- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Gondom nincs a jelenlegivel, attól meg nem félek, hogy előbb kapcsolnák le az fttb-t, minthogy bekötnék az újat. Változást nem várok, jelenleg is gigabites net van és rendben megy. Arra leszek kíváncsi, hogy ha mindenhol ftth lesz, akkor emelnek e a feltöltési sebességen, mert Romániában 1000/450 ugyanez a csomag, és torrenten kívül sokszor jól jönne a gyorsabb feltöltés.
-
Mauzes
addikt
Egyébként bridge módban jobban működik, mintha csak wifi router módban dugnád bele kábellel a saját routeredet? Vagy ez csak azért hasznos, hogy ne legyen felesleges wifi jele a Huawei-nek?
MÁS mindenkinek: ha egy bérelt lakásba szeretnék saját nevemre előfizetni, ahhoz mi szükséges? Kell az ingatlanra szóló lakcímkártya a nevemre? Vagy elég a bérleti szerződés? Vagy nem is kell semmi, mert ha beengedem őket, akkor bekötik?
-
mpo
veterán
válasz
Dragon3000 #81497 üzenetére
Vedd föl.
Feleségem mobilján az ismeretlen számokat letiltottam egy éve, de elfelejtettük.
Múltkor derült ki, hogy az ismerőse ezért nem tudja hívni, mert nincs a névjegyzékben. -
mpo
veterán
válasz
lockdown90 #81494 üzenetére
Igen, be kell szólni.
A többire nincs hatással. -
lockdown90
senior tag
Sziasztok, elert hozzank is a Huawei HG8143A5 csodaeszkoz, korabban a sajat routeremet hasznaltam. Mi a menete, hogy ujra hasznalhassam?
Be kell szolni, az ugyfelszolgalatra, hogy allitsak bridge modeba? Gondolom a bridge mode se a telefont, se a tv-t nem fogja befolyasolni?
Koszi!
-
mpo
veterán
-
mckay
aktív tag
Sziasztok,
kérem, súgja meg aki tudja, hogy az ethernetes szolgáltatást tényleg ki fogják kapcsolni?
Hozzánk egy értékesítő telefonált, hogy hoznák az FTTH-t, remek. Csakhogy nálunk igen szépen megvan most csinálva az előszoba, értitek, padlólap + festés, és ott szépen el van rejtve az ethernet. Nincs is vele bajom, bőven elég a sávszél.
Ha lehet, kihagynám az optikát és az új kábelcsatornát.
Szerintetek meddig húzhatom?
Jah, Pécs, panelvidék. A lépcsőházi kapcsolószekrényben természetesen már ott figyel az optika. -
törölt tag
Elég ciki a cégnek ez a védtelen előfizetői adatbázis hír. Na mindegy, netezzünk tovább.
-
-
zenwalk
senior tag
sziasztok
most kötötték be az optikát egy huawei HG8143A5 csodával. Sajnos ez nem tud 5ghz-es wifit és ha jól olvastam csak az egyik lan portja tudja a gigabites internetet. Jelenleg a wifi nagyon gyenge, 100 mega körül le és ugyan ennyi fel. Az előző, flipes koax HGW-vel simán ment wifin is 250-300 körüli letöltés.
Szóval úgy néz ki kellene vennem egy saját routert. Az lenne a kérdésem, hogy ha van az internet mellé TV is, ami a huawei eszközből egy koax kábellel csatlakozik, át lehet tenni a huaweit bridge módba, hogy a saját router végezze a felcsatlakozást a hálózatra, az szórja a wifit és a vezetékes netet is? Igy akkor meglenne a nagyobb sebességű wifi illetve 4 lan porton is meglenne a gigabit. -
törölt tag
válasz
rothfb #81419 üzenetére
"Ami az árakat illeti, a te ajánlatod csak annak jó aki vezetékes telefonon lóg egész nap. A mai mobilos világban a vezetékes telefont nagyjából el lehet felejteni."
Aha, majd mond el a 70+-os korosztálynak... de egyébként nyolc, mert nekem Mamámnak kell a vezetékes telefon azzal tartja a kapcsolatot a 36 kilométerre élő lányával, arról hívja a klinikát, arról kér időpontot a háziorvostól, arról hívja a barátnőit stb. Nem kezeli az okostelefonokat (nem az a generáció) így nem használ Skype, Messenger, Viber és egyéb VoIP applikációkat.
Látom a hivásrészletezőt. Ha azt mindet ki kellene fizetni, na az lenne a durva! De abban igazad van, hogy az én generációm nagyon jól el van vezetékes telefon nélkül. A fentebb említett applikációk mindegyikét használom, főleg Home Office keretében negyedéve.
-
AngelH
aktív tag
Szerintem erre gondolt.
-
válasz
MasterMark #81438 üzenetére
oké. innen nézve nem volt elérhető, tehát felhasználói szempontból nem ment.
-
dchard
veterán
válasz
MasterMark #81438 üzenetére
"De egyébként ez publikus tartományból van, nem? Miért gondolták jó ötletnek, hogy onnan vesznek címet vajon."
Pontosan....
-
-
kapuczni
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #81441 üzenetére
Amit kaptunk az egy Fiberhome nevezetű GPON, két UTP porttal, 1 és 2 jelöléssel, ha atdugom a 2esbe akkor nincs net
-
válasz
kapuczni #81440 üzenetére
Szia!
Vannak olyan GPON terminálok a DIGI-nél, aminek csak 1 darab Gbit-es portja (GE jelöléssel) van, a másik pedig 100Mbps-t tud (FE jelöléssel). Ezt ellenőrizd le, hogy nálad milyen, illetve jó portba van-e kötve a router, valamint rögtön érdemes a kábelt is ellenőrizni, cserélni, mert előfordulhat, hogy megtört, kontakthibás, és ezért csak 100-as link épül fel a két eszköz között.
-
kapuczni
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete vezették be hozzánk az FTTH-t egy GPON routerrel, amit még a szerelő bridge állíttatott, és CAT5e UTP-n megy tovább a net egy gigabites D-Link routerbe.
Szerződés módosítva lett diginet 1000re, viszont a sebesség kábelen és wifin is csak 100mbit/s -t nyaldossa alulról. Eddig 500as csomaggal megvolt 400felett a sebesség.
Mitől lehet, hogy 1000 net igazából csak 100as ? Valamilyen router beállítást érdemes megnézném vagy ügyfélszolgálat? Köszönöm a segítséget -
adika4444
addikt
válasz
Túzok22 #81433 üzenetére
A CF-nek inkább routing problémái szoktak lenni, sajna itthonról is volt idő amikor rossz volt, a Telekom most sem használja a közvetlen BIX-es peeringet, hanem jó esetben Bécsbe megy a forgalom, rossz esetben meg Párizsba, Londonba, Frankfurtba és hasonló irányokba. Sokszor egyébként az is rosszul, írtam pár hónapja a Telekom topikban, hogy 130 ms és közel 0 sávszél van a CF-re.
(#81437) dchard
Huawei, itt már sejtettem, hogy valami hasonló okosság lesz... Csak tudnám, hogy ha nekem civilként megy a privát IP tartományok felfogása, akkor gyártóként miért nem lehet ezekre figyelni. Ezért utálom a kínai cuccokat, mert soha nem lehet tudni, mi van épp félmegoldva, vagy elszúrva rajtuk. Tervben volt egy Huawei mifi, de ez is tántorít tőle, meg az elmúlt hetekben itt-ott olvasott Huawei-s okosságok.Milyen routert használsz?
-
MasterMark
titán
válasz
qnadam #81436 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy nem volt. Ugyanúgy, ahogy a google sem állt meg soha.
dchard: Hát ez kedves igen. Szerencsére lehet használni az 1.0.0.1 címet is, illetve IPv6-on nem kéne ilyen gond legyen.
De egyébként ez publikus tartományból van, nem? Miért gondolták jó ötletnek, hogy onnan vesznek címet vajon.
-
dchard
veterán
válasz
MasterMark #81434 üzenetére
Azt én sem hiszem, hogy órákig állt (a felépítéséből fakadóan), de azt el tudom képzelni, hogy egy szolgáltatónál vagy interkonnekt partnerénél lévő routing/forwarding hiba miatt az 1.1.1.1 cím elérhetetlen volt egy adott előfizetői csoport szemszögéből (ugye mit jelent az, hogy "állt"...).
De mondok mást: Huawei 4G CPE-kben (konkrétan kettőben én fedeztem fel ezt a hibát), az indoor-outdoor unit-ok hibásan 1.1.1.1 és 1.1.1.2 IP-n kommunikáltak, ezért egyetlen kliens sem tudta elérni a Cloudflare DNS-ét ezek mögül az eszközök mögül. Ha LAN mögül pingeled, az 1.1.1.1-re a CPE válaszolt...
Ezért is érdemes több címet használni több szolgáltatótól. Nálam is az 1.1.1.1 a preferált, de van még a routerben másik 6 cím is
-
válasz
de, volt.
-
Túzok22
senior tag
válasz
Világos
-
Túzok22
senior tag
válasz
MasterMark #81430 üzenetére
Akkor valószínűleg nem jól tudtam. Tehát ha az egyik valamiért leáll, akkor átvált a másikra. Ha nem megy a cloudflare akkor átdob google-ra, ha a google áll le, visszadob cloudflare-ra.
-
válasz
MasterMark #81430 üzenetére
volt már, hogy órákig nem ment a cloudflare dns
ettől függetlenül nálam is az az elsődleges.
-
Túzok22
senior tag
válasz
Garold #81422 üzenetére
Azt mondják/írják hogy a cloudflare kicsit jobb mint a google DNS, de nem sok különbség van a kettő között.
Azt ajánlják hogy keverten a legjobb beállítani.
elsődleges DNS kiszolgálónak: 1.1.1.1 (Cloudflare)
másodlagos DNS kiszolgálónak: 8.8.8.8 (Google)
Így folyamatosan váltakozik a kettő, ami azt jelenti hogy egyszerre használsz Cloudflare és Google DNS-t is ami a legjobb. -
válasz
4Grider #81426 üzenetére
Mert nekik így egyszerűbb, "bolondbiztosabb", mert így nagyobb eséllyel nem tudja "elkonfigolni" az előfizető, és kevesebb lesz az ebből adódó panasz. Ha viszont a saját eszközét kutyulja össze, arra meghúzzák a vállukat, széttárják a kezeiket, és annyit mondanak, hogy náluk minden rendben, a hiba az ön készülékében van.
-
-
Túzok22
senior tag
-
I2oli
tag
A történetem:
Új lakás vásárlás, panel, XI ker., FTTB
Az előző tulajnak fullos csomagja volt 100as nettel. Nekem se telefon se tv nem kellett viszont gyorsabb net igen, ezért bementem a digi pontba lemondani a felesleget és megkötni az 500as netre a szerződést.
Tájékoztattak, hogy 60 nap a vállalt idő, de mivel végülis net volt nem izgatott, kivárom van elég más dolog intézni.
Ami fura volt, hogy a net a routeren is, és laptopba csatlakoztatva is kiírta, hogy 10/100-as kapcsolati módban van. Visszakövettem a folyosói villanyszekrényig az utp-t, cat5e midenütt, aztán ugye a digis kábel elment másik emeletre, én arra tippelnék, hogy az ő dobozuk amit itt x szintenként lettelepítettek nem volt gigabites, így még meg is értettem miért 60 nap felváltani 100ról 500-ra.Letelt az idő, se puszi se pá, gondoltam rájuk csörgök, hogy akkor lesz-e ebből idén valami vagy nem, mindkét választ elfogadtam volna, nem haragudtam volna, 3100 helyet 3300al nőtt volna a havidíjam, ha csak miattam kell eszközt is cserélniük nem igazán éri meg, megértem és elfogadtam volna.
Azt mondták, hogy megsürgeti és a héten keresnek mindenképp időpont egyeztetés miatt (az első hét a 60 nap letelte után).
Nem kerestek. Bementem a digi pontba, hogy tudnák-e a szerelő nevét megadni aki a munkalapot kapta, vagy hívják fel ők nekem mindegy, hogy mondja meg megtudják/akarják csinálni vagy sem. Nem volt kiosztva, nem is értették miért nem kerestek már, de megsürgeti mostmár tényleg hívni fog a szerelő.2 nap múlva hív a digis ügyfélszolgálat (nem a szerelő), hogy az épületben lecserélték az eszközöket, behúzták az emeletekre az optikát meg a dobozokat, cserélnék nálam is, ami azt jelenti egy gpon be stb. Mondom remek, akkor már nem 500 hanem gigabit ugyan annyiért, persze hogy kell/jöhetnek, de jönnek-e és mikor? Hívni fognak időpont egyeztetés miatt.
Másnap hívtak, hogy azon a héten szombaton 12-16 között jönnének, szuper.Aznap 16:30-kor becsörgök az ügyfélszolgálatra, hogy jönnek-e még vagy ilyenkor mi van? Sűrű elézés közepette, mondta, hogy sajnos sokszor előfurdul hogy megcsúsznak, még egy órát várjak és ha akkor sem ér ide szóljak be megint. Rá 15 percre hív a szerelő, hogy 18 körül érne ide, az jó-e még, természetesen erre várok lassan 3 hónapja, felőlem ha este tízre ér ide se baj csak jöjjön
Tényleg jött 18ra, addigra előkészültem, annyi volt a feladata, hogy az optikát az előre kifúrt lyukon átdugja és életet leheljen a FiberHome feliratú csodájukba, kb 30 perc múlva élt is a kapcsolat, de még a 100as net mert ha majd lezárja a munkalapot raknak át 1000-be és élesedik. De már itt gyorsabb volt, mert eddig a 100as korlát miatt 93-94eket méregettem speedtesten, itt már most 104-ek voltak.
Másnap délután egy kósza ötlettől vezérelve nyomtam egy restartot az eszközöknek, és láss csodát 930/320.Szóval lehet szidni őket, meg köpködni hogy lassúak, de ha már megvan akkor a szolgáltatás és az ára szerintem bőven kárpótolja az embert aki nem szerencsés, hogy sokat kell(ene) várni rájuk.
Nah csak ez így kikívánkozott belőlem az eddigi kommentek után.
A pingeléses témához egy [kép] (google.com), ha bárkit is érdekel.
Üdv,
R. -
válasz
#07746304 #81414 üzenetére
"Adja az Internetet, a sokak szerint alacsonyabb bitrátájú TV-t (nincs Discovery sem a kínálatban, helyette vannak DIGI saját gyártású csatornái - nekem aztán az sem kell főleg a sport
), a Telefon meg még gyengébb ajánlat mint az Invitelnél volt. "
Elárulom, hogy az összes szolgáltató közül a Digi DVB-C rendelkezik a legnagyobb bitrátával. Erről volt régebben szó itt is.
Ami az árakat illeti, a te ajánlatod csak annak jó aki vezetékes telefonon lóg egész nap. A mai mobilos világban a vezetékes telefont nagyjából el lehet felejteni.
Így pedig 1000/320-as net (ami nem csökkent semmikor egyszer sem), 141 csatorna amiből 36 HD és telefon, aminek havi díja 250 Ft (nem használjuk) 6000 Ft. Nincs külön doboz, mivel DVB-C a tv, annyi helyen nézem a lakásban, ahányon akarom. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
#07746304 #81414 üzenetére
Azért válaszolok erre.
"De arra írtam, hogy sokan rendelik meg, úgy, hogy nem lesz meg nekik sosem az a sebesség a PC-n, mert a szolgáltatói eszközhöz nem futja neki még egy normális routerre sem, nemhogy normális PC-re."
Aztán olyan nagyon erős gép kell hozzá, előző nasom kemény 25e-be került minden alkatrész tárhely nélkül, vígan kihajtotta a gigabites netet, ha nincs nagy elvárás, akkor egy 1043v2-v3 router bőven elég az 1000-res netnek, ezek 5-6e körül mozognak a használt piacon. Ha komolyabb torrentezés a cél, akkor 10e körül lehet találni megfelelőt. Ha valakinek ezek olyan összegek, amire nem futja, akkor kár a továbbiakról beszélni.
"Már az is kivitte nálam a biztosítékot, hogy a kiépítést velem fizettetnék ki, de még azt lenyeltem, pedig elvi okokból kifolyólag nem volt könnyű, ugyanis ilyennel én még az elmúlt 18 évben nem találkoztam!"
Voltam már pár szolgáltatónál és elég soknál volt díja a kiépítésnek, így ez ilyen. -
Faby
senior tag
válasz
qnadam #81396 üzenetére
ATM-hez:
Az egyes típusú automatáknál limitálva van az egyszerre kiadható bankjegyek száma, tehát, hogy hány darab bankjegyet tud kiadni. Ez jellemzően 40 db, de Unicreditnél voltak 50 db-osak is.
Ebből kifolyólag, címlettől függően, manapság nem nagyon van olyan ATM, ami 1 milliót ki tudna adni, a 40db-os maximummal számolva max 800 ezer, 20 ezresekben. De pl ha nincs a gépben 20 ezres, akkor máris csak 400 ezer a maximum, amit pl 10 ezresből ki tud adni.
Erre jönnek még rá a különböző szoftveres korlátozások, és igen, lehet, hogy idegen kártyára nem ad csak 100 ezret, nem csak az OTP, de más bank sem.
Az más kérdés, hogy milyen üzenettel utasítja el a tranzakciót, és pl ebből mit lát a kártyát kibocsátó bank. Cibes kártyával jártam úgy, hogy idegen bank automatája elutasította a 200 ezres kp felvételt, mondván, túlléptem a napi limitet, holott az ennél magasabb. A Cib üfsz-t felhívva, ők még csak a próbálkozást se látták, tehát az ATM nem is küldte tovább, helyben elutasította, egy ilyen pontatlan üzenettel.
Egyébként ha ilyen nagy összeget akarsz kivenni, akkor javaslom az Erste, a Takarékbank, esetleg a Budapest bank ATM-jeit, azoknál legjobb tudomásom szerint nincs ilyen korlátozás. -
törölt tag
válasz
rothfb #81411 üzenetére
Először is az azt írtad, hogy drága és lassú a szolgáltatóm. A DIGI-nél nekem csak az Internet lett volna érdekes. A Telefon, az névleges náluk. 6100 Ft-ért itt Hajdúszoboszlón. Adja az Internetet, a sokak szerint alacsonyabb bitrátájú TV-t (nincs Discovery sem a kínálatban, helyette vannak DIGI saját gyártású csatornái - nekem aztán az sem kell főleg a sport
), a Telefon meg még gyengébb ajánlat mint az Invitelnél volt.
500/22Mbit: 2699 Ft
TV Comfort HD CAM modul: 2600 Ft
Telefon Nonstop L: 2000 Ft
ePack: -600 Ft
Összesen: 2699+2600+2000-600= 6699 Ft/hó
Ennyit fizetek. A Vodának, és látható az összeállításból, hogy 599 Ft-tal kerül többe mint a DIGI komplett ajánlata és még a DIGI-nél egy ház árát eltelefonálhatnám addig itt 2000 Ft-ért Magyarországon belül bármilyen vezetékes vagy mobil irányba ingyenes!Ezzel szemben: Kaptam korlátlan Telefont (Nonstop L), 500-as Internetet (mely a Pandémia csúcsán sem esett 150 Mbps alá), és olyan TV-t, amire sosem volt semmi panaszom, gyönyörű a képe, nem volt szolgáltatáskiesés sem. A UPC szerelő pedig tavaly nyáron előre leegyeztett időpontban, ahogyan meg volt beszélve, jött az új lakásomba és bekötötte elsőre, a hőségben. Tehát nem kellett rá hónapokat várni, és nem volt vitatkozás nem létező jogi problémán. Felment a társasház létráján a tetőre és bekötötte.
Nem a DIGI miatt költöztem Berettyóújfaluból (ami egy pusztulat) Hajdúszoboszlóra, hanem azért , mert megtehettem, és nem akartam Berettyóújfaluban pazarolni az éveket, ahol soha semmi nem történik, és ahol nincs a városban semmi fejlődési potenciál.
(#81408) mpo : azt nem fejtettem ki bővebben. De arra írtam, hogy sokan rendelik meg, úgy, hogy nem lesz meg nekik sosem az a sebesség a PC-n, mert a szolgáltatói eszközhöz nem futja neki még egy normális routerre sem, nemhogy normális PC-re. Ismerek olyan (közmunkás egyébként), aki Internet sebesség őrült... 12 éves processzorral és router nélkül várja a DIGI-t Berettyóújfaluban... mivel a DIGI-nél FTTH-n csak ez az egy csomag van, nem is választhat mást (mondjuk Berettyóújfaluban még mindig nincs DIGI FTTH) mint azt, de izgulhat majd, ha valamikor lesz (Invitel ED3.0- t áthúzza e kérdőjel), hogy mennyit bír az ósdi vasával kisajtolni. Erre mondtam.
Megtehetném, bármikor, hogy előfizessek a DIGI 1000-re , de büszkeségből sem kell, mert én egyszerűen nem tűröm, hogy egy ISP így bánjon a leendő ügyfelével. Már az is kivitte nálam a biztosítékot, hogy a kiépítést velem fizettetnék ki, de még azt lenyeltem, pedig elvi okokból kifolyólag nem volt könnyű, ugyanis ilyennel én még az elmúlt 18 évben nem találkoztam! Ennyi.
(#81392) PBA: ahhoz képest alig bírtam, lerázni magamról őket.
Mindent leírtam amit akartam, ezzel én ebbe a topicba befejeztem a posztolást, csak válaszoltam azokra a posztokra amik nekem íródtak. Viszont ezután nem írok azokra sem!
-
Itt 1000/320 FTTH. Az okos és szerencsés ember internete. Okos mert jó áron nagyon jó szolgáltatásért fizet relatív kevés pénzt (Tv, telefon, internet 1000/320 6000 Ft). Szerencsés, mert egy olyan helyen lakik, ahol megteheti, hogy erre fizet elő. Sokan éveket várnak (mi is vártunk sokat) arra, hogy végre ne kelljen drágán az alacsony színvonalú, lassú szolgáltatást fizetni.
-
törölt tag
válasz
rothfb #81389 üzenetére
Amennyi ostobaságot itt összeírtál, olvasni is fájó volt. A DIGI is megvásárolt egy Koax szolgáltatót, Invitel a neve. A GDPRS-es balhéjuk, ahol kikerült a személyes adatok is, meg egy téged nem zavar. Arra meg pláne rá sem hederítesz, hogy bizony tettek be ide képeket arról amikor a gbps-os Net a 90'-es éveknek nem is az ADSL- hanem a sima betárcsázós modemes korszakát elevenítette fel..
-
válasz
rothfb #81400 üzenetére
hogy az ország nagyobbik része nem otthonról dolgozott/dolgozik, az nincs ellentmondásban azzal, hogy sokkal többen dolgoznak otthonról, mint fél évvel ezelőtt.
nekem idegen és saját automatából ugyanannyiba kerül a pénzfelvét, de ez nem is érdekel túlzottan, mert talán ha félévente veszek fel pénzt.
nem az a baj, hogy idegen atm-en nem lehet pint változtatni, és az se baj, ha a bank úgy dönt, hogy nem ad ki x forintnál többet. a baj az, hogy nem jelzi sehol, hogy hé paraszt, nem fog működni és egyszerre csak x forintot adunk, mert csak.
de mindjárt kiderül, hogy én vagyok a hülye, amiért igénybe akarok venni egy szolgáltatást, és nem örülök, ha menet közben derülnek ki a valós feltételek. -
válasz
Intruder2k5 #81401 üzenetére
Befejeztem, csak nehéz megkerülni a témát, mert mindenhez kötődik...
-
Lehetne, hogy itt nem politizálunk és nem koronavírusozunk? Köszi!
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest