- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
MasterMark #89190 üzenetére
Egy nap alatt több elmegy nekik
-
Chuck Norris
senior tag
Sziasztok, Bp XI Dobogó részén van atomstabil UPC 500-as internetem, TV meg telefon, amiből csak a netet használjuk. Most nézem, hogy a Diginél az 1000-es fele annyiba kerülne mint a jelenlegi + egyszeri 6ezres belépés. Van valakinek tapasztalata errefelé, érdemes váltani, nagyon fontos, hogy ne legyen szakadozós a net. Köszönöm.
-
Bandee86
újonc
Sziasztok! Ma kötöttek át FTTH-ra, egyelőre még 500-on maradt a sebesség, de ahogy visszaolvasgattam illetve a szerelő is mondta, valószínű majd holnapra áll be 1000-re. Digi ügyfélkapun is néztem, ott is még Diginet 500 - FTTB van. Huawei-t kaptam, elég gyorsan ment a bekötés , mert alapban a kábelek belül már megvoltak. Kértem a szerelőt, hogy tegye bridge módba az eszközüket, mert a saját routerem szeretném használni, ezt rögtön egy gyors telefonhívással el is intézte. Tv adás volt azonnal, net is, egyszer újraindult, de erre figyelmeztetett is a szerelő, hogy lesz majd újraindítás. Úgyhogy egyelőre minden rendben, holnap délelőtt hívom az ügyfélszolgálatot ha addigra nem állítanak át
Azt szeretném kérdezni, hogy így, hogy a felületéhez nem férek hozzá, ha bármi okból mondjuk a Huaweit-t újraindítanám, használjam csak az On/ off gombot, vagy nyomjak rá factory resetet? Csak ebben az utóbbi esetben nem tudom, hogy nem-e áll vissza a bridge módból. Ti hogy szoktátok? Hozzáteszem, remélem nem kell sűrűn újraindítgatni
-
Dragon3000
nagyúr
-
lacy86
addikt
Voltam ma a Diginel bejelenteni, hogy miota halozat fejlesztes volt azota nincs meg a letoltes es a feltoltes sebessegem se.
Felvette az adatokat. Mondta, hogy eloszor csak a hatterben fogjak megnezni es ha ott nem latnak hibát akkor kikuldik a szervizest.
Aki ha kijon es nem szolgaltatoi hiba lesz hanem user akkor 5000FT-ot kell fizetni
Erre majd kivancsi leszek .... mennyire “okos” szervizes fog kijonni -
Sumi
aktív tag
Sziasztok, szerintetek ha egyben, egyszer áttöltök 5tb-nyi adatot a melóhelyemről otthonra vpn-en (melóhely digis üzleti, otthon digi otthoni), akkor felbontják az otthoni szerződésemet extrém használat miatt?
-
chatran
őstag
Tisztelt Ugyfelunk! Emlekeztetjuk, hogy holnap az egyeztetett idopontban, szakembereink keresni fogjak otthonaban. Tisztelettel: DIGI
Sms-t küldtek, milyen rendesek.Nálunk Tv és net van telefon nincs, reméljük nem kókányolnak majd. A patch kábel már elő van készítve a router-ig, illetve van konnektor is az ajtó felett. A Bridge módba állítást a szerelők meg tudják oldani?
-
"mert megtörik a kábel"
Nálunk mikor az irodában kötötték az optikait, én kérdeztem, hogy nem kell vigyázni az optikai kábellel, hogy ne törjön? Válaszul a srác direkt többször megtörte, hajlítgatta (a bekötött kábelt), hibátlanul működik. A szerelés végén otthagytak pár 10m kábelt, nézegettem, próbálgattam, vágtam belőle, a tapasztaltak alapján kb művészet megtörni.
-
mpo
veterán
válasz
Dragon3000 #89178 üzenetére
volt 25cm-es lan kábelem, amivel össze lett kötve a routerrel, tv és telefon meg nincs. Igaz itt a szerelők eleve normálisan csináltak mindent.
Így könnyű!
Nálad mit tudtak volna elrontani?
Az egy darab optikai kábelt? -
oszy
veterán
válasz
the.odzsy #89181 üzenetére
Én nem vagyok technikus, de megcsináltam és azt mondom, ha ott dolgoznék sem csinálnék trehány munkát. Egyszerűen azért, mert nem vagyok olyan. Egy kis igényesség szorult azért belém.
Max. ha valaki nagyon bunkó lenne velem, de akkor sem lógatnám úgy fel, mint a fórumtársunk fotóján van. -
the.odzsy
aktív tag
Úgy látom csak el kell mennem dolgozni a Digihez technikusként. Van mit kijavítani úgy tapasztalom. A bekötő - hálózatszerelő fizetése sokkal alacsonyabb a technikusiénál. Nekik több bekötést kell megcsinálni adott napon, de ezt azért nem kellene hogy a minőség rovására menjen. nem is hiszem, hogy ezek szakképzett szerelők, ezért van szükség technikusokra.
-
dchard
veterán
válasz
Dragon3000 #89175 üzenetére
Nincs az az ÁSZF pont, ami ebből a szarból kimosdatja őket. Ez teljesen vállalhatatlan. Aki egy F csatit nem tud felnyomni a koax végére, az inkább kapáljon.
-
oszy
veterán
Közben kihagytam, hogy otthon kicseréltem a routert... sikeresen.
Már csak a finomhangolás van hátra.
Köszi, aki segített.
-
4Grider
félisten
Addig örüljünk, amíg még működnek, és legalább az üzemeltetésre van pénz. Mert ahogy elnézem, a bekötésre már nem sok jut...
Nekem említette két évvel ezelőtt a bekötést végző, hogy 5000 Ft körüli pénzt kapnak címenként. Nálam egy órát voltak ketten (nem tartottam fel őket és rendes sebességgel dolgoztak), ami azt jelenti, hogy oktatás és szabadságok nélkül a két ember kitermel a fővállalkozónak napi 40e Ft-ot. Mi ettől egy kevéskével többet költünk munkanaponként két bolti eladóra (logikusan közterhekkel együtt). Ha nincs pénz, nincs foci. -
oszy
veterán
válasz
Dragon3000 #89175 üzenetére
Természetesen! Csak szokásos trehány munka! Azt mondták, hogy nem tudják a régi router helyére tenni, mert megtörik a kábel. Ahhoz képest és beépítettem nekik szépen. Persze csináltam új koaxot, csatlakozókkal.
-
dchard
veterán
válasz
4Grider #89151 üzenetére
A második idézett mondat elég egyértelműen leírja, hogy ha például én kapok egy STB-t is (mivel kábeltv-re előfizettem és jár a szolgáltatás részeként az egy darab STB), akkor a kábeltv szolgáltatás vételére alkalmas végberendezés (mely a szolgáltató tulajdonában van) az STB, és nem pedig az ONT, ezért már most meg is dőlt, hogy az ONT az átadási pont. És ha az STB az átaádsi pont, akkor az előtte lévő koax hálózatért is felel az ONT és az STB között.
Arról nem beszélve, hogy ha a szolgáltató embere pénzért kiépíti a hálózatot, azért ugyanúgy felel, hiszen a munkájáért jótállással tartozik. Ha azért a gányolásért pénzt vett fel, akkor garanciális javításra kötelezhető, és majd ha bizonyítást nyert, hogy az ügyfél gányolta össze (bizonyítási kényszer a szerelőn, csinált fotót amivel tudja igazolni, hogy hogy adta át a munkát?), akkor lehet azt mondani, hogy nincs garanciális javítás.
Érzésem szerint az egész probléma abból fakad, hogy a szerelők alig tudnak valamit kiszámlázni, így nem nagyon éri meg az ügyfélnél sok idő alatt igényes munkát végezni, ezért inkább a címekre mennek. Az ügyfél pedig nem mondja azt, hogy csinálja meg rendesen több pénzért, de ingyér elvárná, hogy a budiba is kikábelezzék neki a hálózatot. Ennek az ellentmondásnak a feloldása a gyorsan gányolok, és nem kérek érte pénzt, így felelősségre sem lehet vonni hozzáállás.
-
cof
veterán
4Grider is linkelt az ÁSZF-ből egy részletet.
Szolgáltató tulajdonában marad, úgy a szolgáltatás átadási pontja, a felelősség határa, maga a végponti eszköz.
Tehát az ONT. Ennyi, ezen nincs mit szépíteni. Lehet kérni a szerelőtől a további szerelést, mint koax, LAN kábel stb... és az majd szépen hozzá is adódik a szerelési költséghez, mert még egy koax dugót is felszámolnak. Nálam is bekötésnél mindent felírt a szerelő, optikai kábelt méterre, 3-as koax osztó, 1 koax toldó 2 dugóval... stb.
A saját telefonján lőtte be a Wifi-t is, és úgy ellenőrizte, hogy megy-e a net. Csak én is közben aládolgoztam és kötöttem a PC-be a LAN kábelt az ONT-ból, ugyanúgy a koax részt is én oldottam meg. Annyi, hogy megnézte a TV is megy-e.
De nekem meg volt egy elképzelésem, hogy mit hova szeretnék. Itt idős emberekről van szó ugye és nem értenek hozzá.
-
BlaZeE
csendes tag
Sziasztok , lassan 2 hete szarakodik 1000es optika ( pest megye) a sávszéllt még leis szarnám de egésznap 5~20% packet loss folyamatosan , gecire zavaró bármiben ami konkrétan nem böngészés . Peak time-ba a legszarabb olyan éjféltől Délig 0% , hétvégén meg felejtsd el . bárkinél van hasonló jellegű probléma ? Megjegyzem december 10-17 között volt hasonló , de akkor 1 hét útán megoldodott . Nem gondoltam volna hogy valaha T offline.ra váltok digiről de ez már télnyleg túlmegy mindenen.
-
Dragon3000
nagyúr
Hol állítottam, hogy megfelelő? Azt írtam, hogy a tulaj aláírta a munkalapot, amin szerepel a megfelelő munka elvégzése. Na meg, hogy az ont a végpont és nem a többi eszköz, aminek a bekötése működés szempontjából megfelelő, ami utána van, azt eddig meg se említettem. A tulaj írta alá, a bekötést, mint megfelelő munkavégzés. Aláírásával igazolta, hogy a szerelő megcsinálta. A szerelő is mondhatja, hogy ott az aláírt munkalap, arról meg nem tehet, hogy a tulaj később gányolt a kábelekkel. Én ilyen munkát eleve nem fogadtam volna el, bármit mondhat a szerelő, így a munkalapot se írtam volna alá.
-
CirrMee
addikt
válasz
Zoli133 #89118 üzenetére
Hát a szerelő azt mondta, mindenhol így csinálják anyámnak, tehát higgyék el jó így...
Többször is volt téma itt, szóval ez nem egészen így van. A tulaj meg ahelyett, hogy megtagadta volna, az átvétellel gyakorlatilag validálta a gányolást.
Persze nem minden szerelő áll így a munkához, de amelyik igen, annál nem kellene így átvenni a tulajnak. -
mpo
veterán
válasz
Dragon3000 #89160 üzenetére
Nem az ügyintézés módja volt a lényeg, hanem te azt állítottad, hogy megfelelő a bekötés.
Ez a kép bizonyítja, hogy nem és ezzel minden hatóságnál neki lesz igaza és nem a Diginek.
Ez a kiépítés nem tudja az 1000 Mbit/s-ot. -
Dragon3000
nagyúr
Kérdés, hogy állnak a dolgokhoz, pénztárnál sem fogadják el a reklamációt, hogy rossz telefonszámra ment a feltöltés, amikor aláírtad a papírt, hogy igen jó a szám, aztán mégsem volt az. Amúgy az alap bekötés az ontig van, a többit már kérni kell, de ezt majd a fórumtárs lerendezi a szolgáltatóval.
-
adika4444
addikt
válasz
Dragon3000 #89143 üzenetére
Ráadásul nem tudom, mennyire kell nekik az első eszközig kihúzni. Nálunk meg lett mutatva az ONT helye, lerakták, gép, router, semmi nem volt a közelében, szépen lepakolták, közölték, hogy két óra, és menni fog, aláírás, viszlát. Szép is lett volna, ha bármilyen eszközt keresnek, mert a laptopokkal, telefonokkal házon kívül voltunk, össz. egy telóval volt itthon aki beengedte őket meg figyelt a bekötésre.
Közben látom, hogy ÁSZF szerint nem kell kábelt húzniuk. Itt akkor örültek
-
mpo
veterán
válasz
Dragon3000 #89156 üzenetére
A #89130-ban Zoli133 linkelt egy képet.
[link]
Ez nem szakszerű bekötés FTTH esetén, mert esély sincs az 1000 Mbit/s-ra.
Plusz, amit dchard írt.
Mivel alá lett írva, a megfelelő bekötés
Mégsem megfelelő és az ügyfélnek van igaza. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Lackooo84 #89154 üzenetére
Pontosítok, régen ingyen behúztak mindent (gondolom, mint új szolgáltató először több felhasználót szerettek volna), majd később, mindenre felszámoltak anyagköltséget, amire még később jött a 6000Ft bekötési díj is, amit, akkor is fizetni kellett, ha már volt korábban digi a lakásban és kb semmit sem csináltak. Ftth esetében a végpont az ont, a többi anyagköltség fejében kérhető, de nem köteles a szolgáltató kiépíteni, na meg sok függ a szerelőn is, ha nagyon jó fej ingyen megcsinál mindent és nem számol fel semmit, ha köcsög, akkor gányol és mindent felszámol.
#89153 mpo
Ne keverjük a kettőt, a digi az ontig vállalja a dolgokat, a festő meg garanciát vállal a munkájáért, feltéve ha nem valami utcáról összeszedett ezermestert kérsz meg a munkára. -
Laccoss
addikt
válasz
Lackooo84 #89154 üzenetére
FTTB-nél az eszközig jártak, mivel az utp és a koax kábel is külön jött be, egyik a routerig/gépig, másik pedig a tévéig. De FTTH-nál kicsit másképp van, de kiépítik neked nem kell ezen problémázni, esetleg ha előre jelzed, akkor tuti úgy visznek kábelt is, és kihúzzák ameddig akarod.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
4Grider #89151 üzenetére
Most hiába linkeled, ezt akkor így úgy kell érteni, hogy abból még kijönnek a madzagok. Ha nem így lenne mindenhová leb*sznák az ont-t aztán nem húznák oda az utp-t ahová az ügyelek kérik. Ja meg majd az ügyfél szaladgáljon koaxért is a tvhez, meg telefonkábelért is, ezek mind jártak FTTB-nél, és FTTH-nál is alap... be is cseszne, ha nem lenne az.
-
mpo
veterán
válasz
Dragon3000 #89149 üzenetére
Mivel alá lett írva, a megfelelő bekötés
Ha a fotó meg mást mutat, akkor az ügyfélnek van igaza.
Szakszerűtlen munka, csak később derül ki, mert az ügyfél nem ért hozzá.
Ha elmegy tőled a festő, a festék egy hét után lepereg, akkor nem a festőnek lesz igaza. -
hgp
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #89104 üzenetére
-
4Grider
félisten
válasz
Lackooo84 #89148 üzenetére
Részletek az ÁSZF-ből:
Az internet szolgáltatáshoz való hozzáférést az Előfizetőhöz telepített végberendezés (kábelmodem, VoIP Gateway, vezeték nélküli végpont, vezetékes végponti eszköz, vezetékes/WIFIs végponti eszköz) biztosítja, mely a Szolgáltató tulajdonát képzi.
Abban az esetben, ha a Szolgáltató biztosít az Előfizető számára egy vagy több szolgáltatás
átvételére alkalmas végberendezést (CPE customer-premises equipment) mely a Szolgáltató tulajdonában marad, úgy a szolgáltatás átadási pontja, a felelősség határa, maga a végponti eszköz.
Én nem találtam sem az ÁSZF-ben, sem pedig az előfizetői szerződésben olyat, hogy köteles a szolgáltató az átadási pontja után koax és/vagy ethernet hálózatot építeni. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
dchard #89147 üzenetére
Net esetén ha valamilyen gondod van, egyből mérj közvetlen az onton válasz lesz és a szerelő is külön fog csatlakozni az ontra a saját laptopjával, az, hogy az ont után mi van, nem fog vele foglalkozni, mert az ont a végpont. Az meg alap dolog, hogy megnézem, hogy mit gányolt a szerelő, főleg egy ennyire látható helyen, mielőtt aláírom, hogy minden rendben és nem fogadom el, hogy máshol is így van. Mivel alá lett írva, a megfelelő bekötés, nem tudom, hogy fognak e vele foglalkozni, ha a szerelő semmit nem számolt fel, akkor esélytelen a dolog, ha viszont igen, akkor lehet remény, de kérdés, hogy milyen balfaszt fognak ki másodszor.
-
dchard
veterán
válasz
Dragon3000 #89143 üzenetére
Szerintem legalább egy végpontig ki kell építenie, az ÁSZF-ben foglalt feltételekkel (valamennyi talán benne van ingyen, utána fizetni kell stb.). Ez a trógerolás csak akkor elfogadható, ha tájékoztatja a usert, hogy a meglévő kábelezés felhasználásával meg tudja csinálni, de 10-ed annyi lesz csak a max sebesség (100Mbit).
Az már csak hab a tortán, hogy ez a közösen visszük egy UTP-ben az ethernetet meg az analóg telefont, nem felel meg semmiféle kötési normának sem. A telefon vonalon a csengetéskor 100-105Volt váltakozó feszültség is lehet, ezt összeereszteni a +-2.5 Voltos ethernettel, főleg ezekkel az ócska árnyéklatlan kábelekkel... Ez az első pillanattól kezdve rossz gyakorlat volt, most meg kezd a nyakukra égni.
-
Bacusuz
őstag
sziasztok
FTTB500 nál lehetek én is NAT mögött, vagy az csak az FTTH-soknak van akik ONT vel rendelkeznek?
Nekem sem megy valami gyorsan a torrent visszatöltés a NAS-ról pedig hardveresen bírná -
Akosman
aktív tag
Nálam én kiépítettem mindent mire jött a szerelő. Nem akartam,hogy itt furjanak. Behúzta az optikát a műanyag csőbe és berakta az ont-t. A tvnek is kivolt épitve minden. Ràkötötte az ont-re a koaxot és ennyi dolga volt. Nálam is Asus RT-AC65P muzsikál itthon és szuper. Nincs bridge módba sem,de megvan a sebesség.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Lackooo84 #89142 üzenetére
bedugja az user és maximális sebességgel menjen.
Ez szerintem nem feltétel, mivel ha a felhasználónak nincs arra alkalmas eszköze már bukik a dolog, a lényeg, hogy működjön és a digi is csak az ontig foglalkozik a hibával.
Na meg kérdés, hogy mennyire foglalkoznak a dologgal, elvégre alá lett írva a papír, ami szerint megtörtént a megfelelő bekötés. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Dragon3000 #89138 üzenetére
Írtam. Ne keverd a szolgáltatós eszközt a saját routerrel. Az ONT csak egy átalakító, ami optikából utp-teló-koaxot csinál, de nekik addig kell kiépíteni, hogy az adott kábelt csak az eszközbe (telefon, számítógép, tv) bedugja az user és maximális sebességgel menjen.
-
mpo
veterán
válasz
Dragon3000 #89138 üzenetére
Ha az FTTB esetén elvitték az eszközig, hogy működjön a tévé, a telefon, a PC (vagy a router), akkor most meg nem?
Szereljen a Mariska néni ha akar meg tud?
Vicces egy szolgáltató lenne az ilyen.
Bekötik, de semmi nem működik, ami előtte jó volt, mert a bejárati ajtónál végeztek. -
norbi2010
őstag
ONT beszerelés után mennyivel idő elteltével illene a sebességnek emelkednie magasabb csomagra váltáskor (100-as FTTB-ről 1000-es FTTH)? Net van, de a sebesség még 100/100.
#89140 mpo: köszi, még alig töröltem fel a sarat a szerelő cipőjéről, nem türelmetlenkedem akkor.
-
mpo
veterán
válasz
4Grider #89135 üzenetére
A szerelőnek semmi köze ahhoz, hogy mi van a másik végén.
Neki úgy kell kiépítenie, hogy képes legyen az FTTH 1000 csomagra.
Nem a tulaj dolga megoldani, vissza lehet őket hívni és még kártérítést is kérhetnék (nem tenném egyébként), de nálam ilyen nem lesz február 4-én, ha jönnek bekötni.
Addig nem írok alá semmit, amíg a régi 500/300-as csomag képességét nem produkálja.
Az Asus RT-AC65P már működik a TP-Link C2 AC750 helyett. -
SteveL
aktív tag
Debrecenben (Vargakert) nem tapasztaltok problémát?
FTTH-n állandóan 100 alattira vált a sebesség. Miután újraindítom az ONT-ot, egy darabig jó a sebesség, de aztán megint elmegy. A legutóbb az ASUS routerem már a felhasználó / jelszó párosra is panaszkodott, újraindítottam, és jó lett a kapcsolat, de megint 100 alatti a sebesség. Semmilyen változás nem történt az otthoni hálózatomban. -
oszy
veterán
Srácok! Az asus router kikerül és egy tp-link megy a helyére. Láttam aki úgy állítja be, hogy automatikusan felismerje a kapcsolatot, és van aki dinamikus IP-t választ. De nekünk PPPoE kell nem? Automatikusan fel is kellene ismernie. Utána a digis felhasználónév, jelszó párost kell beírni?
-
Lackooo84
nagyúr
Szerintem mehetne összefoglalóba, hogy az üvegszál házilag nem gányolható.... (ja, és a digis dobozok is zárva vannak).
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok!
Sikeresen elszakitottam a bejovo optikai kabelt pont a csatlakozonal. Ha veszek uj kabelt ki tudom cserelni? Fokent az erdekelne hogy hozza tudok e ferni a lepcsohazban levo kis feher digi dobozhoz vagy feltetlen ki kell hivnom ehhez a digiseket? Kb mennyibe kerulne ha vegul kihivom oket?
koszi a valaszokat! -
Zoli133
addikt
válasz
Intruder2k5 #89115 üzenetére
Max én tudok kezdeni valamit, de üvegszállal még nem dolgoztam, bár ahogy nézem toldható talán és akkor tudok vele mit kezdeni, de akkor legalább hagytak volna rá a kábelre, de kelljen ezzel szívni, valószínű akkor veszek kábelt meg toldót azt elvezetem.
-
válasz
Zoli133 #89114 üzenetére
Szia!
Ez tényleg elég gány, de sajnos tény, hogy a szerelő nem köteles alagutakba meg csatornákba húzkodni a kábeleket. Nincs aki megcsinálná normálisan? Mondjuk már az az elosztó is "profi módon" lett oda feltéve, és gondolom azt nem a DIGI-sek csinálták. Talán jobb lett volna egy falon kívüli, de a falra rögzített aljzat a kötődoboz mellé...
-
Zoli133
addikt
Sziasztok, mi a tapasztalt a digi szerelőkkel? Anyuméknál most kötötték be az optikai kábelt, mondván upgrade, de ezt hagyták ott: [kép]
Állítólag ez a bevett szokás de szerintem ez több mint gány, illetve vállalhatatlan. Szerintetek megreklamálható és hajlandóak rendesen behúzni? -
ToBeY
nagyúr
Hello
Másnál is volt kimaradás az internetben,vagy csak itt óbudán volt?(nem sok kb 20-30p) -
-
Lali-213
senior tag
válasz
Intruder2k5 #89110 üzenetére
Csak történik valami: 725 / 307 és 6 ms-os ping.
-
-
-
Lali-213
senior tag
válasz
Intruder2k5 #89106 üzenetére
Lehet, hogy ez egy kapcsolódási hiba?
2021-01-23 20:43:35 PPP Error ppp0 -
hullahop
lelkes újonc
válasz
Itt szintén gatya újra, és már nagyon a végén jár a türelmem. Továbbra se vagyok benne biztos, hogy tudnak róla, mert helyi problémának tűnik,facen sincsenek halomra a bejelentések, 1 van ( Dunaújváros ), arra is azt írták, ők nem tudnak központi hibáról....
-
-
Lali-213
senior tag
válasz
Olyat nem tapasztaltam, hogy megszakadt volna, de nagyon össze-vissza értékeket mérek.
Van olyan módszer, amivel vissza tudnám nézni, hogy folyamatos volt-e az internetkapcsolat? -
-
Lali-213
senior tag
válasz
Intruder2k5 #89098 üzenetére
Szintén zenész. Ping 35 ms, 23.28 / 36.99.
Speedtest Windows 10-es appon mérve.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest