- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
diegho #14113 üzenetére
lol, most vettem egy 34/13-ast pont pul-ért, mindjárt lyukasztom is. elkezdtem összerakni a reális árú poison necro-t, ahhoz kellett, megy bele a facet.
az egész onnan indult, hogy csíptem egy ilyet az eth armorok árából (2vex+2ist):
ugye ez legalja roll, de szerintem még így is bomba jó 10 ist-ért. legalább ki tudom próbálni a build-et, arach, shako, homunculus, trang kesztyű már úgyis van.cipőből meg bármi jó, sandstorm-om hiába lenne, a magas str req miatt kihagyom (eth nem éri meg és még úgyis túl sok a str, full vita-ra megyek). vettem egy ilyet 5 ral-ért, jó lesz:
maradtak a poison facet-ek, level-up-osból bagóért vettem 4-et is, amiből három -5/3-as (1/2xfal nevetséges áron), egy pedig az alábbi képen lévő (pul):
lyukasztok mindjárt death web-et is, abba lehet inkább -4/5 death facet kell, úgy szép -45/5 lesz a szumma rajta és a death miatt talán nem lesz charsi a válasz esetleges eladáskor
kíváncsi vagyok mit tud majd hell-en ez a setup, jó kis rohanós poison némi summonnal kényelmes lenne. fcr 80 (viper, trang, arach és egy 10fcr gyűrű, mellette random raven), fhr marad a béka segge alatt 10-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest