- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Na köszönöm a hozzáértő hsz-eket
. IM,aham, akkor tudom miaz, attól tényleg rögtön meghalok... lehet valamit tenni ellene? (eddig az elfutás volt a legjobb, és lehetőleg úgy leszedni, hogy ne átkozzon meg).
Hát igazából az élmény miatt szeretem a játékot, tehát nem az a célom, hogy hú de nagyon fasza karakterem legyen, hanem hogy azért végig tudjam vinni úgy, h közben élvezem is, remélem barbárral azért így is sikerülni fog.
Hát úgy szeretném ,hogy mind shout, mind iron skin maxon legyen (vagy legalábbis ahhoz közeli értéken), és így tényleg bazi magas védelmem lesz.Valójában a maxblockot nem teljesen értem
Csak hogy valami mindig legyen a biztonság kedvéért. Az a bajom battlenettel, hogy ugye 1 szeróra van csak a kari, és nem mondhatom meg, kik legyenek fent, tehát ha most épp nincs kedvem mondjuk mások ellen menni, akkor nem tudok mit tenni, vagy legalábbis el tudok menni máshova, de azért mégiscsak.. Plusz ha másik szeróra akarok felmenni, akkor kezdhetek új karit, namost azt van a fenének kedve, én egy karit szeretnék végigvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest