Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo IV

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-09-25 12:49:30

LOGOUT.hu

Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10001) Edge válasza Moby (#10000) üzenetére


Edge
veterán

Az érdekes azt gondolnám hogy a gatyád frost novat proccol, mindegy neked qrvajó akkor :DDD

elite.cs11: ok... Pedig nem de nekem 8.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#10002) elite.cs11 válasza Moby (#10000) üzenetére


elite.cs11
senior tag

[link] ezen az oldalon keresztül megmutathatod a buildedet amúgy.

(#10003) Moby válasza Edge (#10001) üzenetére


Moby
addikt

Nem proccol a gatyám(sem) frost novát. [link] De ez az egész vita a semmiről szól. Ott a skilltree, el kell olvasni. Az az állítás, hogy frost nova nélkül nincs vulnerable/damage egyszerűen nem igaz. Nem kell hozzá, az egy lehetőség rá, de nagyon CC-re kell menni. Az se olyan nagy gáz sorcival, mert a barriert is fel lehet tolni az égbe, de alapvetően nem szerencsés, jeges builddel szerintem nem, mert az inkább rangedre jó. Ranged vulnerable meg van, létezik, ice shard a neve. Én marhára nem értem ezt a kényszerű ragaszkodást a frost novához, mintha egyetlen lehetőség lenne.

[ Szerkesztve ]

(#10004) Edge válasza Moby (#10003) üzenetére


Edge
veterán

Semmi már megfejtettem Moby, hogyan vulnerablezol nova nélkül, ezzel az aspectel:

Aspect of Biting Cold

When you Freeze an enemy there is a [25-35%] chance they become Vulnerable for 3 seconds

Csak itt az a gond hogy ezzel még vígan elvagy lvl7xen, de feljebb már váltanod kell ezt az aspectet vmi másra mert nem fog beférni a buildbe, vmi hasznosabb fog kelleni, de good luck.

Ezen kívül csak a frost nova tud vulnerablezni a sorc esetén, nyugodtan rá is guglizhatsz, nincs más skillje rá... sajnos.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#10005) Moby válasza Edge (#10004) üzenetére


Moby
addikt

Lehet, majd azon a hídon átmegyünk, ha ott tartok. Szívesen fogadok ötleteket bármi hasznosra, folyamatosan próbálgatom én is, hogy lehet jobb. Én nem mondom, hogy nem lehet baszóbb buildet csinálni druidára, igen, én is látom, hogy lehet, de nem látom azt sem (egyelőre legalábbis, aztán simán lehet, hogy majd jön a maflás), hogy ilyen végletesen broken lenne a sorci.

(#10006) Moby válasza elite.cs11 (#10002) üzenetére


Moby
addikt

Szerintem semmi érdekes nincs benne, de beraktam: [link]

(#10007) D1Rect válasza Edge (#10004) üzenetére


D1Rect
félisten

Az Ice shard is tud 2 secet.

Moby: Majd térjünk vissza erre, ha elkezded lenyomni a 120-130 szint körüli mobokat.
Én elhiszem, hogy 77 körül minden fasza, én úgy toltam le 92-ig, hogy vittem magammal egy necrot ami nem tud sebezni(nem érti a játékot).

[ Szerkesztve ]

(#10008) Moby válasza D1Rect (#10007) üzenetére


Moby
addikt

Mire én odáig jutok, addigra újrakócolják az egészet kétszer :D Meg az sem biztos, hogy az ezzel a karival lesz. Majd meglátom hogy alakul a season.

(#10009) deneee válasza Edge (#10004) üzenetére


deneee
csendes tag

Nem tudom mennyire használható lvl80 felett, de Ice Shard esetén a destructive ág is adhat vulerable-t. Elég lucky hit chance-szel sokszor fog 5 shard szállni.

(#10010) proci985 válasza Edge (#10004) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

bent van a flickering frost es az ice shards is tudja proccolni. egyebkent ahogy nezem frozen orb is tudja proccolni (megbizhatatlanul). fire es lightning buildeknel viszont marad a nova.

mondjuk ez eppen otletet ad nekem.

Moby: koszi a tippeket!

sorceress fokozatosan gyengul 60tol, emiatt is van neha egyet-nem-ertes, hogy dehat mukodik jol.

btw firewall sorccal kb 82on a 90-91es szintu ellenfelek meg mentek nm dungeonban (mondtam mar, hogy utalom azt, aki szerint jo volt ket kulonbozo level behozasa?), szoval egy erosebb cold valoszinuleg ment feljebb.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#10011) Bennyboy


Bennyboy
őstag

Más is találkozott olyannal, h nm dungi bugos és nem lehet továbbjutni mert hiányzik 2 mob? Gondolom fal mögé spawnolt v ilyesmi de ilyenkor nem kéne x idő múlva a playerre spawnolniuk? Minimap sem jelzi és 3x körbejártam már az egészet :(((
Ha már ilyen bugok vannak igazán gondolhatott vna erre a blizz. Elég idegesítő.

[ Szerkesztve ]

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#10012) .LnB válasza Moby (#10008) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Hát a season-ben tuti nem ezzel a karival leszel, az tény. :D

De én azért adom azt a T40-et lvl76-on. Elég jónak tűnik. Persze lehet, hogy pont egy könnyebb affix-es NM volt, de akkor is. Lehet megpróbálom majd én is, hogy igazán lássam, hogy most mennyire is kemény dolog ez. :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#10013) Moby válasza .LnB (#10012) üzenetére


Moby
addikt

Season-ben ettől függetlenül sem ezzel megyek, kicsit (eléggé) unom már ezt a sorcit. De ja. NM: perszel, alap, hogy jót kell választani. Ezeket a poison-os eliteket, meg shadow bombás NM-eket dobom el azonnal.

(#10014) elite.cs11 válasza Bennyboy (#10011) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Nem találkoztam még ilyennel.
Én azt vettem észre, hogyha csak 1-2-3 mobot hagysz hátra akkor mintha nem spawnolna rád a horda, de nem annyira figyeltem, csak ilyen megérzés szinten. Ezért én már azt csinálom, hogyha ott maradt 1-2 akkor inkább hátra hagyok még párat.

(#10015) Edge válasza proci985 (#10010) üzenetére


Edge
veterán

Elnézést, nem voltam egyértelmű, a frost novát ellövöd és vulnerable effekt ott van ehhez nem kell semmi egyébnek teljesülni, se frozen(flickering frost) se lucky hit chance(ice shard).
És ilyen csak a frost nova, plusz hogy az exploit glyph sem ad vulnerablét a sosonak, így gyakorlatilag a frost nova minden buildban bent van, ez sokakat zavar net szerte btw. Hát igen engem is.
ÉS amikor Moby írtad hogy szétvulnerablézod a térképet nova nélkül wtf érzést váltott ki belőlem :)

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#10016) batai15


batai15
félisten

Egyébként az ICE shard sorcinak mik a főbb statjai ? Vagyis mire érdemes ? Damage v crit ? Mert elvileg haver szerint az arc slash a crites build. Sorry nagyon nem vágom még a diablo világát.

(#10017) .LnB válasza batai15 (#10016) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Cooldown Reduction is our best stat for damage, defense and mobility. Every slot that can have CDR must have CDR and it'd better be a high roll. CDR is love, CDR is life.

Mana Cost Reduction and Resource Generation are close seconds as these stats are necessary to cast our main skill.

Offensive Stats: Critical Strike Damage > Vulnerable Damage > Attack Speed > Critical Strike Chance > Intelligence > all other kinds of Damage.

@maxroll

Igen, az Arc Lash abszolút crites build. Ott még is így van a sorrend:

Offensive Stats: Attack Speed > Basic Skill Attack Speed = Critical Strike Chance > (Lightning) Critical Strike Damage = Vulnerable Damage > Lucky Hit Chance > Intelligence > all other kinds of Damage.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#10018) proci985 válasza Edge (#10015) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

nekem se volt tiszta, azert neztem ra extran

aztan szerintem valamikor este ranezek arra a fagyasztos gatya + frostburn kombora, mert latom benne ice sharddal a lehetoseget. csak ugye at kell skillezni, ami jelen pillanatban egy istencsapasa.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#10019) oriic válasza proci985 (#10018) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Én most kaptam egy maxos 300as Fist of Fate-et, ezen agyalok hogy ICE Sharddal milyen buli lehet : ;]

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#10020) Bennyboy


Bennyboy
őstag

Végre meg lett a 85 sorcival. Meg is untam vele a gameplayt. Talán felhúzom 100ig de sokkal jobban izgat a hc druidom. Ott legalább van izgalom meg újdonság. Kövi seasonban tuti nem sorcit kezdek. Más tipusú buildekre számítottam vele, nem a mostani metára.

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#10021) coolrob válasza Moby (#9994) üzenetére


coolrob
aktív tag

Tyű megnéztem a buildet meg az itemeket de ez nagyon katyvasz. Kicsit nézz utána, mert idáig lehet működött ez a builde de később brutál szenvedős lesz.
Teleport meg nova alap. Ha kiesik a unique chest, beugrassz, mindenki stunba összerántva és 1 nova kivégzi a tömeget bármilyen más spell nélkül. Élvezetes és brutál gyors, hatékony.
Az itemizaciónak nézz utána mert szerintem legalább 2-3x nagyobb dmg-ed lenne ha azt rendbetennéd.
Rengeteg jó leírás van, de pl dmgben a priorítás a crit dmg meg a vulnerable dmg. Ilyen dmg against injured statot felejtsd el, mert semmire nem jó. Még a sima crit chance is sokadlagos, hiszen ha van 3 skilled a devouring blazen, esetleg a nyakas ad 2-3 skillt, akkor már rég 70-80% crit körül vagy.
Nem mellesleg az egész lucky hit messze nem olyan frankó stat mint hinnéd. Tegyük fel van egy skillnek 20% lucky hit chance. Te gearből szerzel mondjuk 40-et, akkor nem 60% lesz, mert a gearből szerzett az eredeti százalékát adja, ergo 20 helyett 28% lesz az adott skillen.

A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.

(#10022) la_cc válasza Bennyboy (#10020) üzenetére


la_cc
addikt

Remélhetőleg a nagy peccs majd jól felrázza a sorci metát is, én is azt szeretnék kezdeni S1-ben, de ez a mostani melee gameplay még a minion mentes nekrónál is gagyibb. ;] Én ezt utóbbi toltam most.

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#10023) Lajtorja válasza Bennyboy (#10020) üzenetére


Lajtorja
aktív tag

Játsz akkor offmetát, ranged blizzardot/frozenorbot vagy meteoros buildet, lvl85ön úgyis tökmindegy. Gondolom nem t100 vagy lilith a cél.

--- ---

(#10024) Scooby válasza oriic (#10019) üzenetére


Scooby
aktív tag

Ez engem is izgat. Tegnap kérdeztem is kollégát. Nem ajánlotta. :(

Minek az?

(#10025) .LnB válasza la_cc (#10022) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Na igen. Én csípem a játékot. De ez a melee Sorcerer, és minion mentes Necromancer, az azért a játék szégyene. :U :) Már csak az hiányzik, hogy a Druid egyik form-ja a "lepkefing" legyen. :DDD ;]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#10026) Gubu0101 válasza Moby (#10006) üzenetére


Gubu0101
veterán

En full jegesel tolom [link] dmg-el nincs gond,de a defen meg dolgozni kell.Tegnap inveltek egy csapatba,igy meg lett a T4 mentem par kort de mikor tobb mob van,akkor hamar padlon vagyok.Igy inkabb vissza is kusztam T3-ba egyenlore erosodni.

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#10027) Moby válasza coolrob (#10021) üzenetére


Moby
addikt

>és 1 nova kivégzi a tömeget bármilyen más spell nélkül.

Az nem tudom hogyan. Nincs sebzése :DDD

(#10028) gyugyo79 válasza la_cc (#10022) üzenetére


gyugyo79
addikt

Nekem bármi lesz egy Varázslónővel vágok neki :)
Opció az még a Necro volt ,de végül azt még indítottam addig 1-et ;)

Amúgy aki nyafog a saját kasztja miatt annak javaslom, hogy nézzen már körbe, hogy a többi kasztnál mi a helyzet, utána gondolkozzon el, hogy nem e az egész játék mechanikájával van valami gubanc a játék végére. (resistance mint olyan t4-en amit akkor veszel elsőnek észre amikor olyan + fölé keveredik az ember ahol kéne mert a DPS hiába van még meg a DEF már kevés)
(Mondjuk szerintem már az sem kerek, hogy akár milyen szinten a megfelelő felszerelésben és skillekkel kb bármelyik kaszttal le lehet hozni 10+ szinttel nagyobb tartalmakat. Ne, meg se tudjak karcolni egy 10 szinttel nagyobb mobot , pláne Bosst, és ne is keljen ...)

[ Szerkesztve ]

(#10029) Archttila


Archttila
veterán
LOGOUT blog (1)

Na végre... :D

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#10030) Bennyboy válasza Lajtorja (#10023) üzenetére


Bennyboy
őstag

Sztem már nem váltok buildet vele. Nincs kedvem újra farmolni a geart stb. 100at jó lenne elérni meg lilit felpofozni de nem minden áron. Ezt a buildet legalább már ismerem.

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#10031) elite.cs11 válasza Archttila (#10029) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Szép, én a storm werewolf druid unique sisakra várok..de nem kell félni, mert a werebear-es sisak kiesett már 2szer vagy 3szor :DDD

(#10032) ripla válasza Gubu0101 (#9944) üzenetére


ripla
őstag

Ez érdekes, nekem is kétszer kell megnyomnom a gombokat mire reagál, pl. inventory, térkép, szóval minden ami a játékon belül van.

Más.

Az miért van, hogy az Obol árus rendre olyan cuccokat akar nekem adni, amik lvl41-42 körül vannak? Miközben már közelebb vagyok a 60-hoz, mint az 50-hez.

[ Szerkesztve ]

(#10033) Gubu0101 válasza ripla (#10032) üzenetére


Gubu0101
veterán

Nem tudom mitol lehet.Tegnap csak a gep ujrainditasa oldotta meg.Nekem random jon elo,de csak a billenyture reagal kesobb az egerel semmi gond. :(

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#10034) Reinhardt válasza Edge (#9983) üzenetére


Reinhardt
őstag

Nem mentem nagyon vissza, hogy mirol van szo, de nekem ez eleg jol teszi fel a vulnerablet mindenkire:

[ Szerkesztve ]

(#10035) la_cc válasza gyugyo79 (#10028) üzenetére


la_cc
addikt

Akkor majd indulhat a grind! Én pihentetem a game-t addig. :D

Más, S1 content-ről vajon mikor lesz infó? Már július van... :))

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#10036) elite.cs11 válasza la_cc (#10035) üzenetére


elite.cs11
senior tag

csüt este 8tól livestream.

első ~15 perc diablo immortal, utána meg D4

[ Szerkesztve ]

(#10037) la_cc válasza elite.cs11 (#10036) üzenetére


la_cc
addikt

Ty! :R Be is véstem, hogy nézi kell.

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#10038) Edge válasza Reinhardt (#10034) üzenetére


Edge
veterán

Már kitárgyaltuk, ez merőben más mint a frost nova azonnali vbulnerable effektje, itt azért van előfeltétel.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#10039) Gubu0101 válasza la_cc (#10035) üzenetére


Gubu0101
veterán

Tessek [link]

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#10040) Reinhardt válasza Edge (#10038) üzenetére


Reinhardt
őstag

OK.
Mondjuk nelkem igy is be van rakva a frost nova, de szinte csak eletmentesre hasznalom.
Gatya proccol eleg frost novalt alapbol is.

(#10041) D1Rect válasza elite.cs11 (#10036) üzenetére


D1Rect
félisten

Soha nem néztem még live streamet, de megyek őket oltogatni az Immortal miatt. ;]

(#10042) elite.cs11 válasza D1Rect (#10041) üzenetére


elite.cs11
senior tag

:DDD
én néztem a korábbiakat és érdekesek voltak. reméljük a mostani is hasonló lesz. lesz itt szó seasonről, meg még több quality of life change-ről, aztán a Q&A alatt kiderülhetnek még izgi dolgok

[ Szerkesztve ]

(#10043) proci985 válasza proci985 (#10018) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

mukodik, fagyasztosgatyas sokkal jobb a firewallnal.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#10044) coolrob válasza Moby (#10027) üzenetére


coolrob
aktív tag

Próbáld ki nyugodtan. A fagyás triggereli az ice shar enchantementet. Konkrétan nova után minden meghal körülötted a durvább eliteket kivéve. A stunos chestel együtt brutál kombó.

A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.

(#10045) Sonja


Sonja
veterán

Na ilyet se láttam még. A játék jár Panasonic tévékhez! :D

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!

(#10046) LittleBoss67


LittleBoss67
aktív tag

ŐŐŐ lemaradtam. Most akartam kéredezni, hogy jelenleg melyik az első 3 meta build, amihez van leveling és endgame leírás is (légyszi ne azt írjátok vakarjak elő icyveny vagy maxxroll, vagy d4.gg valamit). Minden coop akció során szembesülök azzal, hogy mire egyet pislantanék, a csapatból 1-2 egyén már rég eliminált mindenkit. Restellem, hogy ha pl. magam küzdök, alig sebzek, de pik-pakk ott terem valaki, aki másodperc alatt végez az ellenféllel.

De a bevezető őőőő, az akart lenni, hogy most vagyok lvl.80 iceshard. Ami most van rajtam dedikált cucc, az a Frostburn kezes, Iceheart Brais pants, meg egy Esu's Heirloom csuka, meg egy friss, 743 IP-s Mother's Embrace gyűrű. (a nyavalyás chest még nem esett)
Amit itt emlegettek fagyasztós gatya, az ugye nem a általam említett Iceheart ?

[ Szerkesztve ]

(#10047) Archttila


Archttila
veterán
LOGOUT blog (1)

Nem tudok dönteni..

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#10048) lofagi válasza Archttila (#10047) üzenetére


lofagi
addikt

Nem nagyon látszik, de mintha Bone Speares lennél. Mekkora hasznod van abból,H mögötted húz egy csíkot?

Szerintem egyértelműen többet nyersz a sárgával + critre speed növelés és máris sokkal jobb az a cucc,mint a unique.

[ Szerkesztve ]

Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi

(#10049) Archttila válasza lofagi (#10048) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog (1)

En is igy gondolom :) + a kepen nem latszik de ment ra az imprinted 16% movement sepeed...

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#10050) dvd24 válasza Archttila (#10047) üzenetére


dvd24
senior tag

Ugyanakkor, ha berakod a flesh eater paragon táblára a control glyphet és kimaxolod meg felturbózod, akkor ott kapsz 75 int-et, amivel ~150%os dmg növekedésed lesz crowd controlozott mobok ellen, valamint 10-20 százalékos multiplikatív bónuszt is ad.

Kombinálva a penitent greaveset, a decrepifyt és corpse tendrilt, nagyon könnyen elérsz egy 100%os uptimeot ezekre az effektekre és ez jelentősen megnöveli a damaget és a csizma is ad egy 10% multiplikatívot pluszba.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo IV
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.