Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Üdv!
DIGINet 100 Pro-ra akarunk előfizetni, sajnos nem voltam jelen amikor megmondták, hogy hogy zajlik a bekötés de állítólag nem adnak modemet? Csak valamit raknak a padlásra és onnan koax kábelt húznak le aztán nekem kell venni modemet vagy routert? Sajnos technikai analfabéták akiknek elmondták úgyhogy most nem értem, hogy nekem mit kell vennem? Ezt egy digisnek ajánlották a milyen routert topikban: Link
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
nagyúr
Gyerekek mi a tök van? Egy csomó oldal nem jön be nálam digi optikán, pl. mfor.hu, nlcafe.hu, vpn-el jönnek csak be.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
-
nagyúr
Nem néztem de most működik, emlékszem még ugyanezen a hálózaton de mobilon se jöttek be szóval tuti valami digis gond volt. Vagy nem tudom...lényeg, hogy most minden szélsebessen bejön és nem változtattam semmin.
-
nagyúr
-
nagyúr
Már megint google dns-t kell beállítani? startlap.hu, citromail.hu csak vpn-el tölt be...
-
nagyúr
válasz Stanley-B. #80533 üzenetére
Szerencsére nem nekem kell de engem nyaggatnak...
-
nagyúr
Gondolom modem ki-bekapcsolàs megvolt. Nekem nem volt elég Google DNS szervert beállítani mert azon is szarakodott némelyik honlap ahol be volt állítva. Kikapcsoltam 5 percre a modemet és azóta jó. Meglátjuk meddig.
-
nagyúr
startlap.hu és startapro.hu másnak se jön be?
-
nagyúr
válasz Dragon3000 #85163 üzenetére
Se Google, se digis DNS-el nem jön be nekem. Pár napja még jó volt.
-
nagyúr
Ehh, gondoltam megnézem kinél van a hiba. Délután óta dög lassú az egész. Csinálják már meg!
-
nagyúr
Na jónak tűnik a sebesség. Csak sikerült megoldaniuk.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz zsolt_64 #87257 üzenetére
Egyetértek. Beleolvastam facebook kommentekbe de bár ne tettem volna. Mindenki úgy viselkedik mintha épp a globális felmelegedést kutatná vagy az AIDS ellenszerét és a DIGI megfosztotta őket attól, hogy elvégezzék az utolsó számításokat, hogy utána bezsebeljék a Nobel-díjat.... Akinek meg dolgozni kell home office-ban az szóljon a főnökének, hogy ha pampog, hogy a cég fizessen egy 2. internet bekötést és annak havi díját ha ennyire rohadt fontos, hogy 24/7 legyen gyors internet kapcsolata.
Ez már túlzás gyerekek, visszagondolva már nálam csütörtök délelőtt is gondok lehettek mert sokat pufferelt a podcast, tehát csütörtökön és pénteken lehetett gond, bosszankodtam de ez van, majd ha többször lesz ilyen akkor megyek panaszkodni.
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz 4Grider #87919 üzenetére
Amúgy semmi gondom nincs, észre se vettem, hogy probléma lenne mert valószínűleg nem használom ki és nem is nagyon játszok online. Csak annyian beszéltek erről, hogy gondoltam rámérek.
-
nagyúr
válasz Dragon3000 #87930 üzenetére
Én még leragadtam Battlefield Bad Company 2-nél meg Team Fortress 2 /Classic-nál, ott nem okoz gondot.
-
nagyúr
Zavar van az erőben gyerekek, tiktok elszállt, online nyelvtanuló appom hol betölt hol nem.
-
nagyúr
-
nagyúr
Mi ez a rengeteg cloudflare-es error code 502 hiba több oldalnál?
-
nagyúr
válasz FollowTheORI #112545 üzenetére
Na akkor indulok oda egy kábelvágóval, ne maradj ki a buliból...
-
-
nagyúr
Jelentem Szeged megint elesett...
-
nagyúr
Ez azért elég érdekes.
Feltelepítettem az új laptopomra a legális Win 11-et, tehát semmi mókolás nincs a háttérben. Frissítve minden, erre a honlapok hol bejönnek hol nem, Ubisoft Connect-ba nem tudok bejelentkezni stb. Diagnosztika szerint DNS probléma, hozzáadtam a Google DNS-t és azóta hasít minden mint a szélvész. Úgy látszik régi laptopomon azért volt kevesebb probléma a nettel mert ott már nagyon rég beállítottam a Google DNS-t. Így is volt azért netszakadás ott is de az pár másodperces kiesést okozott, most 20 perce szenvedtem mire eszembe jutott, hogy ja azt még nem állítottam be... Ez azért vicc, esküszöm mindenféle politika nélkül de semmi bajom nem volt a Digi nettel amíg nem a 4ig kezében volt. Azóta az árak felfele, a szolgáltatás színvonala pedig lefele megy. Egyébként környezetemben aki Digis mind panaszkodik, hogy heti pár órát játszik online de mindig net hiba miatt kidobják a szerverek.
-
nagyúr
válasz CirrMee #113152 üzenetére
Nem követtem napi szinten a topikot, de nekem úgy rémlik, hogy régen jó volt a szolgáltatói DNS. Mindenesetre akkor ez van, a router-ben pedig bármit állítok egy áramszünet/áramkihagyás esetén visszaáll gyári értékekre.
-
nagyúr
válasz unthinking #113156 üzenetére
Indítottam online egy hibabejelentést, hátha cserélik a modemet mert akkor utána abban beállítom.
-
nagyúr
Tisztelt Előfizetőnk!
Az Ön által bejelentett hiba kapcsán távolról ellenőriztük a kapcsolatát, eszközeinek paramétereit, és rendszerünkben hibát nem
állapítottunk meg.
Amennyiben ellenőrizte számítógépét, saját magánhálózatát, és hibát nem talált, egy laptopos vizsgálatot tudunk felajánlani Önnek.
Szerelő kollégánk a helyszínen, a saját laptopjával csatlakozva az Ön végpontjára teszteli a kapcsolatot, méréseket végez. Amennyiben
a hibajelenség tapasztalható, díjmentesen elhárítja azt, amennyiben viszont a kapcsolatot rendben találja, hibát szolgáltatói oldalról
nem tud megállapítani, akkor a kiszállási költséget (5.500.-Ft) a következő havi számlán felszámolják Önnek.Érdemes kihívni a szerelőt, hogy cserélje a modemet vagy ő is le fog koptatni, hogy nincs semmi baj? Milyen modemet osztogatnak manapság?
-
nagyúr
válasz 4Grider #113159 üzenetére
Szóval, hogy ha beállítok egy wifi jelszót az általuk biztosított ZTE márkájú cuccon és az egy áramszünet után visszaáll az eredeti jelszóra akkor az nem hiba? Tuti van valami belső elem/aksi mint a laptopoknál a CMOS battery amit cserélni kellene.
Ha kikapcsolom a Wifi-t akkor visszakapcsolja egy pillanatnyi áramkimaradás után is. Lehet modem üzemmódba kéne kapcsolonom csak akkor meg meg kell keresnem a bekötéskor kapott nyomtatványt a PPPoE kapcsolat beállításához... A saját wifis routerem pedig jelenleg Acces Point üzemmódban van tehát azt meg akkor át kéne kapcsolnom router üzemmódba. Lehet hagyom a francba az egészet, sejtettem, hogy a modem csere az egy nyűgös dolog akármelyik szolgáltatónál. Max. akkor cserélik ha már füstöl...
#113160 pubg
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz 4Grider #113162 üzenetére
Ezzel abszolút tisztában vagyok, 18 éve van internetem, voltam már inviteles, t-home-os és most digis. Mindig az ászf-re mutogatott a szolgáltató akármi problémám volt, az volt mindig a lényeg. Akár ha naponta 20-szor szakadozott akár ha a sebesség nem volt rendben, a lényeg, hogy fogjam be és örüljek, hogy fizethetek. Reménykedtem, hogy ez változott valamicskét de akkor nem. Semmi baj, nem forszírozom tovább.
-
nagyúr
válasz Daweeeeet #113864 üzenetére
Igen, pont ezért olvasgattam megint ezt a topikot. Egyszerűen hihetetlen, hogy az ára emelkedik ennek a ******* de a minőség meg lefele megy, fél-1 évvel ezelőtt semmi baj nem volt még ezzel az internettel, amióta ténylegesen a 4ig kezébe került azóta egyre szarabb. Battlefield 4-ben egy idő után kidobnak több szerverről is a ping miatt és ugyanezen szervereken régebben nem volt gond.
-
nagyúr
válasz Dragon3000 #113903 üzenetére
Persze, régen is lehettek hibák, de legalább olcsó volt.
-
nagyúr
Bizakodjunk, hogy minket nem fog érinteni.
-
nagyúr
válasz knoxhu #115012 üzenetére
Nálam is ugrál, korábban is kidobott a szerver néha-néha magas ping miatt de most már fél órát nem tudok játszani, hogy ne dobjon ki. Azt látom ilyenkor játékban, hogy 50 körüliről felugrik 250-re aztán vagy kidob a szerver vagy látom, hogy visszaáll 50-re. Attól függ meddig marad magas értéken.
-
nagyúr
Úgy látszik Pécs a pingtérképen elesett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest