Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Pár hete nem tudom használni a Digi teszt kártyán az internetet. Apn rendben de a térerőn kívül nem jelenik meg 3G/4G jelzés. Mi lehet a gond?
Samsun A40
-
válasz
szaniszlokar
üzenetére
A zöld számok 6 jegyűek, de a Samsung oldala valóban 06-80-SAMSUNG-ot ír. Valószínűleg némely hálózat lekezeli ezt, más meg nem.
Úgy gondolom, már minden információ elhangzott a témában. A továbbiakban foglalkozzunk a Digi mobillal!
-
válasz
üzenetére
máshogy fogalmazom meg és ez még csak nem is teszt működéssel függ össze. ha hiba van a számlázásban, jelzed a szolgáltatónak, a szolgáltató elismeri és helyreállítja, akkor nem fogsz pert nyerni vele szemben azért, mert hibás volt az eredeti számla.
a többihez meg azt, hogy próbálj meg odamenni a digihez és kötni vele egy "ötkilences", vagy csak "négykilences" rendelkezésre állásról szóló szerződést és el fognak hajtani. nem is tudom, hogy pl nem magánszemélyekkel egyáltalán hajlandóak szerződni ezen a ponton.
azt látom, hogy jogilag nem létezik a nyilvános teszt fogalma, de az ÁSZF-ben tényleg csak az abszolút minimumot vállalják és "A Szolgáltató mentesül a kötbér, illetve kártérítés megfizetésére vonatkozó kötelezettsége alól, ha a szerződésszerű teljesítés érdekében úgy járt el, ahogy az az adott helyzetben általában tőle elvárhatóvolt."
nos, az adott helyzet az az, hogy tesztüzemben működnek és ezt mind a tarifacsomag neve, mind a hirdetéseik egyértelművé teszik, meg az ilyen mondatok:"A Szolgáltató mobil rádiótelefon hálózata a felsorolt települések esetén eltérő mértékben, de a település számottevő részén elérhető megfelelő vételi viszonyok esetén."
meg amúgy is, ha szerinted megszegték az ÁSZF-üket, akkor menj perelni, vagy legalábbis ezt írd és ne azt, hogy a másik szolgáltató jobb. ha nem tudod elfogadni, hogy ez egy teszt időszak, akkor viselkedj úgy, mint amit akkor csinálnál, ha nem lenne teszt időszak és válts szolgáltatót. az, hogy jelen vagy ebben a fórumban és van még digi előfizetésed az vagy azt jelenti, hogy:
- ár/értékben azért mégis elégedett vagy
- elfogadod, hogy fejlesztés alatt van a hálózat és várod a végeredményt. és akkor a csak elégedetlenséget tartalmazó hsz-eid, csak a türelmetlenségről szólnak.szóval tényleg nem értem, ha szerinted ez nem éri meg, akkor miért követed.
de mindegy, elengedem a témát.
-
törölt tag
-
mokus18
tag
Ma megérkezett a szeptemberi számla (forgalom).
Furcsa, hogy a hívásrészletező a mobilokat nem részletezi, semmit nem tüntet fel.
Nálatok se? -
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
szaniszlokar
üzenetére
Fasza. És erre hogy jöttél rá?
-
törölt tag
válasz
mezosystems
üzenetére
Enyhén szólva sem nagyon propagált szolgáltatáscsomag, vélhetően kevesen tudnak róla, ezáltal kevesen használják, pedig rendkívül jó szolgáltatás nagyon kedvező áron.
-
törölt tag
hivatalosan teszt van. nem kell megfelelniük semmilyen rendelkezésre állásnak, akár még a számlázásnál is lehet hiba a rendszerben.
Ez ugye csak vicc akar lenni? Ha nem, akkor kérlek mutasd meg a jogszabályban ezt a pontot ami ezt engedélyezi. Különösen az arra vonatkozót, amely ezt engedélyezi bármelyik éles számlázási rendszernek.
-
Barni564
újonc
Sziasztok. Regisztrálni szerettem volna twitchre viszont a freemailem nem tetszett neki így regisztrálni akartam egy gmailt, itt a baj nem küldi ki az smst, tudok ezzel csinálni valamit ?
-
Lackooo84
nagyúr
Magyar SAMSUNG supportot (06807267864) nem tudom felhívni sem DIGI simről (a hívott szám nem megfelelő), sem Telekom simről (simán fel sem épül a hívás), csak voda és vonalasról (Telenorom nincs). Nálatok okés?
-
törölt tag
Van itt esetleg olyan, aki használ DIGI KOMPAKT csomagot? Tapasztalatokra, véleményekre lennék kiváncsi a net és telefon részével kapcsolatban?
Aki esetleg nem hallott volna róla, itt a Digi szintén mobilon, de az ún. 5G spektrumán szolgáltat netet és voip telefont valamint hozzá csomagolja a műholdas tévét. Egyelőre sajna eléggé korlátozott lefedettséggel.
-
dethroner
veterán
Ennyire nincs miről beszélni, megint belelovaljátok magatok a teszt/nemteszt marhaságba?
-
válasz
DevKiller
üzenetére
mi az, hogy hivatalosan nincs teszt? de hivatalosan teszt van. nem kell megfelelniük semmilyen rendelkezésre állásnak, akár még a számlázásnál is lehet hiba a rendszerben.
a teszt időszak nem azt jelenti, hogy a rendszer tudja, hogy teszt üzemben fut (ez nem egy Volkswagen károsanyagkibocsátás-vizsgálat közben...
), hanem azt, hogy a hálózatot üzemeltetők tudják, hogy még vannak hiányok és hibák a rendszerben.és általában a fórum értelme az, hogy vagy információt jössz (kérdezel), vagy információt adsz (híreket írsz meg, válaszolsz). se annak nincs semmi értelme, hogy valaki folyamatosan azt írja meg, hogy nem elégedett, se annak, hogy valaki folyamatosan istenítse. ez a többieknek csak zaj/spam.
-
DevKiller
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szerintem jogos a felvetése, de kovlaj122-nek abban is igaza van, hogy hivatalosan nincs tesztidőszak. Ez egy élesben folyó mobilszolgáltatás, mivel a rendszer nem ismeri a "teszt" fogalmat. Ugyanakkor csatlakozok ahhoz, hogy megkell nézni azt is, ahol a T szolgáltat 2100 MHz 3G-t, ott mekkora a lefedettség.. Nem sokkal terjed gyengébben mint az 1800. Fölösleges hasonlítgatni, mindegyik szolgáltató más keretekkel bír. Az elméleti 22-ből szerintem a 10 is szép. Egyébként Miskolcon a búza térnél ahol a legterheltebb, már 1 mbps alá csökkent a sebesség, ez várható volt..
Nekem nem fontos 300 mbps letöltés, nekem bőven elég az 5 is. Hiszen azon már fullhd videó megy. -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
van valaki, akinek a 36305555538 szám " hívására " számlázott a digi 21 Ft-ot? Szerintem ez sms,de én nem küldtem sms-t sehova. Valakinek ismerős ez a szám? -
válasz
olajbogyo
üzenetére
Fórumtársunktól (kovlaj122) től kérdezném, hogy a telekom is még tesztüzemnél tart?
Ügyes vagy! Viszont ne szaporítsd a komát taposó hordát, hanem legalább ennyire ügyesen tedd csak fel a kérdésed a Telekom topikban, ugyanis igen nyamvadt dolog egyre több ft által már rugdalt fórumtárs rugdalásába beszállni. (próbáltam szofisztikáltan fogalmazni) Akinek abban igaza volt, hogy aki nem fanként kérdez, azt esetenként rüparaszt módjára elküldik a fenébe! Saját példám bizonyítja, egy IQ bajnok megkérdezte, hogy ugatni járok ide?
Megkerestem neked a T-s topikot!
Ott nyugodtan be lehet írni azt is, ami nem működik jól.
Ha már szaktopik...... -
olajbogyo
aktív tag
Sziasztok!
Kíváncsiságból, ma kipróbáltam(összehasonlítottam) a céges SIM telekomos mobilját a Digi mobiljával. Azért írom le, mert látom van itt fórumtárs, akinek nagyon nem jön be a digi mobilnet...No, szóval vonattal utaztam Salgótarjánból-Hatvanba, ekkor a Digi mobilnettjét használva hallgattam az itthoni NAS-omról zenét. Olyan 6 alkalommal meg-meg szakadt az összeköttetés, 1-2 másodperc erejéig. Gondoltam hazafelé Hatvan-Salgótarján átváltok a nagyon menő céges telekomos mobilnetre. Bár ne tettem volna, de ha már átálltam gondoltam, csak végig rajta maradok, legalább lesz egy kis összehasonlítási alapom. Hát a telekomos nettel 10 egészen komoly megszakadásokat tapasztaltam, ráadásul olyan helyen is, ahol a digissel mindig stabilan jön. Nos, én nem állítom, hogy ez egy isten bizony szuper felmérés, és még azt sem mondom, hogy nem lehetett esetleg más oka is a megszakadásoknak, mindenesetre érdekes.
Korábban netes rádió hallgatásakor is ezt tapasztaltam, úgyhogy bátorkodom feltételezni, hogy nem az én NAS-ommal, vagy a telómmal(Mate 10 pro) van gond. Fórumtársunktól (kovlaj122) től kérdezném, hogy a telekom is még tesztüzemnél tart?
-
Jofi81
őstag
Eddig mindig 2935 Ft-ot fizettem az kábeles netszolgáltatásért, most viszont kaptam egy 2977 Ft-os számlát. Hol tudhatnám meg, honnan jött ez a 42 Ft? A SIM kártyát kizárólag mobilnetre használom, még soha nem telefonáltam vele. A DIGI ügyfélkapun nem találok semmi ilyesmit.
-
trec12
addikt
Frekipályázáttal mi újság nincsenek róla hírek vagy nem is lesznek az eredmény kihirdetésig?
-
marquuard
veterán
Sziasztok. 2 napja egyáltalán nem tudok hozzáférni a nethez, a kártyát pedig felismeri a telefon ahogy eddig is. Veszprém és környéke. Miket érdemes megpróbálni?
-
MrCsiT
addikt
válasz
üzenetére
Igazad van, az 1,4Mb/s valóban nem sok.
De ne feledd: a 0-hoz viszonyíts, mert annyi volt előtte a fórumtársnak.
Onnan pedig, egy lassú, de már használható szolgáltatás jelentős előrelépés.
Nekem volt szerencsém nyaraláson olyan helyi wifihez (és a TV is rossz volt) hogy a Digi netjén keresztül lehetett bármilyen weboldalt megnézni - ingyen. Ugyanez a T-nél sokkal drágább lett volna.Én kb. az indulástól használom a Digi-s sim-eket, és mint másoknak, nekem is megtakarított jópár ezer forintot, holott előtte is Domino Fix (Most opcióval) és Maraton Net volt mellé (amivel a kevés beszéd miatt eleve kb. 1000 Ft volt a havi mobilköltségem), mert számomra 2019-ben nevetséges, hogy milyen publikus árakat tolnak le a vásárlók torkán a többiek, holott köztudott, hogy ha a mobilszolgáltatóknak valami combosabb flotta alá kell beállniuk, akkor nem ritka a 0-5-10 Ft/perc díj sem. Publikusba pedig a 35-45 Ft/perc. Lol.
(A Telekom domino-s sebesség korlátozását meg ne is említsem, az is milyen már? Ha nem vagy havidíjas előfizető, akkor nyilván másfajta pénzt fizetsz nekik, így jogos a korlátozás.. oh, wait.)Amerre járok, akár Telekomot, akár Vodát nézek, nem egy esetben megszakadt az internet szolgáltatás amíg hazaértem. A Diginél meg tudom számolni 1 kezemen, hogy az indulás óta hányszor volt ugyanazon az útvonalon szolgáltatás kiesés.
Én ezért szeretem a Digit, és mert valóban félhetnek tőle a nagyok, hogy letöri az árakat.Te, a hozzászólásaid alapján úgy érzem, tökéletesen tisztában vagy vele, hogy a Digi a jelenlegi technikai feltételeivel csak korlátosan tud szolgáltatást nyújtani. Ezt a tényt azonban folyamatosan ignorálod a hozzászólásaidban, azért lesz fikázás jellege annak amit írsz - gondold át.

A Digivel szebb az élet (már, ahol van lefedettsége), és még a nap is szebben süt!

Ha meg van 1,4 Mbit/s-em, és spórolok ezzel pénzt, azt el tudom hasznosabban is költeni, így jó nézni ezt az értéket szerintem.
Más: tudom, már volt kérdés, de van valakinek aktuális tapasztalata arról, hogy műholdas TV szolgáltatásra, HA közben a lefedettségi térképen nincs kiírva a település neve, végül igényelhető Digi-s sim, vagy elutasítják az igénylőt?

-
spileraaa
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
azért kérdeztem mert a listán szerepel Huawei Mate 10 Pro
de ezt nem latom rajta Huawei Mate 10 akkor vajon tudhatja ez is a Volte es vowifi-t vagy sem?
mert pl a lite verzió nem tudja
-
kano
nagyúr
válasz
radio100jozs
üzenetére
Lánycsók környékén sem volt eddig semmi. Most jelez már a térkép lefedettséget.
De sajnos BP-en a KH tornyokban semmi térerő... -
DevKiller
senior tag
válasz
Gyurka6
üzenetére
Én P8 Lite-ban tesztelek, és nekem nincs problémám vele. Épületen belül viszont van. Előjönnek a problémák amiket leírtál, kicsörög vagy nem, hallom vagy nem. Kifogtam azt az egy helyet a városban, ahol kint is 2 csíkos a DIGI, máshol még nem láttam ilyet.
A suliba egyedül a második emeleten és a toronyra néző oldalon működik, de ott tökéletes. Alatta már vannak problémák. Általában úgy szoktam csinálni, hogy felrakom magasra hotspotnak a net miatt, és elvagyunk vele az osztályban.
Kell fejlődni, nagyon sokat, remélem, hogy valóban jó lesz ez.Egyébként meg épp ma jártam úgy, hogy a telefon le-fel patogott a mobilnetről, bementem a menübe és csatlakoztatva, lecsatlakozva között váltogatott megnéztem a vodával is ezt csinálta, egy újraindítás megoldotta.
Akinek meg nem jó, mert nem jönn 100 mbps azt csak sajnálni tudom. Az fizesse a magentáéknak(a semmiért) a havidíjat. Bejön a mobilnet és van 1 gigád ezerért pl? nyomsz 4 speedtestet akkor fele elfogyott, köszi.
Azt most megmondom kinti tapasztalatok alapján, hogy 10mbps-nál nem nagyon fog több lenni, mikor kiépítik és új frekvenciával sem. Mivel ha mindenkit ráengednek korlátlan nettel, ennyi lesz és kész. De ez szerintem többet ér, mint a sz*rá korlátozott magenta, benyomod a 4G+ t és volt adat nincs adat.
-
Márton
nagyúr
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
+ van olyan, mint én, akinek nem igazán kell a szupergyors net, mert mobilon csak az emailt nézem meg, válaszolok, viber és waze..
De még ez a fórum is bőven használható 1mbittel..Hajrá Digi!

-
Gyurka6
őstag
Hali!
A lefedettségről: néhány ház távolságból hívnak, felveszem akadozva hallom. Ott voltam és hívogattuk egymást az új számok miatt. Rám csörög(né)nek, néhányszor 10mp múlva megjelenik a készülékemen egy nem fogadott hívásom volt miközben meg sem csörrent. Egy p8 lite, azt hiszem kifogtam egy érzéketlen darabot, v. már eleve a válogatott gyengébben muzsikáló készülékek kerülnek ebbe a kategóriába (mondjuk akkor a szomszéd készülék miért működik ott ahol az enyém nem?) Csak leírom a tapasztalatomat, miszerint ugyan azon a helyen egy jobban sikerült példánnyal gond nélkül működhet. ( Van másik kártyám is, így nem igazán fáj.) -
-
Tibko8
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Csak nem te is váci vagy?
-
szaszyka
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Sárbogárd is újnak tűnik, legalábbis 2-3 hete még nem volt ott térerő.
-
válasz
üzenetére
Attól, hogy valaki elégedett azzal amit - jelenleg - ingyen kap, még nem DIGI imádat. Ha így állnék hozzá ahogy Te, én is jöhetnék minden nap kritizálni, mert hát jó lenne az ingyen korlátlan net - noha kb. 2-300MB-ot használok havonta mobilon- meg az 5Ft-os percdíj a Telekom Domino és a Maraton helyett, de sajnos az én lakóhelyemen nincs még lefedettség, így nem kapok SIM-et. Igaz legalább a beszédre van céges kártyám, így az nekem nem kerül pénzbe, de ez más kérdés. Szóval jahh, röhej az egész, hogy 2019-ben Budapesttől 25km-re ne szolgáltasson valaki. Hogy kaphatott ez egyáltalán bármire is engedélyt?
-
Kuter
senior tag
Tisztelt kovlaj122.
A másik hogy itt pörögsz mint a fosó galamb a mobilnet sebességén. Arra nem gondol hogy van aki nem is használja a netet.Pl az én családomban apám, anyám, sógorom, és a testvérem nagy ívben leszarja a mobil netet csak telefonál. Apámnak, anyámnak havi szinten
3000-5000 ft /kártya (T-mobil) volt a költsége most meg pár száz forint. A többiekét nem tudom. Egy a lényeg van aki csak telefonál. -
Lajosnagy17
senior tag
Szerintem Kaposvár környéke, Mélykút, Simontornya, Aba is új.
-
DonMaster
addikt
válasz
üzenetére
hol votl tény az , hogy ujjongás, mikor senkise ujjongot?
7mhz-es blokkal a másik 3 szolgáltató sem tud többet sebességben 4G-n mint most a Digi.
erre írták régebben, hogy a fizikát nem lehet +b...ni
amit irt, az annyi, hogy örül, hogy már házon belül is elérhető, ennyi ez nem ujjongás.
nem kötelező ere reagálnod ha szerinted még akkor is szar, ez van fogad el és kész. Senkinek se kötelező a Digi-t választani, mégis országosan kábelen több efi-je van mint a másikoknak.
ez lesz vezetéknélkül is csak több idő.
és volt határidő ez év vége vagy bukják amiatt indult ez évben.
(#19225) ecobit
papir szerint felmondhatják, és ez nem otthoni internet kiváltására szolgáló csomag , más részröl ha tegyük fel jan1-töl megváltozik lehet hogy már nem is használnád,
persze valószínű. hogy marad még jóideig a teszt csomag. -
ecobit
csendes tag
Kicsit utananeztem ennek a forumnak.. akkor elvileg az ingyenes teszt kartyat routerben nem lehet hasznalni? Felmondhatjak a szerzodesem?
-
törölt tag
A tényközlés károgás lenne? Írd csak szépen le hol állítottam valótlant! Ja hogy olyan nincs.
Az olcsóságot sem vitattam, de az ár nem minden.Nem mellesleg szíves figyelmedet felhívom, hogy ez továbbra is a DigiMobil kvázi szakmai topikja, nem pedig a Digi imádók szektájának topikja. Éppezért valós dolgok, tények leírása nem ütközik semmilyen szabályzatba. Akkor sem, ha neked az nem tetszik!
-
-
n00n
őstag
válasz
üzenetére
Unalmas már a károgásod hallgatni. Muszáj írnod? Senki nem ujjongot. Tényközlés volt... Egyébként én meg akár ujjonghatnék is, mert a Diginek hála a család kb. 10 ezer forintot spórol havonta a lejjebb vett Telekomos csomag és a lemondott Telekomos mobilnet miatt...
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nézd, 5 éve nyerték meg a tendert.
Azért abban gondolom, egyetértesz, hogy ha nem faxukat vakarják közel 3,5-4 évig akkor már sokkal előbbre tartanának minden téren?! -
válasz
spileraaa
üzenetére
Összefoglaló? Egyébként meg: Ha már van készüléke
-
spileraaa
senior tag
Huawei Mate 10 ezen megy rendesen a Volte es vowifi?
vagy hol talalok egy listat ahol megtudnam nezni mert uj telefont akarok vasarolni es jo lenne ha mukodne
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Teszt vagy nem teszt azért az 1,4Mb/s letöltési sebesség nagyon gyenge, még 3Gn is, nem 4Gn. Mi lenne ha nyílt szolgáltatás lenne és bárki előfizethetne?
Meg az is, hogy az egy esemény, hogy a fővárosban lehet beltéren használni -
-
togvau
senior tag
Úgy tűnik nem adta fel a digi. III ker testvérhegy, eddig a házban 0 térerő volt, csak kint volt használható, pénteken viszont történt valami, mert full térerő lett bent is, 1,4 mega/sec körül jönnek a dolgok.
-
Márton
nagyúr
válasz
radio100jozs
üzenetére
Jaja, Kapuvár tuti új, mert tegnap este néztem, lesz-e arra netem, sajnáltam hogy nem, erre ma is ránézek és mondom miva'?
-
n00n
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Nem, Barcs eddig nem volt fent a térképen.
-
radio100jozs
őstag
Frissült a lefedettségi térkép!
Ami új:
Kapuvár, meg Beled is szerintem új.
Akasztó, meg szerintem Kecel is új.
55-ös úton az 53-.as csp-től Keletre egy új állomás.
Barcson volt eddig is? Nekem újnak tűnik, így emlékezet alapján.
Meg szerintem Kelet-Mo-on is voltak "sűrítések", csak ott már annyira egybefolynak a kék pacák, hogy nem nagyon lehet kivenni, hogy merre mi történt. -
otomika
csendes tag
Szevasztok,
Már egy ideje szopok ezzel a rohadt fw frissitessel az E5577sre és elegem lett mert már 2 gépen is megpróbáltam. Valaki megcsinálná nekem valami összeg (mondjuk 2e) fejében lehetőleg a XI. Kerület vagy közelében?
Köszi
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és a samsung 7 betű

), hanem azt, hogy a hálózatot üzemeltetők tudják, hogy még vannak hiányok és hibák a rendszerben.
.