- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
Livius #109093 üzenetére
Igen, egyébként én is az Internet alapján mondtam véleményt. TV-t ritkán nézek, de ott én is láttam a minőségromlást pl Nat GEO-nál, meg a megjelenő lila foltokat néha... Viszont nekem mindig is elsődleges az Internet + TV + Telefon trióból az Internet volt az első.. régen is, és ma is, főleg úgy, hogy az utóbbi 12+ évben Streameléshez is elég Internetem van, és az 1000-es FTTH-val a sebesség megvan, nemcsak a garantált minimum, hanem a névleges is, az HBO, Amazon Prime, Youtube stb streameknél az ISP nem kavar be...
#109087cof: "ku.va drága? az a baj"
Alapjáraton egyetértek Veled, hogy ez az emelés nem volt kellemes ... de
1: Lehetne drasztikusabb is az ár/érték arány:2. Kb sávszélességben lehet a legtöbb szolgáltatónál alább menni... árban nem igen, vagy nem jelentősen. Országosan hirtelen nekem csak két ISP jut eszembe, akiknél FTTH 1000-es net van, a Telekom és a DIGI... A Vodafone-nál ED 3.1-nél szintén elérhető lefele irányban, de mivel nem invesztáltak a felfele irányba, az sokkal gyengébb, így az ár/érték aránya is...
-
unthinking
tag
válasz
Livius #107806 üzenetére
Ha a 200MBit/s átjönne már boldog lennék. A mobilnet azért nem igazán frankó mert azok forgalomkorlátosak. Ha korlátlan mobilnetet akarok az megint drágább mint egy vezetékes. Egy szolgáltatói ax-es ONT lehet elérné a 250MBit/s sebességet.
@pjen
Szerintem garantáltan nem lenne jobb a telekom mint a mostani csak árban lenne olcsóbb. Milyen választásod van ha a szolgáltatók újra és újra emelnek az árakon? -
válasz
Livius #107806 üzenetére
A minőségi WiFi-hez minőségi, erős router kell. A szolgáltatók sokáig csak modemet vagy ONT adtak. Aztán elkezdték a HGW-ket szórni, kényszerből. Valamelyik elkezdte a többi meg ment utána, mert az emberek úgy gondolták, hogy x szolgáltató y összegért nemcsak modemet ad, hanem routert is, azt sem kell külön venni. Aztán persze voltak azok akik megvásárolták a 6000 Ft-os routert ami mondjuk 60 Mbps-os kábelnetig elment... 100-as netnél kezdődtek a bajok, mert ugye ott sokanál eleve a hálókártya is 100-as volt, a router meg 70-80-nal NAT-olt, a láma meg telefonált be az ügyfélszolgálatra, hogy nincs meg a sebessége
Így egyszerűbb volt ezeket a hívásokat leredukálni úgy, hogy adtak olyan HGW-t, ami ezt már ki tudta szolgálni. Mondjuk a hálókártyák miatt még futott be hívás, de idővel az új vasakban már gbps-os LAN kártyát kapott az előfizető.
-
unthinking
tag
válasz
Livius #107791 üzenetére
A modem messze van és nem akarok falat fúrni. Megvárom amíg lejár a hűségidő aztán váltok valami másra ha találok jobbat. A sok felvásárlás után én azon se csodálkoznák ha a végén egy állami szolgálató lenne.
Másik kérdés annak aki tud rá válaszolni:
Mennyibe kerül az 1 éves határozott idejű DIGI szerződés felmondása minden költséggel együtt? -
TeeJay
félisten
válasz
Livius #84909 üzenetére
Azért a 20-25ezres két ASUS routerem 2antennás AC telefonnal (Redmi Note 9S) lakáson belül 5GHz-en hozza az 500-600megabitet gond nélkül
Egyelőre nem is kell nekem AX router mert bőségesen elég telefonra ez a sebesség, majd 3-4év múlva ha már sokkal jobb lesz az AX kínálat is meglátjuk mit lehet majd akkor kapni bestbuy routerként -
TeeJay
félisten
válasz
Livius #82522 üzenetére
Baj hogy érdeklődök olyan fórumtárstól aki többet ért ehhez? Szimplán jelezni akarom majd a hibaelhárítók felé hogy biza több tömbben is tré ne egyesével járjanak userekhez mert akkor sokára fogják megtalálni a hibát. Ha tehetem küldök majd be egész napos mérést óránként hogy lássák folyamatosan terheléstől függetlenül garantált minimum alatti a sebesség.
-
Serpiko
addikt
válasz
Livius #81544 üzenetére
A kàbel nem tudom milyen ehhez nem értek. A PORT részt kiprobalom majd holnap a digi eszközön 2 van asszem. A tenda router biztos jó mert haveromnak is ilyen van.
Pont próbáltam de a digi routerbe nem tudok belépni csak a sajátomba ott nem tudom megnézni milyen kapcsolatom van.
-
MasterMark
titán
válasz
Livius #80796 üzenetére
Srácok, ez egy privát IP...
Erre felhívja a linkelt oldal is a figyelmet:
Warning : This is not a valid IP address on the Internet because it belongs to a private network. It does not identify a unique destination as it is only meant to be used inside local area networks -
Kicsimix
őstag
válasz
Livius #80788 üzenetére
Kedves Livius, örülök a te kommentednek is amit totál feleslegesen biggyesztettél ide. Ha jobban érzed magad, hogy felülsz a sértegetős vonatra ám legyen hallasd magad te is.
A vpn stilusú mérés.. jajj várj.. mi az a vpn? Azt én csináltam? Lehet azért a vpnhez értek kicsit vagy csak ahhoz? Ja nem..Már nem is tudom..
Izé.. eszembe jutott.. Az nem a sebességről szólt de jó az észrevétel Livius mert ennek is van igazság tartalma bár minket ez most nem érdekelt eddig.Írd már le privátban is kérlek mit javasolsz nekem. Úgy látom te értessz azért ehhez. Épp egy szakértőre lenne szükségem!
-
dchard
veterán
válasz
Livius #80337 üzenetére
Hogy a papírba pontosan mi került azt nem tudom, de nálunk kijött egy muki a Digi-től, hárman körbejártuk a három lépcsőházat, én elmagyaráztam a palinak hogy mi a használható nyomvonal, nekik ez megfelelt (nyilván én ellenőriztem, hogy ezek a nyomvonalat átjárhatóak-e korrekt módon azzal a kábellel, amit használnak), és ennek megfelelően készült el a kivitelezés. Tekintve, hogy a papírban benne van, hogy a nyomvonalat egyeztetik a közös képviselővel, lehet hogy semmi sem került külön a társasházi nyilatkozatba, de az biztos, hogy egyeztetés volt (mivel részt vettem benne), és a szerint készült el a kivitelezés is. Nálunk nem volt gányolás, de az is igaz, hogy a Digi-nek óriási szerencséje volt azzal, hogy a társasház oldalán volt valaki, aki nem csak az épületek felszállóit ismeri, de tervezett már optikai hálózatot is. A másik amit fontos tudni, hogy a Digi nem ás: tehát FTTH területen (oszlopon vannak) csak úgy hajlandóak betelepülni, ha ezt légkábelezéssel meg lehet oldani. Nálunk ez úgy néz ki, hogy az utcai villanyoszlopórl felmentek a társasház első lépcsőházának a tetejére, és onnan a régi lépcsőházi közös antennarendszer felszállóin dugták le a saját kábeleiket, a lépcsőházak között szintén légkábel van.
-
Cr00py
senior tag
válasz
Livius #77689 üzenetére
Ha a bejárat felé valahol találkozik az otthoni routerrel ( már ha van ) , akkor csak le kell csípni ott a végét, és tenni rá egy rj45 csatit, az mehet be a routerbe, és lesz rajta net.
FTTB-nél ( panel ) általában a földszinten van egy nagy digis dozot ( ONT ) oda futnak bele az utp kábelek amiket a lakásokig húznak.
Ha bedugva sem történik semmi, akkor a digis központi ont-ből húzták ki ( nem fizette, vagy lemondta a szolgáltatást / kellett más lakónak a hely ) Egyéb esetben nem szokták lent kihúzni, csak központilag letiltják a pppoe csatlakozási adatokat.
Viszont, ha van saját router, és tudsz utp-re csatlakozót tenni, akkor egyszerűbb, ha veszel kábelt + csatit, és úgy / oda vezeted el a kábelt ahogy, és ahová szeretnéd.
Én nem vesződnék azzal a bent maradt kábellel.
-
Cr00py
senior tag
válasz
Livius #77678 üzenetére
FTTB esetében, ha csak net van, akkor 1db utp jön be a lakásba. ( Mindenképp lesz rajta csatlakozó - olyat én még nem láttam, hogy behúzzák, és nincs rajta semmi.. úgy nem is tudná tesztelni, hogy működik-e )
( Ha tv is, akkor utp + koax. ) Ezt pc-hez lehet csatlakoztatni, és azzal építeni fel a pppoe kapcsolatot ( szerződésen lévő felh- jelszó párossal ) Ehez te vehetsz saját költségen egy routert ( ha több helyre kellene vezetékes net ). Ebben az esetben azt az 1 kábelt a routerbe kell dugni, és a router építi fel a pppoe kapcsolatot, mjd a routertől lehet vezetni tovább az utp-t ahová kell.
FTTH-nál egy üvegszálas pigtail kábel jön be, ami egy FTTH Receiver-be megy bele. ( Elképzelhető, hogy valahol 2in1 routert adnak, ezért csak 1 eszköz van ) A reciever-ből megy tovább a koax kábel, ha van tv is ( ezt splitterrel tovább lehet osztani, csak úgy.. mint fttb esetében ) +megy egy pigtail patch kábel a routerbe ( Digis kütyü ) - sárga színű többnyire - a net miatt. Majd a routerből egy utp a sz. gépig.
Ha a digis eszköz teljesítménye nem megfelelő neked ( nagyon alap felhasználásra elég lehet 1-2 mobilhoz kb ) akkor veszel egy gigabites routert, átkéred a digis eszközt bridge módba, majd mögé kötöd a saját routered.
FTTH-nál sajnos nincs lehetőség a szolgáltatói eszközt ki venni az egyenletből, így az mindenképp marad.
tl:dr : FTTB-nél nem kapsz szolgáltatói routert. FTTH-nál lesz 2 kütyü, ha van tv is - ha szerencséd van akkor csak 1 ( változó, hogy hová mit visznek ) + ha komolyabb hálózatot szeretnél, akkor szükséged lesz egy saját routerre, ami + 1 kütyü.
Remélem így érthetőbb.
Ha valami nem lenne tiszta, kereshetsz privátban is. -
adika4444
addikt
válasz
Livius #77469 üzenetére
IPv6-on rettentően lassú, v4-en a 70 MB/s megvan, de lassan kúszik fel. Nekem itthoni fronton ez vált be:
ftp.bme.hu
Debian képfájlok, gyak. bármelyik szedhető. Nekem eddig mindig jól megmutatta mire képes a net -
KovyZoly
tag
válasz
Livius #77459 üzenetére
Igen, bejön a lakásba az optika. Elértünk egy értelmes embert az ügyfélszolgálatos, átvisszük a router mellé a gépet, kizárni, hogy a fali kábelezés jó-e. Csak az előző jóember azt nem mondta, hogy azért van 100M a beállítások an, mert a router után van gond, nem előtte.
-
-
-
törölt tag
válasz
Livius #71802 üzenetére
Aki tudja hogyan működik az Ethernet fizikai rétege 100/1000BAE-T nél az tudja, hogy nem a szín a lényeg hanem az, hogy egy transciever egy sodratra kerüljön. Így van akinél a párok stimmelnek de nem érdekli a színhelyes bekötés. De ez olyan ritka mint a fehér holló, szabványos lesz az.
-
DonMaster
addikt
válasz
Livius #71339 üzenetére
1000mbits mert nem ertheto ?? Otvam benne hogy bit ben nem byte ban van szamolva a 125mb/s nincs bits de nyeltan nacizhatsz csak nem kene ilyen alap dologba bele kotni.
Kerlek vilagosits fel hogy az 1000mbits az mennyi es mi is???
Itt csak te nem erted de nagyon nem . bit az azt jelenti hogy bit ben 8bit 1byte es igy tovabb 1000mbits az 125mb/s. 1000 mbits osztva a bit ek szamaval ami 8 es igy kijon a 125mb/s erted??? Ennel a szintnel lejebb magyarazoba nem megyek . es ahogy irtak 1000 a valtoszam sokmindennel pl netsebesseg hattertarnal is.
-
pw12345
aktív tag
válasz
Livius #70759 üzenetére
2019-ben nem okozna gondot ezen állás szerint behúzni. Kérdés, milyen hosszúak az egyenes, zárt szakaszok?
Nyilván több méter. Na kérdés, hogy oda be tudják/akarják-e tuszkolni az optikát, vagy "drótot" átküldeni, optika rögzít, visszahúz. Vagy egy saját védőcsövezett optikát külön felpattintanak a meglévő csövek mellé.
Igazából lövésem nincs, mikor, hol hozták be magát a "fő" optikát a házba, annyi kubikolás volt már a ház körül, az tuti, hogy valahol a pincében jön be, régen a dobozuk is ott volt. Az is kérdés mit szenvedett be most a UPC a házba (főleg, hogy már előfizetőjük is kevesebb van, mióta itt a Digi), mert elvileg, azoknak is rég optika jön a dobozába. Arra is gondolok, hogy vagy, antennát akarnak a tetőre, vagy valami használatit kötöttek a Digivel az ő marhára kihasznált mobil antennájukra. -
pw12345
aktív tag
válasz
Livius #70720 üzenetére
Ha van álmennyezet, akkor csak ész, és akarat kérdése (persze mindig ott a pakliban, hogy kóklereket fogsz ki, mint korábban írtam, nem célszerű a szerelőket magára hagyni, mindegy honnan jött), hogy viszonylag ízlésesen behúzzák. A kábelcsatorna, ha szétszedhető és van benne hely nem lehet gond, ha csőszerű, akkor nem biztos, hogy fognak vele vesződni. Ha feltűnően ódzkodik a KK és csak a Digi miatt, akkor felmerülhet, hogy konkurens céggel, hogy is fogalmazzak... bratyiznak. Nálunk UPC-s volt régebben a vezetés. Van most nálatok domináns szolgáltató, és, azok, hogy csinálták meg? Akkor az lehet a kiindulópont. A KK egyik fő feladata az lenne, hogy felügyeljék, koordinálják a kivitelezéseket. A házirendet és a társasházi törvényt, a szavazásig, hivatkozási alapból, célszerű lenne ebből a szempontból is megnézni. Hiszen mire fizeted a közös költséget, ha nem végzik el a dolgukat? Magával a kábel céggel és a kivonuló osztaggal sem szabad nyuszinak lenni, különben tényleg előfordulhat, hogy összedobnak valamit, ami jó lesz a proliknak... Nem bunkó, de határozott fellépés mellett, kész igényekkel kell előállni: tudnod kell, hogy mit akarsz, különben olyanra csinálják, amilyet ők gondolnak, hogy neked jó lesz. Hasonló helyzetben egyik ismerősömék összeálltak a lakók "használhatóbb" részével és levezényelték a KK
helyett a szerelési munkálatokat. Sajnos ez ilyen.
Ha új építésű, akkor még (látatlanban) falperem, párkány??? is szokott lenni lakáson belül, így még annak a tetején is végig lehet vezetni a kábeleket faxán, illetve mehet rá "rejtett" LED szalag körvilágítás. -
viktorhu
veterán
válasz
Livius #68249 üzenetére
Nálunk is a meglévő csatornákban és szekrényekben vezettek mindent, semmi nem látszik.
Esélyes, hogy ott azért valakinek a jutaléka fogja bánni, ha beengednek mást is a jelenlegin kívül. Amíg nem volt tilos az efféle monopólium, addig minden irodaházat és lakóparkot úgy építettek, hogy valamelyik szolgáltató befizette magát, vagy eleve magától a ház üzemeltetőjétől kellett a szolgáltatásokat vásárolni, mintha ő maga lenne a szolgáltató.
-
varso
tag
válasz
Livius #68249 üzenetére
Nálunk konkrétan az Invitel - Digi kapcsolatnál történt optikai hálózatfejlesztés! Az egyik ismerősömnél járva, kérdeztem, hogy megcsinálta-e a Digi a kábelezést, és annyit mondott, hogy már rég. Ez a kábelezést egyáltalán nem lehet látni, mivel a villanyóra dobozon kívül is vannak dobozok, és kábelcsatornák, de mind az Inviteles meglévőben lett elvezetve. Ha arról van szó, akkor eléggé diszkréten dolgoznak, és nem lehet látni ide-oda lógó kábeleket!
Ha arra járok akkor majd lövök pár képet!
Egyébként nálunk októberben történt a bekábelezés, és a kötődobozok felszerelése, és azóta sem a szolgáltatás nem indult el, sem az értékesítés!
-
Gyurka6
őstag
válasz
Livius #68124 üzenetére
Hali!
Van itt nálam egy 8mm átmérőjű kábel, két üveg szál a belsejében. Ez kb. úgy hajlítható mint a koax, szemre kb. 70mm átmérőben. A kijövő két szál 3mm-es fém gége burkolatú, ez kb 2-3cm-ben meghajlik. A bejövő (digi)
kábel a zte szerkezetben kb 2-3cm-es kör negyedén fordul. A 2,5mm-es sárga burkolatú szál gyári dobozában 8cm-es belső karikába tekerve, ettől kisebb kb. 3cm-es körben meghajlítva most is működik. -
törölt tag
válasz
Livius #68121 üzenetére
A tulajdonosok min. 10%-ának - a közös képviseletre beadott - írásbeli kérésére az adott témakörben - pl. DIGI hálózat kiépítése - össze kell hívni egy rendkívüli közgyűlést, és amennyiben megszavazza ezt a közgyűlés - határozathozatal formájában - akkor a közös képviselet köteles végrehajtani a határozatot.
(Feltéve, hogy a határozat nem törvénysértő, de egy hálózatlétesítés esetén miért lenne az?) -
válasz
Livius #63807 üzenetére
Lakógyűlés, érvényes határozat, ami megbízza a közös képviselőt a kapcsolatfelvételre.
Meg kéne nézni az SZMSZ-t, hogy alapban milyen jogai vannak a közös képviseletnek. Szóval náluk kéne kezdeni.
Ja és ha bérlő vagy, akkor felejtős. Csak a tulaj tudja végigjárni ezt az utat. -
4Grider
félisten
válasz
Livius #63579 üzenetére
Én az egyik Budapest-környéki telephelyünk ügyében az ugyfelszolgalat@digikabel.hu e-mail címre írtam, ahol kaptam egy bejelentésszámot, illetve jelezték, hogy továbbították kérésemet a területileg illetékes műszaki csoportnak. (Az adott helyen csak 100-150 méterre, konkrétan 3-4 villanyoszlopnyira van vége az optikájuknak, és érdeklődtem, hogy meg tudják-e hosszabbítani felénk.) A visszajelzés óta kb. másfél hónap telt el, várom a kollégáik jelentkezését...
-
bambano
titán
válasz
Livius #63566 üzenetére
rendesen működő nagy cégek éves tervek alapján működnek. megcsinálják a következő évi beruházási tervet, megszerzik hozzá a vezetéstől a pénzt, és amikor aktuális lesz, megépítik.
ezt azért mondom, mert személyes tapasztalat alapján most van itt az ideje, hogy beszéljetek a digivel, mert ha a jövő évi tervekből kicsúsztok, akkor 2020-ra (se) lesz internetetek.
-
Gejza1981
tag
válasz
Livius #23312 üzenetére
lehet azért nem volt szuper ajánlat mert nem lohol senki a nyakukon...
ismerőst felhívták és persze megkötötte a 2 évet, mivel akkor úgy nézett ki, hogy a digi még 10 évig nem ér oda.s minő csoda, a telefonhívás után 2 héttel már román vendégmunkások húzták az oszlopokra a digi madzagot
tehát nagy valószínűséggel a upc tudta, hogy a digi megkapta a papírokat a terjeszkedésre és gyorsan "lecsapott" az éppen lejáró dolgokra.
[egyébként ez kertvárosi rész, de erős önkormányzati támogatásra folytatódott a terjeszkedés, s a hangsúly az erős támogatáson van...]
-
Gejza1981
tag
válasz
Livius #23307 üzenetére
igen, de a upc kedvenc húzása, hogy a hűségidő lejárta előtt 1-2 hónappal felhívja az ügyfelet, hogy jaj hát sajnos lejár mindjárt a hűség, DE! most csak ön csak most köthet újra 2 éves hűséget ugyanannyiért mint eddig és még kap egy csokimikulást is...
más kábelére meg nem fog rákötni a digi, mert arra nem vállal és nem is akar garanciát vállalni, sőt "pereskedni" se, hogy másnak az infrastruktúráját használja...
[persze van amikor a szerelő laza és ráköt más kábelre, de biztos nem a központból jön ilyenkor az utasítás] -
Gejza1981
tag
válasz
Livius #23298 üzenetére
nem érdeke: 100-150 bekötés nagyon kis szám ahhoz, hogy kihúzza az infrastruktúrát, főleg, hogy a már meglévőknek lehet van fizetett ügynöke aki hátráltatná az egész folyamatot...
a digi a jelenlegi ügyfélkört és infrastruktúrát is nehezen szolgálja ki (lásd elfogyó router, több hetes várólista)
de egy próbát megér persze: gyűjts minél több aláírást (szándéknyilatkozat), közös képviselőtől hivatalos papírt, hogy akarjátok esetleg egy-két önkormányzati képviselő és/vagy polgármester segítsége dobhat a dolgon (úgy is választás van, mindent megígérnek ilyenkor
-
TeeJay
félisten
válasz
Livius #23282 üzenetére
el kell keserítselek, ahol van UPC meg T-home VDSL ott már DIGI nem biztos hogy be fog lépni
mivel sajnos az emberek nem szeretnek váltani jó az nekik úgy ahogy van, nagyrészüknek bőven elég egy ED3 vagy VDSL által kínált sebesség is 20-30megabit
nem fogja őket lázba hozni az 500-1000megabit mert új kábelezés kell új szolgáltatóhoz szerződni stb...
csak ott éri meg nekik menni ahol max 1 konkurens van és alá tudnak verni nagyon hogy mindenki hozzájuk szerződjön!!!BP. 13. ker. Párkány utcában volt unokanővérem panel lakása amit eladtunk neki
és átíráskor jelen voltam mikor leolvastuk a villanyóra állást
akkor láttam hogy ott figyel a lépcsőházban a UPC koax, ott van a DIGILAN mert a lakásában az volt
és nem hittem a szememnek hogy vékony szál futot végig rajta Telekom FTTx Angyalföld
magyarul DIGI mellett ott volt a másik kettő is bekábelezve de hogy minek azt nem tudomfőleg a mostani DIGI csomagok mellett ki az a hülye aki a másik kettőhöz megy
-
DonMaster
addikt
válasz
Livius #23282 üzenetére
ha panel vagy hasonlo sok kis lakás 1 nagy tüömbszerüben, akor érdemes a közösképviselöt megkeresni és ö bezséljena digivel hoyg lenne igéynrá és jönjenek erre is, és akro fognak, ö töle füg hoyg a házba be jöhet e a szolgáltato, de ahoyg irtad upc t elöynben , nálatok.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged