Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo IV

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-09-25 12:49:30

LOGOUT.hu

Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3001) S e t h


S e t h
nagyúr

A belépési időtartamon kívül engem meglepett mennyire zökkenőmentesen tudtunk játszani órákon keresztül.
Órákon keresztül ment xboxon, playstationon, időnként volt némi lag, de egyébként oké.

A Diablo Immortal után nekem nem nyújtott sok újdonságot, időnként olyan érzés volt, mintha azzal játszanék.

A játék hangulata oké, főleg a kezdő cinematic és az azt követő sztori felvezetése, viszont amikor minden idióta nevű karakter rohangált körülöttem az kizökkentett.

Az eventeket is kedveltem, de a dungenokat meg egyenesen imádtam, nehéz kihagyni őket, még akkor is ha főküldetést nyom az ember.

Egy ice mage volt a társam, tényleg elég op, főleg miután elkezdtem variálni a spelleket, akár egy terminator.

3 dungeont még kipucoltam, aztán kiléptem, 11-12 szint körül hagytam abba, tuti még belépek a hétvégén, de ambivalens érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Egyik pillanatban a hangulat teljesen magával és azt gondolom, igen, megéri a pénzét, aztán meg amikor a következő pillanatban előjön az immortal miatti ptsd, akkor azt gondolom fuck you blizzard.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#3002) la_cc válasza MikeWazowski (#3000) üzenetére


la_cc
addikt

Ctrl + R

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#3003) ooooobi


ooooobi
senior tag

Nekem 17kor kellett vagy 40 percet várni, azóta szépen fut, most találkoztam Butcherrel, 15ös necrómat pikpakk összecsukta. Pedig a bonespark, meg hullarobbantás szépen sebez. Olyan gyors elfutni se tudtam :) Amúgy szépen fut, volt pár lag de nem vészes.

[ Szerkesztve ]

https://steamcommunity.com/id/ooooobi/

(#3004) la_cc válasza la_cc (#2999) üzenetére


la_cc
addikt

De balfasz vagyok, ugyanaz a skill hívja le őket... :W :DDD

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#3005) bozont válasza Daelion (#2996) üzenetére


bozont
veterán

Majd megoldják gondolom. A probléma nem egyedi, úgy néz ki vram leak lesz. Van akinek 24GB mellett is előjön. A textúra beállítás low-ra állítva sokaknál megszüntette a crasht.
Kiakartam próbálni, de most 40 perc várakozás után timed out error jött, úgy hogy hagyom mára.
Tolom inkább a Wolcen-t.

[ Szerkesztve ]

(#3006) Fitzgerald válasza bozont (#2993) üzenetére


Fitzgerald
veterán

Jah, durva a memory leak, nálam a 27 gigát is eléri bizonyos helyeken a ramhasználat, és tényleg szinte semmi nem fut a háttérben.

Én most tudtam megint vagy 1.5 órát nyomni, nem vágott ki, de abba kell hagynom, mert holnap nagy családi reunion van.
Level 10 necro, 2.5 óra alatt nem sok minden esett még, de majd vasárnap-hétfőn több időm lesz játszani.
Mindenesetre az első benyomásaim meglehetősen pozitívak.
Tényleg valahogy így képzeltem volna el a Diablo 3-at, a Blizzard North-touch nélkül.

(#3007) nanocry


nanocry
tag

Nekem, csak 8GB fizikai mem van, vagy 24 virtuálisban, de így sem engedi felrakni High-ra a textúrát, se Medium-ra, régi config, de legalább 8 gigás kártya van, de így se. Ez azért elég vicces, betudom a bétának, ha megjelenésre se javítják ezt, akkor max veszek bele 2*8-at azt úgy talán. Viszont ilyen még egy játékban sem volt, ja blizz :DDD

(#3008) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

B+ Blizzard.... :D
[kép]

(#3009) rumkola


rumkola
veterán

Az miért memory leak, ha felhasználja a felhasználható szabad memóriát?
Végre valami. :DDD

(#3010) D55


D55
aktív tag

Reduce Memory nevű segédprogit használtam miután engem is kivágott out of memory-val 20 perc után, így tovább bírta, érzésre úgy másfél órát. Majd egy Y-t nyomva (achievementset akartam megnyitni) beállt az egész úgy, hogy tálcára sem engedte magát tenni és kilépni sem (feljött alt+tab-ra és hasonlókra a megfelelő windows felület, csak utána mindig ott maradt a megfagyott játékablak legelől, bármit próbáltam), CTRL+ALT+DEL, majd kijelentkezés opcióval tudtam a zombi process-t végül kivégezni (mert a taskmanagert is eltakarta, nem tudtam kiszedni mögűle az ablakot).

Amúgy maga a játék eddig egész faszának tűnik, van hangulata, úgy érzem eltalálták a combat dinamikát is, kellemesen fluid és pörgős, de viszont nem tűnik annyira eszeveszetten darálósnak, mint a D2-D3, hanem inkább ezek és a D1-re között lehet talán az ütemét tekintve. Meg a grafika is elég korrekt és eltekintve a mostani memory leaktől amúgy relatív optimalizáltnak tűnik.
Nekem minden kimaxolva 1440p-ben le tudtam szorítani DLSS quality presettel és 90fps limiterrel 50% köré a GPU használatot a porszívóhangmentesség érdekében :) Ezek nélkül csőre járatva pedig 140-150 fps is megvan amúgy. Procithasználat pedig 5-10% körül csak. Egyedül amit észrevettem, hogy az I/O kezelést a D3-hoz hasonlóan viszont itt sem találhatták el a legjobban, mert minimális döccenések vannak amikor az SSD-ről tölt be valami új pályarészt vagy épp új fajta monsterekkel akasztom össze a bajszom. Mondjuk most ugye a Windowsban is pont elrontottak valamit az NVMe SSD-k kezelésével, szóval akár annak is lehet talán ehhez köze (szintetikus benchmarkban nem igazán tudtam mérni a problémával való érintettségemet a múltkor, de ki tudja...).

(#3011) CptAdamica


CptAdamica
veterán

Jaj ez a Diablo 4, kellett ez nekem? Hirtelen elreppent 3 óra a játékkal, grafika szerintem nagyon szép, alapvetően a teljesítmény is rendben 2k minden maxon 120-140fps környéke 3070 + 11700k, néha azért tud droppolni, (értem béta), zenék jók, harcok is elég pörgősek, tetszenek a pillanatnyi random arcokkal való gyepálás egy-egy kissebb területen.

Megyen!

(#3012) Daelion válasza bozont (#3005) üzenetére


Daelion
őstag

Jah vágom, hogy nem egyedi a gond csak azért fura de majd csak javítják. 'nekem most sincs gond max grafon játszani'
Nekem most meg előjött, hogy kb 20-30 perc után disconnectel a játék ami előző hétvégén nem volt 1x sem miután bejutottam.

Szal ja van még itt baj de hát ezért béta csak oldják is meg. :D

(#3013) boeing válasza Daelion (#3012) üzenetére


boeing
senior tag

Szintén ugyan ez van,disconnect 15p ként,labirasabb a server játék mint volt.

(#3014) gulupeti


gulupeti
senior tag

Volt szerencsém kb. fél órára kipróbálni a játékot. A játékmenet, a grafika, a zenék engem meggyőztek, szerettem volna már végre egy ilyen játékot, amit kontrollerrel is kiválóan lehet irányítani, televízión, kényelmesen. :) Jónak tűnik... A videóktól viszont túlzottan nem f.stam le a bokámat amit az elején láttam, valahogy túl "világosak".
Azért van még rajta mit optimalizálni szvsz, nem állítottam semmit, 4k felbontás mellett, amit magának beállított bekajál 22-28 gb ramot. :D , valamint a videokari is csúcsra van járatva. :U

(#3015) bozont válasza gulupeti (#3014) üzenetére


bozont
veterán

Igen, volt már erről szó a topicban, van nem kicsi vram leak. Nálam 1440p maxon össze is omlott a játék miatta, de ne mindenkinek okoz problémát úgy tűnik. A textúrát lowra véve már tudtam végre játszani huzamosabb ideig (éjfél körül már csak 1-2 percet kellett várni), de úgy is simán bekajál 10GB körül.
De ettől függetlenül elég jól fut a játék, 120fps körül.

[ Szerkesztve ]

(#3016) piero86


piero86
aktív tag

Szereti a RAM-ot, :D Aki eddig úgy vélte elég a 16GB, az lemaradt pár évvel---

(#3017) MikeWazowski válasza la_cc (#3002) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Nem tudtam, köszönöm!

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#3018) shotika


shotika
őstag

Este 7 fele értem haza, akkor kiírta hogy 2 óra sorban állás, szóval bedöglöttem szundítani, és este fél10 fele már tudtam is játszani. Majdnem 7 óra játék után én nem találkoztam semmiféle problémával, nem írt ki hibát, nem disconnectelt, még az FPS is csak néhány helyen esett be 110 körülre, de amúgy általában stabilan tartotta a 144 fps-t.

A grafhoz én nem nyúltam, mindent magától feltolt maximum értékékre.

Én már ősszel próbáltam az alfát, tehát olyan sok újdonság nem ért, viszont ahhoz képest kevesebb laggal találkoztam. Próbáltam a Druidát, de az nem adta annyira, viszont barbárral és wizzel elvittem kb 15-16-os szintig. Barbinak a wizz után álltam neki, itt érzésre kicsit gyengébbnek tűnt a varázslóhoz képest, de amint ráállt a kezem, és kezdtek potyogni a cuccok, azzal sem volt nehéz.

Egyetlen dolog zavar még mindig, hogy túl közel van a kamera a karakterhez...

Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

(#3019) piero86


piero86
aktív tag

Szereti a RAM-ot mindenhol.

(#3020) MikeWazowski válasza shotika (#3018) üzenetére


MikeWazowski
addikt

Engem is zavar hogy közel a karakter. Nem is értem miért hagyták így, vagy miért nem lehet távolabb zoomolni. Tisztelt poe...:(

A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.

(#3021) Wn2tl válasza S e t h (#3001) üzenetére


Wn2tl
tag

Nekem is vegyes éréseim vannak. A legfontosabb a diablo feeling átjön, de a játékmenet a harcrendszerrel olyan, mint egy lost ark lebutítva (pofátlanul még a létrákat is belelopták :) ). Aztán lehet max szinten más az egész az end gameben.

(#3022) blackydan


blackydan
senior tag

Hát azt kell mondjam a Necro még mindig nagyon pöpec, mint a Diablokban általában elég csak a csontik és a gólem között sétálgatni és azok mindent is megoldanak. Jó bossoknál azért el lehet puffogtatni mást is. Xbox-on nagyon szépen fut, bár már anno a closed alatt sem észleltem semmi problémát.

(#3023) Sirandrish válasza piero86 (#3016) üzenetére


Sirandrish
legenda

Nálam 8500megánál többet nem evett még egy másodpercet sem..

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3024) mr.perfect válasza piero86 (#3019) üzenetére


mr.perfect
tag

Nálam 8G RAM van a gépben és egész jól megy a cucc közepes graf-on. Egyébként én annyira nem vagyok oda-meg vissza.. Inkább tűnik Diabló 3.5-nek mint 4-nek. Eddig az összes Diablo-val játtszottam elég sokat de valahogy ez nyűgözött le a legkevésbé. Mindegy, azért persze mindenképp megveszem.. :D

az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája...

(#3025) Kasya válasza piero86 (#3016) üzenetére


Kasya
nagyúr

Nekem 16GB-tal tokeletes. I7-4790 + 1080 Ti max beallitasok mellett fix 60 fps. Sot, még lehet feljebb huzni a skalazast 130%-ra is. Nem gondoltam volna ilyen jónak.

Elértem a sztori végét. Lvl 18 vagyok. Kezdettol veterán szinten, necroval gond nelkul megy a jatek. Eros lett a csonti robbantas. Most johet a farmolás :D.

[ Szerkesztve ]

(#3026) MegalodonS


MegalodonS
őstag

Mi az Altar of Lilith es hol talalhatoak (terkep)28db van!!

Altar of Lilith can grant the following bonuses to your account:

+2 Dexterity
+2 Strength
+2 Willpower
+2 Intelligence
+8 Life

(#3027) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Hajnalba keltem, és azóta tolom/toltam!
Meglett Sorcival a level 25...nem nagyon ütköztem problémába. Tetszik is alapvetően a játék, de annyira nem vonz erősen mint a korábbi részek. Az fix hogy megveszem, de az egyálalán nem biztos hogy megjelenéskor és/vagy teljes áron :B

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3028) Sirandrish válasza MegalodonS (#3026) üzenetére


Sirandrish
legenda

"Komoly" bonusz :DDD :C
Legalábbis a 3ból kiindulva ahol már nem is tudom hány ezer meg tizezer statja volt mindenkinek :)

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3029) kecsawi


kecsawi
senior tag

Na én megszívtam a tegnapot, állandó out of memoryval dobált folyamatosan az amd w11 rendszeren ha beengedett, hajnalban beraktam a másodlagos gépet, átraktam a memóriát, w10- alatt az rx 570 8 gb os egyszer sem írt hibát, azóta megy, de keserű szájízzel indultam. :K

(#3030) BoneDragon


BoneDragon
veterán

Druiddal megcsináltam act 1-et lvl 18 lett a vége. Nem motivál semmi, hogy 25-ig elvigyem mikor úgyis törlik 2 nap múlva. Most elkezdtem a necrot és brutál erős már az elején. Druiddal kapcsolatban sokan rinyálnak redditen, hogy weak blablabla. Mihez képest? Sorci meg necrohoz képest igen, de én inkább azt mondanám rá, hogy jobban van balanceolva.
Zenék/hangok 10/10, de ezt már minden Blizzard játéknál megszokhattuk.
Grafika is 10/10, tényleg gyönyörű a játék.
Gameplay meg a többi... hát ezzel vannak fentartásaim, valóban sokszor jön szembe az a hulladék Immortal. Dungeon layout copypaste az egész. Erről raktam is be képet redditről múltkor: #2521 Sajnos ez MINDEN dungeonról elmondható. Lazy shit Blizzard. Tipikus. :U
Maga a világ tényleg nagyon kidolgozott grafikailag, de az egész üresnek érződik. Remélem azért raknak be valami gyűjtögetni valót, ha már lecopyzták az egész Lost Arkot. Van hogy barangolsz a világba és még enemy se jön szembe. Eventek vannak, de nem túl változatosak, hamar megunható.
Nekem egyszer sem volt memória hibám és nem is dobott ki a játék ráadásul buggal sem találkoztam.
Inkább endgame lesz érdekes, de a sok copy paste tartalom miatt nem sok jóra számitok.

[ Szerkesztve ]

(#3031) prokxy válasza Sirandrish (#3027) üzenetére


prokxy
veterán

A sorci nagyon erős, rugó után mondom mindezt. A hydra mióta megvan, nagyon nem kell csináljak semmit. :D

Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD

(#3032) rumkola válasza prokxy (#3031) üzenetére


rumkola
veterán

Én meg pont megváltoztattam a véleményem. :D Kezdetben nagyon erős a sorci és nagyon darál, de LVL25-ön inkább már a visszamentem Rogue -ra, szerintem gyorsabb vagyok.

(#3033) rumkola


rumkola
veterán

Crossplay végre jól működik (tegnap valamiért nem sikerült). Cuccot át lehet adni! PS5+PC

[ Szerkesztve ]

(#3034) rumkola


rumkola
veterán

A magical bubble és a barrier az nagyon durva. Már ez closedben is néztem nagyot, hogy ezmi, és itt is megmaradt. Olyan halhatatlanná válsz szerű dolog, pláne gyütt és még plusz aspectek is vannak a barrierre. :U

(#3035) pachito


pachito
őstag

Felraktam én is tegnap, lvl 20ig bírtam aztán töröltem.

- Nagyon unalmas, sablonos sztori (kb mintha egy World of Warcraftot néztem volna, Pandaria után),
- unalmas , feleslegesen hosszú, ismétlődő dungeonök,
- unalmas szörnyek (egy Diablo 2-ben kb minden szörnytípus megragad annyira ikonikus az összes, itt meg nem is néztem most éppen melyik színes masszát ölöm),
- unalmas eventek,
- unalmas itemek és túl sok ingyen loot (bár ez valamilyen szinten érthető, olyan mintha a játék nehézségi szintjébe bele lenne kalkulálva hogy sok legendary affix-ot kapj de nincs meg az az érzés hogy WOW micsoda ritka item pottyant!),
- túl sok filmes bevágás (tudom hogy van skip button de már az első végigjátszásnál is idegesítő, olyan mintha nem az újrajátszásra hanem kifejezetten az első végigjátszásra lenne kihegyezve az egész),
- teljes imbalance a classok között (ez mondjuk nem D4 hanem Diablo sajátosság).

De hogy jót is mondjak: a grafika és optimalizáció jó, hangok/zene fasza, az irányíthatóság tetszik, a skillek pörgősek és az animációk gyönyörüek. Engem sok emberrel ellentétben az UI sem zavart és az kifejezetten tetszett egy D2 után hogy a stamina-t elhagyták és a potikat updatelték, ezek nélkül jobban tetszik egy arpg.

Összességében a technikai részek abszolút rendben vannak, a játékmenet viszont nem fogott meg. Nagyon vártam a megjelenést (pont a szülinapomon :P ) de sajnos ez nem az a játék, amit reméltem. Részemről passz.

(#3036) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Én hülye lecseréltem az egyik cuccom ami plusz egy hidra idézést adott, azóta meg sehol nem kaptam/találtam ilyet... :W

Live-Die-Respawn

(#3037) la_cc válasza pachito (#3035) üzenetére


la_cc
addikt

Ezek alapján a hack 'n' slash genre nem is neked való úgy általánosságban. ;]

PC-n kifejezetten fosul van optimalizálva egyelőre, szóval gondolom konzolon nyomtad.

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#3038) pachito válasza la_cc (#3037) üzenetére


pachito
őstag

Valóban nem, csupán úgy ezer órám lehet Titan Questben, Grim Dawnban, Dio2ben inkább 2-3 ezer felé. :N
Fogalmazzunk inkább úgy hogy ez a kézfogós, casual, 'húdenagyonmozi' irány nem jön be és akkor még igazad is lehet.

(#3039) Sirandrish válasza prokxy (#3031) üzenetére


Sirandrish
legenda

Már 25ös...majd átpakolom a a skilleket hydrára, és megnézem.
Most elkezdtem egy Necrot is..11es tán, de ez a csontirobbantás valami undorítóan kemény...ez tuti nerfelve lesz :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3040) Kasya válasza pachito (#3035) üzenetére


Kasya
nagyúr

Egyetertek. En meg azzal egeszitenem ki, hogy:
- kevés a szorny, nincsenek csoportok
- a pálya nekem többször szűkebbnek és folyosó szerűbbnek hat, mint korábban...hiába open world.

Betudom a bétának és remélem megjelenésig még bőven dolgoznak rajta...valamint az end game is lehet még jobb.
Csak az extra skin miatt toltam le lvl 25-ig.

[ Szerkesztve ]

(#3041) Tyler Durden válasza Sirandrish (#3027) üzenetére

Én is hasonlóan érzek, még 25 se vagyok, de nem húzott be annyira, mint vártam. Szerintem megjelenésig teszek egy próbát a Last Epoch-al, aztán meglássuk. Valószínűleg startkor, teljes áron nem fogom megvenni. Nem mondom, hogy rossz játék lett, de nem érzem közel se azt a feelinget, mint anno D2 megjelenésekor, szerintem a 3 is visszalépés volt ahhoz képest.

Pachito: hja ennek is nagyrészével egyet tudok érteni, érdekes, hogy te is pl a dio2-es mobokat sírod vissza. Itt is vannak amik jól kinézőek, de egy rakat meg olyan semmilyen.. Másik, hogy kicsit Lost Ark utóérzetem is van, abban meg belement kb 50 óra és töröltem.

Edge: nem durva, totál imbalanced op sz@r /mondom úgy, hogy én is azzal kezdtem/ ami értem én, hogy teszt van, de ha ennyire kilóg a lóláb, azt illene egy devnek open teszt nélkül is észrevenni..

[ Szerkesztve ]

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#3042) granini válasza Kasya (#3040) üzenetére


granini
őstag

Szerintem ebből ne vonjatok még le semmi messzemenőt.. ez egy limited Act I. béta.. kevés a szörny ja.. na de majd lesz gondolom vmi end-game kontent, speciális even, rift, valami, ahol level 100 meg paragon 2000 után atomfullos buildben fogsz forogni, és ott majd woodstock mennyiségű mob lesz valszeg és lesz mit aprítani.. Sokszor amúgy D3-ban is úgy kellett össze halászni, behúzni, berántani a mobokat hogy legyen elég nagy tömeg

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#3043) Edge


Edge
veterán

Huh ez a necro nagyon op, druiddal kezdtem de nem nagyon volt haladós, inkább váltottam necire.... ami qrvára durva.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#3044) rumkola


rumkola
veterán

Érdekes, hogy LVL 25-nél azt írjuk valamire, hogy kurvára durva. :D
Ráadásul Tier 1 vagy 2 a max ami Dio3 normal vagy expert szint lehet. :DDD

(#3045) pachito válasza Kasya (#3040) üzenetére


pachito
őstag

Igaz, eddig elég keveset láttunk. De szerintem önámítás azt gondolni hogy érdemben fognak változtatni valamin a megjelenésig (a technikai gondok elhárításán kívül természetesen). Ilyen tempó mellett örülnek ha a megjelenést tudják tartani.

De nem kizárt hogy egy jó game lehet majd, valamikor fél évvel - 1 évvel a megjelenés után, ha a visszajelzések alapján polírozzák még a játékot.

(#3046) rumkola


rumkola
veterán

Tökéletesen működik a crossplatfor. PS5-ön elindítva egyből behozza a PC-n feljúzott karaktereimet, simán tudom folytatni. PSN és bettlenet fiók összekapcsolás szükséges hozzá.

(#3047) Edge válasza rumkola (#3044) üzenetére


Edge
veterán

Bedarál bármit sec perc alatt, aztán jön a barb és 2 mobon kalimpol 5 percig. Na erre értettem :D

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#3048) Daelion válasza rumkola (#3044) üzenetére


Daelion
őstag

Ezt én is így gondolom, nagyon korai ACT 1 meg bétából messzemenő következtetést levonni.
Én is igazából csak azért akartam bétázni, hogy megnézzem mégis hogy érződik a játékmenet úgy alapjáraton + hogy fut a játék a gépemen.
Ezekkel elégedett vagyok a többi úgy is end game szinten kezdődik. 'nekem legalábbis, 1 ARPG-ben sem szeretem a low lvl részét a játéknak de itt egész tűrhető'

Sorcon meglett a lvl 25 amit még előző hétvégén kezdtem, még próbálok egy Necrot és elég is lesz mert az a 2 közt agyalok megjelenésig. :D
Tegnapi disconnectes gondomat legalább megoldották ahogy nézem, játszottam most vagy 2+ órát és semmi gond nem volt. :)

[ Szerkesztve ]

(#3049) Sirandrish válasza rumkola (#3044) üzenetére


Sirandrish
legenda

Azért azt most is lehet látni hogy az egyik lassan öl, a másik meg mire bejön a képbe a mob, már meghaltak :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#3050) D1Rect


D1Rect
félisten

Én is kezdem megunni...

100+ szint után.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo IV
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.