- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #80195 üzenetére
Ezek nem kapacitás problémák, hanem amiről már beszéltünk itt párszor: a gagyi L2 switch-ek így kezelik a torlódást: dobálják a kereteket. A "legjobb" a helyzet ott lehet, ahol a 4 portos ONT-n van három gigás előfizetés, és a negyedik portjára még rányomtak egy switch-et. A 3 gigás előfizetőből csak egy nyom egy kövér speedtest-et, ne adj isten masszívan töltöget, és a többi a switch mögött kb. ilyen sebességeket fog látni, meg brutális csomag dobást.
-
Attila 1
tag
Újpest
-
Lacccca87
addikt
válasz
TeeJay #80178 üzenetére
Nagyon sok helyen nincs Ts optika meg. Lehet hogy dolgoznak rajta de rengeteg a kis falukban az xdsl kapcsolat meg vagyis inkabb a lehetoseg. Szulonel is valamikor 2000 tajekan lett dsl kapcsolati lehetoseg. Azota se koax se optika nem jart arra eszak keleti faluban. Iptvre ettol fuggetlenul rabeszelnenek, ugy hogy dupla rezet huznak be....
-
canniball
nagyúr
válasz
viktorhu #80190 üzenetére
Na de ha valaki nem követi folyamatában a topikot és nincs kedve/ideje/energiája visszakövetni a threadet, akkor ugyan nem fogja tudni, hogy a Digi topikban, ráadásul ON-ban a T koaxról van szó... Meglátja hogy 1000/200, azt hiszi a Digi szolgáltatásáról van szó, így javít, hogy az 1000/300.
-
lord_m
senior tag
Sziasztok!
Másnál is van gond a letöltési sebességgel a 18. kerületben? Lakótelep, FTTB. Alap 100/100 csomagom van.
[link] -
viktorhu
veterán
válasz
togvau #80174 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire lehet aktuális az adat, mert a szip miatt elég sok településen épült ki az optika. Ráadásul nem is dobják ki erőszakkal pl. a dsl-eket, hanem szerződés-hosszabbításkor már csak az új csomagokat adják, ami miatt még aktuálisabb számok kellenek a valósághoz.
-
dizsit
csendes tag
válasz
DonMaster #79482 üzenetére
4600Ft-ot fizetek az elso harom honapban, utana 6200-at. Ebben benne van az internet+tv+tvgo. Es mivel a mobilon mar regota telekom igy magenta-s lettem es korlatlan hboGO/tvGO adatforgalmam van, illetve az adatcsomagomat felduplazzak. Ha 500MB akkor azt, ha 10GB akkor pedig azt duplazzak. Sztem eleg jo deal.
Es mondanom sem kell, hogy 1 honapja boldog internet tulajdonosa vagyok, igaz nem 1000/1000 hanem “csak” 1000/200 a netem. De 0% packet loss. Jah, es a letoltesem a digivel 104MB/s volt a plafon, telekomoskent 115MB/s
Not bad -
rrobi
senior tag
Sziasztok, ma volt kint a digi vonalvizsgálaton. Nagyon korrekt volt a srác, 2 órán keresztül szerelt, küzdött. Kimérte az optikát, 800Mbps-ot tud. Kicserélte az optikai modemet és a Huawei routert egy ZTE ZXHN F618 eszközre, ami egyben tudja a két dolgot. Azonban a laptopon a videó ugyan úgy egy perc után kifagy. Hang van, videó nincs! Mi okozhatja ezt?
-
TeeJay
félisten
válasz
dchard #80176 üzenetére
rokon meg óbuda csúcshegyen lakik és az egész rész Telekom FTTH, tavaly év elején indult a szolgáltatás. Heves megye meg igencsak tele van már optikázva de a többi felé is, ahogy jöttem a 3-as úton Eger felől minden kis falu optikázva volt már
Lehet másfelé nincs de vidéken elég komolyan építkeztekDIGI is biztos nyomja ezerrel Invitel területen csak ritkán jár ide azon a területen lakó tag és nem számolnak be róla
-
dchard
veterán
válasz
togvau #80174 üzenetére
Bel-óbudán meg csak Telekom DOCSIS van, fossá torlódva... Szóval átérzem a problémát
TeeJay:
A tanulság az, hogy mielőtt az ember túlságosan nagy ívű kijelentéseket tesz, és megpróbál következtetéseket levonni országos szinten, ahoz nem elég a haveri körben lévő szerelő tapasztalata. Az, hogy neki sok munkája van, amögött lehet az is, hogy a Telekomnak van területileg kevés embere, csak ez a saját perpsektívájából nem látszik. Póznától az erdőt
-
TeeJay
félisten
válasz
dchard #80164 üzenetére
fura... ha haza megyek heves megyébe szülőkhöz már minden kis faluban ott lóg a Telekom optika és mindenhol már lehet gigás netre fizetni
gyerekkori haverom alvállalkozóként köti be telekomnak az FTTH-t és mondta hogy nem győzi melóval annyi faluban kész már a hálózat és lehet a rezes előfizetőket átnyomni rá.
napi 5-6 bekötést csinál, és 2018-ban beszéltem vele nyáron tehát lassan 2éve
azóta még több helyen épült ki -
togvau
senior tag
válasz
dchard #80164 üzenetére
Na erre most én is rákerestem és ott az volt hogy összesen három millió a szélessávú előfizetések száma és ebből 25% a van a Digi nek ami gyakorlatilag csak FTTx. Összesen 800000 fttx van, amiből kiszámolható, hogy akkor a túlnyomó része a digié, telekomra nagyon kevés jut, UPC meg még mindig a koax al bohóckodik.
Szóval siralmas a trógerkom optikásítása...
Itt Budapest 3. Kerületben nem is tudom hogy van e valahol Telekom optika itt a közelben tudom hogy egyetlen optika van Digi. Telekomnál csak koax ra lehet előfizetni kemény 5 megabit es maximum feltöltéssel... -
HZoli87
veterán
válasz
radi8tor #80172 üzenetére
Sajnos csak sima user vagyok a digis routerben, nem admin.
Nem találok semmilyen logot.Bár mióta megírtam az előző hsz-t, azóta nem volt egy szakadás sem (1 órája kb.).
Egyébként hetente szokott bontani, és évek óta stabil.
Sávszélesség is mindig megvan (500/300).Ha esetleg újra jelentkezik a hiba akkor bejelentem a DIGI felé.
-
Nem Salgótarján és nem is szakadozás, de tegnap éjszaka óta nem tudom elérni a szelessav.net oldal bizonyos funkcióit, ezzel egy időben az NMHH mérődoboza sem képes mérni sebességet/csomagveszteséget/pinget, vagyis semmit.
Írtam a Diginek, az NMHH-ra tolják a felelősséget, írtam az NMHH-nak is, komoly összegű fogadásom van rá, hogy azok meg azt fogják mondani, hogy a Diginél van a hiba.
-
HZoli87
veterán
Üdv!
Salgótarjánban használhatatlan a mai napon az internet, 10-15 percenként megszakad. Ilyenkor új IP-t kap a (digis) router. Nem látom, hogy erre hálózati karbantartás lenne.
Esetleg valaki Salgótarjánból (Alkotmány út)? Hasonló tünetek?
-
norba69
senior tag
válasz
Manitu1977 #80165 üzenetére
A TP-Link AC1200 routernek olvass utána, emlékeim szerint valami soc probléma van vele, nem ajánlott.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Manitu1977 #80165 üzenetére
Átkéred bridge módba ügyfélszolgálaton a digis eszközt, utp kábellal rákötöd a sajat routered es azzal tárcsázol be.
-
Manitu1977
friss újonc
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Eléggé láma vagyok ezekhez a dolgokhoz... Adott egy digis Huawei HG8121H GPON terminál wifi router amit az előfizetèshez kaptam. Viszont nem nagyon vagyok megelégedve a teljesítmènyèvel wifi tèren. Gyakorlatilag egy szobával arrébb már alig ad jelet... Van nekem egy zsír új tp-link AC1200 wi-fi routerem, ami full gigabit dual band. Archer A6, esetlegesen van arra esèlyem, hogy valahogy összehozni a kettőt, így megnövelve a hatótávolságot? :) Köszönöm előre is a segítséget!
-
dchard
veterán
válasz
TeeJay #80161 üzenetére
Az NMHH 2020Q1-es jelentés szerint xDSL-ből 657.841, kábelnetből 1.293.935, és FTTx-ből 864.772 előfizetés van országosan, de az FTTx-ben benne vannak a LAN-os területek is. Az 5%-kal lehet hogy rossz helyen járt, de a "fél országot bekötik optikával" sem állja meg a helyét.
-
trec12
addikt
Pedig itt van az összes.
Balassagyarmat tényleg nem volt eddig de 04.21-re szerepel. -
varso
tag
Sziasztok! Ma estével teljesen elment az internet.
FTTH Balassagyarmat
A router logja a következőt írja: Timeout waiting for PADS packets.Esetleg erre valami tudna írni valami megoldást?
Router (ASUS RT-AC57U) plusz Huawei HG8121H ONT volt restartolva -
azért a szolgáltató eszköze se szokott meghalni pár mbps forgalomtól. inkább a külföldi vonal lesz kevés (ami a mostanában használt rengeteg konferenciás cucc miatt nem lenne meglepő).
-
TeeJay
félisten
válasz
r3dsnake #80148 üzenetére
oké de írtam hogy ahol DIGI épített ki FTTB-t ott sokkal jobb a helyzet
kispest kőbánya szeged mind jobb
nálunk csak felvásárolta más által kiépített FTTB-t és látszik hogy ez bitangpusztulatosan fostos hálózat... nálatok ha emelnek érezni fogjátok, én nem fogomrrobi:
DIGI 1000 nethez ASUS AC65P vagy AC1200GU vagy AC57U V1 (szigorúan V1 bár alig kapni már) -
rrobi
senior tag
válasz
Stanley-B. #80149 üzenetére
Köszönöm, ettől tartok én is!
Esetleg tudnál ajánlani egy típust, ami stabil? -
rrobi
senior tag
válasz
Vakegérke #80145 üzenetére
Sziasztok, digitális oktatással kapcsolatban felmerült probléma miatt szeretném kérni a segítségeteket! Digi 1000 internetünk van, digi által biztosított Huawei wifi routerrel. Egy LG tv, egy xbox one konzol, két Androidos mobil, és egy friss Win10-es Dell e6430 laptop van a hálózaton.
A laptopon szeretnék digitális oktatásban részt venni, de van egy olyan problémánk, hogy a „videó konferenciánál” a videó kb egy percig szaggat, majd teljesen megszűnik működni. A laptopot kipróbáltuk wifivel (ping: 6ms, le: 49.1Mbps, fel: 24.4Mbps), és kábellel is (ping: 5ms, le: 323.4Mbps, fel: 248.0Mbps), mindegyik esetben ezt tapasztaltuk. Természetesen sem a tv, sem az xbox nem használta a hálózatot közben, és semmi más nem futott a laptopon. A rendszer áramtalanítás utáni felállásakor is megmaradt ez a probléma. Kipróbáltuk másik, lassabb hálózaton, ott kiválóan ment! Ami még eszembe jutott, hogy amikor a mobilon messengeren „videóbeszélgettünk”, akkor a videók minősége ugyan nem akadt, de szinte mindig nagyon gyenge volt!
Esetleg más is tapasztalta ezt? Mi lehet a hiba oka? És mi a megoldás? Köszönöm! -
TeeJay
félisten
válasz
adika4444 #80138 üzenetére
nem akarnak optikára költeni pedig Telekomnak is el kellett engedni a rézkábelt és mindent újra optikázni, DIGI-nek is ki kellett építeni az optikát
UPC meg koaxot tolta és továbbra se tudják elengedni pedig az optikai kábel a jövő
ED3.1-en lesznek vicces dolgok majd szerintemr3dsnake:
te is 18-ban laksz Havannán és FTTB DIGI van?
19-ben sincs baj meg 10. kerület Kőbánya újhegyen sem, mindkettő DIGI hálózat
Nálunk viszont felvásárolt FTTB hálózat van és nem olyan jó mint amit a DIGI épített ki annakidején
jöhetne az FTTH már, itt van az ajtó mellett a szekrényben az optikai kábel meg a kötődoboz de semmi nincs vele -
viktorhu
veterán
válasz
inf3rno #80137 üzenetére
Pont a feltöltés miatt írtam, hogy a valóság próbája nem ezt mutatja. Nyilván van olyan felhasználás, amihez ez kevés lenne, de ha ez lenne a többség, ftth esetén se jutna több egy felhasználóra. Egyszerűen nem a 4k streaming a tipikus felhasználás a teamsen agyontömörítve a laptop beépített webkamerájáról. Külföldi rokonokkal is gond nélkül messenger-telefonálunk pl., pedig ott a 30/3-at hirdetik a technika csúcsának.
-
dchard
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
TeeJay #80122 üzenetére
Én bármikor(!!) mérek, 920/320 megvan. Mindig. Úgyhogy jöhetne a magasabb feltöltés.
Friss mérés: https://www.speedtest.net/my-result/d/179392645
-
adika4444
addikt
válasz
qqcqqc #80128 üzenetére
A Vodánál a legnagyobb gond a UPC hülye stratégiája, hogy még mindig koaxxal bohóckodnak, és az új területekre is butítják az optikát koaxra, vagy eleve azt húznak, vagy hát inkább húztak, mostanában nem hallok erről.
Azt a hálózatot meg ugye kézben kell tartani, korábban írta itt dchard, hogy az üres kimeneteket zárogatni kellene, normálisan szigetelt kábeleket használni, és ami rohad kicserélni. Csak hát ugye ez pénz, a UPC-nél meg hiba esetén is többnyire igen nehezen mozdulnak meg ha többet kell tenni mint egy osztócsere. Erre még ugye rájön a csodálatos connect Box a maga Intel PUMA6-jával. Mostanság is van pár cifra történet a topikban, érdemes átpillantani.
A DIGI sem hibátlan, oka van annak, hogy a Telekom 1000/1000-es csomagja kissé drágább mint ez. Viszont az is igaz, hogy itt három hét napi szinten rothadozó net után úgy rendbevágták a dolgokat, hogy azóta 500--700 Mbps alatt nem mérek lefelé csúcsidőben sem. A kommunikációjuk nem volt tökéletes, de sajnos az olcsó ár kompromisszumos, és ha szaggatott is, echte használhatatlan ritkán volt. Ma szombat, este majd ránézek, mit tud.
Ami a XVII. kerületben még mindig megvan, az a magasabb ping, bekötéskor maximum volt a 3 ms, most az a minimum, és 5--6-ra is felmegy. A gyakorlatban hibát nem okoz, itt inkább kíváncsi vagyok, mi generálhatja, hogy a traceroute-nál a 10.0.0.1-re sincs 1.5 ms alatt a ping, másoknak meg látok ilyet, hogy 0.5 meg 0.6 ms.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
viktorhu #80133 üzenetére
Igazából a feltöltés, ami tragikus. Nekem egy rendes VPN használathoz hozzá tartozna, hogy nagy fájlokat is gond nélkül át tudjak húzni, ha akarok többszáz Mbps-el, és a 25 ehhez nagyon kevés. Ha felfele stream-elsz video-t, akkor is egy bizonyos felbontás és képminőség felett már kevés a 25. Inkább a tartalom fogyasztói oldalnak találták ki ezeket az x00/25 csomagokat, ahol alig van feltöltés, de nem ebbe az irányba halad a világ.
-
-
TeeJay
félisten
válasz
qnadam #80134 üzenetére
maradjunk annyiban hogy valami nem oké egy FTTB hálózaton ahol 2 helyen is laktam meg tucat helyen voltam routert beállítani és mindenhol csúcsidőben 60-70megabit volt a maximum feltöltés. vagy az egész telep 1 portra van kötve vagy fene tudja de 1,2gigabit a GPON vissza, na azt nem hiszem hogy folyamatosan lefoglalja ennyi előfizető
-
viktorhu
veterán
válasz
qqcqqc #80125 üzenetére
Ez inkább képzelt dolog, mint valós szükséglet. A legtöbb országban még nem mindennapos az ilyen sávszélesség. Egyébként a teams nem használ sok sávszélességet, én van hogy egész nap teamsen vagyok, minden munka SharePoint Online, feleségem VPN-en remote desktopozik (citrix) , közben neki is sokszor megy a Skype meeting. És 1000/25-ös netünk van, nem akad soha nem akad semmi.
-
válasz
TeeJay #80127 üzenetére
Nálunk FTTH van és mindig megvan 200 megabit.
Én nem is a saját magasabb feltöltést szeretném, hanem azt, hogy az stabil legyen.
Eddig az otthoni adatforgalom jellemzően letöltés volt, de megváltoztak a dolgok és egyre nagyobb az igény a kétirányú forgalomra. Itt nálunk csak digi és voda van, a vodások sírnak, hogy egyszerre csak egy ember dolgozhat tanulhat a lakásban.
A digi hálózatán elkocog egyszerre három ember, de lehetne stabilabb is. -
TeeJay
félisten
válasz
norba69 #80126 üzenetére
FTTH-n talán van értelme de ugye az FTTB --> FTTH átépítéssel igencsak lemaradtak sőt szerintem le is állt mivel a mobil bővítést nyomják
qqcqqc:
ha lenyomom a torrentet akkor sem lesz több feltöltés mint 60megabit csúcsidőben
szóval nem oszt nem szoroz hogy megy-e torrent melózni ezen mások sem tudnak majd jobban. a telepen máshol is ahol jártam routert beállítani ott is ilyen 60-70megabit volt csúcsidő körül hiába volt 100/100-as csomagjuk
ez van felénk ilyen a hálózat sajnos -
válasz
TeeJay #80122 üzenetére
Megugrott az igény a feltöltésre. Ha nem csak a torrent érdekelne, hanem dolgoznál is, akkor tudnád értékelni. Nálunk a gyerek online oktatása teamsen napi 4 óra oda vissza audio és video adat, én közben VPN dolgozom. A feleségem le-fől tölt közben állományokat a munkahelyére. És akkor még ott az ötéves, aki közben mesét néz.
És a mi házunkban 2-3 család jár hasonló cipőben. -
TeeJay
félisten
válasz
Attila 1 #80121 üzenetére
mi a t*sznak kellene emelni a mostanit sem tudják adni FTTB-n
jó ha hajnali 3körül van 300megabit feltöltésem nemhogy 450 legyen
inkább azt csinálják meg hogy napközben ne 60megabit legyen felfelé
meg ugye FTTH-n hülyeség behozni ezeket mivel mindenhol 1000-es netet adnak már jó ideje -
Gyurka6
őstag
Hali!
Heves megyéből van itt még valaki? -
dchard
veterán
válasz
bobalazs #80114 üzenetére
"Én meg arra gondoltam hogy firmwaret frissíteni nem lehet másképp csak fizikailag, localhoston keresztül. Jól értem?"
Csak a szolgáltató tud firmware-t frissíteni, és az az egész HGW-t frissíti, nincs benne különálló modem és router. Ezt a szolgáltató távolról végzi, szintén a TR-069 kapcsolaton keresztül. Így kerül be az eszközbe a telefonhoz tartozó konfiguráció is, de távolról akár ki tudja ütni az elfelejtett wifi jelszavadat is anélkül, hogy az egész eszközt elreset-elné. A TR-069 egy elképesztően jól testre szabdható megoldás, csak attól függ, hogy a szolgáltató mennyit költött el a fejlesztésre, és a testre szabásra (értsd: mennyire kötötte össze az ÜFSZ által is elérhető felülettel). Természetesen egy szabályos távoli frissítés során a a már beállított adataid nem fognak elveszni.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
dchard #80113 üzenetére
Kösz a magyarázatot, én ennyire részletesen nem láttam bele, de feltételeztem hogy az általuk küldött távoli reset nem lehet egyenlő a routeren kézileg nyomott resettel, illetve az általam beállított localhost adatait nem tudják semmilyen módon központról lehívni. Az egyéni firmwaret ők tudnak frissíteni mondatát nem értettem a kollegának, hogy mire céloz. Aztán most már következtettem arra hogy az eléréshez szükséges firmwaret biztosítsák távolról. Én meg arra gondoltam hogy firmwaret frissíteni nem lehet másképp csak fizikailag, localhoston keresztül. Jól értem? A szolgáltatótól az eszköz le tud tölteni firmwaret ami a saját működéséhez kell? Tud akkor távolról firmwaret is frissíteni a szolgáltató?
-
dchard
veterán
válasz
bobalazs #80110 üzenetére
Úgy látom kis magyarázatra szorul a dolog.
Az eszközök távfelügyeletét TR-069 protokolon keresztül oldják meg. Ez azt jelengi, hogy a szolgáltatós eszközön olyan firmware van, ami alapból tartalmazza a szolgáltató TR-069 szerverének a címét, és egy alap felhasználói nevet és jelszót, illetve egyéb paramétereket amik ahoz kellenek, hogy akár "internet" nélkül is be tudjon jelentkezni rá a HGW/ONT egy komplett reset után. Ugye a Digi esetében ha reset-elsz, nincs PPPoE user név és jelszó, ergó valami egyéb management kapcsolatra is szükség lesz, különben az eszköz a reset után nem éri majd eé a TR-069 szervert, hogy az adatokat onnan visszatöltse (GPON-nál lehet ez például belső management VLAN).
Természetesen ennek semmi köze nincs a saját magad által eszközölt beállításokhoz (tűzal, port forward, wifi beállítások stb.), azt neked kézzel kell majd reset után visszaállítani. Tehát reset-et nem a szolgáltató nyom a saját végén (ÜFSZ), hanem biztosítja a feltételeket (egyéni firmware, TR-069 szerver, alap konfig ennek az eléréshez) ahhoz, hogy egy előfizető által előídézett reset után az eszköz visszamásszon a hálózatra, és a szolgáltató azt távolról felügyelni tudja, illetve arról hálózati statisztikát tudjon gyűjteni. Tehát a reset-et neked kell nyomni, de azért előtte nem árt legalább a saját PPPoE user neveddel és jelszavaddal tisztába kerülni, mert ha kis számban is, azért volt már olyan, hogy reset után mégsem talált vissza az eszköz TR-069-en keresztül.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
#07746304 #80109 üzenetére
Reseteled, törli az adatokat, újra indul és távolról visszatölti az adatokat.
Amikor nálunk átállt a digi optikára semmit nem kellett beírni az ontba.
A szerelő rádugta, jelentette, hogy kész ép pár másodperc után volt net.
A szerelő azt mondta, hogy a központból tölti le a bejelentkezéshez szükséges adatokat.
Távolról tudnak rajta firmware-t is frissíteni.Na akkor ha ennyi mindent tudnak csinálni akkor az ügyfélszolgálatos miért nem tudott segíteni?
Letölti a bejelentkezési adatokat be is jelentkezik, érthető.
De más tészta a router device management oldala http://192.168.1.1/login.html
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
A router firmware frissítést megint nem értem hogy működhet fizikai hozzáférés nélkül. -
válasz
bobalazs #80097 üzenetére
Reseteled, törli az adatokat, újra indul és távolról visszatölti az adatokat.
Amikor nálunk átállt a digi optikára semmit nem kellett beírni az ontba.
A szerelő rádugta, jelentette, hogy kész ép pár másodperc után volt net.
A szerelő azt mondta, hogy a központból tölti le a bejelentkezéshez szükséges adatokat.
Távolról tudnak rajta firmware-t is frissíteni. -
bobalazs
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #80105 üzenetére
Jobb is hogy nincs remote access a routeremhez, biztonsági szempontból nekem jobb.
Szerk:
Heuréka!Egy percig nyomtam a reset gombot!
sikerült. Azt irta valahol egy user, azt kell megvárni mig a wlan visszajelző fény kialszik.
Na lópikulát, onnantól még várni kell min a PON is kialszik, meg még számolni rá bőven mp.-eket, hogy tuti legyen. Most már be tudtam lépni, és a wlan neve is alapra állt, tehát megtörtént a reset to gyári állapot. -
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #80099 üzenetére
Hívtam, nem tudnak factory defaultot, resetelni.
Üfsz. nem tudott segíteni.
Ilyet még sosem hallottam, hogy ne lehessen resetelni egy routert. Első!
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Elektromos autók - motorok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest