- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz
nyikszi #36644 üzenetére
Ha el kell vágni a kábelt akkor vágd el és ITT leírják miképpen tudsz egy CAT5 kábel végére csatlakozót szerelni krimpelő fogó nélkül. Kipróbáltam, tényleg meg tudja csinálni az is aki soha ilyet nem látott életében. Tény hogy nem biztos hogy az első csatlakozó tökéletes lesz. Ennek kiküszöbölésére javaslom vegyél pár csatlakozót hogy ha nem sikerül elsőre akkor legyen tartalék. Kellhet még egy toldó A toldóba meg bedughatsz olyan utp kábelt amit 1, 2, 5 10, 20 m hosszban vehetsz.
Természetesen hívhatsz szakembert is de az többe fog kerülni.A Wifi-s ONT témához az a véleményem hogy mindenkinek más az igénye, és ez rendjén van. De talán nem butaság mindenkihez olyan ONT-t telepíteni amilyet kíván. Ha Wifit akar és router módban működő ONT-t akkor kapjon olyat, aki meg bridge módban működőre vágyik mert saját routerével szeretné kezelni az internetkapcsolatát az meg kapjon olyat. Az eddigi kommentekből abszolút nem derül ki milyen megfontolás alapján kap valaki ilyet vagy olyat. Ugyanez érvényes a publikus IP címre. Ki ilyet kap ki olyat. De ki dönti ezt el?
Ma voltam a Váci úti ügyfélszolgálaton ahol érdeklődtem mikor jönnek telepíteni hozzám, de persze fogalmuk sincs. Akik érdemben nyilatkozni tudnának, azokat elérni lehetetlen, nem adják meg az elérhetőségüket. Amikor kértem hogy én publikus IP szeretnék, az egyébként igen bájos és kedves hölgy jelezte hogy FIX IP-t már csak üzleti előfizetéshez adnak. Szóval gyakorlatilag fogalma sem volt róla mit jelent a publikus IP. Ez nem feltétlen baj, de akkor valami elérhetőség csak kellene olyan szakemberhez akitől érdemben lehet kérdezni. -
Varszegig
veterán
válasz
nyikszi #36644 üzenetére
Ha UTP, akkor a legjobban akkor jársz, ha veszel egy keystone lengőeljat, amit tudsz szerszám nélkül is szerelni:
árgépAbba aztán dughatsz már egy szerelt utp-t. Persze ha van krimpelő fogód, akkor tudsz dugót szerelni az utp-re, és akkor használhatsz toldót is.
Ha viszont optikai jön ki a falból, akkor azt inkább ne vágd el, ahhoz hívj szerelőt.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest