Új hozzászólás Aktív témák

• icons

addikt

Na köszönöm a hozzáértő hsz-eket :D. IM,aham, akkor tudom miaz, attól tényleg rögtön meghalok... lehet valamit tenni ellene? (eddig az elfutás volt a legjobb, és lehetőleg úgy leszedni, hogy ne átkozzon meg).
    Hát igazából az élmény miatt szeretem a játékot, tehát nem az a célom, hogy hú de nagyon fasza karakterem legyen, hanem hogy azért végig tudjam vinni úgy, h közben élvezem is, remélem barbárral azért így is sikerülni fog.
    Hát úgy szeretném ,hogy mind shout, mind iron skin maxon legyen (vagy legalábbis ahhoz közeli értéken), és így tényleg bazi magas védelmem lesz.

Valójában a maxblockot nem teljesen értem :P Csak hogy valami mindig legyen a biztonság kedvéért. Az a bajom battlenettel, hogy ugye 1 szeróra van csak a kari, és nem mondhatom meg, kik legyenek fent, tehát ha most épp nincs kedvem mondjuk mások ellen menni, akkor nem tudok mit tenni, vagy legalábbis el tudok menni máshova, de azért mégiscsak.. Plusz ha másik szeróra akarok felmenni, akkor kezdhetek új karit, namost azt van a fenének kedve, én egy karit szeretnék végigvinni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés