- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
ferensz
senior tag
válasz
DonMaster #36616 üzenetére
Sosem értettem, hogy az átlagos júzert egyesek miért úgy képzelik el, hogy egy P4-esen néz 360p-s youtube videókat a 17"-os CRT monitorán. Az átlag júzer kb olyan lehet, mint anyámék, az egyik gyári munkás, a másik kamionsofőr, a netre van kötve két telefon, egy tablet, két laptop és ez mind wifin. Köszönik szépen, hogy nem kellett router után kajtatni, nekik teljesen megfelel a T által adott eszköz.
-
adika4444
addikt
válasz
Szia!
Hát ezt nem tudom, de a tény az hogy tudna többet is az ont ha nem lenne gigabitben limitálva a portja.
Bár a 10 gigás eszközök meg még olyan drágák, hogy...
Másik olog, hogy egy átlag háztartásban is van pl laptop amit nem egy adott helyen szeret használni az ember, vagy is rögvest wi-fi-re van szükség. Manapság már egyáltalán nem nagy dolog ha vkinek wi-fi-je van, épp az ellenkezője... -
lajos0001
tag
válasz
A háztartások nagy többségében (ahol internet van) nem 1 pc csak az egyetlen IT-s eszköz. Még az 1 személyes háztartásokben is többnyire van legalább 1 mobil (hát még a 2-3 személyesekben, sőt akár 2 pc vagy laptop) szerintem. Ezek is bőven beleférnek az "átlag user" kategóriájába szerintem. Ez azonban még nem jelenti szerintem azt, hogy a sebességgel különösebben foglalkoznak. A többség nem túlságosan IT-affin szerintem.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- ETOE Whale Pro LED projektor
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Logitech Harmony Companion (hub+távirányító) rendszer
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest