Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Na köszönöm a hozzáértő hsz-eket
. IM,aham, akkor tudom miaz, attól tényleg rögtön meghalok... lehet valamit tenni ellene? (eddig az elfutás volt a legjobb, és lehetőleg úgy leszedni, hogy ne átkozzon meg).
Hát igazából az élmény miatt szeretem a játékot, tehát nem az a célom, hogy hú de nagyon fasza karakterem legyen, hanem hogy azért végig tudjam vinni úgy, h közben élvezem is, remélem barbárral azért így is sikerülni fog.
Hát úgy szeretném ,hogy mind shout, mind iron skin maxon legyen (vagy legalábbis ahhoz közeli értéken), és így tényleg bazi magas védelmem lesz.Valójában a maxblockot nem teljesen értem
Csak hogy valami mindig legyen a biztonság kedvéért. Az a bajom battlenettel, hogy ugye 1 szeróra van csak a kari, és nem mondhatom meg, kik legyenek fent, tehát ha most épp nincs kedvem mondjuk mások ellen menni, akkor nem tudok mit tenni, vagy legalábbis el tudok menni máshova, de azért mégiscsak.. Plusz ha másik szeróra akarok felmenni, akkor kezdhetek új karit, namost azt van a fenének kedve, én egy karit szeretnék végigvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- AMD Baszó Gép 9800x3d/9070XT
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest