- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Sosem halunk
megbe.KETTŐ napot kellett várnom, de nagyon korrekt volt a srác jsp-ről. Snipeoltam egy 15 EDs, 2 ar-es Shadow Bowtotot 15 fg-ért, de a várás miatt levitte 10 fg-re. Ami ultra baráti ár... Keressetek rá lhc-n hasonló árakra... Srác direkt megkérdezte, hogy biztos ezt akarom FAITH-nek? nem fog hiányozni a bow skill GMB-ről? Felvilágosítottam az újdonsült tudásommal (KÖSZI WM2!), miután átadta a bowtotot. Szerintem nézhetett.
ÉÉÉÉÉÉS... 12
No, nem baj! Megvan végre!
Eth War pike pride és nálam a fanaticism... Ahhh nerdgasm!
(Most multishotolok, bocinál sztem hatékonyabb, de strafe a zalap!)Most mehet a dili (Lo rúnáért a forti miatt) a kék vambraces-ek után! Komolyan, napok óta figyelem, deka sem esik... Kénytelen leszek levinni a "loot figyelő" szemeimet Magic Chain Gloves/Heavy Bracersekre, jól... ehhhh
Mivel ezt az osztályt nem lehet vendorozni, ha jól értesült vagyok... Lehet inkább gamblezek, komolyan.Merc: Eth war pike pride, Leviathan és vamp gaze (ezt likasztani kéne 15ias jew miatt) ... Azért bírja.
Levit sztem lecserélem egy eth 3os valami nehéz páncélra és mehet trecsöri bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest