca1990
senior tag
még mindig csak azok kaphatnak SIM kártyát ahol a szolgáltatás lefedettsége megvan?
-
herdsman12
őstag
válasz adika4444 #16187 üzenetére
A Telekom elméletileg független készülékeket értékesít, de itt a megoldás.
-
holex91
csendes tag
Sziasztok. Olaszországban vagyok, hogy tudom aktiválni a roamingot? Semmilyen hálózatra nem csatlakozik... iPhone X. Köszi.
-
adika4444
addikt
válasz szaszyka #16188 üzenetére
Köszi, akkor ez hálózatzáras. Kedves, hogy félrevezettek, bár ezt már megszoktam a Telekomtól.
(#16189) sfdrakex:
A kártya behelyezése után van egy aktiváló képernyő, amin ha nem jutok át, az APN-t sem tudom beállítani. Tehát először a hálózatra kell felmásznia, és utána az APN. Az első lépés nem megy, és sztem a zár miatt...üdv, adika4444
-
szaszyka
senior tag
válasz adika4444 #16187 üzenetére
Szia. Facetime-hoz semmi köze. Én is függetlenített telefonba tettem a Digi-s SIM-et, igaz az SE volt, de sikerült a Digis SIM-et betenni. 2-3 egymás utána alkalommal keresett hálózatot, illetve egyszer beraktam repülő módba, majd vissza, és sikerült is csatlakoznia a hálózatra. Kb 25-20mp volt az egész.
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
adika4444
addikt
Hali!
Telekomtól származó iPhone 8 elvileg független, de a DIGI-s kártyámat nem tudom benne aktiválni, ez összefüggésben lehet a FaceTime-os telefonszám letiltásával? Vagy sikerült a függőt eladni függetlenül?
Köszi!
üdv, adika4444
-
Pityu89
senior tag
Most láttam a Digi Mobil reklámot. Vicces, hogy mindenki iPhonnal telefonál benne. Jó tudom, hogy stock videók.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #16174 üzenetére
Viszont a roaming ha jól láttam a teszt kártyákról szól, nem a mobilnet csomagról.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
snooze
veterán
válasz st3v3np3t3r #16176 üzenetére
Azért nem nagyon kapkodnak vele..tapasztalat..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #16172 üzenetére
Ezt írtam én is, hogy ez jó ár. Mások találták ezt soknak.
A Digi korlátlan belföldit ad, nincs már 50 gigánál lassítás.
-
válasz sfdrakex #16132 üzenetére
miért lenne sok az 500Ft 1gb roaming netért? ha azt nézzük a telekomnál havi 1gb ~1000Ft,amit eu-belül is fel lehet használni,a vodánál is és a telenornál is kb. ennyi... tehát mind3 belföld+eu...
ehhez képest a digi 50gb ingyen belföldi mobilnetet ad+ 500ftért 1gb roaming net?!Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Lackooo84
nagyúr
Nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
mrgold
tag
Sziasztok!
Nem tudom mi lehet a gond - elég jó a lefedettség (Hódmezővásárhely) - a beszélgetés megy, mobil internet nincs, igaz a térerő is csak kicsit mutat... Galaxy Alpha... mobil internet engedélyezve...
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
evbalazs
csendes tag
válasz WhiteWalker #16159 üzenetére
Június 11-én sikeresen hordoztam Telenor Kártyás előfizetést Digire, tehát működik.
Elsőre nem sikerült, azt nem tudták vagy nem akarták megmondani, hogy miért nem.
Másodjára mikor bementem, akkor töltöttünk ki papír alapú hordozási kérelmet (ha ez neked eddig nem volt, akkor érdemes szerintem kihajtani belőlük, illetve egyben ellenőrizni az összes adatot - akár egyetlen betű félregépelése, elírása miatt ugrik a hordozás, mert az átadó szolgáltatónak nem feltétlen érdeke, hogy elmenj)
Első alkalommal nem jött semmiféle értesítés, a sikeres hordozás előtt 4 nappal SMS a 1272-ről és e-mail is a digitől. -
törölt tag
válasz m_kovacs #16162 üzenetére
A SIM Toolkit - elvileg - a SIM kártya berakásával kerül az alkalmazások/appok közé.
Nézelődj, hátha mégis ott van valahol csak nem veszed észre!
Olyan, mint a SmartCAM beállítása a DIGI DVB-C TV-nél. Az is a CAM berakásával kerül a TV beállító menüjébe.
[ Szerkesztve ]
-
m_kovacs
tag
válasz #29810560 #16153 üzenetére
Nokia 6.1 Android 9
Ezen a telefonon nincs SIM Toolkit nevű alkalmazás. de a javasolt "SIM eszközkezelő" menüpont sincs.
Akkor hogyan is kell a Romaing+ módot beállítanom? Az áruházból két SIM buzerátort már kipróbáltam, nem akarom az összeset végig próbálni, inkább megkérdezem.
Köszönettel m_kovacs -
4Grider
nagyúr
válasz WhiteWalker #16155 üzenetére
Miért lenne köze az előfizetés fajtájának a számhordozáshoz? Prepaid előfizetésnél ráadásul hűséged/kötbér sem lehet...
-
tomazin
veterán
válasz WhiteWalker #16159 üzenetére
Az a problema,h ilyen nincs. Egy szamhordozas max 2v3 munkanap. Tehat az o rendszerukbe van valami beragadva. Sztem verd a palavert.
-
DevKiller
senior tag
-
Flashget
félisten
válasz WhiteWalker #16155 üzenetére
Amig tesztuzem van (ev veget mondtak)addig szamhordozas sincs....
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
WhiteWalker
nagyúr
A szamhordozassal mi a helyzet most?
Mert volt egy igenylesem kb másfél hónappal ezelőtt , de akkor nem sikerült mert hogy kartyas előfizető a kártya amit hoznek.Most a héten is bent voltam , de mivel látják a gépbe , hogy már volt igenylesem , így most nem is csináltak semmit , mert hogy "folyamatba" van. Majd egyszer tájékoztatnak emailben , valamikor ...
Ezt mondták ...Igazából a szamhordozast se akartak megcsinalni mikor előjött a szó róla , csak én eroltettem , hogy de igen!
-
törölt tag
válasz konki95 #16150 üzenetére
Amúgy Roaming+ módban új APN-t is hozzáadtál/létrehoztál?
... mert, azt is létre kell hozni! (Legalább is egyszer mindenképpen.)
(Lásd Roaming Plusz beállítási segédlet!)[ Szerkesztve ]
-
konki95
csendes tag
válasz wwenigma #16149 üzenetére
Természetesen a Roaming+ mód-ot kiválasztottam, de ez nem elég. Aki külföldön szeretné használni a szolgáltatást, annak az ügyfélszolgálaton keresztül vezet az útja. Bár ezt egy árva betűvel sem írják le hivatalos tájékoztatóikban, csak a Facebook oldaluk alapján lehet erre következtetni. Az ügyfélszolgálatot felhívva pedig meg is erősítették ezt az információt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz konki95 #16148 üzenetére
Telefonodon van egy SIM eszközkészlet vagy hasonlo, abban lehet. Szerintem. [link]
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
konki95
csendes tag
válasz konki95 #16147 üzenetére
Mint ahogyan azt sikerült a Digi Facebook oldaláról kitúrnom, a szolgáltatás igénybevételéhez az ügyfélszolgálattal kapcsolatba kell lépni, hogy ők aktiválják a szolgáltatást. Az ügyfélszolgálati munkatárs tájékoztatása szerint, ehhez szerződésszámra van szükség. Nyílván külföldre mindenki a Digi szerződésszámával a hóna alatt utazik... Szóval ha valakinek nem működne a roaming, nem az APN beállítást csűrte el, hanem ne aktiváltatta a szolgáltatást az ügyfélszolgálaton.
-
konki95
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek esetleh sikerült működésre bírnia a roamingot?
Én a megadott APN beállításokkal nem tudok kapcsolódni a T-Mobile Deutschland GmbH (Telekom.de) hálózatához. Ha valaki megfejtette a rejtélyt, kérem segítsen.Köszi,
konki -
wwenigma
Jómunkásember
Dehogynem, csak van aki nem tudja felfogni 15éve hogy a Giga az SI prefixum...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
mover
tag
válasz radio100jozs #16142 üzenetére
Engedd el, öregek vagyunk :) Már a nagy HDD gyártók se ismerik a 2-es számrendszert vagy 15 éve.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz radio100jozs #16142 üzenetére
A 0,488Ft/megabájt, az 499,712Ft/gigabájt, ha már pontosak akarunk lenni. A weboldalukon így adták meg az árat.
-
trec12
addikt
-
sfdrakex
nagyúr
válasz radio100jozs #16138 üzenetére
Akkor annyi, 12 Ft, qrva sokat számít. 😃
-
sfdrakex
nagyúr
válasz MrPeekaboo #16133 üzenetére
Gondolom eltérő beállítások miatt. Bár nem tudom más szolgáltatóknál miért megy enélkül.
-
MrPeekaboo
senior tag
Valaki tudja, hogy miért van szükség erre a kétféle roaming közti kapcsolgatásra? Mi zajlik a háttérben? Játszottam vele kicsit és azt vettem észre, hogy pluszra váltáskor a digis apn eltűnt és helyette megjelent az olasz tim-es wap, web és mms apn-je itthon. ;-) Normálra váltáskor visszajött a digi-s, de nem volt aktív.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz #08205312 #16130 üzenetére
Itt a szabályozás: "A barangolásszolgáltatók által az 531/2012/EU rendelet 6c. cikkének (2) bekezdése értelmében a belföldi díjszabási modell fenntarthatóságának biztosítása érdekében benyújtott, barangolási többletdíjak engedélyezése iránti kérelmek értékelésekor a nemzeti szabályozó hatóság kizárólag akkor határozhat úgy, hogy nem térülnek meg a kérelmező szabályozott kiskereskedelmi barangolási szolgáltatások nyújtásával kapcsolatos költségei, és emiatt veszélybe kerül a belföldi díjszabási modelljének fenntarthatósága, ha a kérelmező negatív kiskereskedelmi barangolási nettó árrése a mobilszolgáltatási árrésének legalább 3 %-át eléri."
-
Lajosnagy17
senior tag
UPDATE 4 – Vodafone to set up 18 bln euro European mobile mast company with IPO potential26 July 2019 15:49Will separate towers, potential to float a minority stakeNew unit operational by May 2020, worth more than 18 bln euros
Lehet nálunk is megosztoznak rajta?
Diginek lehet nem kell építeni és teljes lesz a lefedettsége.
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #71835392 #16126 üzenetére
Azert mert az majd a havidijtol fog fuggeni. Olvasgass [link]. Ott van benne a meltanyos hasznalat is, remelem elfogadhato forras ha direkt az Europai Parlamenttol linkelem.
De jelentsuk fel inkabb egybol.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Roaming 1. díjzónán belüli országokban fogadott vagy indított adatforgalom 0,488 Ft/MB
És ezt most hogy? Nekik (miért) nem kell megfelelni, eleget tenni az EU roaming szabályozásnak???
-
Soma01
veterán
Egyáltalán mi az a ROAMING PLUSZ? Miben különbözik a sima Roamingtól?
-
togvau
senior tag
válasz st3v3np3t3r #16112 üzenetére
nem lenne rossz ez, de emiatt a roaming+ marhaság miatt inkább maradok a flottás telenor sim-re cserélésnél ha szlovákiába megyek.
hitler, sztálin, micro usb
-
Raijin
tag
-
Flashget
félisten
Augusztus vege fele megyunk Gorogorszagba pihenni, most jott az SMS ertesito a roaming szolgaltatas elinditasarol.
Realme GT Master Edition
-
wwenigma
Jómunkásember
-
ecchphoto
csendes tag
Pécs jó
-=ecchphoto=-
-
törölt tag
válasz DevKiller #16111 üzenetére
Igen, eléggé félreérthetően fogalmaznak.
Szóval a SIM-nek kell aktívnak lenni, de az meg általában aktív, ha a kezedbe nyomják.
... bár biztonságból mégis 24 órás aktiválási időt mondanak, de én még nem kaptam úgy SIM-et, hogy ott az ÜFSZ-on belerakva a készülékbe ne lett volna aktív.[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
válasz st3v3np3t3r #16112 üzenetére
Akkor csak igényelni kell, egyébként az ÁSZF-be is az van írva, hogy a szolgáltatás megrendelhető/lemondható a telefonos ügyfélszolgálaton.
Új még nekik ez a dolog, valószínűleg nincsen mindenütt minden tisztába téve.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
ez most jött sms-ben
Kedves Ügyfelünk!Örömmel tájékoztatjuk, hogy elindult a DIGIMobil roaming szolgáltatása!
Különösen olcsó percdíjakkal és nagyon kedvező 500 Ft / 1GB adatroaminggal.
További részletek: www.digi.hu/roaming
Igényelje a 1272-es telefonszámon vagy a DIGI Pontok egyikében!Üdvözlettel:
DIGIHonor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
törölt tag
válasz DevKiller #16097 üzenetére
"Megtudtam, hogy alapból nem aktív a roaming szolgáltatás. Felkell hívni telefonos ügyfélszolgálatukat, és ott tudják beaktiválni az előfizető kérésére max 24 óra alatt aktív."
Mivel ezt írtad rögtön felhívtam az ügyfélszolgálotot (1272), hogy aktiválják a roamingot a SIM-ekre.
Hááát jól rácsodálkoztak a kérésre.
Közölték, hogy mától minden SIM kártyán aktív a roaming csak a telefonon kell beállítani a normál roaming-ot vagy a roaming plusz-t a site-on lévő leírásnak megfelelően (attól függően, hogy melyik országban barangolsz a térkép szerint).[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
válasz verycool #16108 üzenetére
Ha már megvesz egy Román DIGI-s kártyát, akkor minimum 200 international(külföldi eu 1. zóna) percet kap. Onnantól fogva, a szokásaitokhoz mérten tök mind1, akár Telekom-os számot is hívhat a percek erejéig. De ha már megveszi akkor te hívd, mert úgy alap 0 ft, és nem használja a külföldi perceket. Ha még van kérdésed írj prívát üzit szívesen segítek, jártas vagyok ebben a témában.
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
DevKiller
senior tag
válasz verycool #16102 üzenetére
Egy jó megoldás van az ingyenes hívásra:
Barátnőd vesz egy Román DIGI mobilos kártyát.
A Magyar DIGI mobilról indított hívások Románia, Spanyolország, Portugália DIGI hálózataiba indított hívás 0 FT. Így nem kell megfelelnetek a méltányos használatnak, hiszen barátnőd nem fog roamingolni.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
DevKiller
senior tag
válasz verycool #16102 üzenetére
Roaming 1. díjzónából indított hívások: Hívások Magyarországra a DIGI hálózatán belülre 0 ft.
Azonban, a méltányos használat beleszól(barátnőd nem fog megfelelni ennek egy idő után):
A Szolgáltató a méltányos használat feltételeinek be nem tartásának időtartama alatt az irányadó belföldi díjakon túl az alábbi többletdíjak felszámítására jogosult:
hanghívás indítása: 12 Ft/perc
hanghívás fogadása: 3 Ft/perc
SMS küldés: 3 Ft/SMS
adatforgalom: 2,5 Ft/MBHONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
verycool
tag
Sziasztok. Tök hülye vagyok a telefonokhoz és minden azzal járó mizériához még a roaming fogalma meg van, mikor kint használom a kártyámat. De azzal már nem vagyok tisztában, hogy ez adat és hívásra is vonatkozik, vagy ez a szolgáltató feltételei alapján dől el. A lényegi kérdésem, barátnőm kolozsvári, ha én most eljuttatok neki egy ilyen kártyát és hív engem, akkor gondolom kint nem érvényes a hálózaton belüli 0 -Ft de mivel a roaminggal van rá lehetőség, akkor most a mai után megtehetem? És mennyibe kerülnek így a percek vagy az adat neki és nekem is kiszámolva. Tehát nem tiszta, hogy mit használhat és mennyi ért aki onnan hív engem vagy mikor én hívom őt. Ránéztem a beállításra ha jól gondolom nincs szükség Román terület esetén normált ír a roaming táblázatban. Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest