Új hozzászólás Aktív témák

• zsirfecske

addikt

válasz diegho #14113 üzenetére

lol, most vettem egy 34/13-ast pont pul-ért, mindjárt lyukasztom is. elkezdtem összerakni a reális árú poison necro-t, ahhoz kellett, megy bele a facet.

az egész onnan indult, hogy csíptem egy ilyet az eth armorok árából (2vex+2ist):

ugye ez legalja roll, de szerintem még így is bomba jó 10 ist-ért. legalább ki tudom próbálni a build-et, arach, shako, homunculus, trang kesztyű már úgyis van.

cipőből meg bármi jó, sandstorm-om hiába lenne, a magas str req miatt kihagyom (eth nem éri meg és még úgyis túl sok a str, full vita-ra megyek). vettem egy ilyet 5 ral-ért, jó lesz:

maradtak a poison facet-ek, level-up-osból bagóért vettem 4-et is, amiből három -5/3-as (1/2xfal nevetséges áron), egy pedig az alábbi képen lévő (pul):

lyukasztok mindjárt death web-et is, abba lehet inkább -4/5 death facet kell, úgy szép -45/5 lesz a szumma rajta és a death miatt talán nem lesz charsi a válasz esetleges eladáskor :P

kíváncsi vagyok mit tud majd hell-en ez a setup, jó kis rohanós poison némi summonnal kényelmes lenne. fcr 80 (viper, trang, arach és egy 10fcr gyűrű, mellette random raven), fhr marad a béka segge alatt 10-en.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés