Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Na köszönöm a hozzáértő hsz-eket
. IM,aham, akkor tudom miaz, attól tényleg rögtön meghalok... lehet valamit tenni ellene? (eddig az elfutás volt a legjobb, és lehetőleg úgy leszedni, hogy ne átkozzon meg).
Hát igazából az élmény miatt szeretem a játékot, tehát nem az a célom, hogy hú de nagyon fasza karakterem legyen, hanem hogy azért végig tudjam vinni úgy, h közben élvezem is, remélem barbárral azért így is sikerülni fog.
Hát úgy szeretném ,hogy mind shout, mind iron skin maxon legyen (vagy legalábbis ahhoz közeli értéken), és így tényleg bazi magas védelmem lesz.Valójában a maxblockot nem teljesen értem
Csak hogy valami mindig legyen a biztonság kedvéért. Az a bajom battlenettel, hogy ugye 1 szeróra van csak a kari, és nem mondhatom meg, kik legyenek fent, tehát ha most épp nincs kedvem mondjuk mások ellen menni, akkor nem tudok mit tenni, vagy legalábbis el tudok menni máshova, de azért mégiscsak.. Plusz ha másik szeróra akarok felmenni, akkor kezdhetek új karit, namost azt van a fenének kedve, én egy karit szeretnék végigvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest