- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LOGOUT - ezmiez?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
Kiss_R #16278 üzenetére
én is dia gc-t pörgetek, már vagy 1 hete, ahogy összejön 1 p dia 1 p topaz meg egy p skull (a többit inkább craftba ölöm) de semmi, nekem a bocik dobják inkább a jót, NL-ben egyszer kipörgettem egy baal gc-ből egy PC sk-t, ennyi a legnagyobb sikerélményem a prögetésekkel, jah meg egy cow kinges gc-ből egy 8-60-31 max ar life gc, amit sikerélményként könyvelek el
a skiller fhr is jó, pl light sk + 12 fhr, vagy pala 12 fhr (bár azok NL-ben csapkodják egymást), ill. Bow 7% frw is elmehet jó áron, bár ebben a szezonban én még cold bowával nem találkoztam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest