Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
neongorack
senior tag
-
neongorack
senior tag
Hi all.
Feldobtam a Dio-t ismét, 3ik alkalom
, de nem is ez a lényeg. Feltolom a gamet, elindítom, akarok lépni bnetre(Europe realm), de nem enged fel.
Kilőttem tűzfalat, próbáltam másik eredeti keyjel, újrakonfigoltam még a hálózatot is, de semmi, másik 3 realmra felenged szó nélkül, de Europe ra nem.
Ha valakinek van valami 5lete azt megköszönném, mert én már kifogytam.
Előre is thx.Üdv: neongorack
-
neongorack
senior tag
engem command lehallgató progival cseszett át, mert még nem ismertem, azóta nevet váltott régen raziel volt, akkor is mindenki ismerte, söt az adatlapjára is ki van írva, hogy csaló....
Ma hf kariztam és találtam ist-et végre, ma még el akarom adni valami fasza cuccért, csak sojt nem kapok belőle mert a 2,5 ist!Nahh majd meglátom mit veszek!Tippek? -
neongorack
senior tag
Csak egy jótanács: ovakodjatok tőle:
account: bahamut21 (álltalában egy 80lvl fölötti palaval van fönt Kajnista néven)
Mindenki simeri, mocskos csaló, ott lop meg ahol tud, nekem lehúzta az accom!
54-es element druidámnál volt pár cucc: Aldur armor,Duriel Armor, Lidless, Dol rune (lower),Earthshaker unique Battle hammer, csaomó perfect gem, meg csomo rune, szal vigyázzatok vele!Ha kell segitség itt az accom whispelj rám: hun_neongorack -
neongorack
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Megoldódott a probléma,látom ez a topic sajna már nem nagyon él

-
neongorack
senior tag
válasz
neongorack
üzenetére
Lehet, hogy a magyarítás miatt van?Akkor szarik be amikor át akarok menni 5-ik actbe, a magyarítás 1.10-es de a patch 1.11, lehet, hogy ez a gebasz....
Valaki segítsen már, mert tépem a hajam... -
neongorack
senior tag
Mostanában visszatérő hibaüzenet: UNHANDLED EXCEPTION ACCES_VIOLLATION(c0000005)
És ilyenkor mindíg újra kell raknom a gamet!Ez milyen hiba és mit lehet ellene tenni?Mert nagyon idegel, hogy napi 2szer újra kell raknom a diot....
pls help! -
neongorack
senior tag
Valaki szoljon ha tudna adni freebe elemental druid staffot...
Jahh és egy kérdés, nemtudja vki, hogy lehet e és ha igen hogy lehet visszahozni letilttot karit?Hallottam ilyeneket, hogy mailt kell írni blizzardnak
LOL
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Pedig jó lenne még egy uccsót nosztalgiázni, de ha ez így megy akkor nem lesz belőle semmi. ehh

, de nem is ez a lényeg. Feltolom a gamet, elindítom, akarok lépni bnetre(Europe realm), de nem enged fel.