Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
unthinking #114162 üzenetére
Szerintem addig lesz meg a 2019-es amíg meg nem alakul a One és várhatóan teljesen új csomagok lesznek.
-
pilipi
aktív tag
válasz
unthinking #114162 üzenetére
Ezt most nem értem:
"Én havonta kb 1500-2000 Ft spóroltam azzal hogy lemondtam a DIGIT."
Ha most 3330 ft a net és 3270 ft a TV +280 forint a vonalas telefon, az összesen 6880 ft (májustól)
Neked a teljes csomag nincs 5000 forint?
Vagy, hogy kell érteni a spórolást? -
Dragon3000
nagyúr
válasz
unthinking #113343 üzenetére
Nem hiszem, inkább az volt, hogy a régi tulaj berendelte a legolcsóbb megoldásokat és annyi volt a lényeg, hogy legyen rajta 1db gigabites port, illetve a saját firmware-rel tiltottak pár beállítási lehetőséget. Ezek közül a legnagyobb gond a portok szeparálása volt.
-
4Grider
nagyúr
válasz
unthinking #113254 üzenetére
Nem lenne sokkal egyszerűbb azoknak a régi csomagoknak az árát natúr megemelni a mai szintre? Mivel nincs rajtuk hűség, simán megtehetik...
-
válasz
unthinking #113156 üzenetére
Indítottam online egy hibabejelentést, hátha cserélik a modemet mert akkor utána abban beállítom.
-
Balage85
tag
válasz
unthinking #113121 üzenetére
Ugyanazzal a jelszóval.
@garga01: igen, ezt olvastam, hogy a LAN1-be kell dugni a router-t, csak nem tudom hogy ajánlás vagy korlátozás. Van Telekom előfizetésem ott pl megengedik a több kapcsolatot. Egy darabig úgy is működött, hogy a telekom routere is kapcsolódott.
@adika4444: köszi!
Köszönöm a válaszokat!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
unthinking #113113 üzenetére
1000-es netem van. Milyen előfizetésed van és mennyiért?
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
unthinking #113116 üzenetére
Lejárt már tavaly év végén a hűségem, de ahogy a régi előfizetőknek, úgy nekem se variáltak, így továbbra is ugyanannyit fizetek az 1000-res netért csak nincs wifi6-os eszközöm, amire nincs is szükségem.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
unthinking #113112 üzenetére
Az akkori inflációs emelés %-os arányával emelték a kedvezményeket is.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
unthinking #113109 üzenetére
Ha jól emlékszem évente egyszer emelhetnek a szolgáltatók plusz az inflációs emelés. Ha volt jobb ajánlat, akkor az ember vált, de nem mindenkinek van erre lehetősége. Nálam a konkurencia kemény 30/5Mbps netet ad közel annyiért, mint a digi az 1000/300-at.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
unthinking #113109 üzenetére
Nekem 6000 a net és a tv havi díja, van ennél olcsóbb?
-
válasz
unthinking #110801 üzenetére
Az a 250-es csomag pedig nagyjából ennek felelne meg: Gazdaság: Elsumákolják a szolgáltatók az alapszolgáltatásként is járó olcsó netet | hvg.hu
Telekomnál van, bár ott is eldugva, meg szigorú feltételekkel:
Diginél nem tudok róla. -
cof
veterán
válasz
unthinking #110801 üzenetére
Hát az 500-as csomagot is igencsak elk.rt árazással adják mert havi 800 Ft spórolásért senki sem fog leváltani 1000-es netről. Szóval jól ki lett ez találva, van is választási lehetőség meg nincs is.
-
válasz
unthinking #110769 üzenetére
Erre az áramtalanítós dologra már nem is emlékeztem... csak a doboza meg a mintája maradt meg
A doboza azért, mert két csaj úgy őrült a képen, mintha ONT lenne benne, miközben egy szakadt ADSL2+ modem volt 2017ben
Akkor azért már nekem a másik lakásban ED 3.0-s netem volt, ami alapból 6x gyorsabb letöltést tett lehetővé
-
válasz
unthinking #108196 üzenetére
Igazából a szolgáltatói HGW-knél én azt sem bánnám, ha nem lenne benne semmilyen router funkció, mert egy jó router ára nem fér bele egy szolgáltatói eszköznek a kiadási keretébe. Ezen a téren vissza kellene térni a 2000-es évek elejére, kap az EFI egy ONT-ot, modem módban, mint régen. Aztán olyan routert vesz magának, amilyet akar vagy meg tud engedni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
unthinking #108196 üzenetére
Aki komolyabban akarja használni vesz saját routert, mindegy mit ad a szolgáltató.
-
l1k3_1t
tag
válasz
unthinking #108153 üzenetére
Kötöttél hűséget? Akkor abból kötbér lesz, nem írták ki sehol hogy melyik (hűség) kedvezményre vonatkozik
-
Qtya123
őstag
válasz
unthinking #108114 üzenetére
A kezdetektől ki van kapcsolva a DHT. Szóval más gond lehet. Most még tesztelgetem a távoli frissítés óta. Egyelőre nincs szakadás.
-
cof
veterán
válasz
unthinking #107849 üzenetére
Egy év alatt 17 760 Ft spórolás már nem elhanyagolható + 1400 Ft hűség esetén.
2023-ban? Hát nem is tudom... Voltak szép idők amikor akár havi 3-4 ezer Ft-ot is lehetett spórolni ilyen-olyan hűséggel meg csomagkedvezményekkel, és akkor még a kenyérnek se volt egy ezres kilogrammja. Lemész a boltba és alig veszel valamit, instant 5 ezer Ft-ot ott is hagysz. Már nincs ennek az összegnek akkora értéke mint pl. 3 éve.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
unthinking #107861 üzenetére
Akkor a telekom már nem, a többivel mi a helyzet? Vodafone, flip (vagy itt a telekommal együtt lett emelve?)....
-
DS39
nagyúr
válasz
unthinking #107861 üzenetére
idénre valószínűleg ennyi, de majd '24 januártól, ismét újráznak a kedves szolgáltatók.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
unthinking #107858 üzenetére
Aztán jön a többi is az inflációkövető emeléssel és ugyanaz lesz a helyzet, mint előtte.
-
Kronk
őstag
válasz
unthinking #107858 üzenetére
ezt mondtam
-
denes44
tag
válasz
A telekomnál azért ez nem ilyen egyértelműen működik.
Nekem a gigabites net csak 5776-ra csökken le ha rakok mellé egy telefont. Összesen epack-al, hűséggel a telekom 5754 Ft havonta, a Digi pedig 5615 Ft, tehát drágább a telekom, plusz még a macera is átköttetni. Cserébe ott ugye a feltöltés is gigabites.Nekem még megvan az 500-as FTTB csomagom a diginél, ez lesz 5272 Ft, a Telekomnál ez 4834 Ft lenne, itt már spórolnék 5 ezeret egy évben, de cserébe fele lenne a feltöltésem.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
A kedvezmények is változnak, 500 helyett 570 lesz az ÁSZF szerint, így 1140Ft kedvezménnyel kell számolni. A számolásban sokat nem változtat, de mielőtt valaki durvábban betámadna, gondoltam jelzem.
-
DS39
nagyúr
válasz
unthinking #107813 üzenetére
számolgatom, hogy mit lehetne nyerni a Telekomra váltással.
5448/hó csak net, 250-es T-nél. hűség nélkül kell 5100 bekötési díjat fizetni. (és e-pack kedvezmény nem opció egy szolgáltatásra náluk)
6750/hó a Digi(4iG), hűség nélkül. ezt összevetve évi 10500 Ft-ot lehet spórolni.
e-pack kedvezmény itt opció, akkor 6250 lenne. így csak 4500 megtakarítás.ha viszont 12 havi hűség opció, akkor utóbbi csak 5750/hó (+e-pack)
Telekom viszont nem ad sokat a hűségre, csak ingyen beszerelés + az első haviból -1100 Ft.
ez esetben a váltással 4724 Ft-ot lehet spórolni egy év alatt, ami kevesebb, mint havi 400 Ft.szóval a fene vinné ezeket, nem egyértelmű, hogy megéri-e a váltani, kiköttetni, beköttetni.
(akinek még fizetnie is kellene a Digi net felmondásáért, annak abszolút nem érné meg szerintem) -
pjen
félisten
válasz
unthinking #107805 üzenetére
Kb mindent leírtál, de azért hívd fel a szolgáltatót. Viszont a masik szolgáltató se lesz ólcsó, ha nem kötsz hűséget. Mi van ha kötsz, de semmivel nem lesz jobb mint a mostani?
-
Livius
őstag
válasz
unthinking #107802 üzenetére
A Wifi minden szolgáltatói eszközön csak a belépő szintű kategóriát üti meg. Ha egy fal távolságra vagy a HGW-től akkor egy eszköz 5GHz-en kb a 200 Mb/s-et le fogja tudni hozni, de amint nagyobb a távolság, és több a csatlakozott eszköz, és még esetleg a szomszédban is kezd mindenki az 5GHz-es sávokra Wifit beállítani, akkor bármelyik szolgáltatói HGW-ről majd szép lassan kiderül, hogy gyenge, és minőségi Wifi eléréshez közük sincs.
Amúgy ha neked a 200 Mb/s az elvárt, ráadásul jó a Wifi, akkor igazából vezetékes szolgáltatás is felesleges neked, és a 4G vagy 5G mobil internet is bőven elég lenne.Összegezve, én nem hiszem, hogy bármiféle saját eszköz vagy kábel építés nélkül, el fogsz tudni jutni oda, hogy hosszútávon ami akár örök élet +1-ra otthoni viszonylatban a tökéletes internet elérést elérd magadnak. Minimum kábelezéssel kéne kezdeni a saját fejlesztést, aztán később ha tényleg nagyobb az igény akkor saját komolyabb Wifi 6-os router beszerzés se ártana, kábelesen olyan központi helyre kihelyezve ami a legjobb az otthoni eszközöknek.
-
pjen
félisten
válasz
unthinking #107802 üzenetére
A felmondás díja leginkább attól függ mikor kötötted a szerződést. Minél régebben, annál több havi kedvezményt kell vissza fizetni. Lehet olcsóbb, ha megvárod még léjár.
-
Livius
őstag
válasz
unthinking #107790 üzenetére
megoldás a CAT5e kábel, és minden ki van használva szolgáltatói eszközzel
-
egykori
őstag
válasz
unthinking #105394 üzenetére
Igen, az lehet, hogy a Digitel 1500-ra jár a kedvezmény. A Digitel 250 havi díja 250 Ft, így nehéz lenne ebből 500-at elengedni. Ezért írtam, hogy erre nem jár engedmény, csak legalább zárójelesen odaírhatták volna kivételként. Végül is 2000 emelésből 1000 Ft lesz, már ennek is örülhetünk.
-
pjen
félisten
válasz
unthinking #105375 üzenetére
Egy szolgáltatásra is lehet hűséget kötni. 500 forint a kedvezmény, vagy kettőre akkor 1000Ft. Fent van a honlapon csak meg kell keresni. Elsőre engem is elhajtottak.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
unthinking #105375 üzenetére
Minden le van írva a digi oldalán, lesz hűség 1 szolgáltatásra is, akkor 500Ft kedvezmény jár még, 2 vagy 3 szolgáltatás esetében meg 1000Ft kedvezmény. Az e-pack és a hűség esetében 4900Ft lesz a net.
-
Inhouse
őstag
válasz
unthinking #105372 üzenetére
-
Celtis
veterán
válasz
unthinking #105372 üzenetére
Egy év hűség vállalással további havi 500ft lejön.
De elég világosam le van írva a Digi honlapján.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- BestBuy ruhás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest