- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
MasterMark #92498 üzenetére
Tényleg, ha már DNS a téma, a minap felvetődött bennem egy kérdés, amire nem tudom a választ. Az OK, hogy ha nem érhető el a DNS szerver, akkor lép a következőre, de mi van akkor, ha a szerver elérhető, csak nem tudja feloldani az adott címet? Akkor is próbálkozik a következő szerveren, vagy akkor ismeretlen cím és kész?
-
MasterMark
titán
válasz
viktorhu #92473 üzenetére
Igen van, de egy ilyet az sem old meg.
Minden routeren van egy alap DNS forwarder általában. Max nem nagyon konfigolható.
Egy dnsmasq-nál be tudsz tenni akárhány target servert, ha valamelyik nem működne, akkor szépen megpróbálja a többire. Pi-hole is dnsmasq-t használ, meg ez szokott általában lenni a routereken is.
-
chatran
őstag
Tegnap éjfél körül elment a net, a Fiberhome ONT-n folyamatosan villogott ez a led. Ez a PON meg LOS mit takar?
-
adika4444
addikt
Hali!
A múlthéten jelentkező IPv6-os problémám, amit megpróbáltak rám és a hálózatomra tolni, nem rég elhárult. Semmit nem csináltam, a MikroTik-en volt eddig letiltva a RA, hogy fölöslegesen ne kapjanak nem működő v6-os címeket az eszközök. Két órája nem ment, most bekapcsoltam, már jó.
A javítás örömteli, de a mellébeszéd a hiba kapcsán kevésbé.
Gondolom most már közvetlen PPPoE-zve is menne, de mivel a routeren jó, ezt nem fogom próbálgatni
-
DasBoot
aktív tag
válasz
4Grider #92483 üzenetére
Köszönöm a választ. A nélkül működik, hogy maradt a router mód, nem, pedig a bridge. A DIGI után van a saját router és azon be van állítva, csatlakoztatva 1 db laptop, 1 NAS, 1 kábelvevő, 1 hálózati zenelejátszó, 1 nyomtató. Egyedül a raspberry pi nem megy, de azt éppen most állítom és nem a hálózattal van a gond. Arra kérdeztem rá, hogy hogyan tud így működni.
-
Met
nagyúr
válasz
DasBoot #92474 üzenetére
Talán meg kellene tanulni kérdezni mivel nem vagyunk gondolatolvasók.
Ebből a stílusból meg sürgősen vegyen vissza mert csak azt fogja elérni hogy senkitől nem fog tanácsot kapni.
Már nem emlékszem, régen volt, de az általános iskola első néhány osztályában már megtanítják az embert fogalmazni. Remélem sikerült odáig eljutni. -
turulbird
tag
válasz
4Grider #92485 üzenetére
Dns-től függetlenül; csak azt írtam hogy nálam jó volt.
Ki beszél wifi forgalomról; a FiberHome zavaró jelet sugároz, ez lehet szoftveres hiba, bug, egyiket kijavítják, lesz helyette kettő: [link]
Valamint árnyékolási, tervezési hiba, ami miatt megszórja a környezetét nem kívánatos rádiófrekvenciás zavarokkal, amit egyes készülékek nem tolerálnak. [link]
Szerencsére már engem sem érint a probléma, mióta a FiberHome nagy ívben elszállt a kukába...
Hát én nem használok felhőt, nem is járok felettük...
-
4Grider
félisten
válasz
turulbird #92484 üzenetére
Ha jól rémlik a Google dns-eit érintette a tegnapi probléma. A nálad beállítottaknak (Cloudflare) azokhoz nincs köze.
A fórumokon mindenki azt ír amit akar (és amit megengednek neki), még az sem kizárt, hogy valami szoftverhiba miatt az adók nem kapcsolnak ki egyes eszközökön modem üzemmódban, de ettől még nem fog rajtuk semmilyen forgalom menni. Engem nem érint, mert a nálam lévő Huawei ont közelében nincs semmilyen freki használva, amióta bridge módba tetettem. -
turulbird
tag
válasz
4Grider #92482 üzenetére
Én csak azt írtam viktorhu-nak, hogy nálam nem volt tegnap sem semmilyen gond, pedig volt aki jelezte a környékemről...
A Huaweit csak kábelen használom, a wlan ki van kapcsolva.
A menübe nem enged be, így nem is tudok semmit sem átállítani, mégis jól működik cloud dns-sel a pc-n; 1.1.1.1 1.0.0.1
A wifi miatt meg reklamálj a román fórumon, hogy hülyeséget írtak:
A SSID-et kikapcsolja szoftveresen, de attól még az adó részben működik, ami zavarta a telefont, nálam meg a vezetékes fejhallgatót. -
4Grider
félisten
válasz
DasBoot #92479 üzenetére
Tényleg nem voltál egyértelmű, én is a bridge módot javasoltam volna az alapján, amit a kérdésszerű hozzászólásodból kivettem. Már csak azért is, ha van egy saját (gigabites netet rendesen natolni képes) routered, akkor ez a legjobb eljárás több szempontból is.
Ha viszont ragaszkodsz ahhoz, hogy a Digi eszköze szolgálja ki a saját lan-odat és wlan-odat, arra is van lehetőséged több megoldással (gondolom akkor erre kérdeztél rá). Az egyik megoldás, hogy a routereddel újra nat-olod még egyszer a Digi eszköze által neked biztosított lan-t. Én személy szerint ezt nem javaslom, mert így két külön lan-od lesz, ami alapból csak a második felől az első felé könnyen átjárható. Másrészt meg csomó minden nem szereti a kettős nat-ot. A második megoldás az általad említett access point mód. Ez elegánsabb, mert a Digi eszköze által biztosított LAN-ban maradsz azokkal az eszközökkel is, amik a saját routeredre csatlakoznak. Viszont mivel a szolgáltatói eszközök natolási képességei általában nem érnek fel egy mai router ilyen képességeivel, én is a bridge+saját routerrel történő betárcsázást javaslom. -
4Grider
félisten
válasz
turulbird #92477 üzenetére
Hülyeségeket írkálsz.
Az volt a gond tegnap, hogy egyes egyedileg beállított dns-ek válasza nem érkezett vissza központi routolási probléma miatt. A Digi ont-on is állítható egyedi dns, ha az router üzemmódban van.
Ha pedig az bridge üzemmódban van, akkor nem működik rajta semmilyen wifi, mert akkor azon az eszközön nincs route, csak modemként működik. -
Soma01
veterán
válasz
DasBoot #92470 üzenetére
Mit kellene elmagyarázni? Azt, hogy miért működik jól neked AP módban a routered és a hálózatod?
A gond akkor szokott lenne, ha a Digi ONT-je és a saját routered is router módban van. (dupla NAT) De így se mindig van baj. Da ha van, akkor a dupla nat-ra kell gyanakodni először. nálad csak a Digi eszköze van router módban, így nincs dupla nat és így nem is lesz gondod. Max. annyi, amennyi a Digi (ont) routerével van/lenne. De ha azzal nincs gond, akkor nincs gond. Örülj neki. Jól van ez így is. -
turulbird
tag
válasz
viktorhu #92467 üzenetére
Ezek szerint mégsem olyan jó megoldás a duplázás.
A csere óta nálam eddig semmi gond, fix kábel a gépbe és tévébe és megy gond nélkül; alone.
Tegnap sem volt semmi gond, stabil:Az átlagban még benne van a FiberHome is, azért rosszabb.
1.1.1.1 1.0.0.1
#92465 mpo:
Mondtam, hogy a wifi hídban is bezavar, nem kapcsol ki teljesen.Ó te drága FiberHome,
csak tudnám, hogy merre, melyik kukában landolsz... -
-
smkk
csendes tag
volt mar?
https://status.cloud.google.com/incident/cloud-networking/21006 -
DasBoot
aktív tag
Jó szerencsét! 3 hónapja a DIGI beüzemelt nálunk egy optikai modemet, de Én a saját routeremet szerettem volna használni. Többen írták, hogy az előbbi eszközt át kell állítani vridge üzemmódba. Vásároltam egy új saját router-t, de az Én hálózatom teljesen jól működik minden csatlakoztatottal, igaz ez az eszköz most acces point-ban van, pedig nem is kértem az átállítást, most is router módban van. Ezt kicsit részletesen valaki elmagyázná? Köszönöm!
-
viktorhu
veterán
válasz
4Grider #92440 üzenetére
Én beraktam harmadiknak a digi elsődleges dns-ét tegnap este. Ha így megdöglik a digi kifelé, akkor legalább a saját dns-ét biztosan elérje, ha meg a digi dns döglik meg, akkor ott a google.
Viszont még mindig nem értem ezt a "wifin működik, kábelen nem" dolgot, ez most igazi rejtvény. Emiatt fel sem merült bennem a központi hiba gondolata, a saját routeremre gyanakodtam, erre itt csomóan mások is...
-
Használ valaki digi-s végponton SNMP szervert amit kintről kérdez? Interface statisztikákat gyűjtök így az itthoni Mikrotikről, szökőévente egyszer szoktam ránézni valamiért, de akkor nem jön rosszul. Pont tegnap volt ez az alkalom, és meglepetten vettem észre, hogy az snmp lekérdezések nem jutnak el a routerig (torch-al nézve sem látszik). Az utolsó sikeres lekérdezés tavaly novemberben volt. Átváltva a backup netre (Telekom) megy rendesen.
Szinte biztos hogy a Digi szűri, vagy a retek ONT irányítja magára (bridge módban megy egyébként), de ha meg tudná más is nézni, illetve megerősíteni, akkor nem keresném máshol a hibát a továbbiakban.
-
mpo
veterán
A barátomnál és nálam is ugyanaz játszódott le a Panasonic DECT telefonnal.
Mindkettőnnkél Fiberhome HG6544C volt bridge módban.
A telefon recsegett, mindketten vettünk egy új Panasonic telefont, de a hibajelenség maradt.
A vége az lett, hogy a Fiberhome ONT-t kicserélték ZTE ZXHN F618 típusra és a telefon recsegése megszűnt. -
Raijin
tag
Sziasztok.
Valakinek van tapasztalata, hogy a jelenlegi vírusos helyzetben melyik csatornán (telefon vagy e-mail) lehet a leggyorsabban lemondani a szolgáltatást? -
4Grider
félisten
válasz
MasterMark #92457 üzenetére
Egy próbát megér, mint ahogy a DNS állítása is.
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Még FTTB területen ( Bp 3 ker) találkoztam egy frucsa problémával. ( 500-as FTTB net)
Ugye saját router (Archer C5 v4 00000004) van ami végzi a csatlakozást. A Routeren 1 pc + 1 tv van kábellel összekötve, 3 telefon + 1 tab + 1 laptop wifi-n.A problémam az hogy a telefonon olyan mintha lassan mennének a külföldi elérésű oldalak vagy játékok betöltése. pls Imgr vagy 9gag néha alig tölti be a képeket, vagy játékok lassan vagy be se tudnak lépni valami oknél fogva.
próbáltam a router resizni, vele együtt a telefont is újraindítottam, de szinte semmit nem javult a helyzet. Az érdekes az hogy eközben a PC-n vígan megy minden, oldalak gyorsan betöltenek, TV-n simán megy a netflix gondolkodás nélkül. Telefonon ha mérek speedtestel a wifi max kijön le és fel irányba, de még külföldre is ( Vodaphone CZ szervert próbáltam így elsőre).
Szerintetek mi lehet a baj?
-
mpo
veterán
válasz
MasterMark #92453 üzenetére
Sajnos szerkesztettem, a végén az kérdés akar lenni.
-
MasterMark
titán
Ha van válasz az jó. Össze tudod hasonlítani, ha a végére mondjuk az 1.1.1.1-et írod. Viszont a terheléselosztás miatt nem biztos, hogy mindig ugyanazt az IP-t kapod vissza nagyobb oldalaknál, pl. google.
Ha épp nem működne, akkor írni fogja hogy nincs válasz és timeoutol.
---
A beállítást továbbra is így gondolom a legjobbnak. Kivéve ha a szar a router beépített dns forwardere.
-
mpo
veterán
válasz
MasterMark #92444 üzenetére
Ez jó válasz?
nslookup bix.hu 193.110.57.4
Server: cnss1.digicable.hu
Address: 193.110.57.4
Non-authoritative answer:
Name: bix.hu
Addresses: 2a0f:7ec0:100::210
193.41.47.210*********
Ezt írtad régebben:
A (szerintem) jó beállítás:
WAN oldalon megadod az elsődleges és másodlagosnak is a válaszott DNS szervereket. (Cloudflare vagy Google pl.)
LAN oldalon a router DHCP szerverén megadod elsődleges DNS szervernek a router címét, másodlagosnak pedig az egyik választott DNS szerver címét (Cloudflare vagy Google pl.).******
Asus RT-AC65P routerben.
A Wan-nál most ez van:
1.1.1.1
8.8.4.4
Internet detection: Letiltás
A LAN/ DHCP szervernél az alapértelmezett átjáró, a DNS szerver és a WINS-szerver adható meg, két DNS szerver nem. -
g0dl
addikt
válasz
Intruder2k5 #92442 üzenetére
A routered miért nem saját magát hirdeti DNS-nek?
-
Jozsó
tag
válasz
Ez egyébként most is a két dns, amit automatikusan oszt a digi?
-
Ra3
őstag
Egy gyors kérdés, tegnap tegnap írtam hogy behozták az FTTH-t, a szerelő azt mondta hogy éjféltől elérhető lesz az 1 gigás net, ma teszteltem 5ghz wifin, vezetéken de most is csak 100 Mbit-en jön, elvileg a routerem képes a gigabitre (tp-link wdr4300), a kábelek mindehol cat5e-sek.
Nem annyira zavar mert eddig is jól megvoltam a 100-assal, csak kíváncsi lennék hol a hiba. -
Soma01
veterán
válasz
Nekem ping-re se válaszol most. (Androidról) A 8.8.8.8 válaszol.
-
Soma01
veterán
válasz
MasterMark #92441 üzenetére
Nekem is pont így van. Egy külsős, egy Digis.
-
válasz
4Grider #92440 üzenetére
+1
Én is eszerint írtam át tegnap. A router DHCP szervere három DNS szervert tud hirdetni, ott 8.8.8.8, 1.1.1.1, és 208.67.222.222 lett a sorrend, a WAN részben pedig ha jól rémlik kettőt tudok megadni, ott 8.8.8.8 és 1.1.1.1 lesz, de ezt majd csak délután fogom belőni, most nem akarom megszakítani a kapcsolatot, mert fiam home office-ban van otthon.
szerk.:
Közben megnéztem, ott is hármat tud kezelni, szóval ugyanez kerül majd a WAN-ba is. -
-
-
mpo
veterán
válasz
Intruder2k5 #92436 üzenetére
Nem lenne-e célszerű, ha a routerben az egyik DNS a Digié lenne ezek közül, a tegnapi nap történései után?
Elsõdleges névszerver (Primary DNS): 193.110.57.4
Másodlagos névszerver (Secondary DNS): 193.110.56.8 -
válasz
scineram #92435 üzenetére
Nálam most nincs probléma. Bár nem vagyok otthon, de tudok az otthoni webproxyn netezni, amit próbáltam oldalakat minden bejött, és SSH-n belépve a routerbe tudom a 8.8.8.8-at is pingelni.
És a BIX statisztikán sem látszik semmi olyan mint tegnap.
-
scineram
csendes tag
Fasza! Megint nem megy semmi oldal, be kellett állítanom a Cloudflare DNS-ét.
-
viktorhu
veterán
válasz
elite.cs11 #92353 üzenetére
Ez mitől lehet? Nekem is wifiről ment, kábelen meghalt. Azt hittem, a kábelem megy tönkre, de a routerhez csatlakozott végig, csak internet nem volt. És ezek szerint nemcsak nekem.
-
llacee
őstag
válasz
aprokaroka87 #92416 üzenetére
Koszi
-
PBA
aktív tag
Rohadt kíváncsi lennék, hogy mi van a háttérben, amit hónapok óta nem tudnak megoldani. Ráadásul mostanában tényleg területfüggően hasal el egy-egy irány.
-
g0dl
addikt
Nálam újra elérhető a 8.8.8.8
-
adika4444
addikt
válasz
MasterMark #92420 üzenetére
Nálam be lenne, csak hát nem működik.
-
ToBeY
nagyúr
Másnál se jó a net?Konkrétan akadnak a youtube videók.
-
Viktor77
titán
válasz
tomiivagyok #92425 üzenetére
Most többeket megállított a játék (szó szerint, még mozogni sem tudtam), de külföldiektől is jön a "lag", szóval a Blizznél is van bibi.
De ki altF4-eltem, vissza, most megint jó. -
tomiivagyok
aktív tag
nálam jó volt egy ideig, aztán most megint rossz.
amit ő lát:
és ami a valóság:
és a chat továbbra sem dob le, tudok kommunikálni. nyilván rip. EEEE -
Phobion
őstag
válasz
MasterMark #92398 üzenetére
Én most átraktam magunkat, remélem így stabilabb lesz. (FTTH)
Köszönöm a tippet!
-
HoryThePooh
aktív tag
Vecsés, Digi DNS-el újraindúlt IPv4
1.1.1.1 -se ment a gödör alján... :-/ -
c41r0^
őstag
Már megoldották.
amikor a hiba fennállt:
Tracing route to dns.google [8.8.8.8]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms <router> [192.168.1.1]
2 1 ms 1 ms <1 ms 10.0.0.1
3 * * * Request timed out.
4 2 ms 9 ms 3 ms po-4.dr01.ix.digicable.hu [94.21.4.212]
5 57 ms 2 ms 4 ms ae-1.dr01.vi.digicable.hu [78.131.3.128]
6 2 ms 2 ms 2 ms ae-4-0.cr01.budapest.digicable.hu [94.21.3.140]
7 3 ms 2 ms 2 ms bb01.budapesta.rdsnet.ro [213.154.125.65]
8 * * * Request timed out.
9 * * * Request timed out.
10 * * * Request timed out.
11 * * * Request timed out.
12 * * * Request timed out.
13 * * * Request timed out.
14 * * * Request timed out.
15 * * * Request timed out.
16 * * * Request timed out.
17 * * * Request timed out.
18 * * * Request timed out.
19 * * * Request timed out.
20 * * * Request timed out.
21 * * * Request timed out.
22 * * * Request timed out.
23 * * * Request timed out.
24 * * * Request timed out.
25 * * * Request timed out.
26 * * * Request timed out.
27 * * * Request timed out.
28 * * * Request timed out.
29 * * * Request timed out.
30 * * * Request timed out.Trace complete.
mióta visszajött:
tracert 8.8.8.8
4 2 ms 2 ms 1 ms po-4.dr01.ix.digicable.hu [94.21.4.212]
5 1 ms 1 ms 1 ms ae-1.dr01.vi.digicable.hu [78.131.3.128]
6 2 ms 2 ms 2 ms ae-4-0.cr01.budapest.digicable.hu [94.21.3.140]
7 3 ms 2 ms 2 ms bb01.budapesta.rdsnet.ro [213.154.125.65]
9 28 ms 29 ms 30 ms 72.14.195.50
10 29 ms 29 ms 29 ms 108.170.251.129
11 30 ms 29 ms 29 ms 66.249.94.245
12 29 ms 28 ms 28 ms dns.google [8.8.8.8]
Trace complete.Amíg a hiba fennállt, addig a következő célok a köv. útvonalon elérhetőek voltak, mert más útvonalon jutott el a csomag (belföld) a cél felé:
tracert bix.hu
Tracing route to bix.hu [193.41.47.210]
2 1 ms <1 ms 1 ms 10.0.0.1
4 1 ms 1 ms 2 ms po-4.dr01.ix.digicable.hu [94.21.4.212]
5 2 ms 1 ms 1 ms ae-1.dr01.vi.digicable.hu [78.131.3.128]
6 2 ms 4 ms 2 ms ae-4-0.cr01.budapest.digicable.hu [94.21.3.140]
7 3 ms 2 ms 2 ms 78.131.3.51
8 2 ms 2 ms 2 ms r1.bix.iszt.hu [193.188.137.7]
9 2 ms 1 ms 2 ms www.bix.hu [193.41.47.210]
Trace complete.tracert prohardver.hu
Tracing route to prohardver.hu [92.61.114.179]
4 1 ms 1 ms 2 ms po-4.dr01.ix.digicable.hu [94.21.4.212]
5 2 ms 2 ms 1 ms ae-1.dr01.vi.digicable.hu [78.131.3.128]
6 2 ms 1 ms 2 ms ae-4-0.cr01.budapest.digicable.hu [94.21.3.140]
7 11 ms 73 ms 2 ms 78.131.3.51
8 2 ms 2 ms 2 ms bix.iec.hu [193.188.137.145]
9 3 ms 2 ms 2 ms 92.61.112.161
10 2 ms 2 ms 1 ms r10.prohardver.hu [92.61.114.179]
Trace complete. -
TeeJay
félisten
válasz
Mr Bond 007 #92382 üzenetére
-
MasterMark
titán
Ha már volt róla szó, ilyenkor pl jól jön ha be van állítva az IPv6 is.
-
Viktor77
titán
válasz
tomiivagyok #92414 üzenetére
Megy a WoW (meddig...), sikerült belépnem.
-
Phobion
őstag
Most talán visszajött.
-
llacee
őstag
Sziasztok!
Mátyásföld 16. ker clouflare és google dns-eket használva eléggé gyengélkedik.
ph! alig jön be google.hu nem index.hu nem google.com igen, sávszélesség 935mbps.
Eddig ez a két dns jó volt áthidalni a digiét, estleg van valami más ajánlott? -
tomiivagyok
aktív tag
válasz
MasterMark #92412 üzenetére
Több, mint valószínű, hogy nincs.
(És amúgy tényleg nincs, és foggggalmam sincs, hogy hogy állítsam be, hogy kompatibilis legyen Digivel, meg hát láma is vagyok ehhez, ahogy mondtam, szóval my bad)
-
MasterMark
titán
válasz
tomiivagyok #92411 üzenetére
Azt azért írtam, hogy azt is pingeld meg próbából. Ha a wow nem megy ipv6-on, akkor be van egyáltalán állítva nálad az ipv6?
Játékon belül ahol a home meg world latency-t írja, ott jelzi ha IPv6-on megy.
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz
MasterMark #92410 üzenetére
Ja az be van állítva, viszont nem azt használja a WoW.
Amúgy erre a kommentedre gondoltam - de tényleg lehet, hogy láma vagyok, nem nagyon szoktam ilyennel szórakozni. -
MasterMark
titán
válasz
tomiivagyok #92403 üzenetére
Mit küldtem?
WoW-ban a beállításokban be kell pipálni, hogy az IPv6 hálózatot használja. Akkor ha be van nálad állítva az IPv6 akkor a wow is ott fog menni, és nem lesz gond az IPv4 routing hiba ami jelenleg van.
-
PBA
aktív tag
Hiába a Cloudflare DNS, van olyan irány ami megy, van olyan ami nem. Ugyanakkor másik kerületben lévő ismerősnek minden irány megy. Valami routing para van ismét, kezd unalmas lenni. A román nénikéjüket szexualizálják meg.
Átállva a Telekomos koaxos netre minden kisimult, szóval Digi routing para van. Pusszantom őket, havonta pár óra bénázás most már mindig lesz? Most már azt mondom, hogy az NMHH megizélhetné őket. Belevágtak a mobilba és mindenbe is, aztán meg semmit sem sikerül normálisan üzemeltetni. -
Invi
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #92399 üzenetére
1.1.1.1 -gyel kb minden megy, kiveve a google termekei. Yt nincs, google nincs
-
digizsolti
csendes tag
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 2 ms 2 ms 1 ms 10.0.0.1
4 * * * Request timed out.
5 3 ms 3 ms 3 ms bb01.budapesta.rdsnet.ro [213.154.125.65]
6 * * * Request timed out.
7 * * * Request timed out.
9 * * * Request timed out. -
tomiivagyok
aktív tag
válasz
MasterMark #92398 üzenetére
hát idk, lehet láma vagyok, de átállítottam ipv6-ra, azzal, amit küldtél, aztán semmi sem történt, újraindítás után sem, csak nem akartam megkérdezni, hogy ugyan hogyan már, mert nem akartam lámának tűnni.
-
Abel
tag
A Google sem oké, de a Diginél is gond van.
[link]
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest