Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

Hat igen Exile + Dracul mar eleg egy utos ut smiterre. Csak az nem kicsit draga (Vex-Ohm-Ist-Dol) :-DD. Btw ha mar futja exilre akkor csak ujjgyakorlat betenni invbe egy rakas 5 allres sc-t, vagy egy rakas 15 allres gc-t + alajuk 5 allres sc-t :-DD.

Nekem is szokta nyomatni... neha... Marrowwalkkal meg sosem haltam se szerveknel se ut-ben, dracullal volt ra pelda :-S, es en utalom, mikor pont mefinel nem castol, az meg kozben kilok egy csomo csontit ne meg agyalhatok, hogy veszem fel a hullam ujabb halal nelkul, vagy ugye permelem a gamet es rejoin, de azt meg nem merem megkockaztatni, mert megiscsak bneten jatszunk ugye ^^.

/e: Huh nekem sosomon harci diszben volt 20 mf, az is CoH-bol :-D. 15k dmg, 75 allres (bar azt hiszem a fire nem volt maxos, de nem emlekszem, mert meg uj ladderben nem raktam ossze a sorcot, nl-ben meg haveroknak odaadtam a cuccait). Jah es ez tiszta Blizz sorc volt, csicson eth Andy + eth Stone + eth obedience, Baalnal eleg jol olte w2-t + cold immune-okat, de azert voltak hibai, majd ebben a ladderben rakok ra egy botd-t, ha nem leszek lusta kirakni.

Új hozzászólás Aktív témák