- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bobglad
csendes tag
válasz
Drizzt #10559 üzenetére
Crit nélküli amuval max skornos tempest rush buildes monk lehetsz, de még abba a buildbe is a legfontosabb a crit.
Az meg hogy 120k dps-t ír ki, az csak a karakterlap dps...attól még lehet 20% crited, és melletted a 80k dps-es monk szétüt mindent , te meg csak karcolgatsz....érted? A karakterlap dps nem fedi az effektív dps.t -
simsi
csendes tag
válasz
Drizzt #10537 üzenetére
300m buyouttal ment el 10 perc alatt! Láttam reggel ahban! Egyszerűen nem volt rá bid. Ha ilyen terméked van akkor azt célszerű reggel 7-9 között betenni az ahba ha mindenképpen licittel akarod eladni. Így másnap este csúcsidőben jár le a bid, akkor nagyobb az esélyed, hogy eladd jobb áron, illetve ha valakinek tetszik akkor kilép addig a játékból és bidel rá.
-
GiP23
csendes tag
válasz
Drizzt #10546 üzenetére
Az, hogy mennyiért ment el min bid-en sztem nem reprezentálja a valós értékét. Biztosan te is snipe-oltál már le bides itemet jóval ár alatt. Én ezért nem szoktam kitenni min bidre sosem az itemeket. Ha nem veszik meg pár nap alatt sebaj, lesz majd aki hajlandó megfizetni a valós árát. Nem egyszer fordult elő, hogy drágábban raktam fel egy itemet mint amilyen áron lejárt már párszor és mégis megvették. A gyűrűdet lecsekkoltam ah-ban és többet ért. Sajnálom, semmiképp sem okoskodni szeretnék, csak megosztani a véleményem
-
GiP23
csendes tag
válasz
Drizzt #10540 üzenetére
nem kellett volna biddel felrakni
most olyan kicsi a kereslet egyelőre, hogy ha bidre rakod fel garantáltan áron alul fog elkelni. Bőven megért 100M-t, de nem baj előfordul
Én egy 34%-os 10critchances stormshieldet raktam fel 30 euróért mert nem néztem jobban meg az értékét. Egyből elkelt és mikor utánanéztem kiderült, hogy 100+ eurót ért, fogtam is a fejem
-
Drizzt
nagyúr
Nem ment el euróért, úgyhogy felraktam most AH-ba. Picit bajban voltam az árral, mert 20 millió körül tuti elmegy. Van benn viszont olyan is, amin vita van a cold res helyett, az 39M biden áll. Az DH-nak jobb gondolom, az enyém meg cold monkra a legjobb. Mindegy, 20M-s biddel kezdem, 100M BO, amit ugyan senki nem fog kifizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest