Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
DonMaster
üzenetére
Szerintem csak annyi, hogy nekik már van 5G frekvenciájuk, a többieknek meg még nincsen, ha jól emlékszem.
Szerintem egy év múlva már alig fog új modell megjelenni 5G nélkül. Egy éve még a voltét gondolta mindenki a nagy akadálynak, ma meg már szinte nem is lehet anélkül telefont venni.
-
válasz
DonMaster
üzenetére
digi-invitel sokkal kisebb kaliber volt. de a lényeg a hatalmi harc/alkudozás. a vodefone-nak sokkal nagyobb deal a upc. a 4ig-nak, amelynek 10-15 éve 100nál is kevesebb saját fejlesztője volt és tudomásom szerint eléggé lefelé áldozott a csillaga, amíg a kormány be nem költözött, szóval neki IT systems is egy hatalmas deal. a digi-nek nem fájt volna annyira ha nem tudja megvenni az invitel-t, valszeg nem is sarcolták meg érte annyira. ellenben ezen frekvenciák nélkül nem lehet egyenrangú ellenfele a mostani 3 mobilszolgáltatónak, tehát itt most nagyon le lehet húzni (már ha hagyja magát). és persze a többieket is, mert --legalábbis a vezetékes piacon-- a digi elég kompetitív árakon dolgozik, és nem érdeke a többi szolgáltatónak, hogy rendes verseny induljon be a mobil piacon.
(az egy más kérdés, hogy egy ekkora lakosságú és területű országra már a 3 szolgáltató is igazából sok lenne, ha az árak piaci alapon mennének.)
-
leviske
veterán
válasz
DonMaster
üzenetére
Nem neki, hanem az államnak. Az állam azért nem fizet több pénzt, ha több a bevétel. Sőt, az állam semmiben nem reflektál egy-egy tisztviselő teljesítményére a fizetések kiosztásakor. Pedig mennyivel jobban teljesítene az ország, ha a minimálbértől csak akkor ugranának el, ha tényleg csinálnak valamit az ország előrehaladása érdekében...
(#19146) .tnm: +1
-
válasz
DonMaster
üzenetére
(személyes rossz indulatú összeesküvés-elméletem)
kis pénz a megfelelő zsebekbe, és az egyik versenyző kizárva.
aztán az a versenyző is tesz a megfelelő zsebekbe némi pénzt és akkor már indulhat ő is.
aztán megint egy újabb zsebtömés már magukért a frekvenciákért, csak ekkor már legálisan (is)biztos vagyok benne, hogy gusztustalan háttéralkukon, személyes kapcsolatokon sértődéseken, barátságokon dől el minden ebben az esetben is.
és ugye az elmúlt évben a másik három már "adózott" a hatalomnak, vagy épp készül:
- gondolom a upc felvásárlása a voda részéről se volt ingyen a voda-nak (GVH, stb.)
- telekom anyacége átengedte az IT services-t a 4IG-nak
- telenort maga az állam akarja megvenni -
nyitom
aktív tag
válasz
DonMaster
üzenetére
Ez nem ingerküszöb kérdése, hanem magyar sajátosság és nemzeti összetétel kérdése, de úgy is fogalmazhatnám, hogy szolgalelķűség kérdése és mivel mi európai gondolkodásúak sajnos kissebbségben vagyunk, ezért sajnos hiába pofázunk, a többség megretten az igazságtól. Mindenesetre egyre gyorsabban kezd a hazánk miattuk eltünni a süjjesztőben!!!

-
törölt tag
válasz
DonMaster
üzenetére
"sokal többet nyerhet ha tovább üzemel mintha lelöné és tovább adná az nagyon nagy presztizs veszteség"
Jelen kapacitással nem többet nem nyerhet, de egy fillér profitot nem fog termelni nekik a magyar Digimobil. Leírtam miért.
A befektető meg pont telibe fossa a presztizst.Az anyacégről írtam mint tőzsdei cég. És a befektetők, részvényesek kíváncsiak lesznek hova és miért folyik el több tízmilliárd évente a magyar operációnál profitot meg nem hoz. Aztán meg viszik a pénzüket máshova.
-
mover
tag
válasz
DonMaster
üzenetére
A hatóság 1 évet ült az ügyön, majd kiadta a határozatot. Ebben olyan hiányosságok voltak, amit fél óra netezés után bárki kiszúr.
Én úgy gondolom, hogy a hatóságnak nem csak lehetősége de kötelessége is lett volna ellenőrizni az adatokat, amit érdekes módon a második körben meg is tett. Lassan megint eltelik egy év, határozat semmi.
Mondjuk a Telenor-Telekom összeborulást sokkal régebben vizsgálja. -
válasz
DonMaster
üzenetére
fogalmam sincs, nem értek hozzá, és nem is foglalkoztam eddig ilyen dolgokkal, és nem is annyira érdekelnek, tehát full amatőrként annyit vettem észre, hogy K lassú lett
amúgy korlátlan netem van, havi 30GBokat tapsolok el egy iPhonenal, és pont nem foglalkoztam vele életemben hogy mekkora sávszél jut emberenként, mivel bárhol mértem mostanában 100 mbit körül adta bárhol szinte
-
DevKiller
senior tag
válasz
DonMaster
üzenetére
Az 5G-vel nem érdemes kalkulálni. Mire kiforrja magát, addig kb ott leszünk a kövi freki pályázatnál. Lefedni vele egy várost meg eszményien nehéz. Nem terjed. Nem hiszem el, hogy ilyen létezik.... Ez jelenleg Magyarország.. A másik jobb lehet nálam? Fenéket, írtsuk le még az elején, és akkor sosem lesz jobb. Jó taktika. De az tuti, hogy a Telenor örökké elkerülendő számomra.
-
Renwick
őstag
válasz
DonMaster
üzenetére
Az inviteles ügylet kapcsán a GVH védelmében érdemes megjegyezni, hogy azért ezeknek a hatóságoknak nem mindig áll rendelkezésükre minden eszköz és erőforrás ahhoz, hogy az efféle beadványokban szereplő állításokat minden részletre kiterjedően ellenőrizzék.
Ezúttal is kb. annyi történt, hogy a jóváhagyást követően valamelyik versenytárs elbattyogott a GVH-hoz, és rávilágított a beadványban szereplő egy-két (66
) pontatlanságra. -
-
-
válasz
DonMaster
üzenetére
Milyen külön panaszbejelentőt? Nem tudom, mert nincs DIGI mobilom, ennyire nem követem a történéseket, de a szavaidból úgy veszem ki, hogy egy külön, erre szolgáló e-mail címről lehet szó.
szerk. Közben megvan a webes űrlap.
De ettől el kell fogadják a telefonon tett panaszt is, az is a szolgáltató hivatalos ügyfélszolgálata, és ha valaki nem netezik, akkor az nem tudja az űrlapot kitölteni. -
Miska0330
tag
válasz
DonMaster
üzenetére
Szia!
Ezen az oldalon kint vannak a mobilszolgáltatók frekvencia készletei:
https://www.spectrummonitoring.com/frequencies/ -
tomp
félisten
válasz
DonMaster
üzenetére
Én még azt sem tartom kizártnak, hogy a Telenor megveszi a teljes B1 blokkot majd valamennyit megoszt a Digivel. Digi olcsóbban és könnyebben jut B1 lefedettséghez, a Telenor pedig pénzhez jut azaz még a végén akár pluszba is fordulhat a B1.
Budapesten a Telenor amúgy elkezdte a B1 3G-n üzemelő sugárzókat áthelyezni és az új helyen már B3-ra kapcsolni.
Pl Deák téren így lett egy plusz B3-as 4G cella és caináltak egy 3CA bázist. -
tomp
félisten
válasz
DonMaster
üzenetére
B1-en azaz 2100MHz-en csak a Telenor és a Digi indulhat.
B1 jól jönne a Diginek de a Telenornak szintén. A Telenor nem hosszabbított B1-en(telekom és voda igen) így a jelenlegi 15MHz-es blokkot lekapcsolják január 1-től. Viszont vidéken már sok helyen elkezdték használni a B1-et 4G-re ezzel a 3G-t átrakták 900MHz-re. Balatonon rengeteg helyen de Budapest-Balaton vasútvonal mentén is sok helyen B1-es 4G-re megy a telefon. Kétlem, hogy így elengedné a Telenor ezt a frekit.
A pályázaton 2x15MHz B1 van amit csak párban lehet használni)le/fel) azaz vegyük 1x 15MHz-nek. A Telenor szerintem legalább 10MHz-et bevásárol belőle. Mivel csak 2-en indulnak így eleve alacsony lesz az ár.
A többi frekin mindenki indul. Azaz ott az árak a csillagos égbe fognak menni. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
DonMaster
üzenetére
Nem, ilyen nincs. A szolgáltatón, jelen esetben a Digin múlik, hogy tudod e külföldről is használni, vagy sem, de ha működik, a VoWifi mindig saját hálózatnak számít.
A Telekomtól nem is vártam mást... Csak azt nem értem, hogy ilyenkor magukkal is kicsesznek, mert a roaming nekik is plusz költség, vagy nem...?
-
DevKiller
senior tag
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
DonMaster
üzenetére
A VoWifi teljesen ugyanaz, mintha egy hazai toronyhoz csatlakoznál, tök mindegy, hogy a világ melyik pontján vagy. Ha a szolgáltató engedi, akkor ugyanaz, mintha itthon lennél egy toronyra feljelentkezve. Nem értem a "külföldi vezetékes"-t mire érted, na azt meg aztán végképp nem kéne idekeverni.
Ha már nem lesz ingyenes, lesz kb. 1000ft. na bumm...
-
denko
senior tag
válasz
DonMaster
üzenetére
Alapvető esetben nem értem hogy a gyártónak mit kellene aktiválni, pontosan mi a folyómat, már csak azért ha abból indulok ki hogy maga a készülék támogatja akkor miért nncs Volte /Vowifi
Attól függetlenül írtam a gyártónak, és azt a választ kaptam hogy ugyan menjek a a Digihez és Boxoljam le velük mert a készülék alapvetően tudja szolgáltatást.
https://www.hihonor.com/hu/support/how-to/detail-troubleshooting/?resourceId=1362289
Digi azt mondta hogy alapvetően ők támogatják a technológiát és Volt-e vagy nem Volt-e a VoltE az már nem ö dolguk.
Hol az igazság srácok?

-
mikung
aktív tag
válasz
DonMaster
üzenetére
Lemaradtam valamiről ? Kötelező a Diginek kártyás konstrukciót is kínálnia ??
Hogy az emberek nem tájékozódnak az az egyéni szegénységi bizonyítványuk. Az persze futótűzként terjed hogy "ha 50 -es számról hívnak, ne vedd fel mert vírusos lesz a telefonod" vagy "ne hívj vissza 50 -es számot mert emelt díjas csalószám".
Gondolom egyiket sem a Digi terjeszti, az átlag magától ennyire nyomorék.
-
mikung
aktív tag
válasz
DonMaster
üzenetére
Kb. annyira publikus mint a digi mostani tesztje. Mindenki tudja hogy van, bárki előfizethet ... aki ... és innen kezdődnek a gondok.
A 150GB normálisabb határ lenne. 50 GB -ba kevésbé spórolós használat mellett nem sok minden fér bele.
Sztem nézz utána a riasztók működésének. Normálisabbja nem csak akkor kommunikál ha éppen L. Szupermáríó Alehándró rámolja a lakásod, hanem állapotjelentést küld, van benne szabotázsvédelem, ...
"
Bocs nem lattam meg iqpro vagy tarsai hirdetotablat es reklamot tvben
"No látod. És mégis mindenki tud róluk. Jó cégnek nem kell cégér.
-
mikung
aktív tag
válasz
DonMaster
üzenetére
4 -ért már van flottában korlátlan, országos lefedettséggel, szóval 3 lesz az max.
N+1 -edrszerre ... rengeteg esetben NEM éri meg az előfizetés. Riasztóba veszel előfizetéses digi kártyát ? Persze ha úgy érted az előfizetést hogy a meglévő csomagodba raknak +200 forint névleges díjjal +4 kártyát az már megéri, viszont akkor visszatértünk ahhoz hogy nem a csodacsomagok csábítják az előfizetőket hanem "hozzájuk vágják".
Viszont ha lenne publikus - értsd : random pistaként beesel az utcáról egy lakcímkari+személyi kombóval és minden akadály nélkül elő tudsz rá fizetni - csomag mondjuk havi 1k 150GB áron, már azzal is simán lerabolná a piacot.
-
mikung
aktív tag
válasz
DonMaster
üzenetére
Szolgáltatónál jól néz ki a statban a sok efi. Tudod, minden évben jönnek a cikkek hogy az X a legnagyobb hazai szolgáltató Y ügyfélszámal/szerződéssel/... amiből persze a fele sem a publikusab meghirdetett "szupercsomagokat" használja hanem kártya, flotta (közszolg, céges, regionális, ...), magentaegy, ...
Röviden tehát : Kígyóméregetés.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
DonMaster
üzenetére
Persze, szolgáltatóknak, ők kb semmit nem érnek az évi pár ezres költésükkel.
Nálunk a gyerekek eddig elvoltak a feltöltőssel, évi 3-6 ezerből. Itthon wifi, suliban nem telefonoznak. Persze, még áltsulusok. Bár Digi teszt simet kaptak ők is. Ha elindul a Digi rendes üzemben az ő Telenoros számaikat át is hordozom, ha lesz jó havidíjas csomag pár ezerért havonta. Saját számom marad Telenornál, nekem az nem pálya ha valahol nem nincs térerőm.
-
MrCsiT
addikt
válasz
DonMaster
üzenetére
"Felevente kell egy ev 12honap az 2 felbol all" VS "A hatályos jogszabályi előírások értelmében a Domino SIM-kártyák (hang szolgáltatás esetén) kapcsán évenkénti adategyeztetés szükséges." (forrás: Telekom website )
Adategyeztetés évente kell, de látom, megelőztek.

Feltöltéssel vacakolni: ugyanúgy vacakolhat aki havonta befizeti a számlát egy csoportos beszedés helyett. (minősített esete a postai befizetés
)Csak azért, mert havi 60 perc vagy kevesebb beszélgetéssel használ valaki egy mobilt, ugyan miért lenne tök mindegy, hogy kinél van és az, hogy így ott mennyi a percdíj? Nem látok összefüggést: aki keveset beszél, a költség annak is költség, tehát minimalizálásra törekszik.
Az üzleti szemponttal majd foglalkozik a Digi, az előfizetőt épp nem érinti. Ám, én sem gondolom, hogy feltöltőkártyás konstrukcióval foglalkozniuk kellene, helyette legyen egy szemérmetlenül olcsó csomagdíj, ahol a tv+net+telefon mellé kapcsolódik a mobil - mint a Magentás kedvezmény a T-nél - és akkor rendben is lesz ez a dolog

más:
A metróvonalakból még mindig csak a 3-as az, amin elérhető a mobil internet szolgáltatás? Vagy 2 hete Deák térnél is "elfogyott" a netem, ahogy a 2-es vonalhoz átmentem.
update: a földalattin nem néztem, ott rendben van? 
-
mikung
aktív tag
-
mzso
veterán
válasz
DonMaster
üzenetére
Nincs kétségem a szokásos bürokratikus szívással kapcsolatban. De semmi sem akadályozza őket hogy százszámra (vagy minimum tucatjával) kezdjenek neki engedélyeztetni, majd építeni adókat.
Ha sokat kérelmeztek volna mindig lenne mit építeni, lefoglalni az összes kapacitást. -
pjen
félisten
-
tibor23
senior tag
válasz
DonMaster
üzenetére
Beszélsz megint hülyeségeket. A Digis SIM tökéletesen megy routerben, nincs korlátozva természetesen, csak a T(elenoro)s függetlenített Huawei stick-ekkel nem megy, mivel Telenor-os software van rajta. Pont tegnap is volt róla szó, hogy csak orosz hacker oldalakon van leírás arról, hogyan kell software-t cserélni.
Nekem van egy E3276s TelePartner software-rel függetlenített, azzal tökéletesen megy, de az E5372-vel, amin Telenoros a software, csak 2G-re áll be, automatán vagy 4G-n nem csatlakozik. És a B593-amban, ami német Telekom-os volt, azzal is tökéletes. -
betyarr
veterán
válasz
DonMaster
üzenetére
néhány fiatal, meg tech fan nyilván lecseréli a telefonját 1-2 évente,de ez még semmi.a legtöbb ember kitart mellette jónéhány évig.ezért írtam a legalább öt évet.illetve,amíg érdemlegesen kiépítik az 5g hálót,az sem 1 év lesz.az 5g-vel szépen ki fognak várni,amíg a 4g közel teljesen készen nem lesz.és az sem 1-2 év.nézd meg,hogy már mikor elkezdték a 4g-t is kiépíteni és még csak kb 30%-os (hasamra ütöttem) lefedettségnél tartanak.
csomagokról (helyesebben árazásról) beszélni lehet,csak éppen felesleges.találgatás az egész.
-
pjen
félisten
válasz
DonMaster
üzenetére
Nem arra gondoltam,hogy a boltokban lesznek e.arra gondoltam lesz e rájuk kereslet.Aki most vagy a közel jövőben vesz telót,nem fogja lecserélni.Nemrég adtam el egy xperia arc telót,majdnem kidobtam.kiderült sok embernek nem telik jobbra.A céges telóm most épp egy 30 as,nokia 3310 es.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

update: a földalattin nem néztem, ott rendben van?