- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
TeeJay
félisten
válasz
poli27 #36679 üzenetére
érdekes ADSL-es időben mindenki el tudta viselni hogy kap a szolgáltatótól egy modemet amit 1LAN-on tud használni, ha meg több gépe van vegyen routert és kész.
most meg adnak foscsi wifis cuccot minden szolgáltatónál és ahelyett hogy be lenne építve a webes felületre a router/bridge mód kapcsoló ezt sokan kihagyják...
kötelezni kellen az NMHH-nak a szolgáltatókat hogy csak olyan eszközt adhassanak ki szolgáltatáshoz
ami nem érinti hátrányosan az előfizetőketértem én hogy nagyrésze azt se tudja mi az hogy portforward vagy ilyenek
de a másik felének meg jól jönne működi upnp meg bridge mód hogy a rendes routerét rátegye mivel a szolgáltató által adott kb. karcsú wifi-s mindigelismerem anyáméknál a UPC-s csoda bőven elég mert két gép megy rajta LAN-on
meg öcsém okostelefonja wifin
de pl a port forward szopás így aki nem ért hozzá mint én annak nem is igen menne
arról nem beszélve hogy a wifije tényleg nem túl acélos családi házban falu legvégén nulla másik hálózat által zavarva...szóval remélem a jövőben lesz változás
szabonagyur
igen persze és az országban senki sem torrentezik
ahova ugye kell a nyitott port... -
válasz
poli27 #36679 üzenetére
ezt csak megerősíteni tudom, ráadásul más szolgáltatók kapcsán is.
nem húzós felhasználóknak, kisebb család és lakás esetén, még a Sasos által szidott cisco epc3x25 és társai hgw-ket is sokan használják úgy, hogy nem kell nekik külön router, az általuk generált terhelést elbírja, illetve a wifi is kiszolgálja azt a néhány eszközt, a nem túl nagy lakásokat a beépített antennás wifi is beszórja.
elég sokan megkeresnek engem is, miszerint kaptak szolgáltatós eszközt, az is megfelel nekik, használják már egy ideje és nincs gond, ezért érdeklődnek, hogy a korábban általam javasolt/kapott routert mennyiért lehet eladni...stb. -
Sasos
senior tag
válasz
poli27 #36679 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy úgy, hogy még nem használták az eszközöket. Én is örültem a T-s Cisco-nak, majd mikor elkezdte összefosni magát a terhelés alatt, akkor fakadtam sírva. Aztán előjött a használhatatlanságig gyenge, és instabil wifi-je. Ezért lenne jó megoldás (ahogy már én is leírtam), hogy a 2 kattintással bridge mode-ba tolható eszköz esetén, adjuk már meg erre a lehetőséget, és tudjon róla az ügyintéző is. Ha kérem átrakja, ha nem, akkor nem. Mert most is átrakják, csak előbb hajtanod kell a szopórolleren vagy 10 kört, mire elintézed. A T-nél ugyanez (ED3 esetén), ráadásul ott olyan szar a FW, hogy IPTV esetén át se tudja rakni, mert az nem megy át rajta, csak a digitális telefon.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest