Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo IV

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-09-25 12:49:30

LOGOUT.hu

Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5001) elite.cs11 válasza sto1911 (#4999) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Konkrétan leírtam, hogy mi történhetett, ami miatt nem lehet szó szerint rátalálni az eredeti kérdésekre. Ne haragudj, de a videóban nem az van hogy "konkrétan ők maguk írták a kérdéseket", hanem egy furcsa/gyanús dolog. Azért a valóságot ne próbáljuk meg elferdíteni :D
Igen lehet, hogy ők írták a kérdéseket, de a videóban nem ez van, hanem valami ami jelentheti azt, hogy ők írták a kérdéseket. Igen fontos a különbség a kettő között.

És az a helyzet, hogy a diablo egy hatalmas név és hatalmas a casual közönsége is. Ha ez egy olyan játék lenne amit 10k ember nyom, akkor simán meg lehetne csinálni azt, hogy mindenki (~70-90%) összeáll és mondjuk "baszd meg blizzard, addig nem vesszük meg amig ezt nem javítjátok ki" és működne! viszont ezt diablonál nem lehet megtenni, a casual közönség miatt, akik megveszik, mert látták a tv-ben vagy mert akarják közösen nyomni a gyerekkel vagy akármi. Szóval ezen kár is izgulni. Legjobb példa erre asmongold, ha már őt linkelted. Az elmúlt 5 évben mindig hangoztatta, hogy a fizetős skinek és mountok milyen rosszat tesznek wowban és mennyire rosszak. A közönsége nagyrészt egytértett vele (volt hogy 100k ember is nézte). Na most ha ő nem ért el változást, akkor nem mi fogunk elérni változást egy prohardver fórumon...

[ Szerkesztve ]

(#5002) sto1911 válasza elite.cs11 (#5001) üzenetére


sto1911
veterán

Valahol el kell kezdeni, ha mondjuk nem lenne ennyi preorder, máris szebb lehetne a világ. Na mindegy, a ph nyilván minden szempontból jelentéktelen.

Viszont ez azért több mint gyanús, illetve ez csak egy részlet, gondolom több bizonyíték is van rá a teljes videóban, meg másoktól, stb. de annyit nem ér nekem, hogy utána járjak. Úgyis így működik már az egész ipar, a normális már megint kisebbség lett.

Van még egy klip, amiben a Netflix azzal védi a fekete Kleopátrát, hogy egy meginterjúvolt senkinek a nagyanyja azt mondta neki, hogy bizony fekete volt :D
Szóval itt tart a világ. :(

(#5003) elite.cs11 válasza sto1911 (#5002) üzenetére


elite.cs11
senior tag

"de annyit nem ér nekem, hogy utána járjak"
Pedig "valahol el kell kezdeni" nem? :D

Érdekes számomra, hogy azon parázol, hogy más embereket ez nem érdekel, meg hogy "itt tart a világ", de aztán mondod, hogy igazából téged se érdekel. Akkor most mi van? :DDD

Amúgy nem azzal védték a fekete kleopátrát, hanem az egy promotion volt a sorozathoz, és az egyik szakértőjük volt benne (szóval a sorozat szempontjából határozottan nem senki). Ettől még persze röhejes, de megint a valóság ferdítésére mész rá...gondolom nem direkt, csak félinformációkból vonsz le igencsak messzemenő következtetéseket. De ne offoljunk tovább szerintem, ahogy mondtad, téged se érdekel igazából ez a téma, és engem sem.

Peace.

(#5004) sto1911 válasza elite.cs11 (#5003) üzenetére


sto1911
veterán

"Érdekes számomra, hogy azon parázol, hogy más embereket ez nem érdekel, meg hogy "itt tart a világ", de aztán mondod, hogy igazából téged se érdekel. Akkor most mi van? :DDD"

Az van, hogy ahogyan az első hszben leírtam, tudom, hogy máshol is ez megy, szóval simán hihető, hogy itt is, hisz van már elég alap hozzá a Blizzard rovásán. Ergo szükségtelen órákat eltölteni azzal, hogy ugyanezt megkapjam részletesebben.

Az nem szakértő, aki szerint a nagyanyja szerint :D bizonyíték kell, nem mendemondák. (És különösebben Kleopátra színe nem érdekel, felőlem lehet fekete, sárga de még lila is, de azért az érdekes, hogy mostanában mindenki fekete lesz és meleg a Netflixen :D )

Úgyhogy pontosabban értelmezz pls, vagy ne szóljál be, hogy szerinted félinformációk alapján beszélgetünk.

(#5005) sto1911 válasza elite.cs11 (#5003) üzenetére


sto1911
veterán

Meg egyet offolok, aztan tenyleg legyen Diablo.

Megvan az Ancient Aliens c. sorozat? Helyenkent baromi erdekes meg elgondolkodtato, de hiaba abban is tudosok nyilatkoznak, valahogy megsem azok a tudomanyos korokben elfogadott allaspontok. Ami nyilvan nem jelenti azt, hogy 10k legy nem tevedhet, de azert na. :D

Off off.

(#5006) Peace válasza sto1911 (#4999) üzenetére


Peace
nagyúr

Valahogy nem tud meghatni ez a Q&A történet.

Én ki vagyok éhezve valami állat hack&slash-re és a beta-k alapján a D4-től megkapom azt, amire vágyok! Nekem ennyi elég. Szórakoztam a szánalmas Wolcennel, de sajnos jelenleg más nincs a piacon. Last Epoch nem tudom valaha elkészül-e, ráadásul teljes kontroller támogatással. Szóval tőlem lehet bármi a játék neve, csak üssön!

(#5007) sto1911 válasza Peace (#5006) üzenetére


sto1911
veterán

Semmi gond nincs azzal, en is leragadtam eloszor a 2-nel, majd a 3-at elorendeltem a demo alapjan, ami szerintem sz@r lett, majd a RoS-al javitottak rajta, viszont az evek alatt szerintem atestek a lo tuloldalara 2 utan. Nehany ora alatt le lehet tolni a szezont benne, es nagyon hamar dog unalmas lesz. Most a D2R a meno, foleg a kontroller tamogatasa miatt. Valami a 2 es a 3 koze kellene, es azt a reszet ertekelem, hogy szerintem a 4-el pont oda probalnak celozni, de en kivarok. Lesz ez jobb is.

En is vegigprobaltam kb. az osszes ARPG-t a piacon, de maradtam a D2-nel, nem lehet veletlen.

(#5008) Bennyboy válasza Peace (#5006) üzenetére


Bennyboy
őstag

A wolcent szeretném kitörölni az agyamból és a könyvtáramból is.
Az az igazság, h nagyon jó időben jön a D4 mert nem igazán lesz ellenfele jó ideig. Sztem megfogja majd a hc gamereket akik napi 10+ órát tolják majd és Pistikét is aki 1-2 órát tolja majd apuval a kanapén.
A poe teljesen más kategória az összetettsége miatt. A last epoch még elmegy de az sem az igazi. A D2R meg jó, de már lerágott csont. A lényeg, h kva nagyot fog kaszálni az acti-blizz a játékkal már csak az eladásokkal és még nem is beszéltem a shopról. Twichen kb minden 2. reklám D4. Lassan a csapból is ez folyik. Nem kevés pénzt költhettek marketingre. Szék, egérpad, kutyaf*asza. Az az igazság, h nekem pozitív érzésem van a fejlesztőkkel kapcsolatban (nem a szutyok actira gondolok) Mertek eleget újítani a játékon ahhoz, h ne csak egy muszájból kiadott folytatásnak érződjön. Furán hangzik de lehet, h pont az kellett, h a régi nagy öregek lelépjenek és új arcok, ötletek jöjjenek helyettük. Persze még nem látom az összképet de az eddigi béták alapján nekem az jön le, h végre megjelenéskor kapunk egy minőségi diablot és nem egy error kód nézegetőt mint a D3 megjelenéskor. Abban reménykedem csak, h a befektetők, kiadó is örül majd a számoknak mert a D3 esetében is több volt tervben mint amit sikerült összehozniuk a ROS-al (ami ennek ellenére sem lett rossz) de ott már nem hitték, h nyereséges lesz.
Ottvagyunkmár? :DDD

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#5009) elite.cs11


elite.cs11
senior tag


Már nem sok :D

(#5011) elite.cs11 válasza Mr.Tomatosz (#5010) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Pénteken hajnal 1kor (ha CET időzónában vagy).
Ugyan akkor indul, ha a közepeset veszed meg amúgy (ha az a fő motiváció mögötte, hogy mielőbb játszhass)

(#5012) sittes79 válasza sto1911 (#4995) üzenetére


sittes79
addikt

Welcome to the real world és ez csak egy vidigém nem pedig egy atomhatalom :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5013) MegalodonS


MegalodonS
őstag

Kedveskeim!

A reggeli valtasnak ,mar csak 5 nap es 13 ora :K delutanosoknak, 9 nap es 13 ora :D

[ Szerkesztve ]

(#5014) Bennyboy


Bennyboy
őstag

Itt egy kis dio lore, h könnyebb legyen a várakozás. Vagy nehezebb ;]
[link]
[link]
[link]

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#5015) elite.cs11 válasza sittes79 (#5012) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Amúgy egyre biztosabbnak tűnik, hogy nem a blizzard találta ki ezeket a kérdéseket, hanem a FutureGamesShow aki ezt a youtube videót csinálta, mert a tweetjére nem sok kérdés érkezett, kb 0 :D
Valszeg a fejlesztők semmit nem tudtak arról, hogy ezek kitalált kérdések.

Meg azért se gondolom hogy ez olyan nagy durranás, mivel a blizzard fejlesztők konkrétan szoktak válaszolni random kérdésekre twitteren nem nehéz találni egy tucatot rögtön.. Itt inkább az a szomorú, hogy most lett volna alkalom jobb/igazi kérdések megválaszolására, de helyette ezt kaptuk.

(#5016) Anubris


Anubris
őstag

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy nvidia kuponos Diablo IV-et fel lehet-e fejleszteni digital deluxe vagy ultimate editionre és ha igen annak mennyi felára van? Battleneten lehet megvenni launch előtt vagy esetleg ez a verzió csak launch után működne?

(#5017) MegalodonS válasza Anubris (#5016) üzenetére


MegalodonS
őstag

Persze elesited a kupont es amikor meg van, akkor kivalasztod a digital deluxe es leszamolja neked,vagyis meg rafizetsz :DA sima £59.99,Deluxe 79.99,Ultimate £89.99

Itten e angolul a valasz ;)

[ Szerkesztve ]

(#5018) Warzoz válasza Anubris (#5016) üzenetére


Warzoz
senior tag

Igen, működik. Simán lehet upgradelni a kuponos kódot. Sajnos véletlenül felkerültem a hype-vonatra, de annyira, hogy asszonynak is megvettem a játékot kupon formájában és upgradeltem is mindkettőnkét deluxra :( . Viszont az us oldalon nem engedte az upgradet dollárért, csak az eu-n euróért.

(#5019) dante3


dante3
addikt

Nyugtassatok meg, hogy minden verziónál ezt a dátumot írja :F :U
Digital Deluxe Edition-t vásároltam meg...

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#5020) Warzoz válasza dante3 (#5019) üzenetére


Warzoz
senior tag

Nyugodtan nyugodj meg, attól nyugodt leszel. Mindenkinél ez a dátum van. Remélem...

(#5021) dante3 válasza Warzoz (#5020) üzenetére


dante3
addikt

Köszi, amúgy ráfáznátok, ha nem így lenne, állítólag nélkülem nem kezdik el! ;] :DDD

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#5022) Edge


Edge
veterán

Én úgy tippelem majd preload után fogja mutatni a helyes dátumokat.

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#5023) Warzoz válasza dante3 (#5021) üzenetére


Warzoz
senior tag

Én úgy tudom, nélkülem sem indul, ezért kellett az upgrade, hogy tudjon mindenki játszani... De hosszú lesz ez a maradék néhány nap.

(#5024) warcat válasza Edge (#5022) üzenetére


warcat
veterán

Az a megjelenési dátum, nem az, hogy mikortól játszhatsz, ezért már most helyes.

EA: It's in the crate!

(#5025) oriic válasza dante3 (#5019) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Június 6 a megjelenési dátuma a játéknak, így mindenhol azt írja ki. A korai hozzáférés az más téma, az lényegében csak egy extra bónusz a Deluxe és Ultimate kiadáshoz. (mármint az, hogy megjelenés előtt játszhatunk vele)

Live-Die-Respawn

(#5026) Edge válasza warcat (#5024) üzenetére


Edge
veterán

Ja oks vágesz thx

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#5027) rumkola válasza dante3 (#5019) üzenetére


rumkola
veterán

ÁTBAXTAK! :P :DDD ;]

(#5028) dante3 válasza oriic (#5025) üzenetére


dante3
addikt

Rendben, köszi már világos! :R

rumkola : Nem merik, leperlem a gatyájukat is! ;)

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#5029) laceszgamer válasza dante3 (#5019) üzenetére


laceszgamer
addikt

Elírták, az utolsó nem 23 hanem 26. ;]

Amúgy meg valszeg simán mindenkinél az van kinn, nálam is, pedig Ultimate van. De mivel már kaidták a hivatalos infor arról is hogy mikor startol, nálunk pl péntek hajnal 1-től lehet tolni, szóval elég nagy baki lenne ha nem kapnák meg a drágább kiadásokat vásárlók a 4 napot.

Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

(#5030) Gorneck válasza MegalodonS (#5013) üzenetére


Gorneck
titán

Szabadsag beirva/jovahagyatva... :D

Gorneck#1239

(#5032) kola99


kola99
tag

Ez a várakozás , már szinte FÁJ...olyan , mint mikor az első randira nem jött el az első szerelmem...kénytelen voltam Máshoz nyúlni... most ez a Más , a Wolcen: Lords of Mayhem... :DDD

(#5033) Bennyboy válasza kola99 (#5032) üzenetére


Bennyboy
őstag

En a a doom ethernalt vettem meg mert most 10euro es abban is van pokol :D
Egyebkent kb 10 top jatek van a gepen de semmi massal nincs igazan kedvem jatszani. Mar csak par nap vhogy ki kell birni :DDD

[ Szerkesztve ]

ELADÓ D3 ROS CE 15k, Táskarugós MATRAC, Epic bringa

(#5034) Warzoz


Warzoz
senior tag

(#5035) Peace válasza kola99 (#5032) üzenetére


Peace
nagyúr

Azt a nagy kupac szemetet..... :((( :((( :(((

(#5036) Léc


Léc
tag

Ahogy látom Sanctuary csak egy részsét fogjuk Diablo 4-ben bejárni. A többit vajon kiegészítőkben fogjuk kapni?

[ Szerkesztve ]

Ryzen 7900X3D, ARCTIC Liquid Freezer II 360, MSI GeForce RTX 3080 SUPRIM X 10G, Corsair 32GB KIT DDR5 6200MHz CL36 Vengeance Black, ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI , iPhone XR 64GB, Playstation 5 Digital Edition (https://www.twitch.tv/hangyapajesz)

(#5037) elite.cs11 válasza Bennyboy (#5033) üzenetére


elite.cs11
senior tag

En a a doom ethernalt vettem

Ugyan ez :K :D

#5036 Léc a baloldali rész az Diabló 3ban volt (tristram, meg a sivatag középtájt, meg északon bastions keep), szóval azt szerintem nem teszik bele újra. a déli rész mehet kiegbe simán szerintem

[ Szerkesztve ]

(#5038) Daelion válasza kola99 (#5032) üzenetére


Daelion
őstag

Én befejeztem utsó karimat Borderlands 3-ba meg most elkezdtem pár napja játszani a Godfall-al. '2300 Ft volt az upgrade a meglévő ingyenes verzióhoz'
Sok rosszat lehetett róla hallani a megjelenéskor de nekem mindig tetszett a stílusa és most adtam neki egy esélyt mert amúgy szeretem az ilyen játékokat.

Sztori az faék egyszerűségű az tény de én most meglepően jól szórakozom vele. :D 'harcrendszere pont az én stílusom/hasonlít 1 másik játékhoz amit vagy 7 évig játszottam régebben'

Torchlight Infinite-t is felraktam de sokat még nem játszottam vele, ezek szerintem már kitartanak D4/júni 2-ig. :)

(#5039) Archttila válasza Léc (#5036) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog (1)

Diablo I

Diablo II

Diablo III

Diablo IV

source: [link]

[ Szerkesztve ]

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#5040) MegalodonS válasza Gorneck (#5030) üzenetére


MegalodonS
őstag

Welcome back Commander ;) Melyik classt valasztod?? Holnap delelott majkd private megy!!

[ Szerkesztve ]

(#5041) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Lehet belehúzni. :)

(#5042) granini válasza Gorneck (#5030) üzenetére


granini
őstag

Van mivan hurka?! :D :R

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#5043) la_cc


la_cc
addikt

Arról van valami infó, hogy lesz-e valami " public group finder"-szerűség, illetve party-ban tolásnak milyen extra előnyei lesznek egyáltalán?

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#5044) elite.cs11 válasza la_cc (#5043) üzenetére


elite.cs11
senior tag

90%ra mondom, hogy semmi ilyen rendszer nem lesz, ez egy diablo jatek :). Ha groupolni akarsz akkor lehet lesz LFG channel a chaten vagy csak siman irod generalba.

Elonye az xp bonusz, es ha naaagyon nehez contentet tolsz, akkor hasznos lehet egy specifikus team comp, ami meg nem annyira ismert ugye, vagyis csak elmeletben

(#5045) Peace válasza la_cc (#5043) üzenetére


Peace
nagyúr

Tuti nem, pedig én jeleztem nekik. :P Instákhoz rohadtul jó lett volna egy automata party finder!

(#5046) la_cc válasza elite.cs11 (#5044) üzenetére


la_cc
addikt

Jó GRP finder lehet tényleg erősnek hangzott, de ilyen D3 szintű valami azért lehet nem lenne rossz. :)

Drop bónusz sem lesz party-ban? A csak xp nem hangzik túl vonzónak így elsőre... :DD

Én ilyen general chat-ben nem hiszek, akkor ha party-zni szeretnék, marad ez a topik. ;]

Esetleg PH-s guild lesz? Szervezi valaki?

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#5047) elite.cs11 válasza la_cc (#5046) üzenetére


elite.cs11
senior tag

Tudtommal csak XP bónusz van, mint ahogy diablo 3ban is.
Hát nem kell hinni, benne, működik :D pár hete diablo 3maztam, csomóan írták, hogy "looking for zbarb" meg "anyone chill rift farming" meg mindenféle hasonló dolgot. Pedig az egy 11 éves játék.

(#5048) Raidon válasza la_cc (#5046) üzenetére


Raidon
őstag

A PH-s klánt adnám! :D Igaz gyerek miatt a discord ilyenek nálam kilőve de szívesen játszanék másokkal ha úgy van. :R

"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin

(#5049) adamkaa777


adamkaa777
senior tag

Sziasztok
Hc-ra keresek társakat akikkel tudunk együtt pusholni 24-48h maratonnal számolva . Nem tervezek a story végigvétele előtt pt-zni de utána az a gyorsabb lvling

El. Psy. Congroo.

(#5050) la_cc válasza elite.cs11 (#5047) üzenetére


la_cc
addikt

Nem jobb D3-ban a loot is, ha party-ban tolod? Vagy az csak a magasabb tier miatt? :F Rég toltam vele.

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo IV
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.