Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
JSaN
addikt
válasz FehérHolló #32893 üzenetére
Szinte en is igy vagyok WD-vel, inf act1 solo siman megy osszes elittel es butcherel eggyut. Act2 kicsit meg szenvedos, de coop siman megy. Nem baj a ha a tank barbinak fele vagy harmad dps-e van, csak tartsa maga korul a szornyeket tobbit elintezem en. De sokszor van hogy a tanknak is csak max 10-20%al van tobb resistje vagy armorja nalam, es sokszor mogem fut, akkor nem keveset nezek furcsan. Egy ido utan ilyenkor kilepek aztan inkabb tolom soloban.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
ProEvoFan
nagyúr
A Monkom.Kb 2 milliós gear van rajta.Persze még nincs készen, de a mostani elmebeteg árak mellett ez egyenlőre jó lesz nekem.Act2re kíváncsi leszek.
Infermo act1en megy, mint kés a vajon.Wizardom itt szop@tt, pedig az sem gyenge.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Van intes Skull grasp +critdam moddal ahban 350 millió aranyért, na ki lesz bőkezű ?
Nade nem baj ,elment a még múltkor beszerzett bul kathos gyűrű RMAHban,ha még emlékszik valaki rá.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
bgufo
csendes tag
válasz Wolverine #32886 üzenetére
Sose értettem miért kell teljesen tönkrevágni az AH-t olyan drasztikus árakkal hogy 1 normális cucc 20milliónál kezdődik mikor emberi halandó ha 1 hét alatt 4 milliót összeszed akkor már szerencsés. A túlárazás/hiénázás többet árt mint az undercut. Mert Pistike azt látja hogy a 3% magic find csak 20000000000-ért van bent akkor ő is felrakja annyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Higul a penz, nem art hozzaszokni. Blizzard nem zarta el eleg hatekonyan a penzcsapokat, botok rengeteget termelnek, ami automatice hajtja fel az arakat, gyorsabban, mint ahogy az ezmberek talaljak az eladando cumot.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
persil
nagyúr
Hát nem tudom mit, hogyan csináltok, de én act3-ban tudok haladni(bár még ghom előtt járok) pedig csak 600 resist-em van és 36k hp-m.
Ellenben 22k dps és 8ezer armor.
Act 1 és 2 semmiféle kihívást nem jelent. (belial buzi... ez tény)
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
D4v3
őstag
Paypal kifizetést intézett már valaki? Ugye meg kell adnom a hazai bankszámlámat, viszont írja, hogy pontosan kell a nevet írni, úgy, ahogy a számlakivonaton is rajta van. Viszont alapból beírta a vezetéknevem, ékezetek nélkül, és a keresztnevemben is van egy á. Ebből lehet vajon gond?
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ghom lenyomva. Wáháhá.
Kb. 31 millió HP-je volt, mert négyen voltunk.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-conrad-
addikt
244% goldfind gearben melyik a jobb, act1 végig valor buffal, vagy pedig Sarkoth farm? idő/gold arányra gondolok.
Valaki tesztelte esetleg? -
persil
nagyúr
válasz -conrad- #32914 üzenetére
Ugyan nem teszteltem, de sarkoth a ki-belépkedés miatt szerintem nem túl effektív.
Végig az act 1 sem jó ötlet.
Imprisoned angel-től butcherig elég jó, illetve hell-en a machines of war-tól azmoig.Szerintem ezeken kívül csak rosszabb/lassabb helyek vannak.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
Persze, tudom, igazából nem is konkrétan neked szántam, hanem magához a témához.
Arra gondolok, hogy sokan alábecsülik monk-kal az armor-t/dodge-ot és sebzést.
Valaki írt 700+ resist-et, nekem csak alig 600 van(kevesebb, fejből nem tudom) de több armor és sebzés. A hp kb a legkevésbé fontos infernora. Én úgy állok hozzá, hogy ahova 30k nem elég, oda 40 se, ellenben a több sebzéssel hamarabb ölsz---> kevesebbet kapsz. Nem is beszélve a dodge és armor fontosságáról. Minél kevesebbszer kapsz, minél kevesebb ütést, annál többet viszel be te magad.
De persze ezt csak én gondolom így.
-
mikromanus
veterán
válasz Nordic #32892 üzenetére
Ha a jelenlegi felszerelésben mentél neki Ghomnak, akkro azért halsz, mert:
- kevés armor
- kevés blokk
- átlagos csak a resist act 3-on
- túl sok sebző és kevés life support és védő aktív skillA 2k LoH nem tudom hogy jött össze, de ebben tuti nem ütésenként. Max másodpercenként. Szerintem rakd el az egyik fegyvert és szerezz be egy pajzsot jó armor+resisttel. CHarge-on nincs rúna és amúgy se túl erős ghom ellen. Rakj leapet armor bónusszal. Ignore pain sincs. Life leacchel hasznos pedig és alapból is nagyon jó. WotB sebzés rúnával: szép, de én inkább a dodge-ra mennék. A méreggel csak elbírsz, de a plusz ütéseket már nem fogod visszadolgozni. Jobb ha kevesebbet talál el.
Kb ennyi lenne. Ha másként nem megy, akkor dobj az amu helyére ideiglenesen egy 4-500 LoH-os kéket!Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Cyberbeni
addikt
-
MrCsiT
addikt
válasz Cyberbeni #32921 üzenetére
Én nem értem ezt a Lord of Puttony parát : igaz, eddig csak hellen volt szerencsém hozzá, de mikor 3-5 fős csapattal mentem, akkor sem volt kihívás, és mikor egyedül - akár DH-val, akár varázslóval - akkor is könnyű volt : nem egy halálközeli élmény.
Barbival tényleg ennyire gáz a gáz ?"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
mikromanus
veterán
válasz Cyberbeni #32921 üzenetére
Elég csúnyán inog a life. Kicsit kevés az armorja és a life supportja. Nálam alig inog. Igaz sokkal tovább is tart egy Ghom kill. A haladósabbnál azért jár néha a piros "gömb" felénél is az élet... 5 percenként egy-egy röpke pillanatra.
(#32922) MrCsiT: igen. Aki bent áll a gázban, az infernon elég csúnyán sebződik már. Kellő armor-resist és élet töltés hiányában elég para tud lenni. Kb azt írtad, hogy te márláttad a Barátok közt egy-két részét, így tudod milyen is az igazi élethalálharc. (azaz a hell az kis homokozó ovisoknak infernohoz képest még nerf után is)
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Kobe
veterán
gyerekek, lehet sokaknak nem fog tetszeni a hangnem, de mégis mi a retkes k_rva anyja f__át művel a blizzard ?
már gyakorlatilag szarrá hekkeltem a windowst, minden létező megoldást kipróbáltam, ahol 1 hónapja még fullHD-ban röccenésmentesen futott a játék coopban, ott most 2 haverral 1366 lowban 7 fps ! komolyan mondom a faxom kivan azzal, hogy folyamat engem néznek hülyének ismerősök, nem hívnak be játékba mert kb annyiból áll a coop h megyek megyek, és egyszercsak a pálya másik végén magamtól meghalok....
a net nem tökéletes - más netes játékoknál 20-200 ms között ingadozik, de ennél 200 a legjobb, és 1800 ms az átlagos, bakker....
komolyan mondom, az ilyenekre ráhúznám a vizes lepedőt tökig, bezzeg a piszlicsáré hangyafasznyi statot van idejük 3 patchben is javítgatni, de az hogy 10-20 oldal telik meg egy nap alatt az nvidia error topikban a fórumon, arra tojnak nagy ívből...
viccen kívül ha el lehetne adni karaktereket, már eladtam volna az összeset és a dvdt megröptetem a francba a 10. emeletről kb annyit ér az egész
-
89Payne90
csendes tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám hogy nem tudok barátokat fölvenni és ha ők küldenek nekem meghívót akkor azt nem látom mi lehet a baj?
Ha tudjátok a választ pls írjatok előre is köszi. -
RI/OS
őstag
kongornak 420 millája van
-
Cyberbeni
addikt
válasz mikromanus #32923 üzenetére
a lényeg az, hogy az overpowernek a sebzésvisszaverő rúnája proccolja a loh-et
@sith7: keen eye meg nem olyan jó, mint thunderclap (persze ghom ellen jobb, meg a menekülős molten championok ellen)
ilyen stattal ghomon kívül minden boss gyerekjáték, és az elitek is elég jól mennek -
Nordic
Közösségépítő
válasz radi8tor #32894 üzenetére
A 42K HP-mat nincs 10 sec míg leszívja talán annyi se, és partyban méginkább esélytelen, főleg h 2 fővel már nem 8, hamen 16M hp-ja van. Próbáltam már úgy, hogy DH volt mellettem, és akkor se ment.
RI/OS: Ez már nem türelem kérdése, és nem is ügyességé, ilyet a molten+plague bossok nem csinálnak velem, hogy alig 10 sec alatt nullázzák a hp-mat, és azok még mellette csapnak is. Egyszerűen ez nem nekem való, és elegem lett a szívásból. Gondoltam, hogy majd folytatom a DH-mmal, de azzal már a2 is esélytelen, mert azokkal az eltűnős gyíkokkal nem tudok mit kezdeni. Úgy meg nem fogok játszani, hogy minden 2. boss-t otthagyom, mert annak meg semmi értelme. Csíra vagyok az infernohoz, ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Rankerz
senior tag
Mindenki érez így néha, nyugalom csigavér.
Tarts szünetet vagy hagyd a játékot ha ennyire idegbeteggé tesz. Amúgy meg miért akarja mindenki pénzzé tenni a cuccait mielőtt lelép? Inkább maradtok és gyötritek magatokat annyira idegesít a game mégis játszotok pár forintért?
nem értem[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz Nordic #32931 üzenetére
Az eltűnik a hpm a kevés all res és/vagy armor tipikus tünete.
A 30 sec után meghalok a gyenge gyógyulásé, legyen az hp/sec,loh, revenge % life alapú.Dhnak meg erre van a follower,rakjál rá is felszerelést, templarnak armoros,vit,resist stb pajzs,rengeteg vitality dexes egykezes)dps tökmindegy ezért olcsón lehet válogatni 2-300 dps de rengeteg statos cuccokból stb,hogy kibirjon pár csapást,amíg te smokescreenben vagy rámennek,aknázd alá a followert scatter rúnás spike trappel pl,közben meg puffogtassál.
Ha májusban ment ez 930as kék crossbow-al,akkor mostanra,lenerfelve,valami olcsó 1100as cuccal csak mennie kell már.
De nem értem miért problémáztok ilyen minibosson,ha nehéz akkor kihagyod.Haver elinditja a heart of sin küldit,lemegy lezuzza Azmodant, a lelkét otthagyja - ekkor becsatlakozol,lemész hozzá,katt a cuccra és már megvan a quest update, leadod,esetleg átmész act 4 be is - innentől kezdve az utolsó quest késznek számít és bármikor elindíthatod,ami azt jelenti,hogy nyitva az egész Act 3 farmolásra.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Nordic
Közösségépítő
válasz mikromanus #32918 üzenetére
Mivel pajzsot nem használok evidens, h kevés az armor(am van egy a tatyóban). Az átlagos resisttel tisztában vagyok, de 700K-ból, nem tudok jobbat venni, ez megint meglőve. Próbáltam Ignore pain+leap skillel, azokkal a rúnákkal amiket írtál, azzal se voltam életképesebb, szóval ez is zsákutca. A charge-on meg azért nincs rúna, mert kicsit ideges voltam, mielőtt kiléptem, és gondolom elfelejtettem beállítani.
Jó ezt a 2000LoH-t benéztem, mert valóban összesen ad annyit/sec, de kb 13000körül lehet a két fegyóval, meg a két gyűrűvel.
warcat: Eddig még semmit sem hagytam ki(Belialt ki akartam, mert sokak után f*stam kicsit tőle, aztán face to face meg megfeküdt elsőre még a patch előtt). A franc se gondolta, hogy a fingós viszont megsz*pat.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
én már act3 elején gondban voltam, igaz csak belenéztem, de első két pack megnyiffantott. (visszatöltöttem, megint szar grp jött)
első egy horde molten electrified arcane volt. kb 3 secig éltem.
másik egy szintén arcanes kutyacsapat volt a szűk folyosón...
800 rez, 9500 armor, 13k alap dps, 44k hp.
honnan van nektek 1500 meg 2000 loh? nekem 550 körül van, fegyó+gyűrű de így is drága felcuccolni, nemhogy milliókat kiadni rendes lohos cuccokért. Erősebb fegyóról nem is beszélve (igaz, a 630 dpses 410 lohos BIS tőr még simán jó elvileg, lv62-es)ma upgradeltem egy vállast, most van 350k aranyam. nem viszik a cuccaimat AH-ban, vannak bent egész jók is de nem. Most direkt Bid-re tettem be olcsón, de semmi...
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz Rankerz #32932 üzenetére
ez kicsit másfajta probléma, nem a játék természete húz fel. Itt egész konkrétan arról van szó, hogy kifizettem majdnem 15K forintot egy kiadós kalap szarért. Nem a játékkal van a problémám, hanem azzal, hogy 3-4 hete egyszerűen nem vagyok képes játszani vele, és baromira meguntam az erőlködést, és a véglény droidoknak való irogatást.
Van egy állandó társaságunk, akikkel esténként leülünk, 1-1 sör társaságában jáccunk 1-2 órát, és dumálunk ventrilon. Én ezért vettem meg a játékot. Ezt a célját ez fostalicska képtelen kiszolgálni. Ha visszajönne valamilyen formában legalább az ára, rituális körülmények között elégetném a dvdt, a maradékot leszerelném jó csillámosra, és postán elküldeném a Blizzard CEO-jának, hogy dugja fel jó mélyen a valagába. Nem azért mert szar a játék, sőt kvajó, hanem azért mert amit a blizzard supportnak nevez, az a vicc kategóriát is alulról súrolja. Nem vagyok programozó, de az hogy Gupta, a bangladesi gettómilliomos, aki munkaidőben John az USA-ból, folyamatosan hülyének néz és ontja a plíz rísztart dö divájsz típusú fantasztikus okosságokat, baromira piszkálja a csőröm, és teszi ezt a fejlesztőgárda is.
Nvidia 540m karim van, előtte fHD ban simán ment a játék highon, most 1366-ban másodpercenkénti mikrolaggal csak singleben alig játszható. Ugyanezzel a problémával és hdd swap issueval tucatnyi oldal van telefosva blizzard oldalán, mégsincs érdemi reakció rá több mint egy hónapja.
Hogy mit próbáltam ?
- router firmware frissítés
- vga driver frissítés
- vga driver kalibrálás
- proxi alól játszani
- játék reinstall
- beállítások alacsonyabbra vétele
- pref file kalibrálásaSzerinted bármelyik is használt ? És megjegyzem 1 alig 1 éves, majdnem 300K-s notiról tolom, ehhez képest haveromnál 3 éves notiról 1280ban röccenésmentesen megy a játék.....
3-4 hete kénytelen vagyok hanyagolni a közösségi játékot, mert 4-5 fpssel és 1800 mses pinggel nem igazán élvezetes. A saját haverjaim néznek hülyének, mert 1 normal mob ellen is képes vagyok 3x meghalni, és mire felélednék és spawnolnék, emgint murder van. Mázli hogy eddig nem találtam olyan logot, ami kiírná, adott karakter eddig hányszor halt meg, szerintem az 1000-et nem alulról súrolom....A smoke screen, ami azonnal aktiválódik, nálam 3-4 mperces laggal, ha egyáltalán reagál rá, és mgé sorolhatnám.
Ezért van tele a hóbelebancom, de végleg....
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Nem tudom előfordult-e már veletek olyan, hogy trade-nél átvertek. Sajnos most velem megtörtén. 12 miiliót ígért a tag. Azt mondta nem látja trade-ben az itemet, rakjam át a másik slotba. Amikor kivettem elsőből, ő jó időben bezárta tradet, így én a földre dobtam. Ő felvette, mert figyelt erre és kilépett. Ahogy olvasom blizzard fórumon, ez kezd elterjedni. Szóval figyeljetek és okuljatok a hibámból.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
persil
nagyúr
válasz WayneGace #32943 üzenetére
Ezt igazából egy fél kilobyte-os patch-el meg lehetne oldani, hogy amikor földre dobsz egy rare, vagy jobb tárgyat, akkor rákérdez, hogy biztos ezt akarod-e. Mint a kovácsnál salvage-elés közben.
Bár ilyesminek alapból benne kéne lenni, hogy a figyelmetlen, esetleg naív játékosokat ne tudják behúzni az ilyen buzik.
-
Wolverine
félisten
-
drk88
senior tag
Kicsit off:
Ha a paypalomon van az euro azt automatikusan withdrawnál átváltja huf-ba?
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest