- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
poli27 #36679 üzenetére
érdekes ADSL-es időben mindenki el tudta viselni hogy kap a szolgáltatótól egy modemet amit 1LAN-on tud használni, ha meg több gépe van vegyen routert és kész.
most meg adnak foscsi wifis cuccot minden szolgáltatónál és ahelyett hogy be lenne építve a webes felületre a router/bridge mód kapcsoló ezt sokan kihagyják...
kötelezni kellen az NMHH-nak a szolgáltatókat hogy csak olyan eszközt adhassanak ki szolgáltatáshoz
ami nem érinti hátrányosan az előfizetőketértem én hogy nagyrésze azt se tudja mi az hogy portforward vagy ilyenek
de a másik felének meg jól jönne működi upnp meg bridge mód hogy a rendes routerét rátegye mivel a szolgáltató által adott kb. karcsú wifi-s mindigelismerem anyáméknál a UPC-s csoda bőven elég mert két gép megy rajta LAN-on
meg öcsém okostelefonja wifin
de pl a port forward szopás így aki nem ért hozzá mint én annak nem is igen menne
arról nem beszélve hogy a wifije tényleg nem túl acélos családi házban falu legvégén nulla másik hálózat által zavarva...szóval remélem a jövőben lesz változás
szabonagyur
igen persze és az országban senki sem torrentezik
ahova ugye kell a nyitott port... -
csabi10
senior tag
A DIGI novembertől Érden is elindítja kábeles szolgáltatását! A szolgáltatás csak bizonyos területeken érhető el a városban. Szolgáltatási területeink folyamatosan bővülnek. A bekötéshez előzetes technikai felmérés szükséges. [link]
-
válasz
poli27 #36679 üzenetére
ezt csak megerősíteni tudom, ráadásul más szolgáltatók kapcsán is.
nem húzós felhasználóknak, kisebb család és lakás esetén, még a Sasos által szidott cisco epc3x25 és társai hgw-ket is sokan használják úgy, hogy nem kell nekik külön router, az általuk generált terhelést elbírja, illetve a wifi is kiszolgálja azt a néhány eszközt, a nem túl nagy lakásokat a beépített antennás wifi is beszórja.
elég sokan megkeresnek engem is, miszerint kaptak szolgáltatós eszközt, az is megfelel nekik, használják már egy ideje és nincs gond, ezért érdeklődnek, hogy a korábban általam javasolt/kapott routert mennyiért lehet eladni...stb. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabonagyur #36686 üzenetére
Ezek teljesen ALAP dolgok amit tudnia kéne. ZTE a nemlétező DynDNS-sel vagta el magát. (egyébként azon is ott a PPPoE Passthrou, csak az opciot kene engedniuk admin hozzaferesen kivul is...)
Juteszembe, van mar uj szoft ZTE-re a Software Version V1.1.3_RDS5T1 helyett?
-
Varszegig
veterán
válasz
szabonagyur #36686 üzenetére
Egyébként mi a baj a port forwarddal? 1x beállítottam a ZTE-n, azóta semmi gond vele.
-
Sasos
senior tag
válasz
poli27 #36679 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy úgy, hogy még nem használták az eszközöket. Én is örültem a T-s Cisco-nak, majd mikor elkezdte összefosni magát a terhelés alatt, akkor fakadtam sírva. Aztán előjött a használhatatlanságig gyenge, és instabil wifi-je. Ezért lenne jó megoldás (ahogy már én is leírtam), hogy a 2 kattintással bridge mode-ba tolható eszköz esetén, adjuk már meg erre a lehetőséget, és tudjon róla az ügyintéző is. Ha kérem átrakja, ha nem, akkor nem. Mert most is átrakják, csak előbb hajtanod kell a szopórolleren vagy 10 kört, mire elintézed. A T-nél ugyanez (ED3 esetén), ráadásul ott olyan szar a FW, hogy IPTV esetén át se tudja rakni, mert az nem megy át rajta, csak a digitális telefon.
-
poli27
veterán
-
TeeJay
félisten
DIGI-nek tök felesleges olyat mint UPC-nék mivel LAN-os net ugye FTTB területen van ami tipikusan panel épületek meg társasházak meg 3-4szintes kő/tégla épületek ahol úgyis mindenkinek van DIGI-net
és router is vagy a paneles részen annyi a hálózat hogy oda csak tökönszúrás lenne még több 2,4GHz-es Wifi.pl a 8-11emeleten lévőket kutya se tudná fogni, aki meg az elsőn van arra mindenki csatlakozna
arról nem beszélve hogy lakótelepeken van főleg DIGI meg mondjuk 9. kerületben pár utcában
szóval nem igen látnám értelmét olyanra mint ami UPC-nek van aki ugye az összes belső kerületben megfordul
és azok azért forgalmas gyalogos utak mellett vannak végig.megjegyzem mióta megy a UPC féle eddig kb. 3 helyen tudtam használni
abból kettő rokon volt tehát ott amúgy is megkaptam volna a wifi kódjáttovábbra is azt mondom ilyen wifis fos drága ONT helyett vehetnének sima egyszerű 1GB LAN 1CATV és 1TEL csatis kis ONT-t ami bridge módban megy és mindenki vegyen utána olyan routert amilyet akar
kevesebb hiba kevesebb gond, olcsóbb kisebb kevésbé mehet tönkre.
ne legyen benne router meg wifi azért foscsi mindegyik mert ki van spórolva az anyag hogy olcsón lehessen adni -
válasz
rsebestien #36661 üzenetére
szia,
nem lehetetlen, ha akarnak és tudnak is vele foglalkozni, de erre elég kicsi az esély, legalábbis szerintem.
-
XZoli
aktív tag
Na akkor valaki árulja el nekem családi házas környezetben mi értelme a wifi freenek?
-
Bogyi007
veterán
válasz
Flashget #36632 üzenetére
Így van! Örülnék ha Digi előfizetőként ilyen problémám lenne, hogy csak 800 megás a netem az 1000 ellenében, miközben a 8/2 sincs meg...
De ami még ennél is nagyobb gáz, hogy közben a telefonom mobilnetes sebessége meg ennyi a településemen, amivel a másik nagy szolgáltató mind vezetékes és mobilhálózatát is veri...
-
TeeJay
félisten
online tarceroute mérést csinálva nálatok mi az utolsó ahol jön válasz?
itt kell rámenni a saját IP-re majd GO
http://ping.eu/traceroute/utolsó nálam ez
9 te-2-1.dr01.xviii.digicable.hu 78.131.4.102 hu 44.011 ms 42.573 ms 43.772 ms -
rsebestien
újonc
Igazabol ez egy partypoker kliens.szoval nem az interneten nyitom meg a weboldalt(csak ugy konyebb volt kifejezni magam).Igy is letudnak nyomozni ?
-
slug
senior tag
válasz
rsebestien #36658 üzenetére
bongeszo cookie-bol tudnak azonositani.
-
OldAkita
aktív tag
válasz
nyikszi #36644 üzenetére
Ha el kell vágni a kábelt akkor vágd el és ITT leírják miképpen tudsz egy CAT5 kábel végére csatlakozót szerelni krimpelő fogó nélkül. Kipróbáltam, tényleg meg tudja csinálni az is aki soha ilyet nem látott életében. Tény hogy nem biztos hogy az első csatlakozó tökéletes lesz. Ennek kiküszöbölésére javaslom vegyél pár csatlakozót hogy ha nem sikerül elsőre akkor legyen tartalék. Kellhet még egy toldó A toldóba meg bedughatsz olyan utp kábelt amit 1, 2, 5 10, 20 m hosszban vehetsz.
Természetesen hívhatsz szakembert is de az többe fog kerülni.A Wifi-s ONT témához az a véleményem hogy mindenkinek más az igénye, és ez rendjén van. De talán nem butaság mindenkihez olyan ONT-t telepíteni amilyet kíván. Ha Wifit akar és router módban működő ONT-t akkor kapjon olyat, aki meg bridge módban működőre vágyik mert saját routerével szeretné kezelni az internetkapcsolatát az meg kapjon olyat. Az eddigi kommentekből abszolút nem derül ki milyen megfontolás alapján kap valaki ilyet vagy olyat. Ugyanez érvényes a publikus IP címre. Ki ilyet kap ki olyat. De ki dönti ezt el?
Ma voltam a Váci úti ügyfélszolgálaton ahol érdeklődtem mikor jönnek telepíteni hozzám, de persze fogalmuk sincs. Akik érdemben nyilatkozni tudnának, azokat elérni lehetetlen, nem adják meg az elérhetőségüket. Amikor kértem hogy én publikus IP szeretnék, az egyébként igen bájos és kedves hölgy jelezte hogy FIX IP-t már csak üzleti előfizetéshez adnak. Szóval gyakorlatilag fogalma sem volt róla mit jelent a publikus IP. Ez nem feltétlen baj, de akkor valami elérhetőség csak kellene olyan szakemberhez akitől érdemben lehet kérdezni. -
rsebestien
újonc
Ertem.hat en inkabb hasznalom a mobilnetet akkor nem kockaztatok,ha a vezetekes nincs csatlakoztatva olyankor,akkor nemtudnak kapcsolatba hozni vele(valaszaitok alapjan).koszonom szepen a gyors valaszokat
-
Varszegig
veterán
válasz
rsebestien #36655 üzenetére
Hogy láthatnák, ha nem vagy csatlakozva. Ráadásul a PPPOE mindig új IP-t ad minden csatlakozáskor tehát elég nehéz kitiltani bárkit is IP alapján.
-
rsebestien
újonc
Sziasztok.az lenne a kerdesem,hogy:egy szamitogepen hasznalok vezetekes internetet(pppoe) es mobil internetet is.Na most,egy bizonyos oldalon csak a mobil internetet hasznalnam(vezetekesrol levagyok tiltva).Hogyha csak a mobil internettel vagyok csatlakozva mikor arra a bizonyos weboldalra lepek,arrol a weboldalrol meglathatjak a masik vezetekes netem IP-jat es adatait?Nagyon szepen koszonom a valaszokat!!!
-
TeeJay
félisten
válasz
lajos0001 #36649 üzenetére
csak óvatosan a szélessáv.hu-val
nekem napközben 4-500megabitet tud letöltésre kimérni és azt is fűrészfogas grafikonnal
speedtest-en olyankor is 900megabit körül vagyok egyenessel
éjszaka viszont pontos és jószóval inkább a speedtest vagy a digi.hu bár a digi saját mérője is kaka mert letöltésben semmi féle módon nem sikerült még 700megabit fölé menni de a vicc hogy a digis srácok a toshiba laptopppal ami elvileg combos
az sem tudott 500felett mérni -
lajos0001
tag
-
lajos0001
tag
válasz
NotBlank #36633 üzenetére
1/ Meg lehet próbálni a szélessáv.neten mérni, és ezt is küldeni a diginek, mondván, hogy az hatósági helyen való mérés, hivatkozva annak a megfelelő helyről vett szövegére, linkkel is.
2/ Kellene nézned a szélessáv.netnek a szövegében, milyen lehetőségeket kínál fel pontosan ilyen esetben. Van ott egypár, a semminél szerintem több, de ezt pontosan kell látni.
DE: ha a garantált a szélessáv.net szerint is megvan, mosni fogják kezüket szerintem.
-
Flashget
félisten
válasz
nyikszi #36646 üzenetére
optikai kábel FTTH környezetbe (családi ház) megy a lakásba.
FTTB (panel, társasház) UTP megy a lakásba.
CAT5e amit a Digi kihúz. Rá van írva a kábelre, hogy CAT5e vagy CAT6.
Mivel csupa kérdés vagy, hívd ki a Digit szereljék meg. Személyesen menj be üfsz-re a gyorsabb intézés miatt és ott jelezd mit szeretnél. -
Varszegig
veterán
válasz
nyikszi #36644 üzenetére
Ha UTP, akkor a legjobban akkor jársz, ha veszel egy keystone lengőeljat, amit tudsz szerszám nélkül is szerelni:
árgépAbba aztán dughatsz már egy szerelt utp-t. Persze ha van krimpelő fogód, akkor tudsz dugót szerelni az utp-re, és akkor használhatsz toldót is.
Ha viszont optikai jön ki a falból, akkor azt inkább ne vágd el, ahhoz hívj szerelőt.
-
nyikszi
őstag
válasz
poli27 #36643 üzenetére
Értem, csak nekem kijön a falbol a kébel és itt lóg párcentire a doboz, ami rossz helyen van, rá lesz szerelve a falra butor, tehát a kábel lehet mögötte csak. Na most el kellene vágni a kábelt és oda betildani pár méternyi kábelt. Ezt én mivel tudom megtenni? Egyáltalán milyen kábel ez?
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Kérdés kábeles digi átírásnál mi történik? Ki jön szerelő ha minden kábel megvan? Ha nem jön ki senki tőlük, akkor ki tud UTP kábelt hosszabbítani? Villanyszerelő? Vagy milyen szaki?
-
kungzi
veterán
én meg azon bánkódok, hogy a pingem még sosem volt jobb 4-nél
-
TeeJay
félisten
válasz
Flashget #36639 üzenetére
a Havanna az TVNetwork hálózat volt ezek szerint és csak pár éve átvették?
akkor itt tényleg van valahol még fejállomás ami lehet hogy most karcsú?
végül is május vége óta jelzem nekik hogy a feltöltés kezd tré lenni, karácsonyra csak lesz valami fejlemény
pláne ha már nem csak ebbe na lépcsőházban tré hanem kerületen belül máshol is
mondjuk legjobb lenne ha tényleg kiderülne hogy a fejállomáson fogy el a vissza irány mert azt a legkönyebb és olcsóbb bővíteni... ha itt a lépcsőházban lenne kevés, vagy a szomszédok által lenne leszívva biztos tojnának rá vagy max még 1 ONT-t beraknak a felső pár emeletre -
Flashget
félisten
válasz
TeeJay #36638 üzenetére
senkinek nem volt a házban ilyen nete akkor sem érte el.
ergo bukik az a felállás amit itt sok okos mondott hogy a lépcsőházak osztva kapnak GPON-t mert DIGI-sek szerint minden lépcsőház egyből a fejállomásra megy azért mérik a szomszéd lépcsőházakat meg teljesen más területet is...
azért ez a lan nem egyszerű dolog, hogy mindenhol ugyanazt a megoldást lehet használni. Városonként eltér így kerületenként is eltérhet.
Havannán mióta is 2-3 éve van Digikábel? Nálunk meg a kezdetek óta, kötve hiszem, hogy ezt nálunk is így csinálták anno.Kispestnek volt saját fejállomása amit átvett az EMKTV/DIGI majd elbontotta
-
TeeJay
félisten
válasz
Flashget #36632 üzenetére
nálad azért nem 940 mert egy switch-en vagy másik x lakóval és mindig van egy pár megabit használat melletted kb...
aki ONT-re van kötve annál 940-944megabit a maxDonmaster
nálam a letöltés nem téma mert 800megabit felett vagyok, itt a feltöltés a gond ami minden este és egész hétvégén 50megabit körül van mostanság meg 30-50megabit között megy
nem véletlen hogy a DIGI-sek elkérték az előfizetési adatokat és kerületen belül azonos fejállomásra kötve de több helyen is méregettek és az a tapasztalat hogy hétvégén meg sem közelítette sehol sem a 200megabitet a feltöltés...
ergo arra tippelek itt már a fejállomás lesz a hibás ha 6-8 helyen mértek közel és távolabb is akik mind mind azonos fejállomáson vannak...
ergo bukik az a felállás amit itt sok okos mondott hogy a lépcsőházak osztva kapnak GPON-t mert DIGI-sek szerint minden lépcsőház egyből a fejállomásra megy azért mérik a szomszéd lépcsőházakat meg teljesen más területet is...elvileg a héten hívnak hogy mi lesz mert tényleg hiba van és ezek szerint nem csak itt meg a környező lépcsőházakban hanem a kerületen belül máshol is
mondjuk nem vágom DIGI szinten mit takar az hogy fejállomás
de úgy képzelem el hogy egy sok portos OLT van ahova befut vagy 100-150optikai kanóc, ez a cucc meg be van kötve a DIGI Váci úti központjába
ha jól tudom az összes kerületet a Váci úti fejállomás látja el pesten kivéve a 18. kerületet mert itt külön fejállomásuk van
ha ez a pdf igazat mond
[link] -
htc07
addikt
válasz
szabonagyur #36636 üzenetére
Hagyjad, trollkodik
Meg van győződve róla, hogy minden, ami UPC, az a sátán műve.
-
szabonagyur
félisten
válasz
DonMaster #36634 üzenetére
Milyen áramot is hoz? Nem fogyaszt többet a eszköz attól, hogy más rálép. Amúgy meg ha kihúzod akkor az sem működik... A feltöltésből is levesz ha már ennyire érdekel
De komolyan az emberek nagyon kis része használja csak a másik szolgáltatónál is az ingyeneset, itt sem lesz másabb. Senki nem fogja a te netedet, főleg egy panel rengetegben leszívni.
-
DonMaster
addikt
válasz
szabonagyur #36631 üzenetére
nem erről van szó, és TJ-nél meg feltöltés nem letöltés.
persze kiépíti, oké, áramot is hoz? de ezt hagyjuk, sima ont nem kell router is legyen minek.Flashget
akkor meg pláne ha még a 940 ami kéne menjen se megy -
NotBlank
csendes tag
Sziasztok. 100/50-es netem van, viszont a letöltésem 15-30 Mbit között mozog (a feltöltésem rendben van). Írtam Digi-nek, akik a szokásos válaszlevelet küldték, miszerint mérjem le a mérőjükkel, és küldjem el a képet. Igen ám, de érdekes mód, az ő mérőjükkel hirtelen "megtáltosodik" a net és 60-80 Mbit-re felugrik a letöltési sebesség. Viszont se szelessav.net-en, se speedtest-en, sem pedig valós netezés/letöltés során nem produkál ilyen sebességet. Viszont félek, hogy így szóba se állnak velem, mivel a garantált így már hirtelenjében megvan, és mosni fogják kezeiket. Mit tehetnék?
-
Flashget
félisten
válasz
DonMaster #36622 üzenetére
940? nálam sosem volt ennyi.
936 volt a max ha jól emlékszem.
Tudod mi a különbség a 920 vagy a 830-as net között? maguk a számok, mert gyakorlatilag semmi különbséget nem veszek észre..most 920, de többnyire 840-850 szokott lenni hétköznap esténként.
Én úgy gondolom ha 830 jön a 940 helyett az is bőven elégedetté tenne sok embert ahol nem lehet ilyen net a mostani 8/2-es modemes net miatt főleg ha listaáron 3500 én meg ennyit fizetek hűségben az 1000es netnél.
94-es IP többnyire nekem ezt osztja ki. -
szabonagyur
félisten
válasz
DonMaster #36627 üzenetére
Most komolyan mit zavar téged, hogy mondjuk évente egy ember esetleg odatéved és használja egy fél órát?
A UPC-féle Wi-free-t sem használják ki annyira, hogy gond legyen belőle, ezért is nem veszi észre senki sem.Egyedüli gond a telítettség lehet panel környezetben, amúgy meg ennyi.
De elég fura, hogy most ennyire a 940 Mbitet akarod ha kell ha nem, máskor meg TJ-t szidod, hogy minek neki...
-
törölt tag
válasz
DonMaster #36627 üzenetére
Amíg a hálózatnak van szabad kapacitása addig ez irreleváns.
... és a G-PON rendszerben - amit a DIGI (is) kiépített - még van kakaó a Gigabit felett is egy-egy optikai szálon. A többi csak topológia/optikai osztás és konfiguráció kérdése.
Amúgy meg a DIGI-nél jelenleg nincs Wi-Free, így kár parázni a semmin. Ha meg lesz, akkor úgyis megteremtik a technikai feltételeket hozzá, hogy a meglévő előfizetőket ne érje kár.
-
törölt tag
Ahol működik ilyen Wi-Free (pl. UPC Wi-Free) a sávszélességet az előfizető meglévő sávszélességén felül biztosítják. Így az előfizető sávszélessége a Wi-Free miatt nem szenved csorbát.
-
DonMaster
addikt
válasz
PeterPH #36623 üzenetére
persze nem halbele senki fölég hogy 1000-ret sehol nem lehet kihasználni, de amikor itt van aki a 94 helyet 110-et használná, meg hasonló, és akkor TJ esete is, azért ezeket egybe véve már nem 10mbit/s-röl van szó, de az tény hogy 930-al se lenne érzete a dolognak. (nem lenne lassabb vagyis felse tűnne.max speedtesten
)
-
ferensz
senior tag
válasz
DonMaster #36616 üzenetére
Sosem értettem, hogy az átlagos júzert egyesek miért úgy képzelik el, hogy egy P4-esen néz 360p-s youtube videókat a 17"-os CRT monitorán. Az átlag júzer kb olyan lehet, mint anyámék, az egyik gyári munkás, a másik kamionsofőr, a netre van kötve két telefon, egy tablet, két laptop és ez mind wifin. Köszönik szépen, hogy nem kellett router után kajtatni, nekik teljesen megfelel a T által adott eszköz.
-
adika4444
addikt
válasz
Szia!
Hát ezt nem tudom, de a tény az hogy tudna többet is az ont ha nem lenne gigabitben limitálva a portja.
Bár a 10 gigás eszközök meg még olyan drágák, hogy...
Másik olog, hogy egy átlag háztartásban is van pl laptop amit nem egy adott helyen szeret használni az ember, vagy is rögvest wi-fi-re van szükség. Manapság már egyáltalán nem nagy dolog ha vkinek wi-fi-je van, épp az ellenkezője... -
lajos0001
tag
válasz
A háztartások nagy többségében (ahol internet van) nem 1 pc csak az egyetlen IT-s eszköz. Még az 1 személyes háztartásokben is többnyire van legalább 1 mobil (hát még a 2-3 személyesekben, sőt akár 2 pc vagy laptop) szerintem. Ezek is bőven beleférnek az "átlag user" kategóriájába szerintem. Ez azonban még nem jelenti szerintem azt, hogy a sebességgel különösebben foglalkoznak. A többség nem túlságosan IT-affin szerintem.
-
DonMaster
addikt
válasz
adika4444 #36612 üzenetére
szia
igen és akkora digi miért nem 10gbit/s-es eszközöket oszt akik 1000mbit/s-re fizetnek elő? ha tényleg 2,5gbit/s jön az optikán?lajos0001
átlag user nem töb eszközön netezik hanem csak 1-en amihez router nem kell.
ritka az ilyen, aki meg tab telefon laptop stbstb. ket használ, az tudja hogy miért jobb a saját router. -
lajos0001
tag
válasz
ittakary #36613 üzenetére
"majd talán évtizedek múlva ki fog derülni, hogy valami hatása mégiscsak van ennek a rengeteg wifi sugárzásnak, de ez majd csak a gyerekeink idejében fog kiderülni"
Ez az igazi gond: hogy csak túl későn derül ki.
Ami a nézeteket illeti: világos, hogy eddig reális bizonyíték nincs. DE: az ellenkezőjére sincs. Egyszerűen nem tudjuk még reálisan. Úgyhogy nagyvonalú azt mondani, hogy marhaság.
-
Sasos
senior tag
válasz
lajos0001 #36611 üzenetére
Nem kell itt bizonygatni semmit, max ha lesz ilyen és nem megkerülhető, akkor kap egy programórát az ONT, aztán free wifi-zzen ahogy tud.
De szerintem, ha lesz is ilyen, akkor is eldöntheted, hogy akarod-e, ahogy a UPC esetén is, ha jól tudom. Ott annyi a "zsarolás", hogy ha otthon nem engeded, akkor máshol nem használhatod.
-
Sasos
senior tag
válasz
jasper07 #36594 üzenetére
Engem jobban zavarna a dologban a folyamatos wifi szórás, ráadásul a ház a telek hátulján van, így az utcán már alig-alig van jel, tehát teljesen felesleges is. Az, hogy 1-2 Mb lecsípődne időnként, az nem zavarna, de nálam a saját wifi is időzítetten működik, csak akkor, amikor használjuk is. Nincs szükségem folyamatos rádiózásra a házban, kapunk így is eleget mindenhol.
-
lajos0001
tag
válasz
DonMaster #36599 üzenetére
Lehet, hogy egy dolgot elfelejtesz (bár nem hiszem, hogy sok újat mondok vele): az átlag userek jelentős részét nem különösebben érdekli, mennyit kap meg ténylegesen az előfizetett csomag sebességéből, sokan nem is mérik vagy csak nagyon ritkán. Ha megy az email meg a böngészés/film/youtube, minden OK számukra. A torrent tempója is csak a hardcore torrentezőknek igazán lényeges. Külön öröm, ha routert se kell venni, ad a szolgáltató...
Arról szó sincs, hogy ez így helyes lenne. Szerény tapasztalatom viszont ezt a képet mutatja.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest